**** ti meka zenu

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pa iskreno, jesi li ikada, igdje čuo ili gledao da trener da takvu izjavu, da su mu igrači rinaka?Bojudaosinebu je napisao/la: ↑26 nov 2023, 17:10Kakve budale kod nas dolaze sta je ovo, hocel iko nkrmalan doci da kaze na kraju utakmice izuzetno smo nekvalitetnu , pokusavamo na sve nacine, daceno sve od sebe, treba nam vecina novih igraca, igraci nisu sposobni da odgovore zahtjevima. O cemu ovaj prica
Ne more se pita od marku napraviti sto bi rekao jedan veliki mudracVeteranSA je napisao/la: ↑26 nov 2023, 17:27Pa iskreno, jesi li ikada, igdje čuo ili gledao da trener da takvu izjavu, da su mu igrači rinaka?Bojudaosinebu je napisao/la: ↑26 nov 2023, 17:10Kakve budale kod nas dolaze sta je ovo, hocel iko nkrmalan doci da kaze na kraju utakmice izuzetno smo nekvalitetnu , pokusavamo na sve nacine, daceno sve od sebe, treba nam vecina novih igraca, igraci nisu sposobni da odgovore zahtjevima. O cemu ovaj prica
ako ga budes jos ljepse branio mozda sljedeci put umjesto male sa mlijekom dobijes veliku i swiss mentu
Ma debilko smije ovdje prosipati, ne smije mu priči i u facu mi reci. Internet huligan godinama.
Piso sam nakon derbijaExBlueone je napisao/la: ↑26 nov 2023, 17:26Jasno je da smo mi po rosteru igrača 9. ili 10. ekipa u ovoj super smiješnoj ligi, a po igri smo vjerovatno posljednji.
Mislim da je ovo daleko najlošiji Željo poslije rata.
Pa mi nemamo ni jednog jedinog igrača koji bi npr u nekom od prva tri, četiri kluba trenutno (da im ne pominjem imena) mogao biti i u širem rosteru pa makar presjedio na klupi cijelu sezonu. Bukvalno niti jednog. Svaka druga ekipa ima bar dvojicu.
Ovakva skupina neznalica je nešto što u životu nisam zapamtio, a dugo idem na tekme, manje više većinu života.
Ne znaš je li te više zabole oči ili mozak poslije naših tekmica.
Realno, Posušje je bar 40 % jača ekipa od nas.
Da ne govorim o drugima.
Haracic je kroistam da unese energiju, pojava pritidak a i zna se nac u sansiLynx je napisao/la: ↑26 nov 2023, 18:46Meni su najjači navijači koji sad govore kako Haračić treba ulaziti u 80. i biti rezerva, a prije nekoliko dana svršavali na njega i govorili kako obavezno treba biti svaku u prvih 11, kako je nepravda učinjena prema njemu itd… Sljedeći put opet kad zabije ista priča će se vrtiti.
Helem nejse, što se tiče utakmice, najlošija koju sam gledao u zadnje 3 godine. Stvarno negledljivo i žao mi je iskreno što sam potrošio vrijeme na to, a imao sam prećih obaveza.
Ekipi neminomno treba remont koji će doći na polusezoni. Ovako ni Sir Alex Ferguson ne bi dobio ni Troglav Livno kući.
Igrači - 4 do 5 ih treba ostaviti i to je to, a tu su Selimović, Cocalić, Boljević, Šabić, Štilić i Al Jaber, eventualno ostaviti Mulalića kao drugog golmana, Ovčinu i Dženu ili Krpića kao drugog špica.
Krpić koliko god da mi je drag nije opravdao očekivanja još od januara, hajd što nema puno golova, ali jednostavno maši situacije i zicere iz kojih ne bi smio i to je to. Izvagati između njega ili Džene i ostavit jednog.
Što se tiče ostalih, već 17.12. im se zahvaliti, a tu su prije svega golman Februar, mostarski singer Drljo, začin, Mekić, Jašarević, Amoah, Mehmed osvajač
Očigledno da ljudima u upravi ne smetaju te kazne, i ako sa njima vjerovatno trenutno nemamo nikakve zarade od utakmica. Pogotov kako je sve manje raje na stadionu. Ne razumijem zašto se u svakoj utakmici moraju paliti baklje i(li) topovski udari bacati. Sami sebi skačemo u stomak.istokzeljo je napisao/la: ↑26 nov 2023, 20:35Žalosno je da protiv Posušja na domaćem terenu slavimo neriješeno. Kasnije se skontali pa ko počeli zviždati. Igrači katastrofa, osim Boljevića i Selimovića. A navijači? Klub koliko god zaradio od prodaje karata na jugu neodgovorni pojedinci bacanjem pirotehničkih sredstava sve to ponište. Al pusti pare. Nego danas na istoku je iza mene bilo dijete koje je sa utakmice otišlo istraumirano zbog kvazi navijača koji bacaju petarde ili šta već. I još nešto, igrači kakvi god bili sramota je da im se horski psuje majka. Postali smo ko pitari.Fuj.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Napaceni87, Orvel, perodeformero i 76 gostiju.