FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

hurem
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hurem » 25 nov 2023, 19:48

Bilo bi dobro da on makar zuji...
Penaranda ništa nije pokazao, ali bukvalno.

S dr.strane, nije ga trebao trener sinoć izvoditi iz igre kad je utakmica vec bila riješena. Izvadi Catakovica a ostali Penu u špicu napada ne bi li došao u situaciju da zabije.

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 25 nov 2023, 19:51

hurem je napisao/la:
25 nov 2023, 19:48

S dr.strane, nije ga trebao trener sinoć izvoditi iz igre kad je utakmica vec bila riješena. Izvadi Catakovica a ostali Penu u špicu napada ne bi li došao u situaciju da zabije.
Sto si protiv kluba?
Sve mi znamo.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 25 nov 2023, 19:51

Lavcina je napisao/la:
25 nov 2023, 19:32
Ziljkica pljujete i svasta mu govorite, a Peni nesmije covjek ni kritiku uputiti odmah drvlje i kamenje. Malo dupli aršini a?
Vec sam juce pisao, da je @Sanchez u pravu. Penaranda u 10 tekmi ima ucinak od 0 golova i 1 asistencije.
Sto neko napisa puno zuji al malo meda daje. Boli mene qrac ako ih povalja 5 kad mi iz toga necemo zabiti gol. Okej lijepo je za oko i nista vise.
Popravio se kako je dosao po tom pitanju, ali moze jos bolje tj krace i brze.
Hoce da se dokaze navijacima bez obzira na sve zato to radi. Simon to mora ishendlati. Da mu objasni da se ne trosi bespotrebno a uz to moze fasovati ozbiljnu povredu.
A nadoci ce i ostali i ispostovati kretnju Penite.
Nije ni on tu Bog zna koliko a nije kao Renan direktno iz takmicarske forme stigao.

Pisali smo kako stekamo u posljednoj trecini evo i to izgleda bolje.

Tekma po tekma
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

SHZ82
Kontakt:

Post Postao/la SHZ82 » 25 nov 2023, 20:16

Peni treba utakmica, lik je kod nas dosao totalno nespreman i dug period bez igranja utakmica onda povreda, krene/stane i sad je evo uvezao dvije utakmice. Njemu treba u komadu 10tak utakmica da se digne i da se navikne na igrace i oni na njega, jer ovde je veliki problem i jezik jer lik ne zna englesaki i teska je komunikacija na utakmici
Bit ce dobro ako odigra do kraja sve tekme i uz posebne pripreme od proljeca da od njega dobijemo ono sta svi mislimo, a to je da pravi razliku na terenu.
Naravno sve ovo gore pod znakom ako je on u glavi zainteresovan za ozbiljan fudbal vise. Jer dobro proljece i odlicna Europa eto turaka sa milionima za njega.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 25 nov 2023, 20:17

Pa dobro hajde vidimo svi da Pena nije na 100% ali morali se odmah razguliti po forumu i društvenim mrežama ?

Znali smo svi da nije u formi i da nije na maximalnim mogućnostima, na kraju krajeva upravo zbog toga i možemo dovest ovakvo ime.
I znali smo svi da je ovdje došao oživiti karijeru.

Momka pustiti neka igra i neka hvata formu, tek je fizičku spremu podigao, treba adaptacije i na sistem igre i klimu itd itd.
Ali sam siguran 100% da će klasu pokazati.

Ima malo i do naših igrača, ne ispoštuju ga na vrijeme.
3 situacije sinoć gdje on izvuče beka i stopera na sebe, primi loptu odloži i ispali se, a naši ga ne ispoštuju. Ybg treba malo i drugu stranu sagledati.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 25 nov 2023, 20:33

Uvijek sam bio za borbenijeg igrača sa limitiranim fudbalskim sposobnostima prije nekog majstora i boliku*ca.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 25 nov 2023, 20:47

Nek idigra cijelu sezonu pa onda suditi. Vidi se na njemu da je potkovan igrač i hoće da igra, druga stvar je to što je nespreman totqlno i nije igro ozbiljno već dugo vrijeme. Ako ne bude na nivou krajem sezone, nek ga se riješi. Potreban je on ekipi zbig znanja i iskustva, zna pasti, driblati, podvaliti i navući na sebe igrače, takve igrače nema u našoj ligi. Ne može se očekivati da svaki igrač trči ko Kyeremeh ili Avaramovski a učinak 0 na terenu. Bitno je da ima motivaciju i volju za više, a on to hoće za razliku od lažnog kapitena koji je samo za male klubove glavom.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 25 nov 2023, 21:27

Isti oni koji su pričali da je Renan jedini Brazilac koji ne zna lopte, sad pljuju Penarandu. Bolje imati ovakvog Penarandu nego ove što se polomiše da prije svega prime loptu a da ne slome sebi kuk ili im se odbije 5 metara. Svaka ekipa u ligi bi dala sve da ima ovakvog igrača kojeg vrijedi čekati da bude na 100% kako fizički tako i psihički. Svaka veća ekipa u regionu bi jedva dočekala ovakvog igrača jer znaju da na njemu mogu uzeti pare, samo je bitno da uhvati formu. Garantujem da kad uhvati formu, da će biti dar mar a nadam se da će to biti na proljeće i u euro utakmicama.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 25 nov 2023, 21:30

Jucesnja utakmica nista nije pokazala u smislu da je neko truba niti da je neko vele majstore, takodje jucesnju utakmicu kao relevantnu jer igraci tc nisu pokazali nista u smislu da mi izvucemo pouku za Velez. U vrapcicu utakmica ce bit 180stepeni drugacija i zahtjevnija..

Dobro je sto smo uzeli 3 boda sto je Renan ocistio kartone (dobio dodatno vrijeme za oporavak) par mladi igraca dobili minutazu i to je to..

Sto se tice pojedinacnog ucinka svi su bili ok..

Sto se tice Pene, covjek je pokazao daje drugaci profil igraca, i jedini igrac uz andjusica sto ima nesto sto niko u nasoj ekipi nema, i vidili se juce par puta kako nasih par igrac il nezna il nece da ga ispostuje..

Ja vjerujem dok automatizmi prorade po njegovoj strani da ce on cuda radit.. samo se boim jedne stvari sto se tice njega a to je kad ga krene da ignorise ostatak ekipe i timski rad ( malo radi ovog sto mu sad pojedinci rade a malo radi tog juzno amaerckog mentaliteta)

Mi svi znamo sta znaci u pl bh kad ti imas krilo koje moze probit u trku i koje zna dat go.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 25 nov 2023, 22:35

tabba77 je napisao/la:
25 nov 2023, 21:27
Isti oni koji su pričali da je Renan jedini Brazilac koji ne zna lopte, sad pljuju Penarandu. Bolje imati ovakvog Penarandu nego ove što se polomiše da prije svega prime loptu a da ne slome sebi kuk ili im se odbije 5 metara. Svaka ekipa u ligi bi dala sve da ima ovakvog igrača kojeg vrijedi čekati da bude na 100% kako fizički tako i psihički. Svaka veća ekipa u regionu bi jedva dočekala ovakvog igrača jer znaju da na njemu mogu uzeti pare, samo je bitno da uhvati formu. Garantujem da kad uhvati formu, da će biti dar mar a nadam se da će to biti na proljeće i u euro utakmicama.
Na Penji se vidi da je klasa,svaki kontakt pravi visak,stalna opasnost plus pomaze odbrani. Dobro si rekao za Renana bas cu naci postove tih strucnjaka,uvalili nam jedinog brazilca koji ne zna lopte,Mirvicu ubleho sta ti uvalise onda i Juraldjiju su procjenili da je kloc itd gadna sorta da gadnija nemoze. Inace samo uigrat ekipu za evropu mada ce i tu tesko biti naoraviti neato od 1 kola,ove godine Telgetija i Dodo kao sto su rekli tako ce i biti pa makar mi bili kao Real.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 25 nov 2023, 22:50

Pena je svima bio iritantan ispocetka kad je gledao samo sebe i zayebavao se na terenu. Al za zadnje dvije tekme mu se nema sta reci, igra s timom, radi za ekipu. A statistika ce doci.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 25 nov 2023, 23:10

E vrijedilo je sinoc malo i pokisnuti, dobra tekma bi, a i posjeta je zadovoljavajuca obzirom na termin, radni dan i vremenske neprilike. Jel TC toliko slaba ili smo se mi digli ponovo vidjet cemo protiv Veleza, ono sinoc je extra izgledalo i ova igra ohrabruje jer smo nakon derbija bili u padu sa igrom evidentno.
Sto se ovog Penjarande tice (bar za sada) nije zasluzio ovoliki hajp pa i zastavu svoje drzave na Istoku ali hajde to smo mi pitari, ili nekog u nebesa dizemo i kad nije zasluzio ili se nekom na kosti naklatimo i kad ne zasluzi.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 25 nov 2023, 23:18

napoleon72 je napisao/la:
25 nov 2023, 22:50
Pena je svima bio iritantan ispocetka kad je gledao samo sebe i zayebavao se na terenu. Al za zadnje dvije tekme mu se nema sta reci, igra s timom, radi za ekipu. A statistika ce doci.
Upravo. Ne znam s kim je odigrao dupli pas, i onda gol pao. Uglavnom, gine na terenu, i jučer je vidno ljut bio što ga je Rožman izveo, baš je nabrijan.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 26 nov 2023, 01:03

cookiech je napisao/la:
25 nov 2023, 19:47
Lavcina je napisao/la:
25 nov 2023, 19:32
Ziljkica pljujete i svasta mu govorite, a Peni nesmije covjek ni kritiku uputiti odmah drvlje i kamenje. Malo dupli aršini a?
Vec sam juce pisao, da je @Sanchez u pravu. Penaranda u 10 tekmi ima ucinak od 0 golova i 1 asistencije.
Sto neko napisa puno zuji al malo meda daje. Boli mene qrac ako ih povalja 5 kad mi iz toga necemo zabiti gol. Okej lijepo je za oko i nista vise.
Neka nam je Bog na pomoci.
Mustafic, otkako je dosao bori se i trudi svaku utakmicu, prava radilica. Nije imao neki ucinak ali je bio borben i defanzivno je bio dobar i do jucer dok nije zabio 2 nikome nije valjao, sad odjednom najbolji nas igrac :roll:
Isto kao da ima odredjena propaganda koja se mora pratiti. :think: :mrgreen:
Sad ce neki anax kako vec da uleti da vam kaze da pljujete po klubu :D ili fenixptica kako vec.

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 26 nov 2023, 01:08

cookiech je napisao/la:
25 nov 2023, 19:51
hurem je napisao/la:

Sto si protiv kluba?
Sigurno je plava boja dok ovako govori protiv kluba :rol:
Kako se prijavio samo pljuje :(

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 26 nov 2023, 01:14

Ziljkic do juce najbolje krilo lige,sad odjednom najgori a Pjenaranada kako je dosao nista nije pokazao al opet ono, polako pokazat ce nadoci ce,treba istrpit,sve je bolji i bolji kad uputis kritiku odma si anam on itd itd...i jos mi kaze lik procitaj sta pisu o tebi a sad da vratis temu unazad 2 mjeseca i moju pricu o Peni ubacis rekli bi Sanchez u pravu si nista od ovoga samo pegla :rol:

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 26 nov 2023, 01:21

Sanchez87hz je napisao/la:
26 nov 2023, 01:08
cookiech je napisao/la:
hurem je napisao/la:

Sto si protiv kluba?
Ja kad sam se prijavio vi niste znali sta je internet.
I na osnovu čega si zakljucio da sam protiv kluba?!
Zbog toga što smatram da se pretjeruje s hvalospjevima za Penarandu?! Što sam rekao da ga je ipak trener trebao ostaviti 90 minuta na terenu ne bi li postigao pogodak koji bi mu puno značio?!
Sto sam govorio ranije da treba malo klupirati Ziljkica jer je van svake forme...da treba Sahinovica klupirati...da treba vise minuta dobijati Vrancic...da moramo pobjeđivati ekipe kao što su GOSK, Posušje...itd.

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 26 nov 2023, 01:22

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
25 nov 2023, 23:18
napoleon72 je napisao/la:
25 nov 2023, 22:50
Upravo. Ne znam s kim je odigrao dupli pas, i onda gol pao. Uglavnom, gine na terenu, i jučer je vidno ljut bio što ga je Rožman izveo, baš je nabrijan.
Ma svi losi bili osim njega,nece papci ni da ga ispostuju,on jadnik se zaleti a niko da doda,a kad mu dodaju on krene u dribling i padne il izgubi loptu,al opet krivi drugi,valjda ce Rozman poceti uigravati na treninzima igru oko Pene i da formaciju i stil igre prilagodimo njemu,ovi nista ne kontaju lika cccc..

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 26 nov 2023, 01:26

hurem je napisao/la:
26 nov 2023, 01:21
Sanchez87hz je napisao/la:
26 nov 2023, 01:08
cookiech je napisao/la:

Sto si protiv kluba?
Ja kad sam se prijavio vi niste znali sta je internet.
I na osnovu čega si zakljucio da sam protiv kluba?!
Zbog toga što smatram da se pretjeruje s hvalospjevima za Penarandu?! Što sam rekao da ga je ipak trener trebao ostaviti 90 minuta na terenu ne bi li postigao pogodak koji bi mu puno značio?!
Sto sam govorio ranije da treba malo klupirati Ziljkica jer je van svake forme...da treba Sahinovica klupirati...da treba vise minuta dobijati Vrancic...da moramo pobjeđivati ekipe kao što su GOSK, Posušje...itd.
Sarkazam brate :) znam da si u pravu,salim se jer su mene napali pojedinci sto sam rekao protiv penarande pa se zezam,frajer kakvu platu prima sramota treba da ga bude njegove igre..

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 26 nov 2023, 01:46

hordasDoboj je napisao/la:
25 nov 2023, 19:04
Je l Hasic na posudbi do kraja sezone kod nas?
Jeste
Dat im nek napisu na papir koliko hoce i kupit ga.I 500k eura bi se isplatilo dati jer ovo je igrac koji za godinu dana moze vrijediti troduplo te cijene.Najbolji igrac lige trenutno po kvalitetu nek prica ko sta hoce ali za ovo nema dileme.
Sto je najbitnije veliki profesionalac koji jako visoko cilja,ima pobjednicki mentalitet i zelju da napreduje.Znaci do boliqurce kod njega sigurno nikad ne moze doci.Ne vjerujem da Besiktas ima namjeru sa ga vraca i trpi,imaju oni prejaka imena na krilima i tesko bi se nametnuo

Osim strijelaca golova 2 igraca su me posebno odusevili.Prvi Beganovic,koliko je samo momak napredovao.Svaki napad trci i ubacuje se,borbenost na 100%.Bravo majstore.Drugi Julardzija,ko god je kritikovao ovog lika nema pojma o fudbalu.Ovo je jos jaca verzija Ljubana Crepulje.Kakva lopta kod prvog gola,onda dupli pas i jos jedna asistencija.Prava radilica na terenu,zahvalan i borben igrac.Ima muda uci u svaki duel.Mustafic preporodjen.Lezi mu ovaj sistem.Samo gurati ovaj vezni red i nista ne dirati.Avramovski uzasno usporava napade.Onaj drugi gol Mustafica on nikad ne bi utrcao onako.Ili bi prosla decenija dok primi loptu u letu i okrene se.
Andjusic 2 mjeseca 3 gola(3 utakmice starter)
Avramovski 2 godine 4 gola
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, N3R3D, napoleon72, riki46 i 37 gostiju.