RŠD Velež Mostar

JimmyPage
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la JimmyPage » 26 nov 2023, 21:27

Ne igramo loše obzirom na kvalitet.
Edo Vehabović ne može biti u prvih 11 i to je to

fanaticRA
Kontakt:

Post Postao/la fanaticRA » 26 nov 2023, 21:38

Sa obzirom na sve, bod dobar.

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 26 nov 2023, 21:39

Dobar rezultat, realno i ovako neubjedljivi smo pokazali da smo bolja ekipa.

Mostarska djeca nam donesoše bod. :bow:
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

Deco
Kontakt:

Post Postao/la Deco » 26 nov 2023, 21:39

Samo cu reci OMAR PRSES

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 26 nov 2023, 21:41

Toliko povreda i viroza,bod dobar.
Ostajemo na istoj razdaljini sa Širokim i najvažnije idemo kompletni na Sarajevo.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 26 nov 2023, 21:45

Ja nisam imao pojma o tim virozama,povredama i sta vec, ali kad sam vidio klupu kod nas, bio sam skeptik totalni.

Puci cestitam, samo naprijed

tersnakvadrat
Kontakt:

Post Postao/la tersnakvadrat » 26 nov 2023, 21:45

Puci i Kuki treba dati sto cesce priliku. Da se opuste i oslobode momci, nisu levati definitivno. I istrpiti koju gresku.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 26 nov 2023, 21:48

Ja sam prezadovoljan bodom.
Ovaj bod je vrlo vrijedan.
Klaf je ostao vjeran svojoj postavci i očigledno je psihološki djelovao na ekipu jer je u drugom poluvremenu izašla identična ekipa a kao da je izašla neka druga ekipa.
Sobzirom na težak teren i hladnoću, igračima se nema šta zamjerit.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 26 nov 2023, 21:49

Ukoliko pobjedimo Sarajevo.. ludilo ce nastupit :D
Ti si naša ljubav jedina!

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 26 nov 2023, 21:50

Dva puta nam na gol ljudi opalili dva gola dali

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 26 nov 2023, 21:54

CampobelloDiMazara je napisao/la:
26 nov 2023, 21:50
Dva puta nam na gol ljudi opalili dva gola dali
Dva puta nam je opalio njihov najbolji, ujedno i odlican igrac, za mene u top 3 veznjaka lige, ako ne i najbolji. Jedina prednodt u odnosu na nas je taj igrac sto ga Siroki ima i nista vise nemaju, eventualno ovog Kpana i Chinedua zbog brzine, ali nista posebno Prvo mu Suljic asistirao, gurnuo mu loptu u for, razvoj situscije mogao je opalit, mogao je lijevo dodat, u svakom slucanu smo ga morali primit. Drugi go custa njegova intuicija,znanje, iskustvo.

Cavara smo morali bolje zatvorit jer naprijed smo uradili koliko smo mogli. Orec je opet silovao onu stranu

Inace prvi put sam Pucu danas gledao, jedne prilike sam gledao omladince ali on mi nije bio zanimljiv. Nije los, ima potencijala, bori se, jedina stvar sto mi je zapala za oko, ne trci bez lopte, a to je ono sto nama treba.

user1986
Kontakt:

Post Postao/la user1986 » 26 nov 2023, 21:59

Cim Prses i Sikalo ne igraju sredina terena ne postoji.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 26 nov 2023, 22:00

Brate kod drugog gola Širokog tri naša igrača stoje i niko ne ide u blok!!!Pa kako majku mu,znaš da im je on najopasniji igrač,KAKO????Suljić igra preko ku.ca,više je Kuko za 10 minuta pokazao od njega.Znamo usrati kad je najvažnije,umjesto da se sljedeće kolo borimo za 3 mjesto,borimo se da dođemo na bod pitarima.Bježi tebi **** svi
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Mostarac1974
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1974 » 26 nov 2023, 22:00

Direktorcic je napisao/la:
26 nov 2023, 21:13
Direktorcic je napisao/la:
22 nov 2023, 22:06
Mostarac1974 je napisao/la:
22 nov 2023, 20:17
Gledajući ovu utakmicu Širokog sa konama.Mislim da moramo po svaku cijenu uzeti 3 boda ako mislimo ostat u trci za Evropu i vrhu.I ako nisu imali 5 igrača u današnjoj utakmici pa će biti kompletni protiv nas a misli da nisu bolji i to trebamo pokazati u Posušju.Moramo im nametnuti svoj tempo i igru kao protiv kona.Tako da bi sa Sarajevom se nadigravali.Ovo je utakmica koja će dosta toga odlučiti.
Jedino gdje je njihova prednost je Cavar. Njemu bi Dino Hasanovic "polomio noge" , ovako ce morati neko biti zaduzen za njega. Ostali igraci nisu ni individualno ni timski bolji od nas, osim sto je neko rivalstvo sa Sirokim uglavnom bilo gutavo,na malo golova i pretezno X. Mislim da Klafuric ima rjesenje za to ovaj put
Složio sam se sa tobom.Znam da je najkvalitetniji igrač Širkokog.Ali prvo loptu mu poklonili a druga čista greška golmana.Pa kako se postavio.Plasirana lopta kao na treningu.Isto djeca reagujemo u svemu.
...

tersnakvadrat
Kontakt:

Post Postao/la tersnakvadrat » 26 nov 2023, 22:01

Poklon gol i kod drugog gola odskocila lopta u pravom momentu, definitivno neodbranjivo. Jbg. Idemo dalje. Treba nam jos jedan Prses u ekipi, da malo ovo uveze na sredini. Nekog slicnih karakteristika traziti na zimu.

Kakav crni Sikalo, taj ce poslije Veleza tacnu nositi.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 26 nov 2023, 22:02

Hadzikic kriv za drugi gol. Gdje je izasao na peterac lobova ga frajer. Da je na liniji bio odbranio bi

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 26 nov 2023, 22:04

Koliko je do golmana, toliko i nije, odbi se lopta, pepnu mu taman fino, nece ga vise nikad onako zabit. Vrti se slika po fb,upratio sam taman,2-3 metra je bio od gol linije, jednostavno nije ocekivao. Kod prvog gola, ja sam mislio da ce Cavar dodat loptu, tako da je uzeo aHadzikic sut sa rezervom

tersnakvadrat
Kontakt:

Post Postao/la tersnakvadrat » 26 nov 2023, 22:09

Nije do golmana. Decko je pratio loptu, sa strane je dosla, na oprezu bio jer je vrlo lako mogao i centarsut biti prije toga. Jednostavno u pravom momentu odskocila ovom na nogu, daleko je ono od umijeca. Bilo je ili u gol ili u nebesa. Osman je jedino kriv sto nije 10 cm visi.

Xenophon
Kontakt:

Post Postao/la Xenophon » 26 nov 2023, 22:10

Zvijezda je jedina ekipa koja s pravom može reći da nas je ove sezone nadigrala.

Klasično gostovanje našeg tima, amaterske greške pomoću kojih protivnik postiže dva gola. Razumio bih da pogriješi neko mlađi ali Asmir Suljić, tako iskusan fudbaler, da po drugi put napravi kardinalnu grešku na gostovanju je za svaku osudu. Tek što smo zaboravili crvene minuta s gostovanja u Banjaluci, pogriješi i večeras.

Široki je bio zreo da izgubi, a mi smo sami krivi što su izukli bod.

Zaintrigiran sam koga ćemo dovesti preko zimskog prelaznog roka jer je evidentno da su Vukčević i Oreshkevich promašaji koji finasijski jako bole. Dodao bih da veliki hendikep našoj ekipi predstavlja i povreda Krajnca koji je tek nakon dva mjeseca odustva operisan i to u privatnoj poliklinici. Za uslove koji preovladavaju u Premijer ligi i više nego odličan igrač.

Sarajevo mora pasti! Samo da ne bude nekog nevremena pa da napunimo opet tribine.

Idemo dalje, mogli i morali smo pobijediti, nismo i nećemo zbog toga tugovati. Vidim nas čvrsto pozicionirane na četvrtom mjestu a vjerujem da će neko od prve četiri ekipe u ligi uzeti i Kup, te ćemo tako osigurati Evropu. Samo nastaviti s kvalitetnim radom na igračkoj križaljci.

Pošto se dosta komentariše gol Čavare, istakao bih jedno činjenicu. Dajte mu još deset puta da gađa gol u istoj situaciji, neće postići gol. Tačno prije šuta k golu pepnula je lopta 10tak cm, jednostavno je bilo suđeno da uđe u gol. Svakako ne sporim kvalitet tog igrača ali srećno i spretno je postigao gol.
Republika Bosna i Hercegovina

tersnakvadrat
Kontakt:

Post Postao/la tersnakvadrat » 26 nov 2023, 22:13

Da se razumijemo, i Peco je nabio bezveze. Ali to je to otprilike, najrealnije... bezidejni smo bili. U sustini nekih prilika i nije bilo iako smo vecinu utakmice drzali loptu i napadali.

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.