Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Ima li neko normalan link od MSN bilo kojeg samo da radi, skino sam dosad 10000 vrsta al kad pokrenem instalaciju samo mi izbaci nesto win32 error

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- DAVID VILLA
- Kontakt:
probaj ove vrste:robovi88 je napisao/la:Ima li neko normalan link od MSN bilo kojeg samo da radi, skino sam dosad 10000 vrsta al kad pokrenem instalaciju samo mi izbaci nesto win32 error![]()
http://www.toggle.com/lv/group/view/kl2 ... senger.htm
http://www.softpedia.com/get/Internet/C ... er-9.shtml
ovdje imas 3 vrste: http://free.com.hr/msn-messenger-free-download/
nadam se da je ispravan neki link i da ces uspjeti skinuti MSN...
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Mozel mi neko dati link za neki program preko kojeg pravis video, ono u pozadini ubacujes muziku, a redas slike i kasnije se u videu listaju slike, a muzika ih prati
Jel tesko to savladati, tj raditi to?
nema potpisa
- samir_tm87
- Kontakt:
start-all programs- movie makerAdmir_Sa je napisao/la:Mozel mi neko dati link za neki program preko kojeg pravis video, ono u pozadini ubacujes muziku, a redas slike i kasnije se u videu listaju slike, a muzika ih prati
Ev otvorio sam, valja se sad snaci u ovomesamir_tm87 je napisao/la:start-all programs- movie makerAdmir_Sa je napisao/la:Mozel mi neko dati link za neki program preko kojeg pravis video, ono u pozadini ubacujes muziku, a redas slike i kasnije se u videu listaju slike, a muzika ih prati
nema potpisa
- moustapha
- Kontakt:
Vjerovatno ti problem stvara to sto koristis XP, a svi linkovi te vode na Windows 7 ili Vistu.robovi88 je napisao/la:Ima li neko normalan link od MSN bilo kojeg samo da radi, skino sam dosad 10000 vrsta al kad pokrenem instalaciju samo mi izbaci nesto win32 error![]()
probaj ovaj:
Windows Live Essentials for Windows XP
#divovi
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Sony vegas studio, jeste da je napocetku tesko, i meni je bilo pa sam svasta nesta radio, dosadilo, sad nista od toga ne znamAdmir_Sa je napisao/la:Mozel mi neko dati link za neki program preko kojeg pravis video, ono u pozadini ubacujes muziku, a redas slike i kasnije se u videu listaju slike, a muzika ih prati
imal ko link ili da stavi nero vision express ,treba mi da snimim neki video na dvd,a ne ide sta god skinum s neta ili nece ili ima virus itd,pa bi zamolio ako ko zna gdje se moze skinut
- DAVID VILLA
- Kontakt:
http://www.softwarepatch.com/utilities/ ... press.htmldema je napisao/la:imal ko link ili da stavi nero vision express ,treba mi da snimim neki video na dvd,a ne ide sta god skinum s neta ili nece ili ima virus itd,pa bi zamolio ako ko zna gdje se moze skinut
http://www.afterdawn.com/software/audio ... xpress.cfm
http://www.toggle.com/lv/group/view/kl3 ... xpress.htm
probaj jedan od ovih linkova,neznam koji moze koji ne...
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
- Alen Škoro
- Kontakt:
Imam jednu "veliku" molbu..
Nedavno mi je racunar zarazen virusima bio, i odnio sam ga na popravku,popravio se,blabla... I majstor mi je instalirao za antivirus - avast!pro Antivirus.
Eh sad... popravka je bila prije neke 3-4 sedmice, jedno vrijeme sam mogao da otvorim avast! i da sve fino odradim... Sad nikako da otvorim avast! i da skeniram stvari na compu..
Ovo mi pise: "This application has failed to start because ashBase.dll was not found.Re-installing the application may fix this problem".
Moze li nekko da mi na neki nacin pomogne? Bio bih mu mnogo zahvalan,jer racunar koristim i poslovno,tako da me ovo nasekiralo pravo...
Nedavno mi je racunar zarazen virusima bio, i odnio sam ga na popravku,popravio se,blabla... I majstor mi je instalirao za antivirus - avast!pro Antivirus.
Eh sad... popravka je bila prije neke 3-4 sedmice, jedno vrijeme sam mogao da otvorim avast! i da sve fino odradim... Sad nikako da otvorim avast! i da skeniram stvari na compu..
Ovo mi pise: "This application has failed to start because ashBase.dll was not found.Re-installing the application may fix this problem".
Moze li nekko da mi na neki nacin pomogne? Bio bih mu mnogo zahvalan,jer racunar koristim i poslovno,tako da me ovo nasekiralo pravo...
NON MOLLARE MAI
- Alen Škoro
- Kontakt:
Da se citiram ako neko nije vidio.. Hitno mi je pravo,comp sad fercera dobro,al me ovaj avast!pro Antivirus. pravo nasekirao..Alen Škoro je napisao/la:Imam jednu "veliku" molbu..
NON MOLLARE MAI
- Ponos Torina
- Kontakt:
Avast najgori antivrus na svijetu uz Kasperkog i norton.....Alen Škoro je napisao/la:Da se citiram ako neko nije vidio.. Hitno mi je pravo,comp sad fercera dobro,al me ovaj avast!pro Antivirus. pravo nasekirao..Alen Škoro je napisao/la:Imam jednu "veliku" molbu..
Nadji drugi antivirus npr.Nod32
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Alen Škoro
- Kontakt:
Na koji nacin? Koliko sam upoznat, preko google-a ne valja skidati antiviruse,jer oni u sebi sadrze viruse..Ponos Torina je napisao/la:Avast najgori antivrus na svijetu uz Kasperkog i norton.....Alen Škoro je napisao/la:Da se citiram ako neko nije vidio.. Hitno mi je pravo,comp sad fercera dobro,al me ovaj avast!pro Antivirus. pravo nasekirao..Alen Škoro je napisao/la:Imam jednu "veliku" molbu..
Nadji drugi antivirus npr.Nod32
Da li se ima antivirus kupiti u nekoj radnji ili sta vec? I kolika je cijena antivirusa otprilike..
NON MOLLARE MAI
Kupi BullGuard na njihovoj stranici.
Malo je poskup al fercera pravo
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Alen Škoro
- Kontakt:
hvala na savjetu,ali je ipak on malo poskup..Adinjo je napisao/la:Kupi BullGuard na njihovoj stranici.
NON MOLLARE MAI
hvala ti ali ne ide skinem ih i onda postoji opcija samo da se snimi cd fali za dvd ,ma valjda cu nesto uspjet nac da radi normalnoDAVID VILLA je napisao/la:http://www.softwarepatch.com/utilities/ ... press.htmldema je napisao/la:imal ko link ili da stavi nero vision express ,treba mi da snimim neki video na dvd,a ne ide sta god skinum s neta ili nece ili ima virus itd,pa bi zamolio ako ko zna gdje se moze skinut
http://www.afterdawn.com/software/audio ... xpress.cfm
http://www.toggle.com/lv/group/view/kl3 ... xpress.htm
probaj jedan od ovih linkova,neznam koji moze koji ne...pokusaj sa ovih linkova skinuti...
![]()
- samir_tm87
- Kontakt:
http://ninite.com/
tu izaberete koje ocete programe, i onda samo pokrete sa racunara i ono samo sve zajedno skine i installira vi ne morate nista i sve je u najnovijim verzijama
to najbolje nakon obaranja sistema
najaca stranica 
tu izaberete koje ocete programe, i onda samo pokrete sa racunara i ono samo sve zajedno skine i installira vi ne morate nista i sve je u najnovijim verzijama
- nookey
- Kontakt:
Raja imam problem, molim za pomoć
Prije tri dana sam ubacio dodatni HDD i sve funkcionisalo perfektno do danas.
Danas pokušao da ga otvorim, samo se zaledi i od tad nikako ne mogu raditi ništa u njemu, čim uđem zaledi.
Da dodam u safe mode-u normala otvori i sve datoteke, ali ovako tako da kažem normalno, neće.
Šta da radim?
Prije tri dana sam ubacio dodatni HDD i sve funkcionisalo perfektno do danas.
Danas pokušao da ga otvorim, samo se zaledi i od tad nikako ne mogu raditi ništa u njemu, čim uđem zaledi.
Da dodam u safe mode-u normala otvori i sve datoteke, ali ovako tako da kažem normalno, neće.
Šta da radim?
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
updateuj windows, pa ti se nece pojavljivatirobovi88 je napisao/la:Ima li neko normalan link od MSN bilo kojeg samo da radi, skino sam dosad 10000 vrsta al kad pokrenem instalaciju samo mi izbaci nesto win32 error![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.