Premijer liga BiH - aktuelno

Devedesetka
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Devedesetka » 25 nov 2023, 15:49

Poklonjen kup ko jucer 6-2 protiv sitija.

Al' 'ebiga navijacima Zelje jedino ostaje da sumnjaju u namještaljke s druge strane istim suspenduju sudije i znamo kako je amar osvajao titule.

Bukvalno razlika u promilima današnjeg Borca i onog Zeljeznicara s ovim ce se sloziti svaki neutralni forumaš.

objective
Kontakt:

Post Postao/la objective » 25 nov 2023, 15:50

KONTRASVIH je napisao/la:
25 nov 2023, 15:42
Gledaj ti te nemoci da se suoce sa cinjenicama pa prelaze na vrijedjanje. Ne samo da pokazuju nedostatak argumenta u stavovima, vec i otkrivaju duboko ukorijenjeno malogradjanstvo.
A tvoj je argument, pustili ste igmana (sa mirzom varesanovicem nismo morali nikada i nikoga da pustimo, pobijedio nas je svako ko bi poželio da pobijedi) ... ali isti taj poraz nazivate "bolji smo od vas, zavrsili smo ispred vas jer smo bolji" .. da dalje ne objasnjavam, ne vrijedi .. istina je da karijes i manjak zuba utiču na cjelokupno zdravlje a očigledno udara i na dosojanstvo ... navijaš za klub koji deceniju nista osvojio nije, klub koji vec godinama skuplja milostinju i imaš obraza relativizirati kriminal u ligi tvoje drzave jer nista plemenitije od "nek' komšiji umre krava" u tvoju jadnu krezavu glavu ući ne može .. žao mi te više od ovih jadova koji slave pobjede u sudijskoj režiji ;)

Herson

Post Postao/la Herson » 25 nov 2023, 15:51

Sutra ovo isto ocekuje Posusje na Grbavici. Nazalost, ne nazire se rjesenje za ovu situaciju. Tegobno je ovo sve pratiti iz kola u kolo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 nov 2023, 15:51

Kao što sam više puta napisao, očaj i nemoć navijača Sarajeva tokom utakmica Zrinjskog i Borca koji melju sve pred sobom. Baš je tužno čitati sve te silne frustracije, posebno jer su samo zahvaljujući sudijskoj organizaciji i nedosuđenim penalima još uvijek koliko-toliko na pristojnoj udaljenosti od Borca i Zrinjskog.

Suđenje odlično uz par sitnih bespotrebnih prekršaja, ali da se igralo još dva dana Igman ne bi dao gol.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 25 nov 2023, 15:52

objective je napisao/la:
25 nov 2023, 15:50
Gledaj ti te nemoci da se suoce sa cinjenicama pa prelaze na vrijedjanje. Ne samo da pokazuju nedostatak argumenta u stavovima, vec i otkrivaju duboko ukorijenjeno malogradjanstvo.
A tvoj je argument, pustili ste igmana (sa mirzom varesanovicem nismo morali nikada i nikoga da pustimo, pobijedio nas je svako ko bi poželio da pobijedi) ... ali isti taj poraz nazivate "bolji smo od vas, zavrsili smo ispred vas jer smo bolji" .. da dalje ne objasnjavam, ne vrijedi .. istina je da karijes i manjak zuba utiču na cjelokupno zdravlje a očigledno udara i na dosojanstvo ... navijaš za klub koji deceniju nista osvojio nije, klub koji vec godinama skuplja milostinju i imaš obraza relativizirati kriminal u ligi tvoje drzave jer nista plemenitije od "nek' komšiji umre krava" u tvoju jadnu krezavu glavu ući ne može .. žao mi te više od ovih jadova koji slave pobjede u sudijskoj režiji ;)
Bukvar :tokralju: :tokralju: :salut:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 25 nov 2023, 15:52

LaHaineLaHaine je napisao/la:
Ja ne znam sto se lozite toliko, evo jos koja sezona i ode Vico, a sa njim i mi sve super. Mozete jos malo izdrzati.

A ovima sto djecu psuju i prizivaju pogibije igraca i familije, njima se posebno zahvaljujem sto po stoti put pokazuju ko su i sta su. Mozemo mi ukrasti 1000 utakmica, to ce proci i biti zaboravljeno nekad, ali glupan ostaje glupan i to zapisan.
Vi ne samo da ste ogadili ljudima sport u ovoj napacenoj drzavi vec i taj neki zajednicki zivot sto se furo od devedeseti.
Mislim da 90% ljudi iz Federacije s vama nezeli da ima ista zajednicko i da bi najsretniji bili da udare neki zid i da vas vise nikad nevide.
U ekonomskom i financijskom smislu vi RS ste rak ove drzave.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 25 nov 2023, 15:52

:tralala:
Semper je napisao/la:
25 nov 2023, 15:44
Borac barem krade na terenu, Sarajevo je sebi zavrsilo da ne igra uopce ligu a da ih pri tome proglase šampionom.
Krepaj od muke i od zime,-12 na polju

Devedesetka
Kontakt:

Post Postao/la Devedesetka » 25 nov 2023, 15:52

Najjace što ce se sad levati naloziti na tvoj post, a nisi ni gledao utakmicu.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 25 nov 2023, 15:54

Virtu4l je napisao/la:
25 nov 2023, 15:51
Kao što sam više puta napisao, očaj i nemoć navijača Sarajeva tokom utakmica Zrinjskog i Borca koji melju sve pred sobom. Baš je tužno čitati sve te silne frustracije, posebno jer su samo zahvaljujući sudijskoj organizaciji i nedosuđenim penalima još uvijek koliko-toliko na pristojnoj udaljenosti od Borca i Zrinjskog.

Suđenje odlično uz par sitnih bespotrebnih prekršaja, ali da se igralo još dva dana Igman ne bi dao gol.
Nirton je napisao/la:
24 nov 2023, 20:14
Virtu4l je napisao/la:
24 nov 2023, 12:43
Tuzla je svaki put pokradena kad su igrali pritiv Sarajeva. Tako će biti i ovaj put.
To je vid protesta, dosta puta smo oštećeni ove sezone. Danas je suđenje bilo perfektno", rekao je Osmanhodžić.
Šta kažeš na ovu tvoju prognozu?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 25 nov 2023, 15:54

objective je napisao/la:
Opet se gubite. Ni obraza ni casti, zovite pomoc.
Hajmo ponovoti to jos 350x pa cemo zaboraviti da ste sa istim surovali malo ranije :kuknjava: :kuknjava:
Sitnije, Mile, sitnije
Uruci nam najbitnije
Titulu, Vico, titulu
Uruci nam 7. Titulu!!!
Daj titulu a Vico će osigurati gdje cesmo igrati Europu, kao što je i titulu.
Gura vam ga Vico do balcaka, samo grcajte, nema vadjenja, tek smo poceli.
Vico Srbine Horde su uz tebe!!!!
Oooooo oooooo
Begic nam je titulu doniooo
Na nanan nanana vico hvala svaka ti dalaa

Oooo oooo bit ce zeljo vice sampion
Nanananna nnnanana nasa je korona titulaaa
Znamo samo kad vico dodje mi cemo uredno uzimat titule kao i do sad. Poy

slika
🤣🤣🤣
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 25 nov 2023, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 25 nov 2023, 15:55

Virtu4l je napisao/la:
25 nov 2023, 15:51

Gori nam je očaj gledati jadnog i bijednog komšiju koji je u 8 gostovanja osvojio qrčinu

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 25 nov 2023, 15:57

Herson je napisao/la:
25 nov 2023, 15:37
Planski i sistemski se udara na Sarajevo, Velez, Slobodu i Celik, stubove bh fudbala.
Cudi me za ove hrvatske klubove Zrinjski Siroki Zeljeznicar Posusje da mogu gledati ove lakrdije iz Banjaluke

LaHaineLaHaine
Kontakt:

Post Postao/la LaHaineLaHaine » 25 nov 2023, 15:57

TNT je napisao/la:
25 nov 2023, 15:52
LaHaineLaHaine je napisao/la:
Ja ne znam sto se lozite toliko, evo jos koja sezona i ode Vico, a sa njim i mi sve super. Mozete jos malo izdrzati.

A ovima sto djecu psuju i prizivaju pogibije igraca i familije, njima se posebno zahvaljujem sto po stoti put pokazuju ko su i sta su. Mozemo mi ukrasti 1000 utakmica, to ce proci i biti zaboravljeno nekad, ali glupan ostaje glupan i to zapisan.
Vi ne samo da ste ogadili ljudima sport u ovoj napacenoj drzavi vec i taj neki zajednicki zivot sto se furo od devedeseti.
Mislim da 90% ljudi iz Federacije s vama nezeli da ima ista zajednicko i da bi najsretniji bili da udare neki zid i da vas vise nikad nevide.
U ekonomskom i financijskom smislu vi RS ste rak ove drzave.
Mislim da ti i vecina vas imate mnogooo vise problema u svom dvoristu nego sto su to Borac, Republika Srpska i sve vezano za to. Kako nas ne tangira ni sarajevo, ni bosna.. zabole nas penis za sve to vase. Guramo svoje, bilo to ispravno ili ne, ali guramo.
A za fudbal, vidjecemo kad necijih drugih 5 minuta dodje kome ce se gaditi fudbal i to.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 25 nov 2023, 15:58

Jel se otvorilo 4.mjesto?

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 25 nov 2023, 15:59

objective je napisao/la:
25 nov 2023, 15:38
Kamaga11 je napisao/la:
25 nov 2023, 15:34
objective je napisao/la:
25 nov 2023, 15:33

Kao treba demantovati sta jadni navijac zeljeznicara pise ...
Opet iz supljeg u praznog. Demantuj ovo sto je napisao.
stani i ti navijas za zeljeznicar ustvari ... demantujem, jade krezavi .. eto ga :)
Bravo glupsone to te mater naucila da kazes ili?
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 25 nov 2023, 15:59

Najbolnije je ovo pitarima gledati. Uložili 15 miliona, najskuplja ekipa u istoriji lige, a završit će treći.
Mirvića jedino mogu izvući utakmice poput one jučer :kafa:

Devedesetka
Kontakt:

Post Postao/la Devedesetka » 25 nov 2023, 16:02

RatoborniMrmot je napisao/la:
25 nov 2023, 15:59
Najbolnije je ovo pitarima gledati. Uložili 15 miliona, najskuplja ekipa u istoriji lige, a završit će treći.
Bol zbog sudija, a vama ima li kod vas bola kakvog ili je sve med i mlijeko i ocekivali ste ovo?

objective
Kontakt:

Post Postao/la objective » 25 nov 2023, 16:03

25 nov 2023, 15:54
objective je napisao/la:
Opet se gubite. Ni obraza ni casti, zovite pomoc.
Hajmo ponovoti to jos 350x pa cemo zaboraviti da ste sa istim surovali malo ranije :kuknjava: :kuknjava:
Sitnije, Mile, sitnije
Uruci nam najbitnije
Titulu, Vico, titulu
Uruci nam 7. Titulu!!!
Daj titulu a Vico će osigurati gdje cesmo igrati Europu, kao što je i titulu.
Gura vam ga Vico do balcaka, samo grcajte, nema vadjenja, tek smo poceli.
Vico Srbine Horde su uz tebe!!!!
Oooooo oooooo
Begic nam je titulu doniooo
Na nanan nanana vico hvala svaka ti dalaa

Oooo oooo bit ce zeljo vice sampion
Nanananna nnnanana nasa je korona titulaaa
Znamo samo kad vico dodje mi cemo uredno uzimat titule kao i do sad. Poy

slika
🤣🤣🤣
Ovo su argumenti ? :rol:
Pa prcala te raja u direktnim forumskim obračunima jer si jadovao zbog nasih uspjeha (opet karijes ucinio svoje) ... evo i sad mi smijesno kad vidim koliko ti tesko pada sto navijas za nk "charity " pa od svoga čemera moraš bodriti sudijske lakrdije ...
**** sve, i borac i ostalo ... nek se zna da ste vi najjadniji i da smo vas ispišali pred 21 k svjedoka, ne bi li ti od jada i to malo zuba poispadalo ;)

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 25 nov 2023, 16:03

Boli na njonjo, mi servisiramo dug, eto vas tamo :kafa:
O sebi se zabavili dabogda :tralala:
Zadnja izmjena: RatoborniMrmot, dana/u 25 nov 2023, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 25 nov 2023, 16:04

RatoborniMrmot je napisao/la:
25 nov 2023, 15:59
Ja ne znam gdje ste vi pokupili taj mentalitet da Borac moze doci zaklati vas sudijskim odlukama na sred Grbavice i da odete kuci pjevajuci jer Sarajevo nece biti prvak.

Nevjerovatno mi je u sta ste se pretvorili, i kao klub i kao navijaci. Bukvalno navijate da Borac pokrade sve do kraja samo da ne bude Sarajevo prvak. Tako veliki, a tako mali zapravo, tuzno, umjesto da prvi budete u obrani bh. fudbala :)
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, MostarReds22, N3R3D, Zigazaga i 48 gostiju.