Premijer liga BiH - aktuelno
-
LaHaineLaHaine
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Mogla bi Sloga i u evropu ako nastavi ovako, a poklope se rezultati u kupu..
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Odmori malo od foruma ali ozbiljno. Poceo si da izmisljas uveliko i moras da vidis gdje to vodi, u potpunu shizofreniju. Da, imam pik na vas jer ste direktno sudijskim odlukama protiv Posusja i nas i u talu s grobarima bh. fudbala otisli u Evropu, a mi ostali bez iste. A od toga mi je gore samo se prodajete Vici da sutite (eto i Sarajevu da ti bude lakse, kazes oni vedre i oblace u savezu a od istog uzimate pare da sutite, wtfKONTRASVIH je napisao/la: ↑26 nov 2023, 15:02Aktivan si sa pricama o sudijama samo kada Zeljeznicar igra. U slucaju kada FKs ocigledno krade sutis, podanicki i jadno jos u direktnom susretu sa vama kada nisu svirali penal dosao si ovdje i pisao kako to nije, lose bez prigovora.killafrommanilla je napisao/la: ↑26 nov 2023, 13:52Sta vam radim sad, evo distancirao sam se skro otkako se pravite mrtvi![]()
Ne pisem bezveze za vas da ste podanici, postali ste filijala tako cete imati vise koristi i toga ste svjesni. Jos da istreniraju par forumasa iz Tz i Ze i svoj cilj su ispunili.
Odlicna utakmica Posusja, zabili gol i povukli se. Nismo im mogli prici agresivnom odbranom.
Posjeta takodjer odlicna oko 4 hiljade s obzirom na sve prikazano u ovoj polusezoni. Sta bi tek bilo da smo u vrhu![]()
![]()
Znamo brate da iza svakog smajlija stoje litri suza, jer ko se moze smijati i komentarisati ovdje nesto i braniti kad ti je klub u ovakvom stanju kao Zeljo. Zato odmori, priroda, setnja jer ne mozes odbranit nista. Pojest ce te ako ti opet krenem objasnjavat a ti krenes preskakat postove. Nemoj da ti to radim
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
I fifa
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Cekaj sada vidim da penal traze, mogu li postaviti tu situaciju 

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Hajmo malo o Mirviću pisati
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Evo ljudi postavili binu u Titovoj
Selimovic ispunjava Lendricev neostvareni san od 100k ljudi u glavnoj ulici.Doci ce citava prva ekipa ISIL-a
Selimovic ispunjava Lendricev neostvareni san od 100k ljudi u glavnoj ulici.Doci ce citava prva ekipa ISIL-a
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ide lagano sklanjanje Vlade bojcu u iducem kolu.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑26 nov 2023, 15:16Mogla bi Sloga i u evropu ako nastavi ovako, a poklope se rezultati u kupu..
Rezultat je trend, ideal je vječan!
- Bazinga12345
- Kontakt:
Pa realno, ozbiljnije djeluju od Želje, možda i od Širokog, makar trenutno.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑26 nov 2023, 15:16Mogla bi Sloga i u evropu ako nastavi ovako, a poklope se rezultati u kupu..
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Pazi, i ja bih tebe mozda nazvao sizofrenicarom da argumentovano odgovaras pa ne znam sta pisem. Nemoc jbgkillafrommanilla je napisao/la: ↑26 nov 2023, 15:19Odmori malo od foruma ali ozbiljno. Poceo si da izmisljas uveliko i moras da vidis gdje to vodi, u potpunu shizofreniju. Da, imam pik na vas jer ste direktno sudijskim odlukama protiv Posusja i nas i u talu s grobarima bh. fudbala otisli u Evropu, a mi ostali bez iste. A od toga mi je gore samo se prodajete Vici da sutite (eto i Sarajevu da ti bude lakse, kazes oni vedre i oblace u savezu a od istog uzimate pare da sutite, wtfKONTRASVIH je napisao/la: ↑26 nov 2023, 15:02Aktivan si sa pricama o sudijama samo kada Zeljeznicar igra. U slucaju kada FKs ocigledno krade sutis, podanicki i jadno jos u direktnom susretu sa vama kada nisu svirali penal dosao si ovdje i pisao kako to nije, lose bez prigovora.killafrommanilla je napisao/la: ↑26 nov 2023, 13:52
Sta vam radim sad, evo distancirao sam se skro otkako se pravite mrtvi![]()
Ne pisem bezveze za vas da ste podanici, postali ste filijala tako cete imati vise koristi i toga ste svjesni. Jos da istreniraju par forumasa iz Tz i Ze i svoj cilj su ispunili.
Odlicna utakmica Posusja, zabili gol i povukli se. Nismo im mogli prici agresivnom odbranom.
Posjeta takodjer odlicna oko 4 hiljade s obzirom na sve prikazano u ovoj polusezoni. Sta bi tek bilo da smo u vrhu![]()
![]()
)
Znamo brate da iza svakog smajlija stoje litri suza, jer ko se moze smijati i komentarisati ovdje nesto i braniti kad ti je klub u ovakvom stanju kao Zeljo. Zato odmori, priroda, setnja jer ne mozes odbranit nista. Pojest ce te ako ti opet krenem objasnjavat a ti krenes preskakat postove. Nemoj da ti to radim
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Idu junioru idu,onda poslije tekme velicanje Bojca od strane Jagode. Hocel tad lesevi napisat da je namjesteno kao sto su u petak pisaliAlminjo99 je napisao/la: ↑26 nov 2023, 15:20Ide lagano sklanjanje Vlade bojcu u iducem kolu.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑26 nov 2023, 15:16Mogla bi Sloga i u evropu ako nastavi ovako, a poklope se rezultati u kupu..
E jest ih saudijac posložio svaka mu čast,kakva igra,kakva dominacija selje
- Bazinga12345
- Kontakt:
Je l' ti ozbiljno misliš da Oreč u ovoj situaciji namjerno nije htio da doda da ne bismo zabili gol?
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- tutankamon1905
- Kontakt:
Daj jos jedan penal dok se ovi raspravljaju, nece niko ni skontat
Pa da opet bježite po parku i spašavate živu glavu,navijajte kao civiliziran svijet a ne ko zadnji divljaci sa oklagijama
Vrbanjusa djeluje ozbiljnije od selje. Vidic vrijedi kao njihova cijela ekipaBazinga12345 je napisao/la: ↑26 nov 2023, 15:23Pa realno, ozbiljnije djeluju od Želje, možda i od Širokog, makar trenutno.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑26 nov 2023, 15:16Mogla bi Sloga i u evropu ako nastavi ovako, a poklope se rezultati u kupu..
A Saudijac Vladi Jagodi ne moze ni vodu dodavati
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 32 gosta.