FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

neroazzurni
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la neroazzurni » 15 mar 2011, 13:49

jedan od ta dva kluba zasluzuje da igra regionalnu ligu.dobro su organizovani,a bili su po dvaput prvaci bih za razliku od nas i od vas.
od stare slave se ne zivi,i,da ta liga sada startuje,po meni bi iz bih u njoj trebali igrati zeljo,siroki,sarajevo i borac,a velez,celik i sloboda bi se trebali izboriti za nju dizanjem organizacije na visi nivo.
da je npr startovala prije tri godine,prvi moj borac ne bi trebao igrati u njoj,bez obzira na grad od 300 000 stanovnika i tradiciju, jer je klub bio totalno neorganizovan![/quote]

sreca pa se matori Osim ne pita, a stvarno je ispao bezveze, zar nije mogao reci da zasluzuju prva cetiri na tabeli da idu i svi sretni, nego on zivi jos u 80-im
Dule078 ti si u pravu s tim sto po meni recimo tu nema mjesta za sarajevo(trenutno) ako gledamo tu organizaciju kluba jer ipak su oni fk hrenovke, mada opet nisu samo oni "hrenovke" vecina klubova je ista samo je to kod njih sad isplivalo i reklo se javno dok se kod ostalih to uspjesno krije. a sto se tice organizacije unutar klubova vjeruj da cast mozda samo širokom a ostali su na istom nivou a to se najbolje vidi u evropi(željo/hapoel, borac/lusana) i jedino mjerilo bi bila finansijska policija...[/quote]

Kratko jasno- Želju bi gledalo 25000 a široki 2500 ljudi pa ko je tu za regionalne lige ? ? ? ? ?[/quote]

pa i Čelika bi gledalo isto 25000 ljudi pa ga nema u pricama...ne pije ta vode...po toj logici nije sramota širokog ili modriče sto su bez publike osvajali prvenstva nego to treba bit sramota želje, sarajeva, borca koji pored toliko navijaca moraju im gledat u ledja...
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 15 mar 2011, 13:56

Cuj onog fks nije za regionalne lige :roll: :cry:

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 15 mar 2011, 16:13

Jok nije. Kupa utakmica prošle godine, akd je 0:0 bilo ;)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 mar 2011, 16:19

Nekada Sloboda-Borac BL
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 15 mar 2011, 16:30

Probisvjet je napisao/la:Nekada Sloboda-Borac BL
slika
dok je bilo normalnih ljudi
treba nam jos igraca iz BiH

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 15 mar 2011, 16:36

Regionalna liga ex yu, vjerovatno nikada neće zaživjeti, možda nešto drugo ali bez Srbije i Hrvatske u istoj ligi.

Oni koji pričaju o regionalnoj ligi misle da oni mogu dekretom vratiti 80-te, najgori su ljudi iz Srbije koji imaju najmanji osjećaj o realnosti po tom pitanju i najveće gluposti govore jer oni čak ne znaju nabrojati više od 4 kluba u JSL a kamoli da znaju šta se dešava u okolnim ligama. Većina tih klubova se bori za goli opstanak i pred stečajom su, sada su u modi neki novi klubovi iz malih gradova preko kojih sumljivi tipovi peru novac, poput kluba sa tamo neke plaže u Budvi, Koprivnice, Slaven belupa, pa neka egzotika iz Makedonije i Slovenije, sve krupnijim koracima gaze i velikani iz BiH poput Olimpika i Travnika, sve zajedno njih 10-ak ne može okupiti više od 10000 gledalaca.

Nemojte misliti da najveći zagovornici lige umiru od želje da gledaju Skoplje, Mogren, Slaven belupo, Široki, Čelik... Za njih je to nužno zlo da bi spojili kako kažu veliku četvorku pristali bi na Borac i jedan ili oba Sarajevska kluba, jedan iz Slovenije, Makedonije... eto čisto jer ne mogu ligu igrati njih četiri ali da je njima stalo do nekog iz BiH hahahaha, kako da ne ne mogu bez željeničara spavati samo razmišljaju kako bi ga ubacili u regionalnu...

Evo klubovi iz BiH su ZA ligu, pa ajd da ponudimo BG ligu ne moraju hrvati, ma sve se bojim da bi igrali sa Veležom, Olimpikom, Širokim, Travnikom pa ni sa našim vodećima ne bi bili oduševljeni kažem više ih prihvataju kao nužno zlo da bi privukli hrvatskih par... Od toga nema ništa!

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 15 mar 2011, 18:51

poslije subote necete imati moral gledati borac kad vam celik ocita bukvicu ja bi reko 0;1¸SISIC strijelac akb hocemo pobjedu ....
samo celik ale samo celik ale

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 15 mar 2011, 19:30

spremite se na invaziju ovih mladjih zeljovaca na vasu temu sledecih dana,nakon njihove sutrasnje utakmice protiv sirokog.
nakon sto im je prosle sedmice velez bio najdrazi klub uz zelju,sad ocekujte kako se naglo budi njihov respect prema velikom celiku,pozivanje na nacionalni interes i sl
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 15 mar 2011, 19:37

dobra klopa u ovom masteru ;) , sad negdje na pice, pa u sobu gledat lp. banja luka je izuzetno lijep grad
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 15 mar 2011, 19:51

Dule 078 je napisao/la:spremite se na invaziju ovih mladjih zeljovaca na vasu temu sledecih dana,nakon njihove sutrasnje utakmice protiv sirokog.
nakon sto im je prosle sedmice velez bio najdrazi klub uz zelju,sad ocekujte kako se naglo budi njihov respect prema velikom celiku,pozivanje na nacionalni interes i sl
Vjerovo ti meni ili ne, ali drazi ste mi vi nego celik :)

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 15 mar 2011, 19:56

Buddy je napisao/la:
Dule 078 je napisao/la:spremite se na invaziju ovih mladjih zeljovaca na vasu temu sledecih dana,nakon njihove sutrasnje utakmice protiv sirokog.
mozda tebi,ali eno na celikovoj temi je vec poceo Lizing d.o.o,iako sam ga ja ocekivao tek nakon vase utakmice sa sirokim :D

ljubav prema velezu se naglo promjenila u ljubav prema celiku!
Zadnja izmjena: Dule 078, dana/u 15 mar 2011, 19:59, ukupno mijenjano 2 puta.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 15 mar 2011, 19:57

starigrad je napisao/la:dobra klopa u ovom masteru ;) , sad negdje na pice, pa u sobu gledat lp. banja luka je izuzetno lijep grad
Наравно, % " :)
" се $ у % $ ;)
Let's go, Fighter!

"!

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 15 mar 2011, 20:00

Dule 078 je napisao/la:
Buddy je napisao/la:
mozda tebi,ali eno na celikovoj temi je vec poceo Lizing d.o.o,iako sam ga ja ocekivao tek nakon vase utakmice sa sirokim :D

ljubav prema velezu se naglo promjenila u ljubav prema celiku!
Jbg nismo svi isti

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 15 mar 2011, 20:02

? je napisao/la:
starigrad je napisao/la:dobra klopa u ovom masteru ;) , sad negdje na pice, pa u sobu gledat lp. banja luka je izuzetno lijep grad
Наравно, % " :)
" се $ у % $ ;)
hvala, cesto sam tu poslovno i uvijek se ugodno osjecam
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 15 mar 2011, 22:16

- се " " " $ $ ? (Ступар)...

$ " 8-)
Let's go, Fighter!

"!

крајишник
Kontakt:

Post Postao/la крајишник » 15 mar 2011, 23:02

? je napisao/la:- се " " " $ $ ? (Ступар)...

$ " 8-)
$ ", & је ' % " ?, а Ступар ' је тренутно " $ &, & $ ? $ је $ " $ & ? &!!!
? у срцу, & у '!!!

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 16 mar 2011, 00:03

Јој ' $ нас " не &, " $ $ пун $, $ ' ? " $...

"$ ",
на терен ",
' % -,
са ", $ " '" !!! 8-)

АЈ &!!!! 8-)

П.С. " се, ' $ " % пуно $ &, ? ја ' о ' "...
" '! :D
Let's go, Fighter!

"!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 16 mar 2011, 00:49

Pozdrav za bracu lesinare :D
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Nije Bitno
Kontakt:

Post Postao/la Nije Bitno » 16 mar 2011, 01:05

fukara87 je napisao/la:Pozdrav za bracu lesinare :D
Pozdrav i za vas a posebno onog sto govori Ćehajaa :lol:
Melburnski Lesinar

Nije Bitno
Kontakt:

Post Postao/la Nije Bitno » 16 mar 2011, 13:04

$ $ " ?!!!

У & 19.03.2011. & $ ? " ", % је $ $ $ на $ " ' & у освајања нова 3 $ на путу & " ?.

" $, црвену ? ? ", " ?, &, заставу...
" $ ЦРВЕНО-? &
" $ & то ' ".
Melburnski Lesinar

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.