FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Sad kad se jesenji dio privodi kraju, bilo šta reći je suvišno.Neka se završi jesenji dio pa ćemo onda o treneru i igračima.
. Mislim da možemo završiti 18.kolo sa 17-19 bodova.NI OSTALI KANDIDATI ZA ISPADANJE NEĆE IMATI (PUNO) VIŠE
Vjerujem u opstanak i ostanak našeg kluba u PLBiH.
Za zelenim stolom
2 h
·
Azmir Husić u centru pažnje
Predsjednik Vico nedavno je objavio da "određene interesne grupe" žele ući Savez,a nezvanični saznajemo da je upravo mislio na Azmira.
Koja je u svemu uloga predsjednika Tuzlanskog kantona Elmira Šećerbegovića, sekretara Midhata Arnautovića i potpredsjednika Admira Mosorovića,i da li ima istine da je Azmir Husić potplatio navijače za nerede u Lihtenštajnu i Luksemburgu
Zbog čega je predsjednik FK Sloboda Senad Mujkanović nedavno išao na noge u Banjaluku kod predsjednika Vice i kakve to veze ima sa Azmirom Husićem
Ceh plaća FK Tuzla City a da li će ispasti iz Premijer lige
Igrači Tuzle sinoć su na Koševu protestovali protiv suđenja a za suđenje na Premijer ligi i izvještaj onih koji određuju suce glasa upravo Husić,koji po svemu sudeći gubi moć i u svom kantonu i u savezu.
Da li je ovo početak kraja Azmira Husića ili ima Azmir još aduta u rukavu

2 h
·
Predsjednik Vico nedavno je objavio da "određene interesne grupe" žele ući Savez,a nezvanični saznajemo da je upravo mislio na Azmira.
Koja je u svemu uloga predsjednika Tuzlanskog kantona Elmira Šećerbegovića, sekretara Midhata Arnautovića i potpredsjednika Admira Mosorovića,i da li ima istine da je Azmir Husić potplatio navijače za nerede u Lihtenštajnu i Luksemburgu
Zbog čega je predsjednik FK Sloboda Senad Mujkanović nedavno išao na noge u Banjaluku kod predsjednika Vice i kakve to veze ima sa Azmirom Husićem
Igrači Tuzle sinoć su na Koševu protestovali protiv suđenja a za suđenje na Premijer ligi i izvještaj onih koji određuju suce glasa upravo Husić,koji po svemu sudeći gubi moć i u svom kantonu i u savezu.
Da li je ovo početak kraja Azmira Husića ili ima Azmir još aduta u rukavu
Može se reći da je sad vrijeme za uzbunu u klubu.Sinoć usprkos trećem golu sarajeva iz čistog ofsajda poraz više nego zaslužen. Možemo optuživati suce zbog nekoliko teških krađa ali možemo i svoje vedete zbog nepoštivanja tog kriterija.Ako Kobiljar zna da će sudac nesvirati kontakt u nepovoljnom trenutku za Zrinjski onda mora čistiti loptu NE HVATATI je rukama u kaz. prostoru. Ofsajde ne praviti u pola metra jer znaš da mahač maše samo tebi na štetu itd. LIJEPO JE BITI OPTIMISTA PA priželjkivati 17 bodova što je nwdovoljno za opstanak. Ja sam i ranije pisao da 6 bodova iz tri utakmice donosi nadu. E pa imamo još šansi pa ako je iskoristimo onda se u KONJICU LOMI KO ispada...MI ili ONI. Prosto zar ne ??!! Mene brine sistem igre koji je potpuno nerazumljiv, nit se zna ko kosi niti ko vodu nosi.... vjerujte mi na riječ da sam na stadionima druge federalne lige sjever vidio bolje organizovane akcije. Kod nas 4 gl igrač)(Huso,Sušić,Rijad i MIGI).KO MUHA BEZ GLAVE, niko ni skim ne sarađuje. Mene ne zanima Husić, ja pratim klub a ne njega... on je bio sposoban i došao je gdje je mislio da treba, jel sposoban da ostane nas ne treba da brine jer to je u njegovom domenu.
Nakraju krajeva neko mora ispastiPA NEK ISPADNE pored 09 i Gošk ili IGMAN meni svejedno
Nakraju krajeva neko mora ispastiPA NEK ISPADNE pored 09 i Gošk ili IGMAN meni svejedno
Sta ovo pises jel neka pretpostavka ili nešto drugo.tuzlac je napisao/la: ↑25 nov 2023, 18:49Za zelenim stolom
2 h
·
Da li je ovo početak kraja Azmira Husića ili ima Azmir još aduta u rukavu![]()
Gdjd pise ovo?? Jel ovo istina ako moze neko da potvrdi ili na pptuzlac je napisao/la: ↑25 nov 2023, 18:49Za zelenim stolom
2 h
·
Neki portal,zove se" premijer liga".Hazre je napisao/la: ↑25 nov 2023, 22:06Gdjd pise ovo?? Jel ovo istina ako moze neko da potvrdi ili na pptuzlac je napisao/la: ↑25 nov 2023, 18:49Za zelenim stolom
2 h
·
Potanak Željo.Imamo šansu da ih pobijedimo.
Željo jest tanak, Zvijezda je skroz tanka pa nismo je uspjeli pobijediti.S druge strane niz bez pobjede traje već od petog kola, to se nekad mora promijeniti. Jeli konačno sl. vikend vrijeme za radovanje vidjet ćemo.
8.HŠK Posušje..15.. 4.. 5.. 6.. 16 : 16.. 17
9.NK GOŠK ....15 ..4.. 4.. 7.. 20 : 31.. 16
10.FK Igman...15.. 5.. 0.. 10.. 18 : 32.. 15
11.FK Tuzla City..14..2.. 4.. 8.. 21 : 30.. 10
12.FK Zvijezda - 09..15.. 1.. 2.. 12.. 13 : 34.. 5
-----------------------------------------------------------
25.11 - Igman - Borac 0-1
26.11. - NK GOŠK - HŠK Zrinjski 1 : 5
26.11. - FK Željezničar - HŠK Posušje 1 : 1
26.11. - FK Sloga D. - FK Zvijezda - 09 1 : 0
----------------------------------------------------------------------
16.kolo
FK Tuzla C. - FK Željezničar - : -
HŠK Posušje - FK Igman - : -
NK GOŠK - NK Široki B. - : -
FK Zvijezda - 09 - HŠK Zrinjski - : -
9.NK GOŠK ....15 ..4.. 4.. 7.. 20 : 31.. 16
10.FK Igman...15.. 5.. 0.. 10.. 18 : 32.. 15
11.FK Tuzla City..14..2.. 4.. 8.. 21 : 30.. 10
12.FK Zvijezda - 09..15.. 1.. 2.. 12.. 13 : 34.. 5
-----------------------------------------------------------
25.11 - Igman - Borac 0-1
26.11. - NK GOŠK - HŠK Zrinjski 1 : 5
26.11. - FK Željezničar - HŠK Posušje 1 : 1
26.11. - FK Sloga D. - FK Zvijezda - 09 1 : 0
----------------------------------------------------------------------
16.kolo
FK Tuzla C. - FK Željezničar - : -
HŠK Posušje - FK Igman - : -
NK GOŠK - NK Široki B. - : -
FK Zvijezda - 09 - HŠK Zrinjski - : -
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 26 nov 2023, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.
Pa trebo bi Husić pogledari istini u oči i neke igrače ostaviti na klupu.(Migi,Mašović........
Pružiti šansu Bihorcu,Mihajloviću,Garčeviću....
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Prema svemu viđenom nama ni naredni vikend nema bod(ova).
Dolazi nam jako loš Željo ali vidjeli smo kako ih guraju.
Sjetimo se zadnje naše utakmice gdje su nas protiv njih ostetili za 3 penala barem. Danas im se navlačilo kao da su Borac, omjer prekršaja mislim negdje 4:30 .
Uz igru kakvu mi pružamo ni najmanje se ne nadam pozitivnom rezultatu. Ali nije moje ni da se brinem. Ima za to Almir poznati sportski radnik i osvajač zlatne lopte. Zna on sta radi.
Sjetimo se zadnje naše utakmice gdje su nas protiv njih ostetili za 3 penala barem. Danas im se navlačilo kao da su Borac, omjer prekršaja mislim negdje 4:30 .
Uz igru kakvu mi pružamo ni najmanje se ne nadam pozitivnom rezultatu. Ali nije moje ni da se brinem. Ima za to Almir poznati sportski radnik i osvajač zlatne lopte. Zna on sta radi.
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Prije tri kola sam rekao da u naredna 3-4 kola mozemo uzeti max 2-3 boda. Sada kažem da do kraja ove godine možemo uzeti max 2-3 boda zajedno sam ovim prethodnim utakmicama.
Da me pitate gdje vidim ta 2-3 boda ne bih vam znao reći gdje tačno, jednostavno igrom velikih brojeva moramo i mi nekad imati malo sreće ili protivnik nesreće pa da uzmemo koji bod.
Na kvalitet nećemo sigurno jer mi ni trenera kako treba nemamo evo par mjeseci a kako onda imati sistem igre.
Da me pitate gdje vidim ta 2-3 boda ne bih vam znao reći gdje tačno, jednostavno igrom velikih brojeva moramo i mi nekad imati malo sreće ili protivnik nesreće pa da uzmemo koji bod.
Na kvalitet nećemo sigurno jer mi ni trenera kako treba nemamo evo par mjeseci a kako onda imati sistem igre.
Mi ako ovakog Želju na domaćem terenu ne pobijedimo onda zaista nemamo šta tražiti u PL. A ako smo u tolikoj nemilost kod sudija onda nam se crno piše i zaista nemam pojma kaku ulogu ima Azmir u NS BiH.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 nov 2023, 18:47Prema svemu viđenom nama ni naredni vikend nema bod(ova).
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Volio bih da griješim ali vidjet ćeš da ne možemo pobijediti ni ovakvog Želju. Neće tu sudije biti protiv nas koliko za Želju. To je jasno po utakmici danas, nekoliko prije a posebno onoj u prvom krugu protiv nas.husrefbeg je napisao/la: ↑26 nov 2023, 18:57Mi ako ovakog Želju na domaćem terenu ne pobijedimo onda zaista nemamo šta tražiti u PL. A ako smo u tolikoj nemilost kod sudija onda nam se crno piše i zaista nemam pojma kaku ulogu ima Azmir u NS BiH.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 nov 2023, 18:47Prema svemu viđenom nama ni naredni vikend nema bod(ova).
Kakva je njegova uloga i korist u savezu samo on zna. Da je nema ne bi ovako šutio, što znači da ima neki plan.
Pa ljudi se u zatvoru popune protiv naoružanih čuvara kada trpe nepravdu a kamo li kad si ravnopravan član nekog saveza.
Hajde da sačekamo sa pesimizmom. Vikend nije daleko, Željo je kanta od ekipe, boda još na strani nisu osvojili a mi još nismo odigrali utakmicu bez primljenog gola izuzev u Derventi.U sudaru dvije kante vidjet ćemo ko je uspješniji, nama neka nada a njima isto san o Evropi.
Moje je mišljenje da se ne trebamo Baviti sa g. Husićem. Zar nam nije dovoljno što finansira. Meni jest a kad će nešto poduzeti to on zna.Da hoće svoje planove dijeliti s nama dijelio bi. Očigledno je da neće i što se mwne tiče i ne mora
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Ako mislis na mene ja se ne bavim g. Husićem već desavanjima i stanjem u i oko kluba. Skoro da nikad nisam komentarisao njegov privatni život već samo odnos i funkciju prema klubu.
Svakako da je najzaslužniji za život naseg kluba i njegove uspjehe, ali ne može zbog toga imati bezrezervnu podršku. Cuj on ima svoje planove i mi to ne moramo ništa znati nego samo kao ovce ići na utakmice i biti broj, hraniti njegov ego i podržavati njegovu igračku. Ako većina misli tako onda nije ni čudo sto je na pojedinim utakmicama naše ekipe bilo pedesetak gledalaca.
Ne, nisam mislio ni na koga pojedinačno.Svi mi hoćemo najbolje za klub.Husić da može i ako hoće uradiće. Iskreno ja platim ulaznicu i navijam. To je moj učinak koji je nemjerljiv s njegovim. Kad bude rezultata biće nešto više gledalaca. Sjećaš se kad smo igrali ko singrica bilo nas je malo.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 nov 2023, 20:19Ako mislis na mene ja se ne bavim g. Husićem već desavanjima i stanjem u i oko kluba. Skoro da nikad nisam komentarisao njegov privatni život već samo odnos i funkciju prema klubu.
Svakako da je najzaslužniji za život naseg kluba i njegove uspjehe, ali ne može zbog toga imati bezrezervnu podršku. Cuj on ima svoje planove i mi to ne moramo ništa znati nego samo kao ovce ići na utakmice i biti broj, hraniti njegov ego i podržavati njegovu igračku. Ako većina misli tako onda nije ni čudo sto je na pojedinim utakmicama naše ekipe bilo pedesetak gledalaca.
Loši rezultati i njegovo ašikovanje sa Slobodom dodatno je rastjeralo navijače.
Eto sad će biti više, doći će i Željini navijaći kojih ima dosta na kantonu.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.