Patrick
Gledam mu podcast ponekad, ok je. Sto?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Taj mi je dio ok. Gledao sam one podcaste o američkoj mafiji. Uspio je naprviti jedan od najvećih medijskih projekata na tu temu.
Ma sta ga libo sto ga neko ismijava, ima uspjesnu firmu i vrijedan je 200 miliona. Ako te interesuju finansije za obicnog covjeka dobar je Dave Ramsey, za malo ozbiljnije obrtanje Robert Kiyosaki knjiga Rich dad, poor dadASD je napisao/la: ↑25 nov 2023, 14:21Taj mi je dio ok. Gledao sam one podcaste o američkoj mafiji. Uspio je naprviti jedan od najvećih medijskih projekata na tu temu.
Čitao sam da je završio Harvard Business school. Što bi bila dobra edukacija, iako je završio neki žnj program.
Često u svojim podcastima spominje kako je sve krenulo kod njeg na Wall streetu i pokušava da se napravi nekim ekspertom za finansije i još u to dodaje teorije zavjere kako bi ljude zapanio.
On jeste napravio velike pare, ali ne u finansijama, nego više kao MLM. I njegovo znanje o finansijama i teorije ljudi ismijavaju po youtubeu.
Pade opet rekord.Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 4060 dana 25 nov 2023, 18:19.
Mozda kad bude kineska nova godinaBazinga12345 je napisao/la: ↑25 nov 2023, 18:34Novi dan, novi rekord
Na novogodišnjoj noći 100 000 korisnika?
harden je napisao/la: ↑25 nov 2023, 18:42Mozda kad bude kineska nova godinaBazinga12345 je napisao/la: ↑25 nov 2023, 18:34Novi dan, novi rekord
Na novogodišnjoj noći 100 000 korisnika?
Admin:alemsa je napisao/la: ↑25 nov 2023, 18:51harden je napisao/la: ↑25 nov 2023, 18:42Mozda kad bude kineska nova godinaBazinga12345 je napisao/la: ↑25 nov 2023, 18:34Novi dan, novi rekord
Na novogodišnjoj noći 100 000 korisnika?![]()
Jos kad se i Kinezi pocnu registrovati, jer moze ovaj forum i na Engleskoj verziji. Onda ce nam drug admin reci kako su i do Kine dospijeli
Bit ce kineskih naslova na pocetnoj![]()
ima ako ugradjujes geberit unutar zida pa ti lose spoje, pa napravis poplavu komsiji ispod a ti se ponovno ne budes mogao popisati, i budes morao stemat pločice
Kako taj propust mogu napraviti jarane.
mene je komsija sjebo na taj način prije dvije godine ugradili mu najveci turski srot od cijevi i napravili ocajDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 nov 2023, 20:00Kako taj propust mogu napraviti jarane.
Ja bi morao taj ugradbeni geberit radit, pošto nemam prozor u kupatilu, pravi mi kondenz ljeti.
Također bi radio tursko kupatilo ali strah me njesra ako se ne uradi kako treba pa pusti ispod.
Generalno je kupatilo najteži projekat u stanu
Vracaju li se periguzani kako je admin najavljivao? Pitam za jarana.alemsa je napisao/la: ↑25 nov 2023, 18:51harden je napisao/la: ↑25 nov 2023, 18:42Mozda kad bude kineska nova godinaBazinga12345 je napisao/la: ↑25 nov 2023, 18:34Novi dan, novi rekord
Na novogodišnjoj noći 100 000 korisnika?![]()
Jos kad se i Kinezi pocnu registrovati, jer moze ovaj forum i na Engleskoj verziji. Onda ce nam drug admin reci kako su i do Kine dospijeli
Bit ce kineskih naslova na pocetnoj![]()
A ko je glupača ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.