the rezultat is openMegamon je napisao/la:Evo izgleda da ce Baka Sliskovic biti novi trener listice,joj kad pocne davati intervju na engleskom
Premijer Liga BiH 2010/11
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer Liga BiH 2010/11
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
jedino dobro ako uefa suspendira savez,je to sto ova **** koja ga sad vode nikad vise nece moc radit nista u njemu...
Gejm is veri gud, aj tink rezult is realNantess je napisao/la:the rezultat is openMegamon je napisao/la:Evo izgleda da ce Baka Sliskovic biti novi trener listice,joj kad pocne davati intervju na engleskom![]()
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
frst period was gud bat sekond haf period not gud

-
REANIMATOR
- Kontakt:
Re: Premijer Liga BiH 19.kolo
"-? 1,ово не $ у "
$-? 1," се & за европу,а $ су ? ' "
& & 1926-? 1,& врата
$-" 2
$-? 2,$ $ " ?,а ? се / у & за европу
/-$ 1,& $ " то
?-$ 1,& & $ $ $ 2,? " $ тог
"-Сарајево,% " &,¥ на терену,нервоза,1 го - $,па - $ & - ",' сва " & $ $
$-? 1," се & за европу,а $ су ? ' "
& & 1926-? 1,& врата
$-" 2
$-? 2,$ $ " ?,а ? се / у & за европу
/-$ 1,& $ " то
?-$ 1,& & $ $ $ 2,? " $ тог
"-Сарајево,% " &,¥ на терену,нервоза,1 го - $,па - $ & - ",' сва " & $ $
? &,& ",& & ?!
aha ko ova http://www.google.ba/imgres?imgurl=http ... m=1&itbs=1REANIMATOR je napisao/la: & & 1926-? 1,& врата![]()
treba nam jos igraca iz BiH
HAHAHAHAHAHAHA SJEDI (1)!FIFA/UEFA je napisao/la:aha ko ova http://www.google.ba/imgres?imgurl=http ... m=1&itbs=1REANIMATOR je napisao/la: & & 1926-? 1,& врата![]()
![]()
![]()
![]()
Ne znam zasto se debilises, kad je sasvim realno da Borac dobije Celika kod kuce pogotovo kad se uzme u obzir da je Borac trenutno prvi na tabeli - zasluzeno...
19.03. 15:00 Travnik Leotar 1 (Travnik odlican ove sezone, dobice Leotar bez vecih problema)
19.03. 15:00 Rudar P. Velež 1 (Ocekujem pun stadion protiv Veleza i nova 3 boda, Velez ce morati na Vrapcicima da trazi bodove.)
19.03. 15:00 Borac Čelik 1 (Borac zavisi samo od "sebe", ne vjerujem da ce kiksati kod kuce.)
19.03. 15:00 Zvijezda Široki B. 1x (Svasta je moguce, Siroki negdje mora traziti bodove, Zvijezda nije odlicna. Moze Siroki do boda mozda.)
19.03. 15:00 Budućnost Slavija 1 (Ako misle da opstanu ovakve utakmice jednostavno MORAJU da dobijaju)
19.03. 18:00 Željezničar Sloboda 1 (Bez dileme)
20.03. 15:00 Olimpic Drina Z. 1 (Olimpik odlican, Drina ocajna)
20.03. 18:00 Zrinjski Sarajevo (Necu ovo da prognoziram - sve je moguce!)
- molotovljev
izdvojicu ove 4 tekme
Buducnost-Slavija 1 slamka spasa
Rudar-Velez 0 bez obzira na dobre igre Rudara,Rođeni mogu do boda
Borac-Celik 0 ne ocekivano,ali...
Zrinjski-Sarajevo 2 vrijeme je..ovde se lomi prvenstvo..jedni u cvajtu..a drugi..IME..
Buducnost-Slavija 1 slamka spasa
Rudar-Velez 0 bez obzira na dobre igre Rudara,Rođeni mogu do boda
Borac-Celik 0 ne ocekivano,ali...
Zrinjski-Sarajevo 2 vrijeme je..ovde se lomi prvenstvo..jedni u cvajtu..a drugi..IME..
F.K.SARAJEVO
- Бањалучанин
- Kontakt:
"-? 1... $...
$-? 1 ... $ је у ?, " " је. $ ? " $ ', " ' $ " $, ' $ "...
& - ? 1 ... " " " ?, &!
$-" Х2 ... " ' " ову ? "...
$-? 1 " ? " за прогнозу, % ? ' " $ " $, ? ето $ $ $...
" -$ 1 Не ' $ - $ " $, ? ? " $...
?-$ - ? " $ " ' $(ове), ? ? је у / "... ? $ - $ 1, " % " $
"-Сарајево - ? $ - ово " 1, ? / ? простора " за "... $, " ? $...
$-? 1 ... $ је у ?, " " је. $ ? " $ ', " ' $ " $, ' $ "...
& - ? 1 ... " " " ?, &!
$-" Х2 ... " ' " ову ? "...
$-? 1 " ? " за прогнозу, % ? ' " $ " $, ? ето $ $ $...
" -$ 1 Не ' $ - $ " $, ? ? " $...
?-$ - ? " $ " ' $(ове), ? ? је у / "... ? $ - $ 1, " % " $
"-Сарајево - ? $ - ово " 1, ? / ? простора " за "... $, " ? $...
Let's go, Fighter!
"!
"!
19.03. 15:00 Travnik Leotar-1-Domacinski, tesko mozda 1:0, 2:0, 2:1!
19.03. 15:00 Rudar P. Velež -1-Najsigurniji par kola sigurno...
19.03. 15:00 Borac Čelik-1-I ovo je cisto...
19.03. 15:00 Zvijezda Široki B. -1X-Siroki u problemima, Zvijezda je favorit ali Siroki mora vracati bodove...
19.03. 15:00 Budućnost Slavija -1X-Buducnost ako hoce da opstane mora dobijati sve do kraja ciku...
19.03. 18:00 Željezničar Sloboda -1-Uz Rudar, cisto, sigurno, domacinski
20.03. 15:00 Olimpic Drina Z. -1- Potvrditi 3 boda sa Pecare!
20.03. 18:00 Zrinjski Sarajevo-1X-Mora Zrinja do bodova, mislim da ce uzeti 3, ali X kao sigurnija varijanta!
19.03. 15:00 Rudar P. Velež -1-Najsigurniji par kola sigurno...
19.03. 15:00 Borac Čelik-1-I ovo je cisto...
19.03. 15:00 Zvijezda Široki B. -1X-Siroki u problemima, Zvijezda je favorit ali Siroki mora vracati bodove...
19.03. 15:00 Budućnost Slavija -1X-Buducnost ako hoce da opstane mora dobijati sve do kraja ciku...
19.03. 18:00 Željezničar Sloboda -1-Uz Rudar, cisto, sigurno, domacinski
20.03. 15:00 Olimpic Drina Z. -1- Potvrditi 3 boda sa Pecare!
20.03. 18:00 Zrinjski Sarajevo-1X-Mora Zrinja do bodova, mislim da ce uzeti 3, ali X kao sigurnija varijanta!
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Travnik-Leotar 1 Travnik ovo uzima 1:0
Rudar-Velez 2 Velez u formi i mislim da ce pobijediti 1:2
Borac-Celik 2 Iznenadjenje kola 0:1
Zvijezda-Siroki 1 Zvijezda mora kuci dobiti , vrijeme je 2:0
Buducnost-Slavija 1 Buducnost sigurno uzima 3:0
Zeljo-Sloboda 1 zeljeznicari uzimaju 1:0
Olimpic-Drina 1 Olimpic puno bolja ekipa od drugoligaske ekipe drine 4:0
Zrinjski -Sarajevo 2 Sarajevo puno bolja ekipa i mislim da ce pobjedom poslati zrinjski u drugu ligu 0:2
Rudar-Velez 2 Velez u formi i mislim da ce pobijediti 1:2
Borac-Celik 2 Iznenadjenje kola 0:1
Zvijezda-Siroki 1 Zvijezda mora kuci dobiti , vrijeme je 2:0
Buducnost-Slavija 1 Buducnost sigurno uzima 3:0
Zeljo-Sloboda 1 zeljeznicari uzimaju 1:0
Olimpic-Drina 1 Olimpic puno bolja ekipa od drugoligaske ekipe drine 4:0
Zrinjski -Sarajevo 2 Sarajevo puno bolja ekipa i mislim da ce pobjedom poslati zrinjski u drugu ligu 0:2
koliko se puta mora reci da ova tema nije kladionicanidi je napisao/la:željo - sloboda 1
zrinjski - sarajevo 1x
olimpic - drina 1
borac - čelik x
travnik - leotar 1
zvijezda - široki x
budučnost - slavija 1x
rudar - velež 1
19.03. 15:00 Travnik Leotar-X-Realno.
19.03. 15:00 Rudar P. Velež -1-Rudar je kuci nenadjebiv
19.03. 15:00 Borac Čelik-5-1-Odsad na svim nasim utakmicama prognoziram da dajemo pet komada,u nadi da cu jednom to i docekati
19.03. 15:00 Zvijezda Široki B. -2-Siroki dosta bolji,a u Gradaccu se moze igrati...
19.03. 15:00 Budućnost Slavija -X-Buducnost,ajd zdravo (vi cete nas izbacivati iz lige,sram vas bilo
)...
19.03. 18:00 Željezničar Sloboda -X-Nakon Rudara,Olimpika i Travnika za koje se unaprijed znalo da gube, konacno na Grbavicu stize tim koji mi uliva nadu da moze uzeti bod jer igraju posteno na Grbavici i ne yebu zivu silu!Zeljo ce biti umoran....ma mora biti bar X (ajmo sloboda,srbija,srbija
,!)
20.03. 15:00 Olimpic Drina Z. -2- Najsigurniji tip kola!
20.03. 18:00 Zrinjski Sarajevo-1-Zrinjski je odlican!
19.03. 15:00 Borac Čelik-5-1-Odsad na svim nasim utakmicama prognoziram da dajemo pet komada,u nadi da cu jednom to i docekati
19.03. 15:00 Zvijezda Široki B. -2-Siroki dosta bolji,a u Gradaccu se moze igrati...
19.03. 15:00 Budućnost Slavija -X-Buducnost,ajd zdravo (vi cete nas izbacivati iz lige,sram vas bilo
19.03. 18:00 Željezničar Sloboda -X-Nakon Rudara,Olimpika i Travnika za koje se unaprijed znalo da gube, konacno na Grbavicu stize tim koji mi uliva nadu da moze uzeti bod jer igraju posteno na Grbavici i ne yebu zivu silu!Zeljo ce biti umoran....ma mora biti bar X (ajmo sloboda,srbija,srbija
Zadnja izmjena: Dule 078, dana/u 15 mar 2011, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
s obzirom na sadrzaj ove i slicnih tem koji joj daju uglavnom navijaci zeljeznicara trebalo bi je ubuduce voditi pood naslovom :
ZELJE , CESTITKE I POZDRAVI
jovane, sta ces kad nas ima najvise, po bosni a evo i u ceskojjovanbl je napisao/la:s obzirom na sadrzaj ove i slicnih tem koji joj daju uglavnom navijaci zeljeznicara trebalo bi je ubuduce voditi pood naslovom :
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
PLAVA INVAZIJA!jovanbl je napisao/la:s obzirom na sadrzaj ove i slicnih tem koji joj daju uglavnom navijaci zeljeznicara trebalo bi je ubuduce voditi pood naslovom :
Niko te ne tjera da pises ovdje.Predji na BL forum ima vas 16 od toga 7 voli Zvezdu
AMAR OSIM!
a vi,kako te...? 
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
ma samo vi pisite, svakako je dozivljavam ovako kako rekoh gore, nema tu ozbilnih prognoza vise kako je nekad znalo biti, sad os samopar likova cije me prognoze i obrazlozenje mogu zainteresovati ima, a ove zelje me lijepo nasmijavajutm84 je napisao/la:jovane, sta ces kad nas ima najvise, po bosni a evo i u ceskojjovanbl je napisao/la:s obzirom na sadrzaj ove i slicnih tem koji joj daju uglavnom navijaci zeljeznicara trebalo bi je ubuduce voditi pood naslovom :
valjda ljudi misle ako dovoljno budu zeljeli i pisali o tom da ce se i desiti
pozdrav tebi u Ceskoj
BORAC-CELIK x2 (iskreno vise zelja nego realnost,al vala celik je jako je.ben u gostima pa moze bit svasta
)
BUDUCNOST-SLAVIJA 1 buducnost mora dobit ako treba ja mislim da ce loptu usima ugurat u go
RUDAR.P.-VELEZ 1 rudar u formi ,velez svjestan da su mu domace dosta za opstanak tako da...
ZVIJEZDA-SIROKI x2 siroki konacno mora nesto uraditi,a zvijezda iskreno po meni daleko najmanje pokazala u ovom proljetnom periodu
TRAVNIK-LEOTAR 1 mislim da svi znamo da ce travnik izgubit na je.benoj piroti kad doce BARCELONA ,a i leotar je beze
ZELJEZNICAR-SLOBODA 1 mislim da ovdje nije potreban komentar
OLIMPIC-DRINA 1 takodjer NO COMMENT
ZRINJSKI-SARAJEVO 1 realno nije vako,al zrinjskom gori plus jos znamo svi kako se igra pod BB,a i sarajevo vala nema neku kvalitetu da moze dat 2 gola pa da ih ne mogu zakinut
BUDUCNOST-SLAVIJA 1 buducnost mora dobit ako treba ja mislim da ce loptu usima ugurat u go
RUDAR.P.-VELEZ 1 rudar u formi ,velez svjestan da su mu domace dosta za opstanak tako da...
ZVIJEZDA-SIROKI x2 siroki konacno mora nesto uraditi,a zvijezda iskreno po meni daleko najmanje pokazala u ovom proljetnom periodu
TRAVNIK-LEOTAR 1 mislim da svi znamo da ce travnik izgubit na je.benoj piroti kad doce BARCELONA ,a i leotar je beze
ZELJEZNICAR-SLOBODA 1 mislim da ovdje nije potreban komentar
OLIMPIC-DRINA 1 takodjer NO COMMENT
ZRINJSKI-SARAJEVO 1 realno nije vako,al zrinjskom gori plus jos znamo svi kako se igra pod BB,a i sarajevo vala nema neku kvalitetu da moze dat 2 gola pa da ih ne mogu zakinut
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
brate haj mi objasni ovu drinu xD i btw vi kad date 5 golova shvaticu to kao predznak sudnjeg dana XDDule 078 je napisao/la:19.03. 15:00 Travnik Leotar-X-Realno.
19.03. 15:00 Borac Čelik-5-1-Odsad na svim nasim utakmicama prognoziram da dajemo pet komada,u nadi da cu jednom to i docekati![]()
19.03. 15:00 Budućnost Slavija -X-Buducnost,ajd zdravo (vi cete nas izbacivati iz lige,sram vas bilo)...
19.03. 18:00 Željezničar Sloboda -X-Nakon Rudara,Olimpika i Travnika za koje se unaprijed znalo da gube, konacno na Grbavicu stize tim koji mi uliva nadu da moze uzeti bod jer igraju posteno na Grbavici i ne yebu zivu silu!Zeljo ce biti umoran....ma mora biti bar X (ajmo sloboda,srbija,srbija,!)
![]()
![]()
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.