FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
40
22%
2. Borbu za Evropu
84
46%
3. Sredinu tabele
32
18%
4. Borbu za opstanak
26
14%

Ukupno glasova: 182

Albas1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Albas1921 » 26 nov 2023, 17:22

Robust je napisao/la:
26 nov 2023, 15:41
I hoces deset milja meka kosti ti jeb.em , placaj guznim haverima malu sa mlijekom binde jedne, debila nabiti ne iz kluba nego iz drzave
**** ti meka zenu :D

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 26 nov 2023, 17:26

Jasno je da smo mi po rosteru igrača 9. ili 10. ekipa u ovoj super smiješnoj ligi, a po igri smo vjerovatno posljednji.
Mislim da je ovo daleko najlošiji Željo poslije rata.
Pa mi nemamo ni jednog jedinog igrača koji bi npr u nekom od prva tri, četiri kluba trenutno (da im ne pominjem imena) mogao biti i u širem rosteru pa makar presjedio na klupi cijelu sezonu. Bukvalno niti jednog. Svaka druga ekipa ima bar dvojicu.
Ovakva skupina neznalica je nešto što u životu nisam zapamtio, a dugo idem na tekme, manje više većinu života.
Ne znaš je li te više zabole oči ili mozak poslije naših tekmica.
Realno, Posušje je bar 40 % jača ekipa od nas.
Da ne govorim o drugima.

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 26 nov 2023, 17:27

Bojudaosinebu je napisao/la:
26 nov 2023, 17:10
Kakve budale kod nas dolaze sta je ovo, hocel iko nkrmalan doci da kaze na kraju utakmice izuzetno smo nekvalitetnu , pokusavamo na sve nacine, daceno sve od sebe, treba nam vecina novih igraca, igraci nisu sposobni da odgovore zahtjevima. O cemu ovaj prica
Pa iskreno, jesi li ikada, igdje čuo ili gledao da trener da takvu izjavu, da su mu igrači rinaka?

Pririsak
Kontakt:

Post Postao/la Pririsak » 26 nov 2023, 17:38

VeteranSA je napisao/la:
26 nov 2023, 17:27
Bojudaosinebu je napisao/la:
26 nov 2023, 17:10
Kakve budale kod nas dolaze sta je ovo, hocel iko nkrmalan doci da kaze na kraju utakmice izuzetno smo nekvalitetnu , pokusavamo na sve nacine, daceno sve od sebe, treba nam vecina novih igraca, igraci nisu sposobni da odgovore zahtjevima. O cemu ovaj prica
Pa iskreno, jesi li ikada, igdje čuo ili gledao da trener da takvu izjavu, da su mu igrači rinaka?
Ne more se pita od marku napraviti sto bi rekao jedan veliki mudrac

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 26 nov 2023, 17:39

Albas1921 je napisao/la:
26 nov 2023, 17:22
Robust je napisao/la:
I hoces deset milja meka kosti ti jeb.em , placaj guznim haverima malu sa mlijekom binde jedne, debila nabiti ne iz kluba nego iz drzave
ako ga budes jos ljepse branio mozda sljedeci put umjesto male sa mlijekom dobijes veliku i swiss mentu :kafa:

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 26 nov 2023, 17:52

.
Zadnja izmjena: mamonelafo, dana/u 17 dec 2023, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

Laki26
Kontakt:

Post Postao/la Laki26 » 26 nov 2023, 18:15

Albas1921 je napisao/la:
26 nov 2023, 17:22
Robust je napisao/la:
Ma debilko smije ovdje prosipati, ne smije mu priči i u facu mi reci. Internet huligan godinama.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 26 nov 2023, 18:33

ExBlueone je napisao/la:
26 nov 2023, 17:26
Jasno je da smo mi po rosteru igrača 9. ili 10. ekipa u ovoj super smiješnoj ligi, a po igri smo vjerovatno posljednji.
Mislim da je ovo daleko najlošiji Željo poslije rata.
Pa mi nemamo ni jednog jedinog igrača koji bi npr u nekom od prva tri, četiri kluba trenutno (da im ne pominjem imena) mogao biti i u širem rosteru pa makar presjedio na klupi cijelu sezonu. Bukvalno niti jednog. Svaka druga ekipa ima bar dvojicu.
Ovakva skupina neznalica je nešto što u životu nisam zapamtio, a dugo idem na tekme, manje više većinu života.
Ne znaš je li te više zabole oči ili mozak poslije naših tekmica.
Realno, Posušje je bar 40 % jača ekipa od nas.
Da ne govorim o drugima.
Piso sam nakon derbija

Sve ekipe osim nas i zvijezde igraju nesto ..mi nista. Lupam igman los dvije al onda trecu pobjede i bude i igra dobra ...onda eo dns posusje kolko su " moderniji"igraci njihovi brzi ..mi sve na ho ruk i ovo sto uspijemo

Cisto igracki:

Ova prva tri su daleko da ih ne vidimo vise
Velez i Siorki isped nas
Igman tuzla mi i posusje smo tu negdje s tim da oni svi ljepse i efektnije igraju
=\_1921_/=

Lynx
Kontakt:

Post Postao/la Lynx » 26 nov 2023, 18:46

Meni su najjači navijači koji sad govore kako Haračić treba ulaziti u 80. i biti rezerva, a prije nekoliko dana svršavali na njega i govorili kako obavezno treba biti svaku u prvih 11, kako je nepravda učinjena prema njemu itd… Sljedeći put opet kad zabije ista priča će se vrtiti.

Helem nejse, što se tiče utakmice, najlošija koju sam gledao u zadnje 3 godine. Stvarno negledljivo i žao mi je iskreno što sam potrošio vrijeme na to, a imao sam prećih obaveza.

Ekipi neminomno treba remont koji će doći na polusezoni. Ovako ni Sir Alex Ferguson ne bi dobio ni Troglav Livno kući.

Igrači - 4 do 5 ih treba ostaviti i to je to, a tu su Selimović, Cocalić, Boljević, Šabić, Štilić i Al Jaber, eventualno ostaviti Mulalića kao drugog golmana, Ovčinu i Dženu ili Krpića kao drugog špica.

Krpić koliko god da mi je drag nije opravdao očekivanja još od januara, hajd što nema puno golova, ali jednostavno maši situacije i zicere iz kojih ne bi smio i to je to. Izvagati između njega ili Džene i ostavit jednog.

Što se tiče ostalih, već 17.12. im se zahvaliti, a tu su prije svega golman Februar, mostarski singer Drljo, začin, Mekić, Jašarević, Amoah, Mehmed osvajač
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono

“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”

Velid Spaho

Željezničar za život cijeli!💙

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 26 nov 2023, 18:55

Lynx je napisao/la:
26 nov 2023, 18:46
Meni su najjači navijači koji sad govore kako Haračić treba ulaziti u 80. i biti rezerva, a prije nekoliko dana svršavali na njega i govorili kako obavezno treba biti svaku u prvih 11, kako je nepravda učinjena prema njemu itd… Sljedeći put opet kad zabije ista priča će se vrtiti.

Helem nejse, što se tiče utakmice, najlošija koju sam gledao u zadnje 3 godine. Stvarno negledljivo i žao mi je iskreno što sam potrošio vrijeme na to, a imao sam prećih obaveza.

Ekipi neminomno treba remont koji će doći na polusezoni. Ovako ni Sir Alex Ferguson ne bi dobio ni Troglav Livno kući.

Igrači - 4 do 5 ih treba ostaviti i to je to, a tu su Selimović, Cocalić, Boljević, Šabić, Štilić i Al Jaber, eventualno ostaviti Mulalića kao drugog golmana, Ovčinu i Dženu ili Krpića kao drugog špica.

Krpić koliko god da mi je drag nije opravdao očekivanja još od januara, hajd što nema puno golova, ali jednostavno maši situacije i zicere iz kojih ne bi smio i to je to. Izvagati između njega ili Džene i ostavit jednog.

Što se tiče ostalih, već 17.12. im se zahvaliti, a tu su prije svega golman Februar, mostarski singer Drljo, začin, Mekić, Jašarević, Amoah, Mehmed osvajač
Haracic je kroistam da unese energiju, pojava pritidak a i zna se nac u sansi

Po meni u prvih 11 je vise rang igraca federalne lige neg PL
=\_1921_/=

Pririsak
Kontakt:

Post Postao/la Pririsak » 26 nov 2023, 19:07

Ma zali boze onog terena kakvi igraci nam ga trose

Laki26
Kontakt:

Post Postao/la Laki26 » 26 nov 2023, 19:13

Ribe se čisti od glave. A ne od stomaka. Tjerali bi igrači, umjesto da se tjeraju ljudi u upravi i po skupštini. Dizaci ruku za svoje guzice. Nismo dzaba najgluplji narod na balkanu.

Sarun
Kontakt:

Post Postao/la Sarun » 26 nov 2023, 19:35

Po meni danas najveci problem su dva zadnja vezna, koji su imali 80% nekorisnih pasova i postavljanje igraca prije prijema lopte.

Vecina njihovih lopti, je ili vracena u zadnju liniju, ili su pasovima gusili bocne napadace, koji isto tako igraju vecinom okrenuti ledjima prema golu (veoma neproduktivne situacije).

Nisu Meka i Biber ni losi igraci, ali njima se puno toga mora pokazati kako trebaju igrati;
- Ugao prijema lopte,
- Postavljanje bez lopte,
- Prenos lopte sa jedne na drugu stranu,
- Brzina obrade lopte.

Selimovic se cini kao skolovan igrac, mogao bi biti dobar zadnji vezni. Brzo razmislja, razumije igru, i daje pravovremene pasove. Uz to je jak, sto bi nam donijelo stabilnost koju trebamo.

Ako neko moze staviti na raspolaganje cijelu utakmicu, volio bih je pogledati i analizitati sa svojim timom, pa ako nekome bude zanimljivo, mozda da se napravi kontakt sa ljudima u klubu, u vidu prezentacije. Ili sa igracima individualno, (specificna individualna analiza)

Pozdrav

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 26 nov 2023, 19:46

Ma kung fu Vaha je i u 10.minuta protiv Igmana najviše loptu imao u nogama, i vidi se da je snažan i prodoran.
Ali fakat je nepažljiv. I danas je imao startova opasnih, samo da je na jedan zakasnio milisekundu, opet bi crveni fasovao.
----Muftic----
Galic-Coca-Vaha-Ovcina
Mekic🤮--Rustemovic
Drljo--Al Jaber--Boljevic
------Krpic-------

istokzeljo
Kontakt:

Post Postao/la istokzeljo » 26 nov 2023, 20:35

Žalosno je da protiv Posušja na domaćem terenu slavimo neriješeno. Kasnije se skontali pa ko počeli zviždati. Igrači katastrofa, osim Boljevića i Selimovića. A navijači? Klub koliko god zaradio od prodaje karata na jugu neodgovorni pojedinci bacanjem pirotehničkih sredstava sve to ponište. Al pusti pare. Nego danas na istoku je iza mene bilo dijete koje je sa utakmice otišlo istraumirano zbog kvazi navijača koji bacaju petarde ili šta već. I još nešto, igrači kakvi god bili sramota je da im se horski psuje majka. Postali smo ko pitari.Fuj.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 26 nov 2023, 20:35

avalPacidoroP je napisao/la:
26 nov 2023, 19:46
Ma kung fu Vaha
:rol:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Laki26
Kontakt:

Post Postao/la Laki26 » 26 nov 2023, 20:37

Igrači poput selimovica više odmazu ekipi nego što pomaže.

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 26 nov 2023, 20:40

jel istina da su dedu izbacili radi kape Sarajeva?
jel moguce da ste toliki debili da starijeg covjeka ispratite vani radi obiljezja? gdje vam je postovanje? jel vam proslo kroz glavu da je vani minus i da mozda nema drugu kapu?

licno cu ja ugostiti dedu sljedecu utakmicu, a vi se stidite vaseg obraza i sile koju prosipate nad starijim
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

ferroviario
Kontakt:

Post Postao/la ferroviario » 26 nov 2023, 20:58

istokzeljo je napisao/la:
26 nov 2023, 20:35
Žalosno je da protiv Posušja na domaćem terenu slavimo neriješeno. Kasnije se skontali pa ko počeli zviždati. Igrači katastrofa, osim Boljevića i Selimovića. A navijači? Klub koliko god zaradio od prodaje karata na jugu neodgovorni pojedinci bacanjem pirotehničkih sredstava sve to ponište. Al pusti pare. Nego danas na istoku je iza mene bilo dijete koje je sa utakmice otišlo istraumirano zbog kvazi navijača koji bacaju petarde ili šta već. I još nešto, igrači kakvi god bili sramota je da im se horski psuje majka. Postali smo ko pitari.Fuj.
Očigledno da ljudima u upravi ne smetaju te kazne, i ako sa njima vjerovatno trenutno nemamo nikakve zarade od utakmica. Pogotov kako je sve manje raje na stadionu. Ne razumijem zašto se u svakoj utakmici moraju paliti baklje i(li) topovski udari bacati. Sami sebi skačemo u stomak.

novikolac007
Kontakt:

Post Postao/la novikolac007 » 26 nov 2023, 21:08

Promjena trenera nije donijela ni 1% nikakvog pomaka,cak je i gore.Sa Basicem su bar imali neku ideju,koji doduse nisu bili sposobni provesti,ali su bar teoretski imali plan,pokusavali i presing,ovo danas je nula.Nista bukvalno.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Napaceni87, Orvel, perodeformero i 76 gostiju.