HŠK Zrinjski

Marko1905
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Marko1905 » 19 nov 2023, 19:35

zrinjamo je napisao/la:
19 nov 2023, 16:21
Antipolitika3 je napisao/la:
19 nov 2023, 16:05
zrinjamo je napisao/la:
19 nov 2023, 08:08

Puno toga si u pravu. Post kojim analiziraš prijelazni rok je pametan i duhovit i u ljutnji pisan. Ali...Sučić nije htio ostati, Ilinković isto, Soldo iz Šibenika, koji je sada u Gorici nije htio doći. Krdžalić, Savić, bilo ih je još. Onda dovodiš i zajebeš. Ja osobno nikad ne bih doveo Balića i Bradarića.Ali opet, o tome sam ranije pisao, samo Sučič i Ilinković nedostaju, problem je stanja i forme ovih koji su ostali. Uz sve to Marić nam je ponajbolji igrač. Dobio priliku, sjeti se šta smo na početku za njega govorili.
Ako je Kruno doveo Ćanađiju i Marina, brate to su opasne fule, za razliku od Ivančića kojeg je maknuo.
I nije baš da INTERAGENT nije gigant, aki eto. I uz sve to uz Šulu se skoro pa jednako pita Denis, a upliće se i AGK.
Sucici i Ilinkovic znaju svoje domete,Cuze je takodjer mastao o Dinamu ali kad je dobio ovdje odlicne uvijete cak i bolje od onih u Poljskoj dotrcao je odmah.Zasto?Zov novca.
Mislis da Sucic i Ilinkovic ne bi ostali za poboljsane ugovore i da im je receno da ce biti nositelji igre u momcadi iz koje mogu dalje napraviti odlicne transfere pogotovo nakon grupne faze?Koliko si novca dao za Canađiju,Bradarica,Balica,Stanica,Misica ,Kozulja,Maglicu navedeni dvojac je morao biti zadrzan pod svaku cijenu pogotovo pred euro utakmice jer su bili srce momcadi i puni energije te plus mogucnost daljnje prodaje.Ovako koga imamo u izlogu od mladjih igraca?Nikoga osim Sabljica ,Ramic iduca destinacija NK Cim.
Nisu željeli ostati Sučić i Ilinković ni za koje novce. Obojica su na posudbi bili, to zaboravljaš. Ilinkovićeva obitelj u Rijeci. Nisu se vidjeli ovdje. Sučić je kod Bišćana super kotirao, pred Europu zamalo opet došao. Za Ćužu isto mislimo. A ja mislim da će Sabljić nažalost u Međugorju završiti. Meni Ramić uopće nije crn, osim Posušja, gdje je sranje napravio.
Zaboravih da ni Šakota nije htio doći.
Sa Savićem smo izašli izvan naših okvira sa ponudom, ali džaba, a on bi nam baš valjao.
Problem je 4 rekonvalescenta, Zvone, domaći, ali loš karakter, Mišić, Bradarić i Balić. O ostalom sam već pisao.
Za Ilinkovica ne znam ali za Sučića znam iz prve ruke da nisu bili u pitanju novci ,momak je odlučio da ide u Dinamo bez obzira šta mu Zrinjski ponudi i on je to posteno i otvoreno rekao,tako da nije bilo šanse da će ostati.
Volim Mostar pa makar i vaki

TheNoblesMo
Kontakt:

Post Postao/la TheNoblesMo » 20 nov 2023, 11:27

Lako je nama ovdje pisati da je trebalo dovest ovoga ili onoga. Isto tako znam da Ilinković nije htio ostati, Sučić je rekao da bi htio dobiti priliku u Dinamu, Šakota je rekao da se ni po koju cijenu ne bi vraćao u BiH pa je radije otišao u Slaven Belupo, ne znam što je sa Savićem bilo ali eto netko je rekao kako je dobio dobru ponudu od nas pa svejedno nije potpisao. Ako ste ikada slušali Jakira na podcastima na kojima je gostovao, uvijek je govorio kako mu nitko iz HNL-a nije htio doći u Zrinjski, ako bi imao bilo kakvu ponudu iz HNL-a. Igrači bi radije igrali za Istru i Slaven, nego za nas. To je tužna istina, i sigurno Šuli nije lako sklapati ekipu kada ti nitko kvalitetan ne želi doći, a oni koji su tu vjerojatno jedva čekaju neku ponudu da odu.

Ali što jest, jest, ljetni transfer rok je i uz to odrađen katastrofalno, Radić je jedini pogodak. Ne znam koja je bila ideja s igračima za koje je očito bilo da nisu spremni i ni u skorije vrijeme neće biti. Nama su svake sezone ključne utakmice odmah na početku sezone - kvalifikacije, a znalo se da tada na njih ne možemo računati. Ako ne možemo dovesti ove provjerene mlade za koje znamo da vrijede, onda smo trebali dovesti 5-6 neprovjerenih, pa ih selektirati da vidimo na koga možemo računati. Mislim da Ramić nije loš koliko ga se smatra, neke utakmice je odigrao sasvim solidno, a mlade igrače nekad treba istrpit, ne može se od njih očekivati da igraju konstantno. Ali trebalo je naći još nekoliko "Ramića", na više pozicija, pa bi imali više fleksibilnosti.

Nadam se da je uprava iz ovoga naučila, ali isto sam mislio da su naučili od Jakira (da ne treba dovoditi poluspremne starohane, nego mlade i gladne) pa ispada da nisu.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju

Sog94
Kontakt:

Post Postao/la Sog94 » 20 nov 2023, 11:45

Soldo, Niron, Jakovljevic, Senic, Corluka, Radic, Zlomislic, Ramic, Kis, Maglica. Sve ističu ugovori na kraju sezone

Cesc44
Kontakt:

Post Postao/la Cesc44 » 20 nov 2023, 11:56

Ma sta mi znamo sta se desava unutar klub, mozda i oni imaju isti spisak ko mi igraca, pa ne uspiju nikog dovest, sva ona imena sto su se spominjala, imali su nasu ponudu, al opet niko nije htjeo doc. Pa i Anicic za kojeg se spominjalo da je odbijen zbog Jakira i spreme je laz, jer njemu je ponudjen ugovor, koji je on odbio i otiso za puno vece pare u Sarajevo.
Sulenta po tom pitanju radi jako dobar posao, koji mi i ne vidimo, a to je da ima neki limit shodno sta ti taj igrac nudi, zbog toga sam ja 100% siguran da Bradaric, Balic i Maglica nisu dobili dobre ugovore, bolje receno potpisali su eto da imaju negdje igrat. Za Cuzu i Savica se jedino htjeo probit taj limit, jer na tim igracima mozes zaradit i znas da ce ti na terenu vratit ulozeno, al i ta dobra ponuda je bila slaba za Igorovog menadzera i zato je danas uprava s njim u jako losim odnosima.
Ovdje se predstavilo da mi Savicu nismo dovoljno ponudili, da je Jakir taj koji nije htjeo Anicica, da je Sulenta od dragosti doveo Bradarica i Balica, a ne zato sto jednostavno nije imao koga.
Po meni jedino gdje mi mozemo napravit neku promjenu je da se totalno okrenemo dovodjenju igraca iz 1.lige fbih, druge HNL i ostalih kluba iz PL BiH. Kao sto radi Dinamo, pa gdje bi Dinamo bio da mora kupit igraca kvalitete Baturine...

zrinjamo
Kontakt:

Post Postao/la zrinjamo » 20 nov 2023, 12:29

Maka.

samith
Kontakt:

Post Postao/la samith » 20 nov 2023, 12:51

Sretno Maki.
U ritmu pjesme ljubavne..

Truba1905burazeru
Kontakt:

Post Postao/la Truba1905burazeru » 20 nov 2023, 13:24

Cesc44 je napisao/la:
20 nov 2023, 11:56
Ma sta mi znamo sta se desava unutar klub, mozda i oni imaju isti spisak ko mi igraca, pa ne uspiju nikog dovest, sva ona imena sto su se spominjala, imali su nasu ponudu, al opet niko nije htjeo doc. Pa i Anicic za kojeg se spominjalo da je odbijen zbog Jakira i spreme je laz, jer njemu je ponudjen ugovor, koji je on odbio i otiso za puno vece pare u Sarajevo.
Sulenta po tom pitanju radi jako dobar posao, koji mi i ne vidimo, a to je da ima neki limit shodno sta ti taj igrac nudi, zbog toga sam ja 100% siguran da Bradaric, Balic i Maglica nisu dobili dobre ugovore, bolje receno potpisali su eto da imaju negdje igrat. Za Cuzu i Savica se jedino htjeo probit taj limit, jer na tim igracima mozes zaradit i znas da ce ti na terenu vratit ulozeno, al i ta dobra ponuda je bila slaba za Igorovog menadzera i zato je danas uprava s njim u jako losim odnosima.
Ovdje se predstavilo da mi Savicu nismo dovoljno ponudili, da je Jakir taj koji nije htjeo Anicica, da je Sulenta od dragosti doveo Bradarica i Balica, a ne zato sto jednostavno nije imao koga.
Po meni jedino gdje mi mozemo napravit neku promjenu je da se totalno okrenemo dovodjenju igraca iz 1.lige fbih, druge HNL i ostalih kluba iz PL BiH. Kao sto radi Dinamo, pa gdje bi Dinamo bio da mora kupit igraca kvalitete Baturine...
Sve stoji što si napisao osim ovog zadnjeg u vezi Dinama . Pa bola dinamo je uzimao sve sto valja iz HNL-a , kakve 1.HNL , 2 itd. od direktnih konkurenata je uzimao igrace za 1.ekipu , osim Hajduka ali njima su uzimali najbolje mlade igrace , konkretno braću BATURINA .
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 20 nov 2023, 13:53

Dokaz da veze nemaju sta rade TRENUTNO. Poletili otpustit Krunu, a nemaju konkretnu zamjenu. Mislim da je Maka tu samo vatrogasac da smiri navijace

SokolPravde

Post Postao/la SokolPravde » 20 nov 2023, 17:29

tutankamon1905 je napisao/la:
20 nov 2023, 13:53
Dokaz da veze nemaju sta rade TRENUTNO. Poletili otpustit Krunu, a nemaju konkretnu zamjenu. Mislim da je Maka tu samo vatrogasac da smiri navijace
Bas tako , nemaju koga naći niti hoće itko da dođe ....pa ajde uvali Maku sad....da se smire navijaci posto Maka ima velik kredibilitet kod nas ... Nadam se samo da ce ispasti dobro mada je ovo samo dokaz da uprava nema nikakav plan ni strategiju vođenja kluba ...

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 20 nov 2023, 17:34

HSK Zrinjski Mostar raspisao je javni poziv za dostavu ponuda za uklanjanje (demoliciju) istočne tribine stadiona HŠK Zrinjski. Rok za podnošenje ponuda je 8. prosinca 2023. godine, procijenjena ukupna vrijednost ugovora iznosi 280.000,00 KM bez PDV-a, a rok izvršenja radova je 60 dana nakon potpisa Ugovora s izabranim izvođačem radova.

Jel moguce :o

Sog94
Kontakt:

Post Postao/la Sog94 » 20 nov 2023, 17:45

20 nov 2023, 17:34
HSK Zrinjski Mostar raspisao je javni poziv za dostavu ponuda za uklanjanje (demoliciju) istočne tribine stadiona HŠK Zrinjski. Rok za podnošenje ponuda je 8. prosinca 2023. godine, procijenjena ukupna vrijednost ugovora iznosi 280.000,00 KM bez PDV-a, a rok izvršenja radova je 60 dana nakon potpisa Ugovora s izabranim izvođačem radova.

Jel moguce :o
Neki dan sam napisao da ide tender, radovi bi trebali krenuti iza NG dok se zavrsi ova ulica prema bolnici

Marko1905
Kontakt:

Post Postao/la Marko1905 » 20 nov 2023, 18:14

20 nov 2023, 13:53

Pa ja ne znam tko to planira unaprijed otpustiti trenera.Turbulencije u svlačionici , poraz od komsinica ,još par utakmica do kraja polusezone i logično alo se ne može napraviti nista da se riješi spor među igračima i trenerom onda se ide na smjenu trenera jer lakše je njega smijeniti nego potjerati grupu igrača iako će i oni dobiti nogu nakon utakmice sa Sarajevom.Moralo se nešto napraviti jer ako kiksamo sa širokim ili goskom pobjeći će nam Borac i nećemo ih na proljeće uspjeti stići jer nam neće suci dati pa taman da budemo duplo bolji.
Meni je osobno žao Krune i to sam prije pisao ,imao je uspona i padova ko i svaki trener ,jeste tvrdoglav i svojeglav ali ima on šlifa i dobar he trener za naše uvjete.
Što se Make tiče on je vojnik kluba i ako već sad nismo mogli naci trajno rješenje on i Gagro su dobra kombinacija a ako Bog da pa u ovih 6-7 utakmica do kraja bude dobrih rezultata zašto dovoditi nekoga sa strane .Ja se nadam da neće biti samo do kraja polusezone nego i duže.

PS Hvala ti Boze nek se počelo sa stajanjem ,samo da ne bude srušeno pa da onda čekamo gradnju godinama.
Volim Mostar pa makar i vaki

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 23 nov 2023, 00:13

Izvinjavam se na upadu na temu. Zanima me kakvo je generalno misljenje navijaca Zrinjskog o Kabiriju obzirom da sam procitao par tekstova o njemu gdje je navedeno da nije bas "najcistiji", ali naravno ne znam jesu li navedeni tekstovi istina, pa me zanima vase glediste generalno.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

SokolPravde

Post Postao/la SokolPravde » 23 nov 2023, 09:31

zlo87 je napisao/la:
23 nov 2023, 00:13
Izvinjavam se na upadu na temu. Zanima me kakvo je generalno misljenje navijaca Zrinjskog o Kabiriju obzirom da sam procitao par tekstova o njemu gdje je navedeno da nije bas "najcistiji", ali naravno ne znam jesu li navedeni tekstovi istina, pa me zanima vase glediste generalno.
Ja ga ne volim kao niti jednog stranca pogotovo na nekoj funkciji

Truba1905burazeru
Kontakt:

Post Postao/la Truba1905burazeru » 23 nov 2023, 10:13

zlo87 je napisao/la:
90% navijača će ti isto reći , daleko mu kuća od naše bila ...
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .

zrinjamo
Kontakt:

Post Postao/la zrinjamo » 23 nov 2023, 15:02

Truba1905burazeru je napisao/la:
23 nov 2023, 10:13
zlo87 je napisao/la:
90% navijača će ti isto reći , daleko mu kuća od naše bila ...
A 99 %.

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 23 nov 2023, 17:33

zlo87 je napisao/la:
Tekstovi kao i svi drugi pola istina pola laz,o njemu uglavnom pise jedan debil Marusic sa Otpor medija ,nebitnog portala u Hercegovini gdje njegove tekstove financira vlasnik firme Primorka koja je izgubila milijune nakon sto je Khabiri preuzeo Aluminij,inace ta Primorka je bila glavna za transport aluminija iz Mostara,mnoge sirokobrijeske firme su izgubile velik priliv novca iz Aluminija jer dolaskom Khabiria nestalo je drzavnog novca i guranja Aluminija u milijunske gubitke.
Ne ulazim u privatno i cime se bavi ali on je vise tu radi promocije Izraela i naravno sebe ,cak je bila prica da je htio preuzeti klub kao Tan sto je uzeo Sarajevo ali je sprijecen i dato mu je do znanja da moze biti samo dopresjednik kluba gdje se nakon skidanja Izraleske zastave sa svecane loze pomalo distancira od kluba i okrece glupiranju po Instagramu zbog sukoba Izrael-Palestina.
Nama je kao dopredsjednik obecao milijunska ulaganja,nogometni kamp na Buni ,fan shop u centru grada a istina je da ne postuje cak niti ugovor potpisan izmedju Aluminija i HSK Zrinjskog.Njegova ulaganja u klub nisu niti 10% proracuna,vise su mu nasi nazalost prepustili marketing koji je jedno vrijeme fino odradjivao ali i zadnje vrijeme je vise posvecen ratnohuskackim stavovima.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

stanaaa
Kontakt:

Post Postao/la stanaaa » 23 nov 2023, 23:06

Antipolitika3 je napisao/la:
23 nov 2023, 17:33
zlo87 je napisao/la:
Tekstovi kao i svi drugi pola istina pola laz,o njemu uglavnom pise jedan debil Marusic sa Otpor medija ,nebitnog portala u Hercegovini gdje njegove tekstove financira vlasnik firme Primorka koja je izgubila milijune nakon sto je Khabiri preuzeo Aluminij,inace ta Primorka je bila glavna za transport aluminija iz Mostara,mnoge sirokobrijeske firme su izgubile velik priliv novca iz Aluminija jer dolaskom Khabiria nestalo je drzavnog novca i guranja Aluminija u milijunske gubitke.
Ne ulazim u privatno i cime se bavi ali on je vise tu radi promocije Izraela i naravno sebe ,cak je bila prica da je htio preuzeti klub kao Tan sto je uzeo Sarajevo ali je sprijecen i dato mu je do znanja da moze biti samo dopresjednik kluba gdje se nakon skidanja Izraleske zastave sa svecane loze pomalo distancira od kluba i okrece glupiranju po Instagramu zbog sukoba Izrael-Palestina.
Nama je kao dopredsjednik obecao milijunska ulaganja,nogometni kamp na Buni ,fan shop u centru grada a istina je da ne postuje cak niti ugovor potpisan izmedju Aluminija i HSK Zrinjskog.Njegova ulaganja u klub nisu niti 10% proracuna,vise su mu nasi nazalost prepustili marketing koji je jedno vrijeme fino odradjivao ali i zadnje vrijeme je vise posvecen ratnohuskackim stavovima.
!!

supervizor
Kontakt:

Post Postao/la supervizor » 26 nov 2023, 18:42

Šta bi s Balićem,zadnje dvije ni u zapisniku :D

DTzmu30
Kontakt:

Post Postao/la DTzmu30 » 26 nov 2023, 18:52

supervizor je napisao/la:
26 nov 2023, 18:42
Šta bi s Balićem,zadnje dvije ni u zapisniku :D
Na medicinskoj dijeti je trenutno.
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Noke995 i 15 gostiju.