Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zamolio bih samo da neko citira ovog podanika (sam ce se pronaci), ne dozvolite da ostane neprimjecen. Grehota, pokusaje.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
sa ovim treba zavrsiti svaku diskusiju hahahahahahahahahahahaa
šta je brat ovdje ubrojao .... najjace na svijetu, pikanje super kupa, znaci jedna utakmica koja se igrala dok su oni bili prvci (ono nekad prije deceniju), kad su drugi trebali da igraju tu utakmicu (nikako borbu za trofej, nego ceremonijalnu utakmicu) ukinulo se to jer su shvatili da je bas nebitno i glupo i da nema potrebe ni igrati tu JEDNU UTAKMICU.. na osnovu jedne utakmice se ne osvaja trofej koji se pika u zbiru trofeja kada se porede klubovi ... e čuj super kup trofej .. frajer izjednačio prvenstvo koje traje 33 (nekad i 38 kola i kup koji se igra od 1/64 ) sa super kupom

Idi odmori malo ba od foruma, prošetaj, popij kafu. Ne moraš svakom loncu biti poklopac brate mili. Sutra derbi sredine tabele, kupi karte, pruži podršku lokalnom klubu u borbi za bolji plasman. Možda se otvori treće mjesto i Europa, može i preko kupa. Halali zaboravio sam da ste ispali od drugoligaša.KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 nov 2023, 18:12Zamolio bih samo da neko citira ovog podanika (sam ce se pronaci), ne dozvolite da ostane neprimjecen. Grehota, pokusaje.
Jedino šta ti preostaje je da Sarajevo izgubi i tvoj dan/sedmica/sezona je upotpunjena. Ti i tvoj drug iz Crne Gore nemate većeg zadovoljstva godinama već.
Borac dosao na finale u sastavu bez Zakarica, Zilkica, Moraitisa itd. Sve kljucni igraci koju su donijeli titulu.objective je napisao/la: ↑25 nov 2023, 17:58
Cuj nisu igraci prodali samo su igraci pustili da pobijedimo na penale, ali oni nisu ustvari znalo da fulaju penale po dogocoru hahahhahaah
Pa haj' sto nemas obraza nego si klasicno RSovski glup.
Cuj logike bili ste bolji prvu polusezonu.. a onda ste vi sebi namakli 15 a nas sprijecili isto toliko da dobijemo XD
Joj navijaca, jadniji od plate u RSu
Glupane titula se osvaja na osnovu prikazanog tokom cijele sezone... a ti ako imas obraza reci da ste bili najbolji te SEZOOONE onda pisi sam sa sobom jer si prekucao do sada vec ustaljenu mizeriju svojstvenu šumadijskom pulenu
Kako se blizio kraj utakmice izvodjeni su ovi sto su najsigurniji za penale (Vranjes, Meleg, Subic, Brtan), a ubacivana djeca. U drugoj minuti nadoknade izlaze Subic i Brtan, a ulaze Tahric? i Bosancic?
I onda jos prva 2 penala dao djeci sa sutaju.
Nisu se igraci Borca sklonili, pustili nego je strucni stab sklonio igrace.
-
- Kontakt:
Hebemo familije cetnicima na danasnji dan
objective je napisao/la: ↑25 nov 2023, 18:15sa ovim treba zavrsiti svaku diskusiju hahahahahahahahahahahaa
šta je brat ovdje ubrojao .... najjace na svijetu, pikanje super kupa, znaci jedna utakmica koja se igrala dok su oni bili prvci (ono nekad prije deceniju), kad su drugi trebali da igraju tu utakmicu (nikako borbu za trofej, nego ceremonijalnu utakmicu) ukinulo se to jer su shvatili da je bas nebitno i glupo i da nema potrebe ni igrati tu JEDNU UTAKMICU.. na osnovu jedne utakmice se ne osvaja trofej koji se pika u zbiru trofeja kada se porede klubovi ... e čuj super kup trofej .. frajer izjednačio prvenstvo koje traje 33 (nekad i 38 kola i kup koji se igra od 1/64 ) sa super kupom![]()
![]()
Fubalski/Nogomenti Savez Bosne i Herecgovine priznaje 16 trofeja
7 ligaskih
6 kupa
3 superkupa
Zanimljivo je da savezi Hrvatske i Srbije priznaju Zeljeznicaru trofej iz 1945/1946 kao sto priznaju Hajduku i Crvenoj Zvezdi
Samo nas savez nece da prizna zbog pitarske politike
Derali smo Slobodu i Udarnik poslije s Velezom u finalu
Jer je Fk Torpedo nastao tek nakon tog trofeja i plasmana Zeljeznicara u prvu sezonu lige Jugoslavije
I to fuzijom Slobode i Udarnika
Sa ovim treba zavrsiti svaku diskusiju
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 25 nov 2023, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
hahahaha, inace definicija kako se puštaju utakmice ... ti ces nekome **** nešto GLUUUPANE SMRDLJIVI . **** četnička, tjerali smo vas sa brda kad ste imali omjer 1:20 u svakom smislu , ti nekome nešto **** i nekoga **** zoveš, pa u starkama smo vas rastjerali smraadu neokupani. pa hajde moooolim te, pred cijelim ovim forumumom te molim, da se pošaketamo karino smolava jadna četnička .. neutralni teritorij, po fer uslovima kad god... MOOOLIM TE GLUPANE HAJDE DA SE POŠAKETAMO, evo svjedoka evo svega, hajde da to organizujemo, preklinjem te !!!Suvorov je napisao/la: ↑25 nov 2023, 18:19Borac dosao na finale u sastavu bez Zakarica, Zilkica, Moraitisa itd. Sve kljucni igraci koju su donijeli titulu.objective je napisao/la: ↑25 nov 2023, 17:58
Cuj nisu igraci prodali samo su igraci pustili da pobijedimo na penale, ali oni nisu ustvari znalo da fulaju penale po dogocoru hahahhahaah
Pa haj' sto nemas obraza nego si klasicno RSovski glup.
Cuj logike bili ste bolji prvu polusezonu.. a onda ste vi sebi namakli 15 a nas sprijecili isto toliko da dobijemo XD
Joj navijaca, jadniji od plate u RSu
Glupane titula se osvaja na osnovu prikazanog tokom cijele sezone... a ti ako imas obraza reci da ste bili najbolji te SEZOOONE onda pisi sam sa sobom jer si prekucao do sada vec ustaljenu mizeriju svojstvenu šumadijskom pulenu
Kako se blizio kraj utakmice izvodjeni su ovi sto su najsigurniji za penale (Vranjes, Meleg, Subic, Brtan), a ubacivana djeca. U drugoj minuti nadoknade izlaze Subic i Brtan, a ulaze Tahric? i Bosancic?
I onda jos prva 2 penala dao djeci sa sutaju.
Nisu se igraci Borca sklonili, pustili nego je strucni stab sklonio igrace.
Uzelo ovo maha još od onda kad devedesetka našamara onu kuyicu
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Moras mi prvo popusiti pa cu razmisliti.objective je napisao/la: ↑25 nov 2023, 18:27hahahaha, inace definicija kako se puštaju utakmice ... ti ces nekome **** nešto GLUUUPANE SMRDLJIVI . **** četnička, tjerali smo vas sa brda kad ste imali omjer 1:20 u svakom smislu , ti nekome nešto **** i nekoga **** zoveš, pa u starkama smo vas rastjerali smraadu neokupani. pa hajde moooolim te, pred cijelim ovim forumumom te molim, da se pošaketamo karino smolava jadna četnička .. neutralni teritorij, po fer uslovima kad god... MOOOLIM TE GLUPANE HAJDE DA SE POŠAKETAMO, evo svjedoka evo svega, hajde da to organizujemo, preklinjem te !!!
Moze i na neutralnoj teritoriji.
Ja te opet pozivam da se POŠAKETAMO, ti ne skreci sa teme lojavi keru ... jak si na psovkama i riječima, evo hiljadu ljudi prati, lako se to dogovori ako imas muda, pred svima ovdje padne dogovor i nema laži ni šuplje. Snimimo tuču pred svjedocima i ostane u arhivi ovoga foruma. Ako si mangup, i ako nisi samo lajavo lojavi četnik sa foruma, ovo je ozbiljan i pošten prijedlog !!!Suvorov je napisao/la: ↑25 nov 2023, 18:31Moras mi prvo popusiti pa cu razmisliti.objective je napisao/la: ↑25 nov 2023, 18:27hahahaha, inace definicija kako se puštaju utakmice ... ti ces nekome **** nešto GLUUUPANE SMRDLJIVI . **** četnička, tjerali smo vas sa brda kad ste imali omjer 1:20 u svakom smislu , ti nekome nešto **** i nekoga **** zoveš, pa u starkama smo vas rastjerali smraadu neokupani. pa hajde moooolim te, pred cijelim ovim forumumom te molim, da se pošaketamo karino smolava jadna četnička .. neutralni teritorij, po fer uslovima kad god... MOOOLIM TE GLUPANE HAJDE DA SE POŠAKETAMO, evo svjedoka evo svega, hajde da to organizujemo, preklinjem te !!!
To je bio presudni momenat da Vico uspostavi apsolutnu kontrolu nad ljudima u savezu, tj. delegatima i članovima IO iz reda Bošnjaka. Sve je radio u dogovoru sa vodećim strukturama FK Sarajevo koji su mu osigurali Bošnjake preko SDA linije, jer su svi članovi SDA i njenih satelita.Suvorov je napisao/la: ↑25 nov 2023, 17:40Te sezone je Borac isao na kup, ali kad se vidjelo da se moze do titule i kad se uzela titula, Vico vam je dao kup da osigura sebi poziciju i podrsku Bosnjaka u savezu, a i uprava Sarajeva je bila srecna jer je time kupila mir kod navijaca nakon prosipanja 13 bodova i titule
Dobar dio njih je tada veličao Vicu i slavio ga, imaju postovi, da sad ne tražim.
Danas se situacija nije mnogo promijenila, sudijska organizacija ih i dalje gura, ali njihova Uprava mudro pokušava prebaciti teret na sudije i sebi stvoriti alibi za eventualni neuspjeh u prvenstvu jer se skršilo mnogo miliona.
Naredne sezone će Vici ponovo trebati podrška jer će to biti izborna sezona (mart 2025) pa ćemo vidjeti ko će ovaj put izdati i na kakvu će trgovinu pristati. Trenutno samo jedan klub iz bošnjačkog korpusa ima tu moć da bar pokuša obezbijediti glasove.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Čuj ovog magarca durmitorskog i SDA linije,yebo ti pas mater i tebi i SDA smeće ljudskoVirtu4l je napisao/la: ↑25 nov 2023, 18:34To je bio presudni momenat da Vico uspostavi apsolutnu kontrolu nad ljudima u savezu, tj. delegatima i članovima IO iz reda Bošnjaka. Sve je radio u dogovoru sa vodećim strukturama FK Sarajevo koji su mu osigurali Bošnjake preko SDA linije, jer su svi članovi SDA i njenih satelita.Suvorov je napisao/la: ↑25 nov 2023, 17:40Te sezone je Borac isao na kup, ali kad se vidjelo da se moze do titule i kad se uzela titula, Vico vam je dao kup da osigura sebi poziciju i podrsku Bosnjaka u savezu, a i uprava Sarajeva je bila srecna jer je time kupila mir kod navijaca nakon prosipanja 13 bodova i titule
Dobar dio njih je tada veličao Vicu i slavio ga, imaju postovi, da sad ne tražim.
Danas se situacija nije mnogo promijenila, sudijska organizacija ih i dalje gura, ali njihova Uprava mudro pokušava prebaciti teret na sudije i sebi stvoriti alibi za eventualni neuspjeh u prvenstvu jer se skršilo mnogo miliona.
Naredne sezone će Vici ponovo trebati podrška jer će to biti izborna sezona (mart 2025) pa ćemo vidjeti ko će ovaj put izdati i na kakvu će trgovinu pristati. Trenutno samo jedan klub iz bošnjačkog korpusa ima tu moć da bar pokuša obezbijediti glasove.
Ti si niko i nista, juce si se registrovao i danas glumis ludilo.objective je napisao/la: ↑25 nov 2023, 18:33Ja te opet pozivam da se POŠAKETAMO, ti ne skreci sa teme lojavi keru ... jak si na psovkama i riječima, evo hiljadu ljudi prati, lako se to dogovori ako imas muda, pred svima ovdje padne dogovor i nema laži ni šuplje. Snimimo tuču pred svjedocima i ostane u arhivi ovoga foruma. Ako si mangup, i ako nisi samo lajavo lojavi četnik sa foruma, ovo je ozbiljan i pošten prijedlog !!!Suvorov je napisao/la: ↑25 nov 2023, 18:31Moras mi prvo popusiti pa cu razmisliti.objective je napisao/la: ↑25 nov 2023, 18:27hahahaha, inace definicija kako se puštaju utakmice ... ti ces nekome **** nešto GLUUUPANE SMRDLJIVI . **** četnička, tjerali smo vas sa brda kad ste imali omjer 1:20 u svakom smislu , ti nekome nešto **** i nekoga **** zoveš, pa u starkama smo vas rastjerali smraadu neokupani. pa hajde moooolim te, pred cijelim ovim forumumom te molim, da se pošaketamo karino smolava jadna četnička .. neutralni teritorij, po fer uslovima kad god... MOOOLIM TE GLUPANE HAJDE DA SE POŠAKETAMO, evo svjedoka evo svega, hajde da to organizujemo, preklinjem te !!!
Nije se ni Klicko saketao sa anonimusima sa ulice.
Moras steci reputaciju bar kao manijakalnost.
- feniksptica
- Kontakt:
Kakav je fudbalski klub nekad BL imala.U Yugi postovan bio.
Steta sto je taj klub nestao
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
feniksptica je napisao/la: ↑25 nov 2023, 18:44Kakav je fudbalski klub nekad BL imala.U Yugi postovan bio.

- tutankamon1905
- Kontakt:
Al u starkama ih rastjerali
U cem su ovi drugi bili?

Ja uopšte ne znam kada si se registrovao niti koliko si "svako i svašta" to me boli ****, ovdje imaš muški poziv na tuču pod kontrolisanim uslovima, To uopšte nije teško dogovoriti, niti ćemo murije zaglaviti .. dogovoreni sparing i ćao ... bacaš sad fol na neke šale i pošalice jer ne smiješ Kličko na crtu stati, nego samo smiješ lajati i majku spominjati nekome sakriven iza debelih zidina forumskog pseudonima, jade smrdljivi, hoćete li ikad viteštvo pokazati, i u sportu i u životu ???Suvorov je napisao/la: ↑25 nov 2023, 18:42Ti si niko i nista, juce si se registrovao i danas glumis ludilo.objective je napisao/la: ↑25 nov 2023, 18:33Ja te opet pozivam da se POŠAKETAMO, ti ne skreci sa teme lojavi keru ... jak si na psovkama i riječima, evo hiljadu ljudi prati, lako se to dogovori ako imas muda, pred svima ovdje padne dogovor i nema laži ni šuplje. Snimimo tuču pred svjedocima i ostane u arhivi ovoga foruma. Ako si mangup, i ako nisi samo lajavo lojavi četnik sa foruma, ovo je ozbiljan i pošten prijedlog !!!
U JNA transporterima na brdu Mojmilu iznad sarajevskog naselja Dobrinja, a mi u starkama, sa dvije zolje i 20 pušaka (domaće izrade) zajurišali i **** sa brda pobjegle a mogli nas satrati ... bio sam mlad, ali dovoljno star da pamtim taj dan ... od tada se mogu plašiti bilo čega, ali ovih smrdljivih **** nikada !!!tutankamon1905 je napisao/la: ↑25 nov 2023, 18:47Al u starkama ih rastjeraliU cem su ovi drugi bili?
Psujem ti majku jer si ti napisao 3 puta glupane.objective je napisao/la: ↑25 nov 2023, 18:48Ja uopšte ne znam kada si se registrovao niti koliko si "svako i svašta" to me boli ****, ovdje imaš muški poziv na tuču pod kontrolisanim uslovima, To uopšte nije teško dogovoriti, niti ćemo murije zaglaviti .. dogovoreni sparing i ćao ... bacaš sad fol na neke šale i pošalice jer ne smiješ Kličko na crtu stati, nego samo smiješ lajati i majku spominjati nekome sakriven iza debelih zidina forumskog pseudonima, jade smrdljivi, hoćete li ikad viteštvo pokazati, i u sportu i u životu ???Suvorov je napisao/la: ↑25 nov 2023, 18:42Ti si niko i nista, juce si se registrovao i danas glumis ludilo.objective je napisao/la: ↑25 nov 2023, 18:33
Ja te opet pozivam da se POŠAKETAMO, ti ne skreci sa teme lojavi keru ... jak si na psovkama i riječima, evo hiljadu ljudi prati, lako se to dogovori ako imas muda, pred svima ovdje padne dogovor i nema laži ni šuplje. Snimimo tuču pred svjedocima i ostane u arhivi ovoga foruma. Ako si mangup, i ako nisi samo lajavo lojavi četnik sa foruma, ovo je ozbiljan i pošten prijedlog !!!
Normalna argumentovana diskusija i ti prvi vrijedjas.
Tako u svemu, prvi pocnete, a onda heljp nato djenosajd.ba
Ili sam ja prvi poceo?
Glupane cu bratu reci kada se rasoravljamo, a majku nekome **** necu ni kada mi je crno pred očima .. ali šta tebi objašnjavati za kodeks i tuče i dijaloga i borbe u ratu i bilo čega ... ti navijaš za ovo i ponosiš se ovim ...Suvorov je napisao/la: ↑25 nov 2023, 18:53Psujem ti majku jer si ti napisao 3 puta glupane.objective je napisao/la: ↑25 nov 2023, 18:48Ja uopšte ne znam kada si se registrovao niti koliko si "svako i svašta" to me boli ****, ovdje imaš muški poziv na tuču pod kontrolisanim uslovima, To uopšte nije teško dogovoriti, niti ćemo murije zaglaviti .. dogovoreni sparing i ćao ... bacaš sad fol na neke šale i pošalice jer ne smiješ Kličko na crtu stati, nego samo smiješ lajati i majku spominjati nekome sakriven iza debelih zidina forumskog pseudonima, jade smrdljivi, hoćete li ikad viteštvo pokazati, i u sportu i u životu ???
Normalna argumentovana diskusija i ti prvi vrijedjas.
Tako u svemu, prvi pocnete, a onda heljp nato djenosajd.ba
Ili sam ja prvi poceo?
što se argumenata tiče, svaki navijač borca je po defaultu osudjen na nemanje ni jednog argumetna ... sreća nema vas puno, pa i dalje gajim nadu da ovi drugi šute jer ipak poznaju za riječ "stid"