Premijer liga BiH - aktuelno
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Problem je siri. Taj sto je to napravio i mislio da je ispao faca je mali miš kad nema vecinu iza sebe. To je najgore. Nece neki hrmpalija uradit to starijoj osobi.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
De ti nama objavi koju sliku Meke i Medine a možeš i Los Angeles i Washingtonasvrakino1921 je napisao/la: ↑26 nov 2023, 22:16RA zabranit dolazak na LJEPOTICU iz sigurnosnih razloga

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Pa vidis da jesu, dozivali su Dinoooooooo i gadjali maramicamaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑26 nov 2023, 22:10Smiju se kurcit na jadnom dedi koji je sam. Sto se nisu kurcili 2019 kad im je 200 ljudi iz Mostara na istoku skakalo i slavilo goloveZeko87 je napisao/la: ↑26 nov 2023, 22:04Dvije tri sezone za redom na Koševu na Zapadu protiv Igmana, Veleža se najnormalnije izmiksano sjedi i komentariče utakmica bez ikakvih problema. Protiv Igmana bračni parovi i momci ispred mene proslavljati golove , svima simpa bilo. Protiv Veleža komentarisali sa RA momcima je li bio penal ili nije isl.
Na Koševo da desi sa kapom/ šalom Želje dođe na bilo koju utakmicu častio bi ga sokom i kikirikijem, ponudio mjesto pored sebe ako želi da sjede.
Ašćare da ovaj dedo nije bio provokator, nisam za svjesne provokacije nikad. Al sarajevska raja je bila poznata po zafrkanciji dobrom smislu za humor, ovo sad je skup budala koji su u školi bili oslobođeni tjelesnog odgoja.![]()

Ni blizu 1000 ljudi nema ni na jednoj od slika, malo realnosti nije naodmet. Price o sektorima i broju stolica su za malu djecu i imale bi neku tezinu da u prenosu nisu prikazali tribinu izbliza. Pogledajte bolje slike i jedne i druge tribine, ukljucite logiku i biti ce vam jasno da brojke ne prelaze 600 ljudi. A ove konstatacije da na jednoj ili drugoj slici ima nekoliko stotina ljudi vise su toliko neozbiljne da ih nema smisla ni komentarisati.
-
- Kontakt:
Brojim one iznad ulaza u taj sektor, znam da je bilo praznih redova jer sam bio prisutan i kazem ti sektor bi bio ispunjen do posljednjeg mjesta kad bi se svi nagurali.KONTRASVIH je napisao/la: ↑26 nov 2023, 22:15Ne znam kako se jednostavno ne vodis time da taj vas sektor ima kapacitet od 1100 ljudi a da nije pun ocigledno. Da je kojim slucajem kako kazes ovdje 1250 ljudi onda bi kapacitet sjevera bio minimalno 7 hiljada, mislim samo otvori ociDevedesetka je napisao/la: ↑26 nov 2023, 22:07Iznad ulaza raju kad naguraš onda je krcat sektor i dalje mislim da je 1250...Sjecam se da smo nekad davno mnogo godina unazad brojali stolicu za stolicu..
Al' eto nek je i 1100 to je opet više nego manijaka koji navodno historijski nikad jaci nisu bili.
Sa druge strane, manijaka na ovoj slici ima sigurno 1300 min. Dva spojena sektora koja imaju kapacitet 1600 cirka.
Manijaka je bilo 900 do 1000 i tu uopšte nema diskusije prvo sektori nisu puni drugo šuplji su kao sir i to se na slici jasno vidi.
https://sportsport.ba/fudbal/zeljeznica ... id=1&pid=1
Evo prva slika pogledas lijevi cosak pogledaš desni i sve ti se samo kaze samo trebaš biti realan.
Kazem opet nek' je kod nas 1,100 vamo je 900 do 1000 i ja za oba kopa kazem da su odlicni.
Zadnja izmjena: Devedesetka, dana/u 26 nov 2023, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
Oprase na ruke sa dedom. Pet stranica ispisanih o tom događaju
lafo briga o njemu, a ustvari najgore pljuvanje po zeljovcima.
Sutra ce biti prica kako su ga petorica napala i tukla, a dedo sam protiv njih. I obavezno da se javi bordo porodici da mu daju nova obiljezja.

Sutra ce biti prica kako su ga petorica napala i tukla, a dedo sam protiv njih. I obavezno da se javi bordo porodici da mu daju nova obiljezja.
-
- Kontakt:
Nema tu puno hrabrosti na istoku i sjeveru. 60 ultrasa im crtu drzalo dok specijalna nije upala. Sa dvije strane nisu imali muda napast. Ovakva sansa se u Mostaru sigurno nebi propustila na obadvije straneDirektorcic je napisao/la: ↑26 nov 2023, 22:25
Pa vidis da jesu, dozivali su Dinoooooooo i gadjali maramicama![]()

-
- Kontakt:
Ohladi Campobello ziv bio.
Ma nidje veze bGm ,dedo je ,ako je neko shvatio provokaciju mogao mu je dati svoju kapu a tu skinuti ,dedo ne bi sigurno imao ništa protiv,desava seTurkishAirlines je napisao/la: ↑26 nov 2023, 21:53Stariji ljudi fkt ne razmisljaju...
Boga pitaj o cemu je on razmisljao kad je kreno sa kapom Sarajeva![]()
Imao sam druga iz Novog Sada došao u posjetu,frajer hoće na kafu da ide uze iz mog ormara majicu kojoj na leđima piše sloboda tuzla i tako izadje na kafu hladno nije ni primijetio ,hodao čaršijom popis kafu i opet se vratio u stan,niko mu nije progovorio
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Pa ova dva spojena sektora primaju minimum 1600. S obzirom da nisu ocigledno puni rekao bih 1300 sto je sigurno vise od vaseg kopa kojeg ste digli par redova i niste napunili, jasno se vidi.Devedesetka je napisao/la: ↑26 nov 2023, 22:27Brojim one iznad ulaza u taj sektor, znam da je bilo praznih redova jer sam bio prisutan i kazem ti sektor bi bio ispunjen do posljednjeg mjesta kad bi se svi nagurali.KONTRASVIH je napisao/la: ↑26 nov 2023, 22:15Ne znam kako se jednostavno ne vodis time da taj vas sektor ima kapacitet od 1100 ljudi a da nije pun ocigledno. Da je kojim slucajem kako kazes ovdje 1250 ljudi onda bi kapacitet sjevera bio minimalno 7 hiljada, mislim samo otvori ociDevedesetka je napisao/la: ↑26 nov 2023, 22:07
Iznad ulaza raju kad naguraš onda je krcat sektor i dalje mislim da je 1250...Sjecam se da smo nekad davno mnogo godina unazad brojali stolicu za stolicu..
Al' eto nek je i 1100 to je opet više nego manijaka koji navodno historijski nikad jaci nisu bili.
Sa druge strane, manijaka na ovoj slici ima sigurno 1300 min. Dva spojena sektora koja imaju kapacitet 1600 cirka.
Manijaka je bilo 900 do 1000 i tu uopšte nema diskusije prvo sektori nisu puni drugo šuplji su kao sir i to se na slici jasno vidi.
https://sportsport.ba/fudbal/zeljeznica ... id=1&pid=1
Evo prva slika pogledas lijevi cosak pogledaš desni i sve ti se samo kaze samo trebaš biti realan.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- feniksptica
- Kontakt:
Bolestan si. Covjek je stariji. Je l se treba gledat sad neka pripadnost a iz istog si grada.let3 je napisao/la: ↑26 nov 2023, 22:28Oprase na ruke sa dedom. Pet stranica ispisanih o tom događajulafo briga o njemu, a ustvari najgore pljuvanje po zeljovcima.
O Sarajevu i istoku se prica i svi to znaju i niko to ne pokusava ni osporiti na kraju a kod vas je sve gospodski nema nikakvih problema. Sve gospodski
A onda velezovci se zale da ih dirate u ratne stvari, ovo sa starijom osobom, problemi protiv Igmana. Ali ne ne lazu svi sve.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Pusti ga, sad se uzivio i svi mu se smijemo.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Ma ujedam ih pa se prime onda

- napoleon72
- Kontakt:
To je vas stil, lazi i mitovi. Cudi me pa vec ne pricate da je dedo specu u rukama imao i utoku za pasom, a vas goloruki heroj krenuo na njega i zastitio tribinu.let3 je napisao/la: ↑26 nov 2023, 22:28Oprase na ruke sa dedom. Pet stranica ispisanih o tom događajulafo briga o njemu, a ustvari najgore pljuvanje po zeljovcima.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Ma istjerali bi mi i nekog dedu sa kapom Zrinjskog, to je taj mentalitet. Naprimjer ne bi ja licno jer nisam u tom fazonu, dodjem gledam, prozborim koju s rajom i to je sve. To je mentalitet, ali naprimjer u danasnjoj situaciji su ovi momci trebali prici i npr poklonit mu šal Želje uz neku ugodnu pricu, bacit selfi i napravit neku dobru zajebanciju. Inace sam protiv izivljavanja, tako da se moglo nekog sarajevskog humora iskoristit danas ovdje bez ovog "skini ili izadji".
Realno,cisto sumnjsm da je deda izasao iz kuce po ovoj hladnoci i dosao provocirati, ali da jw bilo drugih kapa jeste
Sve u svemu se mogla dobra zajebancija napravit danas ali nismo svi isti, ovi manijaci su najgori
Realno,cisto sumnjsm da je deda izasao iz kuce po ovoj hladnoci i dosao provocirati, ali da jw bilo drugih kapa jeste

Sve u svemu se mogla dobra zajebancija napravit danas ali nismo svi isti, ovi manijaci su najgori
Zadnja izmjena: Direktorcic, dana/u 26 nov 2023, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
Boli vas q za dedom, da se ne lazemo sadfeniksptica je napisao/la: ↑26 nov 2023, 22:31Bolestan si. Covjek je stariji. Je l se treba gledat sad neka pripadnost a iz istog si grada.let3 je napisao/la: ↑26 nov 2023, 22:28Oprase na ruke sa dedom. Pet stranica ispisanih o tom događajulafo briga o njemu, a ustvari najgore pljuvanje po zeljovcima.
O Sarajevu i istoku se prica i svi to znaju i niko to ne pokusava ni osporiti na kraju a kod vas je sve gospodski nema nikakvih problema. Sve gospodski
A onda velezovci se zale da ih dirate u ratne stvari, ovo sa starijom osobom, problemi protiv Igmana. Ali ne ne lazu svi sve.

Pa ko je tu bolestan ?
FK ŽELJEZNIČAR - NK GOŠK (1 : 0) 2 : 3
Datum: 15.09.2023 18:30 Petak
Stadion: Stadion Grbavica - Sarajevo
Gledalaca: 7200
Kisa lila prije i u toku tekme. Mozda je zbog ovih pola sata razlike.
Ljudi se bore za titulu protiv direktnog konkurenta ih 6000, sljedece gostovanje oko 100 i manje. Sljedeca domaca 3200.
Kod nas antifudbal, sta bi bilo da igramo malo bolje i da pobijedimo dvije u nizu bar.
Datum: 15.09.2023 18:30 Petak
Stadion: Stadion Grbavica - Sarajevo
Gledalaca: 7200
Kisa lila prije i u toku tekme. Mozda je zbog ovih pola sata razlike.
Ljudi se bore za titulu protiv direktnog konkurenta ih 6000, sljedece gostovanje oko 100 i manje. Sljedeca domaca 3200.
Kod nas antifudbal, sta bi bilo da igramo malo bolje i da pobijedimo dvije u nizu bar.
-
- Kontakt:
Opet moralna vertikala bi da odredjuje o cemu ve se pisati, ista ona sto poslanika uzima u usta kad ne moze odgovoriti na istinu i opet prosipanje pameti a gori od svakog x puta 

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Ma bola kako ti se da vise... sve sami degenerik na temi. Ili imas zelju da budes kao oni. Moli te raja da prestanes.
- feniksptica
- Kontakt:
Al druze pa i tvoji osuđuju. Da su dosle neke ljudine 20-40 god pa da i kazes.
Eto covjek u godinama ce ic provocirati. Ceko 60 godina da pocne provocirati.
Meni smeta sto se napada starije i nemocno lice i sto to cini miš koji zna da je masa iza njega.
Ti ako mislis da je ok napadat starije osobe bujrum. Mozes dnveno prebit, izbacit iz trole iz busa s klupe jedno 50ak penzosa
Eto covjek u godinama ce ic provocirati. Ceko 60 godina da pocne provocirati.
Meni smeta sto se napada starije i nemocno lice i sto to cini miš koji zna da je masa iza njega.
Ti ako mislis da je ok napadat starije osobe bujrum. Mozes dnveno prebit, izbacit iz trole iz busa s klupe jedno 50ak penzosa
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.