svrakino1921 je napisao/la: ↑25 nov 2023, 17:18
Da cestitam sam sebi Dan Državnosti moje voljene BiH
Odbranio sam Metropolu a tako i voljenu BiH
GOLEM Si DESETARU IZ SVRAKINA SELA

svrakino1921 je napisao/la: ↑25 nov 2023, 17:18
Da cestitam sam sebi Dan Državnosti moje voljene BiH
Odbranio sam Metropolu a tako i voljenu BiH
GOLEM Si DESETARU IZ SVRAKINA SELA
To su gluposti evo slobodno postavi tekmu po tekmu pa da vidimo te lazi a na gostujucim imate 70 ljudi a borite se za titulu dok manijacima ogranicaju buseve jer se popune za 6 sati
Covjek se malo napije i nadrogira subotom uvecer i odmah prijeti batinama i snimcima.objective je napisao/la: ↑25 nov 2023, 18:33Ja te opet pozivam da se POŠAKETAMO, ti ne skreci sa teme lojavi keru ... jak si na psovkama i riječima, evo hiljadu ljudi prati, lako se to dogovori ako imas muda, pred svima ovdje padne dogovor i nema laži ni šuplje. Snimimo tuču pred svjedocima i ostane u arhivi ovoga foruma. Ako si mangup, i ako nisi samo lajavo lojavi četnik sa foruma, ovo je ozbiljan i pošten prijedlog !!!Suvorov je napisao/la: ↑25 nov 2023, 18:31Moras mi prvo popusiti pa cu razmisliti.objective je napisao/la: ↑25 nov 2023, 18:27hahahaha, inace definicija kako se puštaju utakmice ... ti ces nekome **** nešto GLUUUPANE SMRDLJIVI . **** četnička, tjerali smo vas sa brda kad ste imali omjer 1:20 u svakom smislu , ti nekome nešto **** i nekoga **** zoveš, pa u starkama smo vas rastjerali smraadu neokupani. pa hajde moooolim te, pred cijelim ovim forumumom te molim, da se pošaketamo karino smolava jadna četnička .. neutralni teritorij, po fer uslovima kad god... MOOOLIM TE GLUPANE HAJDE DA SE POŠAKETAMO, evo svjedoka evo svega, hajde da to organizujemo, preklinjem te !!!
Moze i na neutralnoj teritoriji.
Pa ovo su te gluposti njihove tipa da je ovo 500 ljudi a ono sinoc 1200 .Tempero je napisao/la: ↑25 nov 2023, 19:38
Ne znam sta se dice brojkom, a bore se za titulu. Zeljo los i nikakav, ovo je slika kopa isto radni dan, petak. Isti termin ko i jucer. Utakmica protiv Goska. Pljusak nije prestajao ni prije a ni u toku utakmice. Ali kada se porede sa proslom sezonom, popravili su brojku.
Sta je s lesinarima? Borba za titulu, a njih nikada manje.
Srbendo,kakav help NATO kad te covjek zove na ferku hahah vidim ti odma NATO,jbga nikad damu niste imali niti cete imatSuvorov je napisao/la: ↑25 nov 2023, 18:53Psujem ti majku jer si ti napisao 3 puta glupane.objective je napisao/la: ↑25 nov 2023, 18:48Ja uopšte ne znam kada si se registrovao niti koliko si "svako i svašta" to me boli ****, ovdje imaš muški poziv na tuču pod kontrolisanim uslovima, To uopšte nije teško dogovoriti, niti ćemo murije zaglaviti .. dogovoreni sparing i ćao ... bacaš sad fol na neke šale i pošalice jer ne smiješ Kličko na crtu stati, nego samo smiješ lajati i majku spominjati nekome sakriven iza debelih zidina forumskog pseudonima, jade smrdljivi, hoćete li ikad viteštvo pokazati, i u sportu i u životu ???
Normalna argumentovana diskusija i ti prvi vrijedjas.
Tako u svemu, prvi pocnete, a onda heljp nato djenosajd.ba
Ili sam ja prvi poceo?
Koliko vas je ovdje 150?Onaj kop i brojka protiv TC u petak je za vas pojamCuspajz je napisao/la: ↑25 nov 2023, 19:57Pa ovo su te gluposti njihove tipa da je ovo 500 ljudi a ono sinoc 1200 .Tempero je napisao/la: ↑25 nov 2023, 19:38
Ne znam sta se dice brojkom, a bore se za titulu. Zeljo los i nikakav, ovo je slika kopa isto radni dan, petak. Isti termin ko i jucer. Utakmica protiv Goska. Pljusak nije prestajao ni prije a ni u toku utakmice. Ali kada se porede sa proslom sezonom, popravili su brojku.
Bojkot povratak borba za titulu gostovanja sa 70 ljudi ukratko a za kopove imaju slike sve a doci ce vakat ubrzo da se zeljo bori za nesto pa ce vam momci koji vode jug objasniti neke stvari iako su i sadamosarajvosa83 je napisao/la: ↑25 nov 2023, 20:15Koliko vas je ovdje 150?Onaj kop i brojka protiv TC u petak je za vas pojamCuspajz je napisao/la: ↑25 nov 2023, 19:57Pa ovo su te gluposti njihove tipa da je ovo 500 ljudi a ono sinoc 1200 .Tempero je napisao/la: ↑25 nov 2023, 19:38
Jel??? Ha! Kako jel ljepo raspravljati ko je bolji igrač, ko je zaslužan za pobjedu, ne znaš na kojoj poziciji smo jači....
Manijaka na slici ima između 800-900 sjecam se da je neko sliku postavio i da je na njoj bilo oko 500 predpostavljam na pocetku utakmice da je uslikano i da se punilo tokom iste.Cuspajz je napisao/la: ↑25 nov 2023, 19:57Pa ovo su te gluposti njihove tipa da je ovo 500 ljudi a ono sinoc 1200 .Tempero je napisao/la: ↑25 nov 2023, 19:38
Da ne citiram tu raspravu.AVNOJ je napisao/la: ↑25 nov 2023, 20:43Jel??? Ha! Kako jel ljepo raspravljati ko je bolji igrač, ko je zaslužan za pobjedu, ne znaš na kojoj poziciji smo jači....
A vi zaglavljeni između Misimovića Amara Arapa 700 milijardi....a realnost Juka i prodaje nekih znački po piljarama u gradu za 100 maraka i način kako reći da je. Roj ponovo u funkciji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.