Tako je mi drzimo sudije i sudijsku organizaciju,drago mi je sto sudije guraju Sarajevo i imamo ovakvo top sudjenje jbga. Mi drzimo fudbal i federaciji hahah ja kakve spodobe sta je ovo hahahahha. Nije ovim problem i Borac ni bilo ko drugi vec samo Sarajevo znaju oni zasto,uvijek u vrhu i uvijek konkurentni,dok plava furda navikla da ih nema nigdje 10 godina pa bljesnu par sezona i sve tako kroz historijuVirtu4l je napisao/la: ↑26 nov 2023, 19:10Zasta ne znam ništa oko tokova narkotika, ko to radi, s kim radi, itd, itd. Znam da su Mirvić i Vico privatno dobri tako da pretpostavljam da tu ima dosta zakulisnih radnji o kojima nemamo pojma.Antipolitika3 je napisao/la: ↑26 nov 2023, 18:57Kakav povrat,pa svi znaju da su Vico i Mirvic ogromni prijatelji(pogledaj sumnjiva pojacanja iz Kolumbije) koje veze zajednicki ilegalni posao,naime Mirvic je lik sumnjivog porijekla i nitko ne zna cime se bavi a posjeduje kao milijune ,otvorio neku kvazi firmu za transport a u biti transport kokaina,javna tajna da Mirvic drzi teren federacije a Vico RS-a.Neki dan imao incident radi koke u restoranu u Sarajevu plus sto svako malo odradi utakmice za kladionicu.Anicic prica po Mostaru da svako trecu utakmicu igraju za kladaru,ova zadnja je bila 8+ .Sramota sto se sve javno radi.
Nama sad od uefe minimalno dolazi 8 mil.KM i plus prljavog zidovskog novca pa cemo lakse izaci na kraj sa kokainskim klanom Borac i Sarajevo.
Vi ste u ovoj priči najčistiji, dobijate na suhi kvalitet i nadam se da ćete ponovo do titule. To bi bila pobjeda fudbala, kada bi ova dva zla, prvo iz Banja Luke i ovo drugo sa Kobilje Glave - ostali kratkih rukava.
Vas još uvijek nisu nagazili samo zato što smatraju da nećete izdržati na tri fronta, ali već na proljeće očekujem da vas sudijska organizacija počne uništavati.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 26 nov 2023, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
Navijačima Želje je preostala borba na dva fronta do kraja sezone. Bodrenje Zrinjskog i Borca i nada da se Zvijezda i Gošk neće pojačati na zimu pa njih izbaciti u Federalnu. Realno, danas da se svirao očigledni penal i barem jedan od tri protiv Tuzle bili bi u zoni ispadanja...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Očekujemo i bratimljenje sa Kabirijevom cioništičkom kujicom. Vidim fino se ližu po forumu. Samo su još sa njima u korektnim odnosima i to od dana "bolje Zrinjski nego Cigani"
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Nerminu su Arapi isplatili ostatak ugovora. Je li fakat misliš da je ova garnitura ljudi sposobna imati na računu tolike pare za raskid ugovora?

- KONTRASVIH
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Danas na Grbavici dedo sa šalom i kapom FK Sarajevo došo da gleda utakmicu i neko smeće od insana ga tjera sa tribine fuj smradovi plavi fuj
Mala cijena da uzivamo u njihovom tavorenju i ponizenju, dok se neki uhljeb iz saudije uci na njima a oni trepcu okicama

- Antipolitika3
- Kontakt:
Nisam informiran o historiji sarajevskih klubova ali me zanima koliko godina je osnovan prije FK Zeljeznicar i tko su mu glavni rivali bili prije u Sarajevu?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Tako je, i prošle sezone smo od vas kupili 3 boda u Čitluku, tvoj ,,klub" je dio zakulisnih radnji. Veći kupuju od manjih, što je i logično, tako da smo mi sve pokupovali jer većih od nas nema u Premijer Ligi naše domovine.Antipolitika3 je napisao/la: ↑26 nov 2023, 18:57Kakav povrat,pa svi znaju da su Vico i Mirvic ogromni prijatelji(pogledaj sumnjiva pojacanja iz Kolumbije) koje veze zajednicki ilegalni posao,naime Mirvic je lik sumnjivog porijekla i nitko ne zna cime se bavi a posjeduje kao milijune ,otvorio neku kvazi firmu za transport a u biti transport kokaina,javna tajna da Mirvic drzi teren federacije a Vico RS-a.Neki dan imao incident radi koke u restoranu u Sarajevu plus sto svako malo odradi utakmice za kladionicu.Anicic prica po Mostaru da svako trecu utakmicu igraju za kladaru,ova zadnja je bila 8+ .Sramota sto se sve javno radi.Virtu4l je napisao/la: ↑26 nov 2023, 18:46Još malo pa smo na pola sezone, Zrinjski i Borac ne posustaju, a sve je veća nervoza na Kromolju. Do pobjeda se dolazi uglavnom sretno ili uz sudijsku pomoć, preplaćeni kvazi-igrači ništa ne pokazuju na terenu, ogromna primanja kapaju svakog prvog u mjesecu, a prihodi su veoma skromni, ni blizu ekvivalentni ulaganjima. Minus je svaki dan sve veći i veći.
Bliži se dan kad će investitori tražiti finansijski izvještaj i kada će shvatiti da je investicija bačena u nepovrat.
Tik-tak, tik-tak...
Nama sad od uefe minimalno dolazi 8 mil.KM i plus prljavog zidovskog novca pa cemo lakse izaci na kraj sa kokainskim klanom Borac i Sarajevo.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ma ja, do pobjeda se dolazi uglavnom sretno, npr. 3:0 dobiješ iz tri poluprilike.Virtu4l je napisao/la: ↑26 nov 2023, 18:46Još malo pa smo na pola sezone, Zrinjski i Borac ne posustaju, a sve je veća nervoza na Kromolju. Do pobjeda se dolazi uglavnom sretno ili uz sudijsku pomoć, preplaćeni kvazi-igrači ništa ne pokazuju na terenu, ogromna primanja kapaju svakog prvog u mjesecu, a prihodi su veoma skromni, ni blizu ekvivalentni ulaganjima. Minus je svaki dan sve veći i veći.
Bliži se dan kad će investitori tražiti finansijski izvještaj i kada će shvatiti da je investicija bačena u nepovrat.
Tik-tak, tik-tak...
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Pa svi znaju da je u dobrim odnosima sa Titom i da ga on cuva.Antipolitika3 je napisao/la: ↑26 nov 2023, 18:57Kakav povrat,pa svi znaju da su Vico i Mirvic ogromni prijatelji(pogledaj sumnjiva pojacanja iz Kolumbije) koje veze zajednicki ilegalni posao,naime Mirvic je lik sumnjivog porijekla i nitko ne zna cime se bavi a posjeduje kao milijune ,otvorio neku kvazi firmu za transport a u biti transport kokaina,javna tajna da Mirvic drzi teren federacije a Vico RS-a.Neki dan imao incident radi koke u restoranu u Sarajevu plus sto svako malo odradi utakmice za kladionicu.Anicic prica po Mostaru da svako trecu utakmicu igraju za kladaru,ova zadnja je bila 8+ .Sramota sto se sve javno radi.Virtu4l je napisao/la: ↑26 nov 2023, 18:46Još malo pa smo na pola sezone, Zrinjski i Borac ne posustaju, a sve je veća nervoza na Kromolju. Do pobjeda se dolazi uglavnom sretno ili uz sudijsku pomoć, preplaćeni kvazi-igrači ništa ne pokazuju na terenu, ogromna primanja kapaju svakog prvog u mjesecu, a prihodi su veoma skromni, ni blizu ekvivalentni ulaganjima. Minus je svaki dan sve veći i veći.
Tik-tak, tik-tak...
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ne, nisu mi isplatili, levati arapi su dali novac na račun željezničara a ovi potrošili na predhodna dugovanja sad im vrijeme curi a treba organizovat još jednu domacu utakmicu a agencije dostavile tužbe sa stotinama hiljada maraka.
Računi za naplatu sve više stižu i gomilaju se a vremena nema stečaj je sve bilže.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Sa jacim od njega,on je kolumbijski kum tako da bice miliona£du milioni iduKONTRASVIH je napisao/la: ↑26 nov 2023, 19:26Pa svi znaju da je u dobrim odnosima sa Titom i da ga on cuva.Antipolitika3 je napisao/la: ↑26 nov 2023, 18:57Kakav povrat,pa svi znaju da su Vico i Mirvic ogromni prijatelji(pogledaj sumnjiva pojacanja iz Kolumbije) koje veze zajednicki ilegalni posao,naime Mirvic je lik sumnjivog porijekla i nitko ne zna cime se bavi a posjeduje kao milijune ,otvorio neku kvazi firmu za transport a u biti transport kokaina,javna tajna da Mirvic drzi teren federacije a Vico RS-a.Neki dan imao incident radi koke u restoranu u Sarajevu plus sto svako malo odradi utakmice za kladionicu.Anicic prica po Mostaru da svako trecu utakmicu igraju za kladaru,ova zadnja je bila 8+ .Sramota sto se sve javno radi.Virtu4l je napisao/la: ↑26 nov 2023, 18:46Još malo pa smo na pola sezone, Zrinjski i Borac ne posustaju, a sve je veća nervoza na Kromolju. Do pobjeda se dolazi uglavnom sretno ili uz sudijsku pomoć, preplaćeni kvazi-igrači ništa ne pokazuju na terenu, ogromna primanja kapaju svakog prvog u mjesecu, a prihodi su veoma skromni, ni blizu ekvivalentni ulaganjima. Minus je svaki dan sve veći i veći.
Tik-tak, tik-tak...
- Antipolitika3
- Kontakt:
Mi imamo 8 titula najdraze nam BiH a vi?Nirton je napisao/la: ↑26 nov 2023, 19:24Tako je, i prošle sezone smo od vas kupili 3 boda u Čitluku, tvoj ,,klub" je dio zakulisnih radnji. Veći kupuju od manjih, što je i logično, tako da smo mi sve pokupovali jer većih od nas nema u Premijer Ligi naše domovine.Antipolitika3 je napisao/la: ↑26 nov 2023, 18:57Kakav povrat,pa svi znaju da su Vico i Mirvic ogromni prijatelji(pogledaj sumnjiva pojacanja iz Kolumbije) koje veze zajednicki ilegalni posao,naime Mirvic je lik sumnjivog porijekla i nitko ne zna cime se bavi a posjeduje kao milijune ,otvorio neku kvazi firmu za transport a u biti transport kokaina,javna tajna da Mirvic drzi teren federacije a Vico RS-a.Neki dan imao incident radi koke u restoranu u Sarajevu plus sto svako malo odradi utakmice za kladionicu.Anicic prica po Mostaru da svako trecu utakmicu igraju za kladaru,ova zadnja je bila 8+ .Sramota sto se sve javno radi.Virtu4l je napisao/la: ↑26 nov 2023, 18:46Još malo pa smo na pola sezone, Zrinjski i Borac ne posustaju, a sve je veća nervoza na Kromolju. Do pobjeda se dolazi uglavnom sretno ili uz sudijsku pomoć, preplaćeni kvazi-igrači ništa ne pokazuju na terenu, ogromna primanja kapaju svakog prvog u mjesecu, a prihodi su veoma skromni, ni blizu ekvivalentni ulaganjima. Minus je svaki dan sve veći i veći.
Tik-tak, tik-tak...
Nama sad od uefe minimalno dolazi 8 mil.KM i plus prljavog zidovskog novca pa cemo lakse izaci na kraj sa kokainskim klanom Borac i Sarajevo.![]()
Nemoj mi racunat ono kad se igrao fudbal na 24% drzave.
Sto se tice Citluka,morali smo.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
E vidiš to nisam znao. Bit će opet 17045 da se pokuša spasiti što se spasiti može. Uglavnom, bit će zanimljiva zima, na jednoj strani razmišljanje o pojačanjima, na drugoj kako opstati i ne otići putem Čelika.AVNOJ je napisao/la: ↑26 nov 2023, 19:27Ne, nisu mi isplatili, levati arapi su dali novac na račun željezničara a ovi potrošili na predhodna dugovanja sad im vrijeme curi a treba organizovat još jednu domacu utakmicu a agencije dostavile tužbe sa stotinama hiljada maraka.
Računi za naplatu sve više stižu i gomilaju se a vremena nema stečaj je sve bilže.
Kani se ti spominjanja imena kume.Nije to zajebancija.KONTRASVIH je napisao/la: ↑26 nov 2023, 19:26Pa svi znaju da je u dobrim odnosima sa Titom i da ga on cuva.Antipolitika3 je napisao/la: ↑26 nov 2023, 18:57Kakav povrat,pa svi znaju da su Vico i Mirvic ogromni prijatelji(pogledaj sumnjiva pojacanja iz Kolumbije) koje veze zajednicki ilegalni posao,naime Mirvic je lik sumnjivog porijekla i nitko ne zna cime se bavi a posjeduje kao milijune ,otvorio neku kvazi firmu za transport a u biti transport kokaina,javna tajna da Mirvic drzi teren federacije a Vico RS-a.Neki dan imao incident radi koke u restoranu u Sarajevu plus sto svako malo odradi utakmice za kladionicu.Anicic prica po Mostaru da svako trecu utakmicu igraju za kladaru,ova zadnja je bila 8+ .Sramota sto se sve javno radi.Virtu4l je napisao/la: ↑26 nov 2023, 18:46Još malo pa smo na pola sezone, Zrinjski i Borac ne posustaju, a sve je veća nervoza na Kromolju. Do pobjeda se dolazi uglavnom sretno ili uz sudijsku pomoć, preplaćeni kvazi-igrači ništa ne pokazuju na terenu, ogromna primanja kapaju svakog prvog u mjesecu, a prihodi su veoma skromni, ni blizu ekvivalentni ulaganjima. Minus je svaki dan sve veći i veći.
Tik-tak, tik-tak...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Rekoh najveći, ne nužno najtrofejniji.Antipolitika3 je napisao/la: ↑26 nov 2023, 19:29Mi imamo 8 titula najdraze nam BiH a vi?Nirton je napisao/la: ↑26 nov 2023, 19:24Tako je, i prošle sezone smo od vas kupili 3 boda u Čitluku, tvoj ,,klub" je dio zakulisnih radnji. Veći kupuju od manjih, što je i logično, tako da smo mi sve pokupovali jer većih od nas nema u Premijer Ligi naše domovine.Antipolitika3 je napisao/la: ↑26 nov 2023, 18:57
Kakav povrat,pa svi znaju da su Vico i Mirvic ogromni prijatelji(pogledaj sumnjiva pojacanja iz Kolumbije) koje veze zajednicki ilegalni posao,naime Mirvic je lik sumnjivog porijekla i nitko ne zna cime se bavi a posjeduje kao milijune ,otvorio neku kvazi firmu za transport a u biti transport kokaina,javna tajna da Mirvic drzi teren federacije a Vico RS-a.Neki dan imao incident radi koke u restoranu u Sarajevu plus sto svako malo odradi utakmice za kladionicu.Anicic prica po Mostaru da svako trecu utakmicu igraju za kladaru,ova zadnja je bila 8+ .Sramota sto se sve javno radi.
Nama sad od uefe minimalno dolazi 8 mil.KM i plus prljavog zidovskog novca pa cemo lakse izaci na kraj sa kokainskim klanom Borac i Sarajevo.![]()
Nemoj mi racunat ono kad se igrao fudbal na 24% drzave.
Sto se tice Citluka,morali smo.

Moj Klub ima 77 godina kontinuiranog postojanja, tvoj jedva tri decenije.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Pa vi ste pisali na vasoj temi vise puta.mma_hz je napisao/la: ↑26 nov 2023, 19:32Kani se ti spominjanja imena kume.Nije to zajebancija.KONTRASVIH je napisao/la: ↑26 nov 2023, 19:26Pa svi znaju da je u dobrim odnosima sa Titom i da ga on cuva.Antipolitika3 je napisao/la: ↑26 nov 2023, 18:57
Kakav povrat,pa svi znaju da su Vico i Mirvic ogromni prijatelji(pogledaj sumnjiva pojacanja iz Kolumbije) koje veze zajednicki ilegalni posao,naime Mirvic je lik sumnjivog porijekla i nitko ne zna cime se bavi a posjeduje kao milijune ,otvorio neku kvazi firmu za transport a u biti transport kokaina,javna tajna da Mirvic drzi teren federacije a Vico RS-a.Neki dan imao incident radi koke u restoranu u Sarajevu plus sto svako malo odradi utakmice za kladionicu.Anicic prica po Mostaru da svako trecu utakmicu igraju za kladaru,ova zadnja je bila 8+ .Sramota sto se sve javno radi.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
11 bodova ih dijeli od mjesta koje vodi u Evropu, 9 od druge lige, pritom je skoro pa pola sezone prošlo, ono još uvijek o nama priča.
GOLEM SI DURMITORAC
GOLEM SI DURMITORAC

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.