FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- grbavicka1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ovo je dno dna i sramota. Ne interesuju me drugi klubovi i šta njihovi navijači rade ako se zateknemo među njima sa svojim obilježjima. Ne gledam u tuđu avliju. Mene interesuje moja.
OVO NIJE ŽELJO!!!
Pročitam maloprije kako napadoše porodicu. Odakle im tolika frustracija u životu pa da porodice napadaju i to i u naše ime da nas ofiraju?!
Fuj! Ovo nije grad Sarajevo. Vidi se da se naselilo kojekakvog otpada sa strane.
OVO NIJE ŽELJO!!!
Pročitam maloprije kako napadoše porodicu. Odakle im tolika frustracija u životu pa da porodice napadaju i to i u naše ime da nas ofiraju?!
Fuj! Ovo nije grad Sarajevo. Vidi se da se naselilo kojekakvog otpada sa strane.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Previše se ovdje raspravlja oko tog nazovi jučer incidenta. Imamo mali milion većih problema. Treba njih promptno rješavati.
A što se tiče tog dede ili ko li je već, čovjeku treba kupiti kapu i šal sa našim obilježjima i kartu za istok i uručiti mu uz izvinjenje. Po mogućnosti sezonsku. A ako to već klub nije u stanju učiniti, učinit ćemo mi navijači.
A što se tiče tog dede ili ko li je već, čovjeku treba kupiti kapu i šal sa našim obilježjima i kartu za istok i uručiti mu uz izvinjenje. Po mogućnosti sezonsku. A ako to već klub nije u stanju učiniti, učinit ćemo mi navijači.
-
- Kontakt:
Iduca je utakmica sezone, ali mi ovi beskicmenjaci izgledaju kao da ne mogu biti svjesni toga. Tuzla ce sve sto ima uloziti za ovu utakmicu, a porazom bi znacajno zakomplikovali sezonu. Poznavajuci kakvi su pod pritiskom moglo bi se desiti da se druzimo sa celikom dogodine.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma nema mu se sta zamjerit za ovo ne bi je odbranio da je stajao pored lijeve stative
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Ne tako davno su iskusniji golmani stavljali igraca da "cuva" stativu bas zbog ovakvih situacija.
Juce cim je postavio zivi zid vidjelo se da ima 5 metara nebranjenog prostora.
Da je imao igraca na stativi ono ne bi bio gol, ali valjda nauci na greskama, jer ovo je vec druga utakmica kako nas njegovi postupci kostaju bodova.
Juce cim je postavio zivi zid vidjelo se da ima 5 metara nebranjenog prostora.
Da je imao igraca na stativi ono ne bi bio gol, ali valjda nauci na greskama, jer ovo je vec druga utakmica kako nas njegovi postupci kostaju bodova.
Ma debilizam al haj deda al da mi je znati koja je pametna glava skontala da bude otvoren samo jedan ulaz na sjeveruExBlueone je napisao/la: ↑27 nov 2023, 12:52Previše se ovdje raspravlja oko tog nazovi jučer incidenta. Imamo mali milion većih problema. Treba njih promptno rješavati.

- Bersaga
- Kontakt:
Kako koja utakmica prolazi, ja sam sve svjesniji da se ne razumijem u ovu igru zvanu fudbal. Treneri posjeduju licence, prošli razne edukacije i njima opet igraju Drljo i Ćosić. Ja ne mogu naći nijedan valjan razlog zašto bi neko od njih dvojice trebao igrati. Hajde ovaj prvi U21, Drina još uvijek povrijeđen ali zar nije bolje opet Šabića na beka. Prvo što nema šanse da bude lošiji od Ćosića, drugo što je U21 i ne mora ti igrati ovaj neinteligentni igrač na krilu i treće na toj poziciji imaš duplo boljeg igrača, Amoaha. Izmjene u 87. minuti i razlog zašto tek u 87. ne treba komentarisati.
Negdje gore sam pročitao da je Boljević bez učinka, pa jučer čovjek asistirao a ima i asistenciju za Haračića protiv Sloge. Poprilično je sebičan ali zna lopte. Koliko puta je jučer izašao sam na dva igrača Posušja, Ćosić nije postojao većinu utakmice. Sa Selimovićem možemo svašta očekivati, jak je k'o zemlja i srčan. Nadati se da neće biti puno suspenzija.
Šta je sa jugom? Prođe novembar.
Dinamo Minsk jučer kolo prije kraja postao prvak. Kako smo onako izgledali u dvomeču s njima, ostaje misterija. Par mjeseci kasnije, s porazom u sljedećem kolu komplikuješ stvari za OPSTANAK
Bolje je da tjeramo ove princeze sa terena nego dedu 
Negdje gore sam pročitao da je Boljević bez učinka, pa jučer čovjek asistirao a ima i asistenciju za Haračića protiv Sloge. Poprilično je sebičan ali zna lopte. Koliko puta je jučer izašao sam na dva igrača Posušja, Ćosić nije postojao većinu utakmice. Sa Selimovićem možemo svašta očekivati, jak je k'o zemlja i srčan. Nadati se da neće biti puno suspenzija.
Dinamo Minsk jučer kolo prije kraja postao prvak. Kako smo onako izgledali u dvomeču s njima, ostaje misterija. Par mjeseci kasnije, s porazom u sljedećem kolu komplikuješ stvari za OPSTANAK

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Nama najveci problem nekakav dedo sa salom i kapom menzes boje
Neznam sta se desavalo sa dedom ,ali jel realno doci na Grbavicu tako obucen ,a vamo raja pjeni jer gubimo 0-1. Te price nekada bila raja,sad su svi papci zaboracite ,jer nema vise gospode u Sarajevu.
Dedo ako je zelio pogledati mec mogao se pristojno obuci ,jer jucerasnji mec nije imao nikakve veze sa pitarima i niko ga ne bi pogledao da nije imao te rekvizite.
Da se osvrnem na lika sa "rozom majcom'' protiv Minska ,pa lik je realno paradirao istokom 5-6 puta tamo-vamo i fakat je upadao u oci. Brate sjedi na neko mjesto nemoras ko kakva treba guzeljati sa kraja na kraj istoka da te svi priimjetimo.
Jucerasnja tekma je pokazatelj da nam je ekipa jako losa , jedino mozemo Zvjezdu 09 oderati , protiv ostalih nemamo nikakve sanse ili patnja do kraja meca.
Mora se igracki kadar mjenjati pod hitno , bilo ili ne bilo novca.

Dedo ako je zelio pogledati mec mogao se pristojno obuci ,jer jucerasnji mec nije imao nikakve veze sa pitarima i niko ga ne bi pogledao da nije imao te rekvizite.
Da se osvrnem na lika sa "rozom majcom'' protiv Minska ,pa lik je realno paradirao istokom 5-6 puta tamo-vamo i fakat je upadao u oci. Brate sjedi na neko mjesto nemoras ko kakva treba guzeljati sa kraja na kraj istoka da te svi priimjetimo.
Jucerasnja tekma je pokazatelj da nam je ekipa jako losa , jedino mozemo Zvjezdu 09 oderati , protiv ostalih nemamo nikakve sanse ili patnja do kraja meca.
Mora se igracki kadar mjenjati pod hitno , bilo ili ne bilo novca.
- dubioza144
- Kontakt:
Nadam se da ce na svaku utakmicu uc neko sa salom i kapom sarajeva i da to bude glavna tema posle utakmice gdje nista zasluzio nisi a trener izjavi da si pobjedu zasluzio 
A ovi igraci su posebna vrsta pa na koji fazon oni zaradjuju hljeb od ovog sporta
ne znas dal da se smijes il places ko sve igra u nasem Želji, bravo Bekricu sjajnu si ekipu slozio da je neko htio s namjerom napravit loseg Želju ne bi ga ovakvog napravio 

A ovi igraci su posebna vrsta pa na koji fazon oni zaradjuju hljeb od ovog sporta

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
za sta?Bojudaosinebu je napisao/la: ↑27 nov 2023, 13:33Iduca je utakmica sezone, ali mi ovi beskicmenjaci izgledaju kao da ne mogu biti svjesni toga. Tuzla ce sve sto ima uloziti za ovu utakmicu, a porazom bi znacajno zakomplikovali sezonu. Poznavajuci kakvi su pod pritiskom moglo bi se desiti da se druzimo sa celikom dogodine.
Najjace je sto je liga svega 2 pobjede udaljena odnosno Evropa,i da se stisne malo ova 3 kola,onda se nadati nekim pojacanjima. Selimovic,boljevic top igraci,treba vezni,bek,krilo za nesto vise. Koliko god se pljuvao,Rustem je nas najbolji vezni igrac i tacka.Bersaga je napisao/la: ↑27 nov 2023, 13:54Kako koja utakmica prolazi, ja sam sve svjesniji da se ne razumijem u ovu igru zvanu fudbal. Treneri posjeduju licence, prošli razne edukacije i njima opet igraju Drljo i Ćosić. Ja ne mogu naći nijedan valjan razlog zašto bi neko od njih dvojice trebao igrati. Hajde ovaj prvi U21, Drina još uvijek povrijeđen ali zar nije bolje opet Šabića na beka. Prvo što nema šanse da bude lošiji od Ćosića, drugo što je U21 i ne mora ti igrati ovaj neinteligentni igrač na krilu i treće na toj poziciji imaš duplo boljeg igrača, Amoaha. Izmjene u 87. minuti i razlog zašto tek u 87. ne treba komentarisati.
Bolje je da tjeramo ove princeze sa terena nego dedu![]()
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Pa procitaj citav post. U borbi za opstanak. Porazom tuzla prilazi sve se maksimalno komplikujeTigerWoods je napisao/la: ↑27 nov 2023, 15:21za sta?Bojudaosinebu je napisao/la: ↑27 nov 2023, 13:33Iduca je utakmica sezone, ali mi ovi beskicmenjaci izgledaju kao da ne mogu biti svjesni toga. Tuzla ce sve sto ima uloziti za ovu utakmicu, a porazom bi znacajno zakomplikovali sezonu. Poznavajuci kakvi su pod pritiskom moglo bi se desiti da se druzimo sa celikom dogodine.
Boljevic i Selimovic su nikakvi igrači. Jedini igrač je Stilic, ostalo su klasični amateri.
E jbg hulahopka pretjero si ga sad.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
ne budalite sa tim ispadanjem, nikad zeljkan nece ispasti, treba samo sto prije krenuti putem mladih igraca jer ovo kofol investitori bolji dani itd ce nas gurnuti niz lijeheBojudaosinebu je napisao/la: ↑27 nov 2023, 15:42Pa procitaj citav post. U borbi za opstanak. Porazom tuzla prilazi sve se maksimalno komplikujeTigerWoods je napisao/la: ↑27 nov 2023, 15:21za sta?Bojudaosinebu je napisao/la: ↑27 nov 2023, 13:33Iduca je utakmica sezone, ali mi ovi beskicmenjaci izgledaju kao da ne mogu biti svjesni toga. Tuzla ce sve sto ima uloziti za ovu utakmicu, a porazom bi znacajno zakomplikovali sezonu. Poznavajuci kakvi su pod pritiskom moglo bi se desiti da se druzimo sa celikom dogodine.
-
- Kontakt:
Ne vidim zasto ne bi bio u opasnosti, to sto je zeljeznicar nema veze vise nikakve izgubljen je gotovo sav kredibilitet. Pratim gotovo sve utakmice u ligi i klubove sigurno u najlosijih 4.5 ekipa u ligi. Nema dosadnijeg fudbala manje poprecnih i direktnih napada i stvorenih sansi a odbrani i golmanu je sve problem. Ne znam zasto ne bi bio ugrozenTigerWoods je napisao/la: ↑27 nov 2023, 16:17ne budalite sa tim ispadanjem, nikad zeljkan nece ispasti, treba samo sto prije krenuti putem mladih igraca jer ovo kofol investitori bolji dani itd ce nas gurnuti niz lijeheBojudaosinebu je napisao/la: ↑27 nov 2023, 15:42Pa procitaj citav post. U borbi za opstanak. Porazom tuzla prilazi sve se maksimalno komplikuje
- gegenpressing
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vidim da masovno pisete o debiloma na sjeveru koji tjeraju navijace iz nekog razloga, pa evo da se i ja oglasim iako nisam htio...
Ja sam jucer dosao sa svojim djetetom koji ima 9 godina na utakmicu, na sjevernu tribinu smo pokusali sa ulaznicama naravno, da bi mi gospoda na ulazu rekla kako ne mogu unijeti kesu sa grickalicama i sokovima za mene i dijete, istog momenta sam se okrenuo, pocijepao karte i napustio prostor stadiona i zakleo sam se da vise nikada ali nikada, nikada, necu otici na utakmicu, haram im bilo sve ono sto sam do sada halalio klubu, od prvih stolica, pa do clanskih i virtuelnih karata koje sam kupovao a nisam u dobroj finansiskoj situaciji ..bilo kako bilo, ja vise nikada necu doci na zeljinu utakmicu, dijete mi se placuci kuci vratilo jer nije pogledao utakmicu iz razloga sto nismo mogli unijeti pice na stadion. Eto toliko od mene a njima neka je na dusu i na cast.
Ja sam jucer dosao sa svojim djetetom koji ima 9 godina na utakmicu, na sjevernu tribinu smo pokusali sa ulaznicama naravno, da bi mi gospoda na ulazu rekla kako ne mogu unijeti kesu sa grickalicama i sokovima za mene i dijete, istog momenta sam se okrenuo, pocijepao karte i napustio prostor stadiona i zakleo sam se da vise nikada ali nikada, nikada, necu otici na utakmicu, haram im bilo sve ono sto sam do sada halalio klubu, od prvih stolica, pa do clanskih i virtuelnih karata koje sam kupovao a nisam u dobroj finansiskoj situaciji ..bilo kako bilo, ja vise nikada necu doci na zeljinu utakmicu, dijete mi se placuci kuci vratilo jer nije pogledao utakmicu iz razloga sto nismo mogli unijeti pice na stadion. Eto toliko od mene a njima neka je na dusu i na cast.
Sjecam se davno derbija sa pitarima na starom sjeveru nosio sam sudzku i pljosku loze niko nista.Sad djete nemoze unijet pisljivi sok.Pa neces kupit igraca ako taj pisljivi sok prodaš na utakmici.Sram vas bilo.Bekricu ima li još koji Biberoni da osvojimo ligu.Daj nam još Cosica malo je jedan.
-
- Kontakt:
A yebiga Alpa, ne mozes svakog promasenog igraca svaljivati na Bekrića.Alipasino je napisao/la: ↑27 nov 2023, 16:43Sjecam se davno derbija sa pitarima na starom sjeveru nosio sam sudzku i pljosku loze niko nista.Sad djete nemoze unijet pisljivi sok.Pa neces kupit igraca ako taj pisljivi sok prodaš na utakmici.Sram vas bilo.Bekricu ima li još koji Biberoni da osvojimo ligu.Daj nam još Cosica malo je jedan.
Bašić je aminovao i Bibera i Allysona i Turanjanina, jos pricao o njima u superlativima u izjavama.
Turanjanin je kod Nermina imao minute skoro svaku utakmicu, cak je i protiv Neftchia u obje utakmice igrao
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎