Premijer liga BiH - aktuelno
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Daj jos jedan penal dok se ovi raspravljaju, nece niko ni skontat
Pa da opet bježite po parku i spašavate živu glavu,navijajte kao civiliziran svijet a ne ko zadnji divljaci sa oklagijama
Vrbanjusa djeluje ozbiljnije od selje. Vidic vrijedi kao njihova cijela ekipaBazinga12345 je napisao/la: ↑26 nov 2023, 15:23Pa realno, ozbiljnije djeluju od Želje, možda i od Širokog, makar trenutno.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑26 nov 2023, 15:16Mogla bi Sloga i u evropu ako nastavi ovako, a poklope se rezultati u kupu..

A Saudijac Vladi Jagodi ne moze ni vodu dodavati

Ove borbe za opstanak su mi uvijek zanimljivije bile, do zadnje sekunde se gine
NEMA NAZAD
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo baš gledam, ljudi su na bod od EuropeLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑26 nov 2023, 15:16Mogla bi Sloga i u evropu ako nastavi ovako, a poklope se rezultati u kupu..

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jest ovaj Al Jaber lagan igrač nevjerovatno kako ih ke nastavnik utego nema šta treće mjesto otvoreno.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ovaj boljevic ako se pokaze mogao bi na ljeto u mostar pa ako i tamo izdominira da dodje na kosevo klupu da nam grije
NEMA NAZAD
Kako igra GOŠK, zna li se 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
zato naredno kolo sloga skida gace
- tutankamon1905
- Kontakt:
Pogodio je Kiš, kojeg je uposlio Ćuže. A, neshvatljivo je kako oko njega nije bilo fudbalera GOŠK-a. Doista čudna situacija. Zaboravili su na njega.
Na sta cilja "novinar"?
Na sta cilja "novinar"?

Cilja na pare Ismira Mirvića.tutankamon1905 je napisao/la: ↑26 nov 2023, 15:42Pogodio je Kiš, kojeg je uposlio Ćuže. A, neshvatljivo je kako oko njega nije bilo fudbalera GOŠK-a. Doista čudna situacija. Zaboravili su na njega.
Na sta cilja "novinar"?![]()

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nisam pratio malene jer imam pametnijeg posla, ali vidim da su smanjili zaostatak za najvećim rivalom na samo 11 bodova.
Uspješan dan u Dolini Dugova. Bravo nastavniče, samo naprijed!
Uspješan dan u Dolini Dugova. Bravo nastavniče, samo naprijed!
The saddest thing in life is wasted talent.
- skullcrusher
- Kontakt:
Nismo startovali u prvom poluvremenu dobro, iako smo imali kontrolu.Nedostajalo nam je inteziteta i agresije, naročito prema naprijed. U drugom poluvremenu smo promijenili nekoliko stvari. Bili smo bolji tim u drugom poluvremenu, prema mom mišljenju, i generalno smo bili bolji u čitavoj utakmici, ako uporedite šanse sa obje strane, imali smo mnogo bolji posjed lopte, dominaciju, imali smo nekoliko dobrih šansi koje nismo pogodili. U drugom poluvremenu smo kreirali mnogo više. Završili smo neriješeno, iako smo zaslužili da pobijedimo, rekao je Abdulhakeem Al-Tuwaijri.
-Da smo imali još koju minutu postigli bi i drugi gol. Da smo generalno imali više sreće, dali bismo i više golova.

-Da smo imali još koju minutu postigli bi i drugi gol. Da smo generalno imali više sreće, dali bismo i više golova.

Zadnja izmjena: skullcrusher, dana/u 26 nov 2023, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Igrac Goska daje cistu loptu igracu Zrinjskog i ovi daju gol, cak se vise i ne trude da prikriju ovo sto rade ili da to urade nesto suptilinije, na manje ofiran nacin. Pred tv kamerama, naocigled svih, otvoreno namjestaju utakmice. Uefa da se ozbiljno pozabavi ovim, kao i danasnjom epskom lakrdijom na Grbavici.
Ako je ovo izjavio nakon današnje utakmice , bolje da Bašića odmah zovu i mole ga da se vrati.skullcrusher je napisao/la: ↑26 nov 2023, 15:46Nismo startovali u prvom poluvremenu dobro, iako smo imali kontrolu.Nedostajalo nam je inteziteta i agresije, naročito prema naprijed. U drugom poluvremenu smo promijenili nekoliko stvari. Bili smo bolji tim u drugom poluvremenu, prema mom mišljenju, i generalno smo bili bolji u čitavoj utakmici, ako uporedite šanse sa obje strane, imali smo mnogo bolji posjed lopte, dominaciju, imali smo nekoliko dobrih šansi koje nismo pogodili. U drugom poluvremenu smo kreirali mnogo više. Završili smo neriješeno, iako smo zaslužili da pobijedimo, rekao je Abdulhakeem Al-Tuwaijri.
Gdje nalaze ove "stručnjake" to mi nikako neće biti jasno.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- skullcrusher
- Kontakt:
Hahahahah eno ima na **** intervjuSuki46 je napisao/la: ↑26 nov 2023, 15:49Ako je ovo izjavio nakon današnje utakmice , bolje da Bašića odmah zovu i mole ga da se vrati.skullcrusher je napisao/la: ↑26 nov 2023, 15:46Nismo startovali u prvom poluvremenu dobro, iako smo imali kontrolu.Nedostajalo nam je inteziteta i agresije, naročito prema naprijed. U drugom poluvremenu smo promijenili nekoliko stvari. Bili smo bolji tim u drugom poluvremenu, prema mom mišljenju, i generalno smo bili bolji u čitavoj utakmici, ako uporedite šanse sa obje strane, imali smo mnogo bolji posjed lopte, dominaciju, imali smo nekoliko dobrih šansi koje nismo pogodili. U drugom poluvremenu smo kreirali mnogo više. Završili smo neriješeno, iako smo zaslužili da pobijedimo, rekao je Abdulhakeem Al-Tuwaijri.
Gdje nalaze ove "stručnjake" to mi nikako neće biti jasno.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...