Definitivno

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja kad bi krenuo celaviti, radio bi zube, brada i u teretani da se malo rasirim.Sage je napisao/la: ↑24 nov 2023, 23:17Glavu brijem od 1999. godine...
Primjetio sam da je muskarcima frizura nekako nesigurnost, ono joj nisam se osiso, gdje cu ovakav, gdje cu onakav, dal danostavim krace, ma necu, ma narast ce...opadanje jest malo psihicki zeznuto i moras s tim prelomit sto prije, to jest pomirit se s tim, tako je kako je, da hoce bogdo samo bit problem celavost i zubi, da nece kakve druge bolesti, sad i kosu i zube mozes kupit.
Kod nas celavih je ista frizura i na dzenazi i za mjesalicom i na svadbi i djetetu na roditeljskom. Tu stavku smo rijesili, jos ako si i zube uradio, miran si
A ne znam zasto, nesto na sto ne mos uticati, takvi te geni potrefeli. Poznajem lika pocela mu opadati s prijeda on pustio pa ceslja naprijed, ofirnije mi je to, ili farbanje, ugradjivanje. Ono obrijes glavu, pustis bradu, to je ono " the look", sasvim rega (jedino da ne mos ni bradu pustit onda ne znam), ali eto svakom svoje.Sage je napisao/la: ↑24 nov 2023, 23:17Glavu brijem od 1999. godine...
Primjetio sam da je muskarcima frizura nekako nesigurnost, ono joj nisam se osiso, gdje cu ovakav, gdje cu onakav, dal danostavim krace, ma necu, ma narast ce...opadanje jest malo psihicki zeznuto i moras s tim prelomit sto prije, to jest pomirit se s tim, tako je kako je, da hoce bogdo samo bit problem celavost i zubi, da nece kakve druge bolesti, sad i kosu i zube mozes kupit.
Kod nas celavih je ista frizura i na dzenazi i za mjesalicom i na svadbi i djetetu na roditeljskom. Tu stavku smo rijesili, jos ako si i zube uradio, miran si
Ako izgledas ko Vin Diesel onda ti ni brada ne trebaalemsa je napisao/la: ↑24 nov 2023, 23:30A ne znam zasto, nesto na sto ne mos uticati, takvi te geni potrefeli. Poznajem lika pocela mu opadati s prijeda on pustio pa ceslja naprijed, ofirnije mi je to, ili farbanje, ugradjivanje. Ono obrijes glavu, pustis bradu, to je ono " the look", sasvim rega (jedino da ne mos ni bradu pustit onda ne znam), ali eto svakom svoje.Sage je napisao/la: ↑24 nov 2023, 23:17Glavu brijem od 1999. godine...
Ima kod nas par penzionera, ono ima 7 dlaka na glavi i nesto je zacesljava prema naprijed. Ko da je neki problem sto imas 60+ godina i sto si celav
"Podsjećam da je BiH u monarhističkoj Jugoslaviji bila teritorijalno razbijena na banovine i da je svijest o bosanskohercegovačkom jedinstvu u Kraljevini Jugoslaviji sistematski razarana. Kada je 1929. uspostavom banovina Drina prestala biti granica, ban Drinske banovine je to smatrao velikim historijskim uspjehom. BiH je od svih zemalja u jugoistočnoj Evropi imala najstabilnije granice (kontinuitet tih granica je gotovo neprekinut od 1699. do 1929), ali je to teritorijalno jedinstvo 1929. razbijeno. ZAVNOBiH 1943. ponovo uspostavlja to jedinstvo, kao pretpostavku za oživljavanje bosanskohercegovačkog identiteta", kaže Kamberović.
Državnosti...zbog nezavisnosti smo ratovali
Ma znam, ali mi interesantno vidjeti na instagramu, a pogotovo na fb kod starijih kad se syebu pa cestitaju Dan nezavisnosti danas, ili obrnuto na 1.3.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 149 gostiju.