FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Ovom prilikom bih zelio da se javno izvinem Goranu Pandevu i njegovoj mami, jer sam je visestruko psovao od 5 do 88 minute...
Ali 100% sam znao da cemo proci, cak i u najcrnjem trenutku tekme. Jer smo jednostavno jaci.
175 evrica u padze.
Ali 100% sam znao da cemo proci, cak i u najcrnjem trenutku tekme. Jer smo jednostavno jaci.
175 evrica u padze.
- Unforgotten
- Kontakt:
Ne mogu vjerovati iz čega smo se vratili. Gadilo mi se gledati kako nas konstantno ubijaju do gola Sneijdera. Kasnije sam sa merakom uživao, posebno od 88. min
Čestitke momcima na lavovski izborenoj pobjedi, nakon ove pobjede ništa nije nemoguće, možemo mi i do finala bez problema
Čestitke momcima na lavovski izborenoj pobjedi, nakon ove pobjede ništa nije nemoguće, možemo mi i do finala bez problema
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Bogami drago mije koda je R.Madrid prosao
Jao oni bavrcici, bavarcici, evo im sada imali su srece sto su i postigli ova 3 gola
Jao oni bavrcici, bavarcici, evo im sada imali su srece sto su i postigli ova 3 gola
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Posto nisam imao srca da gledam utakmicu, hocel negdje snimak biti, ili link da skinem
ovo ide u arhivu, najmrzi klub u sred njihove arene
ovo ide u arhivu, najmrzi klub u sred njihove arene
Zadnja izmjena: Puma, dana/u 15 mar 2011, 23:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Apsolutno zasluženo, mada je moglo ići i u drugom smjeru(drago mi je što nije
). Ljudi, ako Eto'o nema kip u Milanu, mislim da bi mu trebali isti dići. Pa čovjek je briljantan, apsolutno briljantan. Gol i 2 asistencije za prolazak u četvrtfinale.
Sumnj'o sam u Leonarda, al' drago mi je što je učinio ono u šta su mnogi sumnjali - plasir'o se u četvrtfinale nakon poraza kod kuće u prvom susretu. Btw, ovo mu je 3. pobjeda u gostima u CL.
Nego, znam da ste sad u deliriju(i ja bih bio), al' mislim da vam je jasno zašto niko ne vjeruje Coutinhu. Pa u boljoj kondiciji sam ja (iako igram samo na terminu, a ozbiljan fudbal sam batalio prije 7 godina). Mora on puno toga popraviti kako bi skin'o breme talenta sa svojih leđa.
I, hvala Interovcima koji su mi donijeli nekih 300 maraka od kolege @Šećera.
Sumnj'o sam u Leonarda, al' drago mi je što je učinio ono u šta su mnogi sumnjali - plasir'o se u četvrtfinale nakon poraza kod kuće u prvom susretu. Btw, ovo mu je 3. pobjeda u gostima u CL.
Nego, znam da ste sad u deliriju(i ja bih bio), al' mislim da vam je jasno zašto niko ne vjeruje Coutinhu. Pa u boljoj kondiciji sam ja (iako igram samo na terminu, a ozbiljan fudbal sam batalio prije 7 godina). Mora on puno toga popraviti kako bi skin'o breme talenta sa svojih leđa.
I, hvala Interovcima koji su mi donijeli nekih 300 maraka od kolege @Šećera.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Imao je i asistenciju, kako god sreca prati hrabreProwler je napisao/la:Ovom prilikom bih zelio da se javno izvinem Goranu Pandevu i njegovoj mami, jer sam je visestruko psovao od 5 do 88 minute...
Ali 100% sam znao da cemo proci, cak i u najcrnjem trenutku tekme. Jer smo jednostavno jaci.![]()
175 evrica u padze.
Željezničar za život cijeli !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Cestitke od mene prvog. Zasluzen prolaz, ali samo na osnovu drugog poluvremena.
Ocigledno da je ovako moralo da bude, a mi nastavljamo svoju borbu u Bundesligi.
Ocigledno da je ovako moralo da bude, a mi nastavljamo svoju borbu u Bundesligi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
jasko_juve
- Kontakt:
Sneijder je po meni jedan od najboljih igraca na svijetu..majke mi..doktor,institucija..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Smiji se mozgu jedanjacky09 je napisao/la:juveboy je napisao/la:Sto je glup ovaj trener Intera, pa covjece Boziji stavi na Robbena flaster i uzivaj... Kako je glup dvije utakmice Robben ih ubi po strani, kako ne bi kad ima prostora za izvoz. Stavi mu flaster i nek se pushi.... Ostali su bespomocni ba, Ribery nije stari Ribery.... Ne znam koliko trebas biti glup da ne uvidis odakle Bayern kreira 99 posto svojih akcija... Hah, svasta. Inter moze biti sretan sto je rezultat ovakav, trebali su gubit 2 - 3 razlike...![]()
Evo recepta za igru protiv Barce.. "polijepiti" flastere na Iniestu, Xavija i Messija i nemaju šanse.![]()
![]()
Mozgu jedan ovo vazi samo za Bayern, jer oni imaju samo jednog vanzemaljca Robbena a Barcelona 4 - 5 . . . Tako da ne pali se i uci . . .
- blueman-TM87
- Kontakt:
Koja je igracina SAmuel...strasno,drago mi je sto ga negledam vise...
cestitam!!!
potpuno zasluzeno
cestitam!!!
potpuno zasluzeno
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
MaGiCa je napisao/la:Ne dolaze, znas i sam.anton 1983 je napisao/la:
A kaj se tiće mog dolaska, ovisi dal ću biti blizu kompa i nićem drugom.
PS nemoj niti ti zakazati kad počnem prcat većeras pa da te nema
Ekser skucavaju iz BL poslednjih 20 godina i nikako da ga skucaju.
Jedna tekma ne moze promeniti realnost.
Calcio je veci od svih drugih liga, jer uvek ustane kad ga se otpise.
Dodji na prc, imam osecaj da ces skinuti kondom nakon Das Sexa tako sto ces prdnuti.
Gde si Ante, kobasicarski dijamante
[youtube][/youtube]
S E N Z A P A R O L E
Svaka čast, neko će reći da je ne moguće, ali ja sam slavio kao da je Juve dao gol
. Samuel Eto`o je večeras očitao lekciju Bavarcima, u prošloj ga nije htjelo, ali večeras je to sve popravio .
Ali Cesare, večeras nećeš trebati pješice kući ići, jer si spašen, ali malo bi se trebao proupitati, jer mu je u glavi izgleda problem.
Ali Cesare, večeras nećeš trebati pješice kući ići, jer si spašen, ali malo bi se trebao proupitati, jer mu je u glavi izgleda problem.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Svaka čast.Izgledalo je kao da ste potonuli,no Sneijder je maestralno pogodio,onako kako to rade najbolji igrači na svijetu.Šta tek reći za Etoa?Odličan,sjajno se snalazi,ukradena lopta za odlučujući gol,potom bi dosta igrača odmah opucalo no on je sačekao Pandeva.Svaka mu čast.
Julio se mora popraviti...Šteta što Lucia neće biti u 1/4 finalu.
Julio se mora popraviti...Šteta što Lucia neće biti u 1/4 finalu.
You'll never walk alone.
- BluesForever
- Kontakt:
Čestitke Interu na zasluzenoj pobijedi mislim da ste loše odigrali u prvom poluvremenu ali kada sam vidio šta je i Bajern mašio u prvom poluvremenu znao sam da cete ih kazniti i tako je i bilo u drugom poluvremenu odlicno odigrano i zasluzen prolaz dalje.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Scarica a destra i solo i tiro, a gol, a gol a gol e gol e gol, e gol e gol e gol, Gooooooooooooran
Vamos Ragazzi 
Bilo je ludo kod Scarpinija
Bilo je ludo kod Scarpinija
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Alen Škoro
- Kontakt:
Drago mi je zbog Leonarda,pa i Intera,ali najvise zbog price o talijanskom fudbalu..
Sasvim zasluzeno Inter prolazi dalje, kao prava ekipa se vratili poslije 2:1 i bayernovog ubijanja u prvom pol.
Forza Inter,forza Italia.
Sasvim zasluzeno Inter prolazi dalje, kao prava ekipa se vratili poslije 2:1 i bayernovog ubijanja u prvom pol.
Forza Inter,forza Italia.
NON MOLLARE MAI
- Nail for Real
- Kontakt:
Bravo.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.