Čekaj, tebe vrijeđa kad ti neko kaže da si bosanski pravoslavac? Pa šta si drugo? Kazahstanski pravoslavac?letsgofighter je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:54Otkri se jer ne mogu više da čitam ove gnusne psovke i kletve i pridike ko sam i šta sam.....ima nas 10 iz BL na ovom forumu nikada vas nismo krenuli prvi na nacionalnoj osnovi ili bilo kakvoj nacionalnoj priči da prozivamo, ali ne, četnici vladahije, bosancki pravoslavci, ebe majku , ebe djecu to je nemoć prijatelju ništa drugo....i šta ja treba da čitam i ćutim, e neću !CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:51Kako se ti otkri kraljuletsgofighter je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:47
Kad ti krenu pripadnici nacije nastale u podrumu hotela držati pridiku ko si i šta si ! e to je vrhunacGlumio finjaka i ovdje pisao kako ti je dijete bolesno svi ti podrsku pruzili. Kad ti isti kao najzatucaniji stanovnici ovog podneblja
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Pa nije ti valjda uvreda bosanski pravoslavci?
Šta ste onda jbt 

Rezultat je trend, ideal je vječan!
-
letsgofighter
- Kontakt:
Frajer mi ebe majku cetnicku na svaki go Borca i tako vec citavu sezonu i ti kazes cim te malo isprovocira...e svašta !CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:57Vidi ovo i ja citam takve stvari od ostalih ali mi nikada nece pasti na pamet da vrijedjam tebe ili nekoga drugog. Jednostavno nisam takav dok ti jesi. Zato se nemoj pretvarati pa da nas sokiras sta mislis cim te neko malo isprovociraletsgofighter je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:54
Otkri se jer ne mogu više da čitam ove gnusne psovke i kletve i pridike ko sam i šta sam.....ima nas 10 iz BL na ovom forumu nikada vas nismo krenuli prvi na nacionalnoj osnovi ili bilo kakvoj nacionalnoj priči da prozivamo, ali ne, četnici vladahije, bosancki pravoslavci, ebe majku , ebe djecu to je nemoć prijatelju ništa drugo....i šta ja treba da čitam i ćutim, e neću !![]()
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Od kojeg turcina tvoja loza vuce?letsgofighter je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:47Kad ti krenu pripadnici nacije nastale u podrumu hotela držati pridiku ko si i šta si ! e to je vrhunacfeniksptica je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:45Ovi bosanski Pravoslavci kad kazu Turci je l misle na sebe ??? Nekako najlogičnije je to
Volim tebe, više od sebe
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ja bih dodao i Rigiji koji danas rostilja klempu
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- feniksptica
- Kontakt:
Opet niste najjasniji. Je l to stefi govoris za 99'
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa vi ste Dodini kerovi. Bosna nije vaša država...letsgofighter je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:57Kakve ti gluposti pišeš sunce ti poljubim, ljudino, kad se dobija rodni list BIH piše ti fino kako se opredjeljuješ, SRBIN, odeš u Srpsku pravoslavnu crkvu i krstiš se, kakva Srbija kakvi bakrači, ko spominje ovdje Srbiju od nas??????Torino je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:54Kakvi oni i knjige, zamisli debila, žrtvuju sebe i potomke svoje da bi istjerali neku pravdu i nešto se odvajali, a iz Srbije ih lože.
Glupani umjesto da žive normalno oni žive nečije ideale, a pare Bosanske, pasoš Bosanski, lična Bosanska. Jok daj nam Srbije, nek Dodo ima, mi možemo i leće. Kakvi glupani.
🇵🇸
Mene ne vrijedja, ali je fula, realno nisam religiozan a prije cu reci da sam krajisnik nego bosanac. Krajiski ateista.Beli98 je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:58Čekaj, tebe vrijeđa kad ti neko kaže da si bosanski pravoslavac? Pa šta si drugo? Kazahstanski pravoslavac?letsgofighter je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:54Otkri se jer ne mogu više da čitam ove gnusne psovke i kletve i pridike ko sam i šta sam.....ima nas 10 iz BL na ovom forumu nikada vas nismo krenuli prvi na nacionalnoj osnovi ili bilo kakvoj nacionalnoj priči da prozivamo, ali ne, četnici vladahije, bosancki pravoslavci, ebe majku , ebe djecu to je nemoć prijatelju ništa drugo....i šta ja treba da čitam i ćutim, e neću !CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:51
Kako se ti otkri kraljuGlumio finjaka i ovdje pisao kako ti je dijete bolesno svi ti podrsku pruzili. Kad ti isti kao najzatucaniji stanovnici ovog podneblja
![]()
![]()
Samo da rigi ne dobije previsok holesterol
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
- BordoBBoja
- Kontakt:
Burek je najbolji dok je vrucRedBlue je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:39Sretno iz etnicki ociscenog Konjica.BordoBBoja je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:38Sretan ti Dan drzavnosti voljena Domovimo
A ovi ustaski i cetnicki kolaboracionisti sa teme mogu komotno da crknu zbog tebe
Jer postojis i postojat ces
Ovaj sa repicem je zasluzio dva crvena dosad, na svaku odluku se on buni. Sad je djonom isao na Blagaica.
60-40 za Borac što bi neki rekli 
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Kad ste budaleCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:51Kako se ti otkri kraljuletsgofighter je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:47Kad ti krenu pripadnici nacije nastale u podrumu hotela držati pridiku ko si i šta si ! e to je vrhunacfeniksptica je napisao/la: ↑25 nov 2023, 13:45Ovi bosanski Pravoslavci kad kazu Turci je l misle na sebe ??? Nekako najlogičnije je toGlumio finjaka i ovdje pisao kako ti je dijete bolesno svi ti podrsku pruzili. Kad ti isti kao najzatucaniji stanovnici ovog podneblja
![]()
Ata mislite sta on svog sina uci
I sin bi mu ubijao ko sto su mu dedovi
Zadnja izmjena: BordoBBoja, dana/u 25 nov 2023, 14:20, ukupno mijenjano 1 put.
Kakve uvrede za gospodina Kazlagića
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
Hvala areni sto nam je omogucila da cujemo sa kakvim divljacima zivimo.
Sve dok je Kazlagića i Topalovića, uzimati Borac kao negativca je suvišno...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Trenutno korisnika/ca: mexy_whites, Zaboljesutra i 29 gostiju.