Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Mig_Mig
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Mig_Mig » 26 nov 2023, 22:45

Pokazao je Max da ganjamo top 4, ali je na kraju duplo pokazao da ganjamo titulu! Jednostavno su iskusni u svemu, svska sitna a bitna odluka ode njima, valjanje na vrijeme, ne mozes ih prevariti nikako. Zadovoljan sam kako smo odigrali, Dusan napokon na nivou, prijeko nam je potrebno desno krilo karakteristika Chiese mnogo bi ga rasteretli. Dobit Monzu a onda aBd put Torina :ljepota:
Max Allegri

EdinTz
Kontakt:

Post Postao/la EdinTz » 26 nov 2023, 22:50

Drugo poluvrijeme uzas,sredina terena kao da ne postoji ne znam jesam li Rabiota vidio dvaput s loptom

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 26 nov 2023, 22:56

Nije se imalo hrabrosti napasti u drugom poluvremenu kako se blizio kraj jasno je bilo da ide remi. Realan rezultat.
Idemo dalje
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 26 nov 2023, 23:32

Zubalo nije išlo na pobjedu,hladno se zadovoljio sa bodom...

Bzs...
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 27 nov 2023, 08:37

yildiz ima pola sata više fudbala od petnaestogodisnjaka iz milana. :tokralju:

Dobra partija Vlahovica, konacno je popravio link-up sa suigračima, dobra igra ledjima i otvaranja, ono sto je recimo rutina bila za Llorentea.

Sandro :urnebes: , taman se vratio da nastavi stetu praviti. Tragicna odluka njega ostaviti, a Juana dati.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 27 nov 2023, 10:49

Allegri intends to leave at the end of the season; the conditions to stay aren't present. He belongs to a Juventus that no longer exists. If I were to bet a significant amount, I'd wager on his departure.”

🎙️| Ivan Zazzaroni director
@CorSport
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 27 nov 2023, 22:02

Da li je po vama opravdan onaj "docek" cuadrada?

Citam sad na football italia neku kolumnu pa novinar prica da on to kao nije zasluzio, toliko je toga dao, htio je nastaviti, juventus mu ponudio 12mj. Na pola plate, nisu se nasli i razisli se. I mjesec poslije nakon sto je odbio sve arapske ponude dodje ponuda od intera i on prihvati.

Po meni je on i dalje vrlo korektan momak ali nije sigurno mogao ocekivati aplauze u dresu intera, zvizduci su opravdani sa te strane kada se gleda.
Ono, ne krivi te niko sto si otisao u drugi klub nakon isticanja ugovora ali jarane u dresu intera normalno da neces dobiti ovacije ...nikad...i niko.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 27 nov 2023, 22:38

vjerujem da bi ostao da su mu ponudili kako treba uslove, čisto sumnjam da je imao specijalne zahtjeve. Počastili su nas zato Sandrom kojeg treba zviždati onako jos dok je u dresu Juventusa.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 27 nov 2023, 23:15

dinoo je napisao/la:
27 nov 2023, 22:02
Da li je po vama opravdan onaj "docek" cuadrada?

Citam sad na football italia neku kolumnu pa novinar prica da on to kao nije zasluzio, toliko je toga dao, htio je nastaviti, juventus mu ponudio 12mj. Na pola plate, nisu se nasli i razisli se. I mjesec poslije nakon sto je odbio sve arapske ponude dodje ponuda od intera i on prihvati.

Po meni je on i dalje vrlo korektan momak ali nije sigurno mogao ocekivati aplauze u dresu intera, zvizduci su opravdani sa te strane kada se gleda.
Ono, ne krivi te niko sto si otisao u drugi klub nakon isticanja ugovora ali jarane u dresu intera normalno da neces dobiti ovacije ...nikad...i niko.
Opravdano ili ne, to je jednostavno dio talijanske kulture. Posmatraj to kroz drugu prizmu, kada igrac dodje u tvoj klub npr Pirlo, automatski postane ikona i cijenjen bez obzira na proslost. Ljepota je uzeti skalp od rivala i uciniti ga svojim, a jos veca patnja obratno.

Al sto se tice Cuadrada konkretno, mogao je dobijati salve aplauza i biti ljepsim slovima upisan u historiju da je u 35 godini zivota odlucio otici u jednu Romu, Lazio, Fiorentinu i slicne pozitivne sredine da zavrsi svoju karijeru. Ne mora bas otici u najljuceg rivala u tim godinama…
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

ik0ik0
Kontakt:

Post Postao/la ik0ik0 » 28 nov 2023, 08:01

Svaki igrač koji prijeđe u rivala zaslužuje zvižduke. Pogotovo u situaciji kao Cuadrado, ako je vjerovati novinarima, otišao je za 0.5M više u Inter. Ono, u životu zaradiš 30+M€ i ti radi 0,5M€ ideš u najvećeg rivala. Ako mu je do para bilo mogao je u S. Arabiju. Ovo mi se više čini kao neki inat jer mu u Juventusu nisu željeli produžiti suradnju po ugovoru koji je već imao.

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 28 nov 2023, 08:51

To je to, slicno razmisljamo vecina pretpostavljam...i onda dodje ovaj talijan i napise tekst na 3 stranice kako to juan nije zasluzio od navijaca juventusa. Kako bolan nije zasluzio? Zvizduke? Pa naravno da je zasluzio, obukao je dres ljutog rivala i sad igra derbi protiv tebe, sta je trebalo, da se pljesce kad nam predribla igraca?
Meni je recimo zambrotta bio rang, ne znam, treza, pavela...ali napustanje nakon calcopolia je ugasilo tog igraca u ocima juventina.
Naravno, niko ga ne mrzi, lik je isao dalje za svojom karijerom, bio mozda medju najboljim bocnim igracima u evropi u tom momentu, ne zeli u drugu ligu za frtalj plate...sve ok, ali nisi vise juventino i daleko ti kuca bila.
Cuadrado je dao mnogo juventusu,kao sto je dao i violama pa presao u ,njima, ljutog rivala i nisu mu sigurno cvijece bacali pred noge kada je juventus tamo gostovao.
Ukratko, serenda talijanski kolumnista, po mom misljenju.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 28 nov 2023, 10:55

🚨❗️Max Allegri lascerà la Juve a fine stagione. Il primo nome è quello di Antonio Conte.
[@CorSport]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 28 nov 2023, 10:59

Ma neka su mu zviždali, zbog relativno male svote novca, za uslove koje imaju fudbaleri otišao kod najvećeg rivala, trebao sam safatati majku da mu jošđ tepsiju hurmašica ispeče.

Šteta onakvog pristupa u drugom poluvremenu, oni su, po meni, malo jača, konstantnija i uigranija ekipa, Allegriju je izgleda bilo bitno da ne izgubi ovau tekmu.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 28 nov 2023, 11:25

[
ramiral je napisao/la:
28 nov 2023, 10:59
Ma neka su mu zviždali, zbog relativno male svote novca, za uslove koje imaju fudbaleri otišao kod najvećeg rivala, trebao sam safatati majku da mu jošđ tepsiju hurmašica ispeče.

Šteta onakvog pristupa u drugom poluvremenu, oni su, po meni, malo jača, konstantnija i uigranija ekipa, Allegriju je izgleda bilo bitno da ne izgubi ovau tekmu.
“The main thing today was to avoid defeat, as it gives us an extra boost in this growth process.”

Bukvuano je izgovorio tu recenicu na pressu poslije meca.
Mada, mi kad krenemo sa vise od dva prema naprijed, nazad je salaukovina, niko od veznih ne zna prekinuti napad protivnika a stoperi su nam 1 na 1 na trcanju sa lautarom kao horor film.
Tako da je (nakon dvije prespavane noci) ovaj pristup haman bio i jedini realan.

Drugi par opanaka je sto mi u posjedu lopte u zadnjoj trecini veze nemamo sta bi sa njom radili.
Jasan dokaz tome je i 20 golova postignutih do sada, sto nas smjesta na sredinu tabele po postignutim golovima.

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 28 nov 2023, 12:13

Ne znam sta je s Juventusom i bivsim trenerima. Sta ce nam sada koji q Conte i 3-5-2?

Hardzavi
Kontakt:

Post Postao/la Hardzavi » 01 dec 2023, 10:23

slika

Gledam najavljeni sastav za danas i kontam koliko bi nas samo dva dobra pojacanja, umjesto McKenija i dobar desni bek, znacajno popravili. Ekipa bi bila 30% jaca… Cekamo januar😎

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 01 dec 2023, 10:28

Hardzavi je napisao/la:
01 dec 2023, 10:23
slika

Gledam najavljeni sastav za danas i kontam koliko bi nas samo dva dobra pojacanja, umjesto McKenija i dobar desni bek, znacajno popravili. Ekipa bi bila 30% jaca… Cekamo januar😎
Jedan je pogba a drugi je prirodna zamjena za cuadrada koja se nazalost nije desila i to je to sto kazes.
Ali eto, prvi nas izlevatio, drugog nismo doveli i sad smo gdje jesmo na desnoj strani

Hardzavi
Kontakt:

Post Postao/la Hardzavi » 01 dec 2023, 15:47

Ali zato evo Sandra da nam pokvari snove…😕

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 dec 2023, 21:00

Treba dovoditi samo igrace iz Zapadne Evrope, nikad Balkance, crnce i Juznoamericku gurbetiju.

Vlahovic fula penal i onda Rabiot pokaze kako je bitno biti psihicki na mjestu.

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 01 dec 2023, 21:05

3 Boda su najbitnije da se uzme

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 5 gostiju.