Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sta je sa vojvodama iz doboja? Sloga nikad bolje nije igrala, a oni se raspali
Pa mozda ne bi mogli na Grbavici, ali zato protiv Njuke puno Kosevo.donDondon je napisao/la: ↑27 nov 2023, 09:04pa vi na grbavici ne bi mogli dovesti 9 hiljada navijaca da vam real dolaziKONTRASVIH je napisao/la: ↑26 nov 2023, 23:21Pa i navijaca Zelje protiv gladbaha je bilo bar 8-9 hiljada.

MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Oni postoje samo kad Zeljo i Sarajevo dolaze na gostovanjeLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑27 nov 2023, 09:10Sta je sa vojvodama iz doboja? Sloga nikad bolje nije igrala, a oni se raspali
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Repetitio est mater studiorum.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Da jos nesto repetitio
Ako kojim slučajem ostane do kraja sezone u Veležu to će mu biti lični rekord, jer je do sad u kraijeri imao najviše 22 utakmice prije otkaza.
Ono što znam jeste da ćete već u novembru zaostajati 15 bodova za mjestom koje vodi u Evropu i nema tog Klafurića koji će to promijeniti.
Još ovu polusezonu ćete letiti na krilima Evrope iz 2021., nadati se nečemu, misliti da ste važni, a onda idete tamo gdje vam je mjesto.
Ovaj forum sve pamti, pa ćemo se citirati kad bude vrijeme za to.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Bjezi bjezi Famose eto zelje tamo se tik-takVirtu4l je napisao/la: ↑26 nov 2023, 18:46Još malo pa smo na pola sezone, Zrinjski i Borac ne posustaju, a sve je veća nervoza na Kromolju. Do pobjeda se dolazi uglavnom sretno ili uz sudijsku pomoć, preplaćeni kvazi-igrači ništa ne pokazuju na terenu, ogromna primanja kapaju svakog prvog u mjesecu, a prihodi su veoma skromni, ni blizu ekvivalentni ulaganjima. Minus je svaki dan sve veći i veći.
Bliži se dan kad će investitori tražiti finansijski izvještaj i kada će shvatiti da je investicija bačena u nepovrat.
Tik-tak, tik-tak...

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
I sve sto je hinjavo, podlo pozelio drugom kao da isprovocira, vrati se njegovom klubu i to na nacin da slave sumnjive pobjede Borca jer znaju da nema apsolutno nikakve sanse da budu umijesani i u sta osim nekog sudijskog uguravanja u Evropu sa 25+ bodova zaostatka za prvim 

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Specifično da su im svi dragi osim Sarajeva i Veleža.killafrommanilla je napisao/la: ↑27 nov 2023, 09:59I sve sto je hinjavo, podlo pozelio drugom kao da isprovocira, vrati se njegovom klubu i to na nacin da slave sumnjive pobjede Borca jer znaju da nema apsolutno nikakve sanse da budu umijesani i u sta osim nekog sudijskog uguravanja u Evropu sa 25+ bodova zaostatka za prvim![]()

-
- Kontakt:

fantastican pogodak jucer u dolini dugova
steta za Posusje, bili su puno bolji
kokuzi se opet izvukli
vidim metode, profesora fiskulture sa najjacim CV-em koje je ovo podneblje ikad vidjelo

Diglisiću j.e.b.e.m. li ti majku šta im ovo uradi hahahahahaha
Najveća posjeta svih vremena je na utakmici Sarajevo -Mancester 55.000 i tu se sva rasprava završava i to je najveća utakmica ikad odigrana u BiH,veliki George Best i družinaKONTRASVIH je napisao/la: ↑26 nov 2023, 23:21Pa i navijaca Zelje protiv gladbaha je bilo bar 8-9 hiljada.
-
- Kontakt:
evo poimenicno broja drugoligaskih (ex-YU) utakmica svih BiH klubovaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 nov 2023, 09:57ako osvojite ligu za opstanak, racunati je kao broj titula??![]()
![]()
![]()
kokuzi su ispadali ukupno 9 puta
svaku put kada su se vracali su osvojili titulu
Leotar Trebinje Bos 900
Borac Banja Luka Bos 638
Iskra Bugojno Bos 586
Famos Hrasnica Bos 647
Jedinstvo Bihac Bos 489
Celik Zenica Bos 433
Jedinstvo Brcko Bos 523
Rudar Kakanj Bos 455
Sloboda Tuzla Bos 255
Bosna Visoko Bos 315
Borac Travnik Bos 260
Zeljeznicar Sarajevo Bos 288
Radnik Bijeljina Bos 234
Igman Konjic Bos 222
Kozara Bosanska Gradiska Bos 199
Pofalicki Sarajevo Bos 124
UNIS Vogosca Bos 98
Velez Mostar Bos* 66
Bosna Sarajevo Bos 90
Sloga Doboj Bos 68
FK Sarajevo Bos* 18
Diglisiću j.e.b.e.m. li ti majku šta im ovo uradi hahahahahaha
Ne mogu mi biti dragi politički projekti koji 70% svojih budžetskih potreba obezbjeđuju novcem poreskih obveznika. To je jedinstven primjer u Evropi.
Svaki put kada nešto kupite, platite, znajte da ste jednu decimalu, dio onoga iza zareza - dali Veležu.
Svaki put kada nešto kupite, platite, znajte da ste jednu decimalu, dio onoga iza zareza - dali Veležu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakav Njukast i Gladbah i pi.zde materine ukucajte Sarajevo-Mančester i vidjet ćete slike,ima google nije teško
Ali slavlje navijača i igrača kod gola
, kontam proslava remija protiv Sarajeva je ok ali protiv Posušja
Vidi se da svakim danom otkrivaju da je dno gdje padaju sve dublje i dublje, još kad im Juka kaže da je druga liga sarajevskog kantona realnost i da je cilj da postanu stabilan federalni prvoligaš.

Vidi se da svakim danom otkrivaju da je dno gdje padaju sve dublje i dublje, još kad im Juka kaže da je druga liga sarajevskog kantona realnost i da je cilj da postanu stabilan federalni prvoligaš.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Vi ste dobili više od njih,vama su dali i stadion i pare a oni bar sebi stadion prave a vi svoj pod hipoteku stavili
- hordasDoboj
- Kontakt:
Da pocnem odmah da fakat ne znam sta se desava sa njima i sto ih nema na utakmicama, i ja sam se isto pitao.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑27 nov 2023, 09:10Sta je sa vojvodama iz doboja? Sloga nikad bolje nije igrala, a oni se raspali
Ono sto znam da je bio dogovor sa Upravom kluba da nece bit nacionalnih ispada jer je u Upravi im bio onaj vlasnik MBA Doboj, i to su ispostovali vecinski u onoj prvoj sezoni. Vidim vec ove da su krenuli sa zastavama tzv RS i VRS i ostalim neandertalnim ispadima pa mozda ima i tu necega.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
al akcije na dedu svega mi
otjerali dedu koji je svaku drugu utakmicu na Grbavici,napravise belaj izmedju sebe zbog nekog drugog kluba ,joj kompleksa
a kad ih je devedesetka trazio po gradu ,pravili se da spavaju

otjerali dedu koji je svaku drugu utakmicu na Grbavici,napravise belaj izmedju sebe zbog nekog drugog kluba ,joj kompleksa
a kad ih je devedesetka trazio po gradu ,pravili se da spavaju
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Stadioni su sasvim druga priča, to apsolutno podržavam, svaki fening koji se odvoji za infrastrukturne projekte.
Međutim, Velež dobija novac iz budžeta za potrošnju i tekuće obaveze, to ti se anekse zove nelojalna konkurencija. Znam da nisi dovoljno pametan da shvatiš o čemu pišem, ali nema veze, neću odustati od tebe, nećeš biti prvi kojeg sam edukovao na ovom forumu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A kako se zove 17045? Krađa humanitarnog broja za oboljele ili?Virtu4l je napisao/la: ↑27 nov 2023, 10:24Stadioni su sasvim druga priča, to apsolutno podržavam, svaki fening koji se odvoji za infrastrukturne projekte.
Međutim, Velež dobija novac iz budžeta za potrošnju i tekuće obaveze, to ti se anekse zove nelojalna konkurencija. Znam da nisi dovoljno pametan da shvatiš o čemu pišem, ali nema veze, neću odustati od tebe, nećeš biti prvi kojeg sam edukovao na ovom forumu.
I ti si poprilično glup pa ne kontaš da ste i vi iz budžeta i opštine i kantona dobili pare za dugove i tekuće troškove i nikad nebi dobili licencu ni za našu ligu a o evropi da ne govorim,zato se poklopi kad se o sadaki i budžetskim parama priča,a tek nedozvoljene pozajmice od saveza,čuj vi nekome konkurencija,možda Slogi iz Doboja i to nelojalna jer vas guraju sudije i savez vam guzovače godinama daje licencuVirtu4l je napisao/la: ↑27 nov 2023, 10:24Stadioni su sasvim druga priča, to apsolutno podržavam, svaki fening koji se odvoji za infrastrukturne projekte.
Zadnja izmjena: Anex, dana/u 27 nov 2023, 10:37, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, laszlo, Proximic i 28 gostiju.