Viđaj ovog garavog slavena

Viđaj ovog garavog slavena
letsgofighter je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:30Borac je za Sarajevo što se suđenja tiče, LIMUNADA !
To je bilo prije 20 godina, i zna se zasto je poslao gorile na tribinu, ebiga, mi bar znamo dići glas, za razliku od vas dupelizaca !feniksptica je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:29Pa vidim da si i ti upućen sto je najgore i nemas problem s tim sto vas je udaroletsgofighter je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:27Koliko ga spominješ i koliko si upućen izgleda da si ti taj koji ima njegov poster u sobi![]()
![]()
Ahahaa hajde eto nek neko digne sad od vas glasletsgofighter je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:32To je bilo prije 20 godina, i zna se zasto je poslao gorile na tribinu, ebiga, mi bar znamo dići glas, za razliku od vas dupelizaca !feniksptica je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:29Pa vidim da si i ti upućen sto je najgore i nemas problem s tim sto vas je udaroletsgofighter je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:27
Koliko ga spominješ i koliko si upućen izgleda da si ti taj koji ima njegov poster u sobi![]()
![]()
![]()
Bravo, to se i očekivalo od tebe, jer usljed nemoći možeš samo da psuješ i kletve da bacaš, isto kao i ahbabi ti ponosni !mosarajvosa83 je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:33Evo da hebem cetaljima djecu,familije da se ugodno osjecaju.
Hahahaha joj ovog pokemona sta je ovo. Mi smo rusili savez,dobijali batine,prijave,mi smo se borili za klub na sve nacine,promijenili tribinu da se obracunamo itd nikad cutali nismo za razliku od vas,mada sta ste vi uopste? Delije,Grobari?letsgofighter je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:32To je bilo prije 20 godina, i zna se zasto je poslao gorile na tribinu, ebiga, mi bar znamo dići glas, za razliku od vas dupelizaca !feniksptica je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:29Pa vidim da si i ti upućen sto je najgore i nemas problem s tim sto vas je udaroletsgofighter je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:27
Koliko ga spominješ i koliko si upućen izgleda da si ti taj koji ima njegov poster u sobi![]()
![]()
![]()
Uzivaj turcine.
Tvoji komentari su nivo predškolske ustanove, molim te da me ne citiraš više, smaraš kao diareja i glup si ko Holyman !mosarajvosa83 je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:35Hahahaha joj ovog pokemona sta je ovo. Mi smo rusili savez,dobijali batine,prijave,mi smo se borili za klub na sve nacine,promijenili tribinu da se obracunamo itd nikad cutali nismo za razliku od vas,mada sta ste vi uopste? Delije,Grobari?letsgofighter je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:32To je bilo prije 20 godina, i zna se zasto je poslao gorile na tribinu, ebiga, mi bar znamo dići glas, za razliku od vas dupelizaca !feniksptica je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:29
Pa vidim da si i ti upućen sto je najgore i nemas problem s tim sto vas je udaro![]()
![]()
Jestel se to pronasli? Jestel vi cetnici? Vidim ovaj turke proziva,kaze sto ste se pronasli,pa reko da hebem rod cetnicima nisi se valjda pronasao? Neces ovdje orgijat to je sigurno. Hebem vam seke cetnici al nemojte se naljutiti ljubi vas bratletsgofighter je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:35Bravo, to se i očekivalo od tebe, jer usljed nemoći možeš samo da psuješ i kletve da bacaš, isto kao i ahbabi ti ponosni !mosarajvosa83 je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:33Evo da hebem cetaljima djecu,familije da se ugodno osjecaju.