Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- bavariapivo
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Livi garant sponzor ss ba portala 

Ovi su čitav život slušali bratstvo i jedinstvo pa im nije trebalo dugo da počnu klati.
Uostalom konodgaja današnju djecu? Pa upravo ovi sto su fasifali pa navodno ispali super.
Don't hate what you don't understand.
Upravo, zamisli nakon brastva jedinstva da se desi sta se desilo, kako bi tek s lakocom danas, k'o po puteru.
Licno smatram da moraju postojati konsekvence za svakog =dispcilina=rega coj'k (obicno).
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- ASD
- Kontakt:
Da smo imali kapitalizam i da su ljudi radili, ne bi imali kad da razmišljaju o tim glupostima.alemsa je napisao/la: ↑26 nov 2023, 21:26Upravo, zamisli nakon brastva jedinstva da se desi sta se desilo, kako bi tek s lakocom danas, k'o po puteru.
Licno smatram da moraju postojati konsekvence za svakog =dispcilina=rega coj'k (obicno).

Ma sigurno da je i to uticalo, no cesto vidim to "eto valja je ta generacija pa sta su uradili", ok ono sta Bosna se sad raspadne kriv tvoj odgoj ili 5og-desetog, to su neke stvari politike, razlika, historije, osjecaja. Vidimo i u drugim dijelovima svijeta, fakultetski obrazovan covjek najmanje ima sanse da zavrsi u zatvoru (statisticki u mirnom stanju), ali eto ti Izraela gdje 40% fakultetski obrazovano, pa 4k djece pobise.
Hvala Bogu vise, da se to pokrene. Nemate pojma koje je sranje kako su ukinuli ove linije. Prije sam imao 3 aerodroma u blizini 1h voznje za Sarajevo, pravo dobro bilo i avioni su bili popunjeni, poslije toga nista nema. Bas sam se iznenadio kada su ih ukinuli. Sada ima lutfhansa i eurowings do Kelna, al cijene nisu normalne. Jeftinije mi u Emirate ili Tursku letjeti, nego do Sarajeva. U Aprilu letio za Antaliju za 150e povratna sa koferom do 20kg. Ako ove linije budu, nek povratna bude oko 100e sasvim korektna cijena i vise od toga, a znao sam prije putovati sa povratnom od 40e.VensanKasel je napisao/la: ↑26 nov 2023, 12:23Kanton Sarajevo je dovršio natječaj za subvencije. O tome smo danas razgovarali sa g. Alanom Bajićem, direktorom Aerodroma Sarajevo. Subvencije će dobiti Ryanair, Wizz Air i SunExpress. Naglašavamo da je to gotova stvar i da će te kompanije dobiti novac i pokrenuti linije. Ovime Ryanair prvi puta dolazi u Sarajevo. Istim će Sarajevo dobiti bitno više linija prema zapadnoj Europi, te će imati „rat“ Wizz Aira i Ryanaira na kojem može samo profitirati.
Na natječaju nisu prošli LOT i TUI koji nisu ispunili uvjete natječaja. Zamaaero će u utorak dobiti precizne informacije o kojim se linijama radi i kada će se započeti letovi pa će isto objaviti.
@MortemHz i @Robust hoće li nas konačno krenuti ?
WizzAir mrtvi vratio AbuDhabi od 31 marta idu opet svaki dan ...
Šteta što LOT nije prošao , da Lufthansa kartel dobije malo konkurencije ...
Dolazili mi sad iz Bosne, morali se u busu peglati 20h i to i oni digli cijene kako aviona nema

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
@admin od sramote ne smije da udje na forum 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- JayCatwright
- Kontakt:
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kaže meni mladji sura, da se sutra zarati odmah bi se ubio. Ja kaže ne bih mogao proživljavati ono što ste vi stariji prozivjeli u ratu.
Danasnje YouTube generacije obične mindje i internet huligani...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- JayCatwright
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
to svi tako misle dok se ne nadju u slicnoj situacijikraljttbvb je napisao/la: ↑27 nov 2023, 00:33Kaže meni mladji sura, da se sutra zarati odmah bi se ubio. Ja kaže ne bih mogao proživljavati ono što ste vi stariji prozivjeli u ratu.
bilo bi kao u korona doba, prvi par dana bi svi bili stegnuti a onda bi se navikao na takvo stanje i hodao bi ulicom iako si svjestan da te neki snajper moze skinuti svakog trena, nakon jos nekog vremena bi vjerovatno bilo i muzike uzivo, izbog za miss, snimali bi se "duhoviti" tiktokovi na temu rata itd.
ziv se covjek na sve navikne, bas na sve
Don't believe the hype.
Mirno spavajte.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Naviko bi se, dobro ti @aki kaze. Ali i nebitno bil ili ne, smatram da politicko sra.nje moze zadesiti bilo koju drzavu, narod, naciju, pleme itd. i bilo kad. Da to nema veze striktno sa generacijom, odgojom ili sta vec, Ameri se medjusobno oko robovlasnistva poklase (jedan od razloga), zivis u vremenu i prostoru i u skladu sa situacijom, nista puno vise od toga. Politika je takva, moze biti rega 10k godina, neko povuce neki potez/nesuglasice hu ha - boom bilo gdje, to je tako. Eto Ukrajine npr. ovo se moglo desiti 2150-e, a moglo se desiti i 1991e.kraljttbvb je napisao/la: ↑27 nov 2023, 00:33
Kaže meni mladji sura, da se sutra zarati odmah bi se ubio. Ja kaže ne bih mogao proživljavati ono što ste vi stariji prozivjeli u ratu.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 27 nov 2023, 03:11, ukupno mijenjano 1 put.
Kolike su sanse da Wizz ili Ryanair imaju linije za Keln i Frankfurt?VensanKasel je napisao/la: ↑26 nov 2023, 12:23Kanton Sarajevo je dovršio natječaj za subvencije. O tome smo danas razgovarali sa g. Alanom Bajićem, direktorom Aerodroma Sarajevo. Subvencije će dobiti Ryanair, Wizz Air i SunExpress. Naglašavamo da je to gotova stvar i da će te kompanije dobiti novac i pokrenuti linije. Ovime Ryanair prvi puta dolazi u Sarajevo. Istim će Sarajevo dobiti bitno više linija prema zapadnoj Europi, te će imati „rat“ Wizz Aira i Ryanaira na kojem može samo profitirati.
Na natječaju nisu prošli LOT i TUI koji nisu ispunili uvjete natječaja. Zamaaero će u utorak dobiti precizne informacije o kojim se linijama radi i kada će se započeti letovi pa će isto objaviti.
nigdje nije sranje preko noci nastalo,sve je to planskialemsa je napisao/la: ↑27 nov 2023, 02:55Naviko bi se, dobro ti @aki kaze. Ali i nebitno bil ili ne, smatram da politicko sra.nje moze zadesiti bilo koju drzavu, narod, naciju, pleme itd. i bilo kad. Da to nema veze striktno sa generacijom, odgojom ili sta vec, Ameri se medjusobno oko robovlasnistva poklase (jedan od razloga), zivis u vremenu i prostoru i u skladu sa situacijom, nista puno vise od toga. Politika je takva, moze biti rega 10k godina, neko povuce neki potez/nesuglasice hu ha - boom bilo gdje, to je tako. Eto Ukrajine npr. ovo se moglo desiti 2150-e, a moglo se desiti i 1991e.kraljttbvb je napisao/la: ↑27 nov 2023, 00:33
pa sunce ti ljubim juce u banjaluci napadaju covjeka koji je dosao obiljeziti dan drzavnosti,kaze mi to ne priznajemo,srce BiH.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Stara poznata, postuj moc prirode.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.