FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Meni je Boljević dosad bezveze igrač, konstantno se zavlači i komplikuje ili ima potez više kad ima mogućnost da stvori priliku ne doda loptu već nešto petlja ili uputi užasan udarac.
Selimović baš dobra tekma i u paru s Cocalićem će biti odličan par, dobar je čak i na lopti.
Selimović baš dobra tekma i u paru s Cocalićem će biti odličan par, dobar je čak i na lopti.
- ferroviario
- Kontakt:
Baš smo proigrali nakon otkaza Bašiću. Dobro pa smo otjerali jedinog krivca ovog stanja, a Bekrija je i dalje tu. Dobar potez nema šta.
Jarane ja sam samo rekao kod slobodnjaka poslije kog smo primili gol. Ono ni po kojim fudbalskim pravilima nije faul i jos plus zuti karton. Ono nije bila situacija opasna po gol jer je kazneni prostor skoro pa bio pun s igracima a kontakt nije postojao, covijek je samo legao… Za rest utakmice necu reci nista al je ne shvatljivo da se tako sudi na domacem terenu…..
-
- Kontakt:
Krpic je promasio 100% sansu u prvom poluvremenu, koja bi utakmicu okrenula.bhsport je napisao/la: ↑26 nov 2023, 15:43Evo da ga pljunem i za njih dvojicj. Boljevic 0 golova 0 asistencija, Selimovic tri utakimce pauze.
Rumeni odlazi, stadion je rekao svoje.
Mrš u gospodski klub, i njima te rumene obraze prodaji.
Muftic je u padu forme, Mulalic mora na gol
Galic, uzas.
Cosic prevara, gdje je onaj bolid koji je hvalio ovu hablecinu od igraca.
Aco, hvala Aco tu si kad treba i dajes maksimum, za razliku od Bogičevića truhlog na nivou i njega treba za trenera u omladinskoj školi.
Vahid - igrač utakmice u našoj ekipi, vidi se da njje dugo igrao a inace agresivan i kretnje kakve nemaju ostali igraci.
Biber - Hajdarevic za sirotinju
Mekic - branio sam ga ali najgori na utakmici, od kada Bekricu iz supka viri, pao k. za uši
Drljo - k. od ovce
Boljevic - velik promet mala zarada, nista uradio nije.
Haračić - nije igrac za početi od prve minute
Krpić - uz Vahida najbolji.
Genjac - fikus bez grama mozga.
Šabic - pokazao da ima muda ko neboder.
Nadam se da je i njegovo odbrojano.
boljevica je cosic unistio ovu tekmu on mu govori de udji u prostor, otvarao mu se jok cosic kloc svaka mu reakcije bila kao da je mrtvi retard, **** **** bekricu naseg najboljeg lijevog beka za sicu u ugovorudark44 je napisao/la: ↑26 nov 2023, 15:57Meni je Boljević dosad bezveze igrač, konstantno se zavlači i komplikuje ili ima potez više kad ima mogućnost da stvori priliku ne doda loptu već nešto petlja ili uputi užasan udarac.

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Koja situacija je bila penal?MrAmarOsim je napisao/la: ↑26 nov 2023, 15:53Dođem da se mrznem i boleščure fasujem i stidim što ljudima čist penal nisu svirali. Bruka i sramota.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ako nemamo u FS boljeg igraca od Bibera… poser* tu skolu iste sekunde! Bolesno da je on „profesionalac“
Boljevicu tu trazite nekakve mane a lik po meni odigrao dosta dobro i vidi se da je 2 stepenice iznad ovih amatera… tako da je glupo da momka blatite… ako bezkorisni Suljo zna dat gol dat ce ih i Boljevic!
Boljevicu tu trazite nekakve mane a lik po meni odigrao dosta dobro i vidi se da je 2 stepenice iznad ovih amatera… tako da je glupo da momka blatite… ako bezkorisni Suljo zna dat gol dat ce ih i Boljevic!
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
Ono što zapada za oko je rečenica.."neshvatljivo suđenje na domaćem terenu".Nema suđenja na domaćem terenu.. suđenje je suđenje i na domaćem terenu i gostujućem i na marsu i jupiteru..treba biti dobro,odmjereno ,pošteno..ako je faul onda je faul,ako je ruka u kaznenom onda je ruka...ako išta ne volim to je domaćinsko suđenje..znači unaprijed pretenciozno i sa navlačenjem domaćinu ko god da je...Mana je napisao/la: ↑26 nov 2023, 16:02Jarane ja sam samo rekao kod slobodnjaka poslije kog smo primili gol. Ono ni po kojim fudbalskim pravilima nije faul i jos plus zuti karton. Ono nije bila situacija opasna po gol jer je kazneni prostor skoro pa bio pun s igracima a kontakt nije postojao, covijek je samo legao… Za rest utakmice necu reci nista al je ne shvatljivo da se tako sudi na domacem terenu…..
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Ne mogu se tačno sjetiti minute, uglavnom mislim da su sedamdesete minute u pitanju, oni imali kontru, i da li je Vahid ili Kosorić uklizao ispred igrača kod neke povratne lopte, pri čemu je samim tim i podapeo igraču, odnosno ovaj izgubio bilo kakvu kontrolu nad tijelom.KONTRASVIH je napisao/la: ↑26 nov 2023, 16:05Koja situacija je bila penal?MrAmarOsim je napisao/la: ↑26 nov 2023, 15:53Dođem da se mrznem i boleščure fasujem i stidim što ljudima čist penal nisu svirali. Bruka i sramota.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Boljevic i Selimovic jedini nisu umisljeni da su igracine pa su davali svoj maksimum, ovo ostalo cirkus. Jadni Boljevic je morao cosicu objasnjavati sta da radi, al dzaba kad kloc ne zna i ne razumije osnovne kretnje u fudbalu. Mekic lagano seta po terenu, siri ruke, zna da je zasticen pa ga boli krac, dok na tribini imamo situaciju da nam igrac sjedi i govori kako ga je prvo bekrija ucjenjivao za ugovor, a sad novi predsjednik pa mu ne daju ni da igra. On sjedi, a cosic igra i grijesi u svakoj situaciji. Jaber na klupi, a mekic seta po terenu i misli da je Kante.
Brzo vam je kraj moji sinovci
Brzo vam je kraj moji sinovci
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ono sto je sigurno da Coca i Vaha moraju biti stoperi
Da Rustemovic mora igrati!
Da Al Jaber mora igrati!
Da Jasarevic mora igrati (kakav je takav je, bolji je od ostalih)
I ovo bi bilo kud i kamo bolje.
Ovako kur.cina.
Da Rustemovic mora igrati!
Da Al Jaber mora igrati!
Da Jasarevic mora igrati (kakav je takav je, bolji je od ostalih)
I ovo bi bilo kud i kamo bolje.
Ovako kur.cina.
Sicu? E hajde kad si upucen reci koju sicu trazi pa da vidimo je li opravdano sto ga jeb.e ili neRobust je napisao/la: ↑26 nov 2023, 16:04boljevica je cosic unistio ovu tekmu on mu govori de udji u prostor, otvarao mu se jok cosic kloc svaka mu reakcije bila kao da je mrtvi retard, **** **** bekricu naseg najboljeg lijevog beka za sicu u ugovorudark44 je napisao/la: ↑26 nov 2023, 15:57Meni je Boljević dosad bezveze igrač, konstantno se zavlači i komplikuje ili ima potez više kad ima mogućnost da stvori priliku ne doda loptu već nešto petlja ili uputi užasan udarac.
Selimović baš dobra tekma i u paru s Cocalićem će biti odličan par, dobar je čak i na lopti.![]()
Jeste, jedinu koju smo imali. Ali trcao i zalagao se kao ostalih 9 igraca.zeljovolimte je napisao/la: ↑26 nov 2023, 16:04Krpic je promasio 100% sansu u prvom poluvremenu, koja bi utakmicu okrenula.bhsport je napisao/la: ↑26 nov 2023, 15:43Evo da ga pljunem i za njih dvojicj. Boljevic 0 golova 0 asistencija, Selimovic tri utakimce pauze.
Rumeni odlazi, stadion je rekao svoje.
Mrš u gospodski klub, i njima te rumene obraze prodaji.
Muftic je u padu forme, Mulalic mora na gol
Galic, uzas.
Cosic prevara, gdje je onaj bolid koji je hvalio ovu hablecinu od igraca.
Aco, hvala Aco tu si kad treba i dajes maksimum, za razliku od Bogičevića truhlog na nivou i njega treba za trenera u omladinskoj školi.
Vahid - igrač utakmice u našoj ekipi, vidi se da njje dugo igrao a inace agresivan i kretnje kakve nemaju ostali igraci.
Biber - Hajdarevic za sirotinju
Mekic - branio sam ga ali najgori na utakmici, od kada Bekricu iz supka viri, pao k. za uši
Drljo - k. od ovce
Boljevic - velik promet mala zarada, nista uradio nije.
Haračić - nije igrac za početi od prve minute
Krpić - uz Vahida najbolji.
Genjac - fikus bez grama mozga.
Šabic - pokazao da ima muda ko neboder.
Nadam se da je i njegovo odbrojano.
Vahid najjaci po svemu, njega upariti sa Drinom a Cocalica na defanzivnog veznog mjesto Bibera.
Muftic
Ovčina Drina Vahid Sabic
Cocalic
Boljevic Jaber Amoah
Krpic
Pojacati vezu
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Podjednake ekipe dvije (i po kvaliteti i po rezultima). Rezultat je realan, ali bi sigurno bilo drugačije da smo bili kompletni. Selimović mora igrati zadnjeg veznog.
Muftić
Galić Drina Cocalić Šabić
Selimović
Jaber Mekić
Amoah Krpić Boljević
Muftić
Galić Drina Cocalić Šabić
Selimović
Jaber Mekić
Amoah Krpić Boljević
Cosic i Drljo moraju ici na zimskoj pauzi. Dosta ih vise. Imaju od mladih Drina, Sabic, Gasal ako mora jedan igrati. Dosta vise onog degenerika Drlje. Cosic jos jedan jadnik. Biber nidje veze isto. Treba jedan kvalitetan veznjak podhitno.
Danas Selimovic najbolji igrac, to jest najborbeniji
zasluzio je gol.

Danas Selimovic najbolji igrac, to jest najborbeniji

Ono nije bio penalMrAmarOsim je napisao/la: ↑26 nov 2023, 15:53Dođem da se mrznem i boleščure fasujem i stidim što ljudima čist penal nisu svirali. Bruka i sramota.

- invincible1921
- Kontakt:
Al Tuwaijri: Izgubio sam glas na tribinama, zaslužili smo pobjedu
Ublehastina alert...jbt trebali izgubit 3:1 nedje..nismo sutnuli na go kaoo treba
Ublehastina alert...jbt trebali izgubit 3:1 nedje..nismo sutnuli na go kaoo treba
=\_1921_/=
Mislim da je sad i budala jasno da je Basic dobio otkaz zbog nekvalitete igraca
Arap ako misli radit sa ovim igracima,onda se dobro zayebo
Arap ako misli radit sa ovim igracima,onda se dobro zayebo
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Kakve budale kod nas dolaze sta je ovo, hocel iko nkrmalan doci da kaze na kraju utakmice izuzetno smo nekvalitetnu , pokusavamo na sve nacine, daceno sve od sebe, treba nam vecina novih igraca, igraci nisu sposobni da odgovore zahtjevima. O cemu ovaj prica
Nemojte tako, otkinuli smo bod Posusju na Grbavici, jedva.
Ovi nasi amateri koliko su smotani tesko ce i posao konobara naci u nekoj lokalnoj birtiji.
Druga stvar koja me iznervirala vise od njihove nesposobnosti je to sto su pojedini slavili onaj nas gol na kraju. Zasluzili smo da izgubimo i trebali smo izgubiti, ovim samo sebi mazemo oci da nismo toliko losi. Ovo je katastrofalno i nema se sta slaviti ni na terenu ni na tribinama.
Potez igraca koji su krenuli prema tribinama kao da daju aplauz tacno oslikava koliko su prvenstveno inteligentno degradirani, poslije onakve tekme ti ides fol da tribina, idi zabij se u misiju rupi i razmisli jesil za fudbala i mijenjaj profesiju dok jos nisi nabio godina u tu nesposobnu guzicu.
Zivim za dan da odu svi da ne gledam ovaj jad na terenu, a ovih nekoliko utakmica je dokaz da nije bilo do Basica ali i da je ostao nista se ne bi promijenilo. Ovako daj boze da nam bace neke pare da kupimo bar profesionalne igrace a ne ove amatere da gledam kako se muce i kako ih vrte virtuozi iz posusja dan te hebo.
Ovi nasi amateri koliko su smotani tesko ce i posao konobara naci u nekoj lokalnoj birtiji.
Druga stvar koja me iznervirala vise od njihove nesposobnosti je to sto su pojedini slavili onaj nas gol na kraju. Zasluzili smo da izgubimo i trebali smo izgubiti, ovim samo sebi mazemo oci da nismo toliko losi. Ovo je katastrofalno i nema se sta slaviti ni na terenu ni na tribinama.
Potez igraca koji su krenuli prema tribinama kao da daju aplauz tacno oslikava koliko su prvenstveno inteligentno degradirani, poslije onakve tekme ti ides fol da tribina, idi zabij se u misiju rupi i razmisli jesil za fudbala i mijenjaj profesiju dok jos nisi nabio godina u tu nesposobnu guzicu.
Zivim za dan da odu svi da ne gledam ovaj jad na terenu, a ovih nekoliko utakmica je dokaz da nije bilo do Basica ali i da je ostao nista se ne bi promijenilo. Ovako daj boze da nam bace neke pare da kupimo bar profesionalne igrace a ne ove amatere da gledam kako se muce i kako ih vrte virtuozi iz posusja dan te hebo.