FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
jedan od ta dva kluba zasluzuje da igra regionalnu ligu.dobro su organizovani,a bili su po dvaput prvaci bih za razliku od nas i od vas.
od stare slave se ne zivi,i,da ta liga sada startuje,po meni bi iz bih u njoj trebali igrati zeljo,siroki,sarajevo i borac,a velez,celik i sloboda bi se trebali izboriti za nju dizanjem organizacije na visi nivo.
da je npr startovala prije tri godine,prvi moj borac ne bi trebao igrati u njoj,bez obzira na grad od 300 000 stanovnika i tradiciju, jer je klub bio totalno neorganizovan![/quote]
sreca pa se matori Osim ne pita, a stvarno je ispao bezveze, zar nije mogao reci da zasluzuju prva cetiri na tabeli da idu i svi sretni, nego on zivi jos u 80-im
Dule078 ti si u pravu s tim sto po meni recimo tu nema mjesta za sarajevo(trenutno) ako gledamo tu organizaciju kluba jer ipak su oni fk hrenovke, mada opet nisu samo oni "hrenovke" vecina klubova je ista samo je to kod njih sad isplivalo i reklo se javno dok se kod ostalih to uspjesno krije. a sto se tice organizacije unutar klubova vjeruj da cast mozda samo širokom a ostali su na istom nivou a to se najbolje vidi u evropi(željo/hapoel, borac/lusana) i jedino mjerilo bi bila finansijska policija...[/quote]
Kratko jasno- Želju bi gledalo 25000 a široki 2500 ljudi pa ko je tu za regionalne lige ? ? ? ? ?[/quote]
pa i Čelika bi gledalo isto 25000 ljudi pa ga nema u pricama...ne pije ta vode...po toj logici nije sramota širokog ili modriče sto su bez publike osvajali prvenstva nego to treba bit sramota želje, sarajeva, borca koji pored toliko navijaca moraju im gledat u ledja...
od stare slave se ne zivi,i,da ta liga sada startuje,po meni bi iz bih u njoj trebali igrati zeljo,siroki,sarajevo i borac,a velez,celik i sloboda bi se trebali izboriti za nju dizanjem organizacije na visi nivo.
da je npr startovala prije tri godine,prvi moj borac ne bi trebao igrati u njoj,bez obzira na grad od 300 000 stanovnika i tradiciju, jer je klub bio totalno neorganizovan![/quote]
sreca pa se matori Osim ne pita, a stvarno je ispao bezveze, zar nije mogao reci da zasluzuju prva cetiri na tabeli da idu i svi sretni, nego on zivi jos u 80-im
Dule078 ti si u pravu s tim sto po meni recimo tu nema mjesta za sarajevo(trenutno) ako gledamo tu organizaciju kluba jer ipak su oni fk hrenovke, mada opet nisu samo oni "hrenovke" vecina klubova je ista samo je to kod njih sad isplivalo i reklo se javno dok se kod ostalih to uspjesno krije. a sto se tice organizacije unutar klubova vjeruj da cast mozda samo širokom a ostali su na istom nivou a to se najbolje vidi u evropi(željo/hapoel, borac/lusana) i jedino mjerilo bi bila finansijska policija...[/quote]
Kratko jasno- Želju bi gledalo 25000 a široki 2500 ljudi pa ko je tu za regionalne lige ? ? ? ? ?[/quote]
pa i Čelika bi gledalo isto 25000 ljudi pa ga nema u pricama...ne pije ta vode...po toj logici nije sramota širokog ili modriče sto su bez publike osvajali prvenstva nego to treba bit sramota želje, sarajeva, borca koji pored toliko navijaca moraju im gledat u ledja...
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
-
- Kontakt:
Cuj onog fks nije za regionalne lige

Jok nije. Kupa utakmica prošle godine, akd je 0:0 bilo 

- Probisvjet
- Kontakt:
Nekada Sloboda-Borac BL

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
dok je bilo normalnih ljudiProbisvjet je napisao/la:Nekada Sloboda-Borac BL
treba nam jos igraca iz BiH
Regionalna liga ex yu, vjerovatno nikada neće zaživjeti, možda nešto drugo ali bez Srbije i Hrvatske u istoj ligi.
Oni koji pričaju o regionalnoj ligi misle da oni mogu dekretom vratiti 80-te, najgori su ljudi iz Srbije koji imaju najmanji osjećaj o realnosti po tom pitanju i najveće gluposti govore jer oni čak ne znaju nabrojati više od 4 kluba u JSL a kamoli da znaju šta se dešava u okolnim ligama. Većina tih klubova se bori za goli opstanak i pred stečajom su, sada su u modi neki novi klubovi iz malih gradova preko kojih sumljivi tipovi peru novac, poput kluba sa tamo neke plaže u Budvi, Koprivnice, Slaven belupa, pa neka egzotika iz Makedonije i Slovenije, sve krupnijim koracima gaze i velikani iz BiH poput Olimpika i Travnika, sve zajedno njih 10-ak ne može okupiti više od 10000 gledalaca.
Nemojte misliti da najveći zagovornici lige umiru od želje da gledaju Skoplje, Mogren, Slaven belupo, Široki, Čelik... Za njih je to nužno zlo da bi spojili kako kažu veliku četvorku pristali bi na Borac i jedan ili oba Sarajevska kluba, jedan iz Slovenije, Makedonije... eto čisto jer ne mogu ligu igrati njih četiri ali da je njima stalo do nekog iz BiH hahahaha, kako da ne ne mogu bez željeničara spavati samo razmišljaju kako bi ga ubacili u regionalnu...
Evo klubovi iz BiH su ZA ligu, pa ajd da ponudimo BG ligu ne moraju hrvati, ma sve se bojim da bi igrali sa Veležom, Olimpikom, Širokim, Travnikom pa ni sa našim vodećima ne bi bili oduševljeni kažem više ih prihvataju kao nužno zlo da bi privukli hrvatskih par... Od toga nema ništa!
Oni koji pričaju o regionalnoj ligi misle da oni mogu dekretom vratiti 80-te, najgori su ljudi iz Srbije koji imaju najmanji osjećaj o realnosti po tom pitanju i najveće gluposti govore jer oni čak ne znaju nabrojati više od 4 kluba u JSL a kamoli da znaju šta se dešava u okolnim ligama. Većina tih klubova se bori za goli opstanak i pred stečajom su, sada su u modi neki novi klubovi iz malih gradova preko kojih sumljivi tipovi peru novac, poput kluba sa tamo neke plaže u Budvi, Koprivnice, Slaven belupa, pa neka egzotika iz Makedonije i Slovenije, sve krupnijim koracima gaze i velikani iz BiH poput Olimpika i Travnika, sve zajedno njih 10-ak ne može okupiti više od 10000 gledalaca.
Nemojte misliti da najveći zagovornici lige umiru od želje da gledaju Skoplje, Mogren, Slaven belupo, Široki, Čelik... Za njih je to nužno zlo da bi spojili kako kažu veliku četvorku pristali bi na Borac i jedan ili oba Sarajevska kluba, jedan iz Slovenije, Makedonije... eto čisto jer ne mogu ligu igrati njih četiri ali da je njima stalo do nekog iz BiH hahahaha, kako da ne ne mogu bez željeničara spavati samo razmišljaju kako bi ga ubacili u regionalnu...
Evo klubovi iz BiH su ZA ligu, pa ajd da ponudimo BG ligu ne moraju hrvati, ma sve se bojim da bi igrali sa Veležom, Olimpikom, Širokim, Travnikom pa ni sa našim vodećima ne bi bili oduševljeni kažem više ih prihvataju kao nužno zlo da bi privukli hrvatskih par... Od toga nema ništa!
- bilino polje
- Kontakt:
poslije subote necete imati moral gledati borac kad vam celik ocita bukvicu ja bi reko 0;1¸SISIC strijelac akb hocemo pobjedu ....
samo celik ale samo celik ale
spremite se na invaziju ovih mladjih zeljovaca na vasu temu sledecih dana,nakon njihove sutrasnje utakmice protiv sirokog.
nakon sto im je prosle sedmice velez bio najdrazi klub uz zelju,sad ocekujte kako se naglo budi njihov respect prema velikom celiku,pozivanje na nacionalni interes i sl
nakon sto im je prosle sedmice velez bio najdrazi klub uz zelju,sad ocekujte kako se naglo budi njihov respect prema velikom celiku,pozivanje na nacionalni interes i sl
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
dobra klopa u ovom masteru
, sad negdje na pice, pa u sobu gledat lp. banja luka je izuzetno lijep grad

ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Vjerovo ti meni ili ne, ali drazi ste mi vi nego celikDule 078 je napisao/la:spremite se na invaziju ovih mladjih zeljovaca na vasu temu sledecih dana,nakon njihove sutrasnje utakmice protiv sirokog.

mozda tebi,ali eno na celikovoj temi je vec poceo Lizing d.o.o,iako sam ga ja ocekivao tek nakon vase utakmice sa sirokimBuddy je napisao/la:Vjerovo ti meni ili ne, ali drazi ste mi vi nego celikDule 078 je napisao/la:spremite se na invaziju ovih mladjih zeljovaca na vasu temu sledecih dana,nakon njihove sutrasnje utakmice protiv sirokog.

ljubav prema velezu se naglo promjenila u ljubav prema celiku!
Zadnja izmjena: Dule 078, dana/u 15 mar 2011, 19:59, ukupno mijenjano 2 puta.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
- Бањалучанин
- Kontakt:
Наравно, % "starigrad je napisao/la:dobra klopa u ovom masteru, sad negdje na pice, pa u sobu gledat lp. banja luka je izuzetno lijep grad

" се $ у % $

Let's go, Fighter!
"!
"!
Jbg nismo svi istiDule 078 je napisao/la:mozda tebi,ali eno na celikovoj temi je vec poceo Lizing d.o.o,iako sam ga ja ocekivao tek nakon vase utakmice sa sirokimBuddy je napisao/la:Vjerovo ti meni ili ne, ali drazi ste mi vi nego celikDule 078 je napisao/la:spremite se na invaziju ovih mladjih zeljovaca na vasu temu sledecih dana,nakon njihove sutrasnje utakmice protiv sirokog.
ljubav prema velezu se naglo promjenila u ljubav prema celiku!
hvala, cesto sam tu poslovno i uvijek se ugodno osjecam? je napisao/la:Наравно, % "starigrad je napisao/la:dobra klopa u ovom masteru, sad negdje na pice, pa u sobu gledat lp. banja luka je izuzetno lijep grad
" се $ у % $
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
- Бањалучанин
- Kontakt:
$ ", & је ' % " ?, а Ступар ' је тренутно " $ &, & $ ? $ је $ " $ & ? &!!!? je napisao/la:- се " " " $ $ ? (Ступар)...
$ "
? у срцу, & у '!!!
- Бањалучанин
- Kontakt:
Јој ' $ нас " не &, " $ $ пун $, $ ' ? " $...
"$ ",
на терен ",
' % -,
са ", $ " '" !!!
АЈ &!!!!
П.С. " се, ' $ " % пуно $ &, ? ја ' о ' "...
" '!
"$ ",
на терен ",
' % -,
са ", $ " '" !!!

АЈ &!!!!

П.С. " се, ' $ " % пуно $ &, ? ја ' о ' "...
" '!

Let's go, Fighter!
"!
"!
-
- Kontakt:
Pozdrav i za vas a posebno onog sto govori Ćehajaafukara87 je napisao/la:Pozdrav za bracu lesinare

Melburnski Lesinar
-
- Kontakt:
$ $ " ?!!!
У & 19.03.2011. & $ ? " ", % је $ $ $ на $ " ' & у освајања нова 3 $ на путу & " ?.
" $, црвену ? ? ", " ?, &, заставу...
" $ ЦРВЕНО-? &
" $ & то ' ".
У & 19.03.2011. & $ ? " ", % је $ $ $ на $ " ' & у освајања нова 3 $ на путу & " ?.
" $, црвену ? ? ", " ?, &, заставу...
" $ ЦРВЕНО-? &
" $ & то ' ".
Melburnski Lesinar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.