Barem nam Vuk nije ukro jezik.letsgofighter je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:47Kad ti krenu pripadnici nacije nastale u podrumu hotela držati pridiku ko si i šta si ! e to je vrhunacfeniksptica je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:45Ovi bosanski Pravoslavci kad kazu Turci je l misle na sebe ??? Nekako najlogičnije je to
Premijer liga BiH - aktuelno
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pročitaj malo historiju i knjige iz historije majstoreletsgofighter je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:47Kad ti krenu pripadnici nacije nastale u podrumu hotela držati pridiku ko si i šta si ! e to je vrhunacfeniksptica je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:45Ovi bosanski Pravoslavci kad kazu Turci je l misle na sebe ??? Nekako najlogičnije je to

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Samo fali jedno malo guče da trckara po livadi.

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Ovih pisaca istorije od 95 na ovamo, važi evo sad ćuH8Z7 je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:49Pročitaj malo historiju i knjige iz historije majstoreletsgofighter je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:47Kad ti krenu pripadnici nacije nastale u podrumu hotela držati pridiku ko si i šta si ! e to je vrhunacfeniksptica je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:45Ovi bosanski Pravoslavci kad kazu Turci je l misle na sebe ??? Nekako najlogičnije je to![]()

BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
Konjic neće izdat. Doček za genocidaše kako i dolikuje!!!
I za balije u liku i djelu ćelave ublehe.
I za balije u liku i djelu ćelave ublehe.
-
- Kontakt:
Kako se ti otkri kraljuletsgofighter je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:47Kad ti krenu pripadnici nacije nastale u podrumu hotela držati pridiku ko si i šta si ! e to je vrhunacfeniksptica je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:45Ovi bosanski Pravoslavci kad kazu Turci je l misle na sebe ??? Nekako najlogičnije je to

- Antipolitika3
- Kontakt:
Citaj akademika Filipovicaletsgofighter je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:50Ovih pisaca istorije od 95 na ovamo, važi evo sad ćuH8Z7 je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:49Pročitaj malo historiju i knjige iz historije majstoreletsgofighter je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:47
Kad ti krenu pripadnici nacije nastale u podrumu hotela držati pridiku ko si i šta si ! e to je vrhunac![]()
![]()

Otac nacije.

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ja nisam tebi konkretno ni govorio, nego generalno.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- feniksptica
- Kontakt:
To ti je ko u Gori Vatra ko im yebe mater al de mi kupi peleneCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:51Kako se ti otkri kraljuletsgofighter je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:47Kad ti krenu pripadnici nacije nastale u podrumu hotela držati pridiku ko si i šta si ! e to je vrhunacfeniksptica je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:45Ovi bosanski Pravoslavci kad kazu Turci je l misle na sebe ??? Nekako najlogičnije je toGlumio finjaka i ovdje pisao kako ti je dijete bolesno svi ti podrsku pruzili. Kad ti isti kao najzatucaniji stanovnici ovog podneblja
![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Jebote orgijaju na temi, vrijeđaju, nema šta ne rade, i ništa
Koji **** ova administracija ovo dopusta
Vrijedjaju državu…
Al neka, neka je posjećen forum, neke cifre se lijepe i slično
Otidji na bilo koji njihov forum, dobio bio ban u roku od odmah
Al i treba nam ovako, kad sve dopuštamo i tolerisemo u svim sferama života
Koji **** ova administracija ovo dopusta
Vrijedjaju državu…
Al neka, neka je posjećen forum, neke cifre se lijepe i slično
Otidji na bilo koji njihov forum, dobio bio ban u roku od odmah
Al i treba nam ovako, kad sve dopuštamo i tolerisemo u svim sferama života
Sretan dan državnosti Evanderu i Virtualu.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
Otkri se jer ne mogu više da čitam ove gnusne psovke i kletve i pridike ko sam i šta sam.....ima nas 10 iz BL na ovom forumu nikada vas nismo krenuli prvi na nacionalnoj osnovi ili bilo kakvoj nacionalnoj priči da prozivamo, ali ne, četnici vladahije, bosancki pravoslavci, ebe majku , ebe djecu to je nemoć prijatelju ništa drugo....i šta ja treba da čitam i ćutim, e neću !CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:51Kako se ti otkri kraljuletsgofighter je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:47Kad ti krenu pripadnici nacije nastale u podrumu hotela držati pridiku ko si i šta si ! e to je vrhunacfeniksptica je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:45Ovi bosanski Pravoslavci kad kazu Turci je l misle na sebe ??? Nekako najlogičnije je toGlumio finjaka i ovdje pisao kako ti je dijete bolesno svi ti podrsku pruzili. Kad ti isti kao najzatucaniji stanovnici ovog podneblja
![]()
Grad koji je granatiran tri i po godine nikad neće izdat, na braniku časti naše domovine!

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Kakvi oni i knjige, zamisli debila, žrtvuju sebe i potomke svoje da bi istjerali neku pravdu i nešto se odvajali, a iz Srbije ih lože.H8Z7 je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:49Pročitaj malo historiju i knjige iz historije majstoreletsgofighter je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:47Kad ti krenu pripadnici nacije nastale u podrumu hotela držati pridiku ko si i šta si ! e to je vrhunacfeniksptica je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:45Ovi bosanski Pravoslavci kad kazu Turci je l misle na sebe ??? Nekako najlogičnije je to![]()

Glupani umjesto da žive normalno oni žive nečije ideale, a pare Bosanske, pasoš Bosanski, lična Bosanska. Jok daj nam Srbije, nek Dodo ima, mi možemo i leće. Kakvi glupani.
🇵🇸
A jesu se destruktivci sastali, kako idu planovi o rušenju države izbjeglice, vole li vas u "matičnim" državama.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- feniksptica
- Kontakt:
A **** budale. Nas 3-4 te korektno prcamo i ti nekad fino uzvratis i onda ti neko opsuje i ti se toguhvatis. Odgovori za Vuka bolaletsgofighter je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:54Otkri se jer ne mogu više da čitam ove gnusne psovke i kletve i pridike ko sam i šta sam.....ima nas 10 iz BL na ovom forumu nikada vas nismo krenuli prvi na nacionalnoj osnovi ili bilo kakvoj nacionalnoj priči da prozivamo, ali ne, četnici vladahije, bosancki pravoslavci, ebe majku , ebe djecu to je nemoć prijatelju ništa drugo....i šta ja treba da čitam i ćutim, e neću !CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:51Kako se ti otkri kraljuletsgofighter je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:47
Kad ti krenu pripadnici nacije nastale u podrumu hotela držati pridiku ko si i šta si ! e to je vrhunacGlumio finjaka i ovdje pisao kako ti je dijete bolesno svi ti podrsku pruzili. Kad ti isti kao najzatucaniji stanovnici ovog podneblja
![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Vidi ovo i ja citam takve stvari od ostalih ali mi nikada nece pasti na pamet da vrijedjam tebe ili nekoga drugog. Jednostavno nisam takav dok ti jesi. Zato se nemoj pretvarati pa da nas sokiras sta mislis cim te neko malo isprovociraletsgofighter je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:54
Otkri se jer ne mogu više da čitam ove gnusne psovke i kletve i pridike ko sam i šta sam.....ima nas 10 iz BL na ovom forumu nikada vas nismo krenuli prvi na nacionalnoj osnovi ili bilo kakvoj nacionalnoj priči da prozivamo, ali ne, četnici vladahije, bosancki pravoslavci, ebe majku , ebe djecu to je nemoć prijatelju ništa drugo....i šta ja treba da čitam i ćutim, e neću !

-
- Kontakt:
Kakve ti gluposti pišeš sunce ti poljubim, ljudino, kad se dobija rodni list BIH piše ti fino kako se opredjeljuješ, SRBIN, odeš u Srpsku pravoslavnu crkvu i krstiš se, kakva Srbija kakvi bakrači, ko spominje ovdje Srbiju od nas??????Torino je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:54Kakvi oni i knjige, zamisli debila, žrtvuju sebe i potomke svoje da bi istjerali neku pravdu i nešto se odvajali, a iz Srbije ih lože.H8Z7 je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:49Pročitaj malo historiju i knjige iz historije majstoreletsgofighter je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:47
Kad ti krenu pripadnici nacije nastale u podrumu hotela držati pridiku ko si i šta si ! e to je vrhunac![]()
Glupani umjesto da žive normalno oni žive nečije ideale, a pare Bosanske, pasoš Bosanski, lična Bosanska. Jok daj nam Srbije, nek Dodo ima, mi možemo i leće. Kakvi glupani.
Levati i jedni i drugi
I ovi sto pravdaju Borac
I ovi sto psuju jedni drugima
Nadjite se i sibajte se
Nemojte ovdje ratovati
Admini tebaju insce da banuju sve sto psuju
Ovdje mora biti neki red
To jeste i svrha foruma
A ovaj surov ako hoces generalno neki belaj sa svima
Javi mi se
Doci cu ti na adresu
I ovi sto pravdaju Borac
I ovi sto psuju jedni drugima
Nadjite se i sibajte se
Nemojte ovdje ratovati
Admini tebaju insce da banuju sve sto psuju
Ovdje mora biti neki red
To jeste i svrha foruma
A ovaj surov ako hoces generalno neki belaj sa svima
Javi mi se
Doci cu ti na adresu
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, AnelMid, bvsic, club21, Combattente87, Direktorcic, galia95, Grk1234, Hrammm1921, kogmagie46, mma_hz, Resolute, rishovski, ristagrad, ronaldo99, ultrazonfa, Vorovus, worchester, xinxee, zemuntrg, Zigazaga i 180 gostiju.