Sasvim zasluzeno Inter prolazi dalje, kao prava ekipa se vratili poslije 2:1 i bayernovog ubijanja u prvom pol.
Forza Inter,forza Italia.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
znal koPuma je napisao/la:Posto nisam imao srca da gledam utakmicu, hocel negdje snimak biti, ili link da skinem
ovo ide u arhivu, najmrzi klub u sred njihove arene
Ima na FTV onaj sazetak ili pregled kako god hocesInterista di cuore je napisao/la:jbg ne znam hocel bit gdje na nasim programima snimak,mozda na rts...sacu provjerit.
evo ga kralju : 01:34 Fudbal - Liga šampiona: Bajern - Inter ® na RTS 2 i ja cu vala gledat
Komentator je kao sa BBCa - neverovatno izvestacen, ali je odlepio kad je Pandev dao.Interista di cuore je napisao/la:jbg ne znam hocel bit gdje na nasim programima snimak,mozda na rts...sacu provjerit.
evo ga kralju : 01:34 Fudbal - Liga šampiona: Bajern - Inter ® na RTS 2 i ja cu vala gledat
ja sam barem 2 godine zivota izgubio...pogotov kad je Pandev spasio gol BayernaPuma je napisao/la:ma da je u 5 gledat ce se![]()
jedva cekamstvarno veceras nisam mogo gledati

ma ajde bjezi tamo ! Leo je car,on je okrenu utakmicu sa izmjenomMaGiCa je napisao/la:Ne zanosi se, Dzenane. Leonardo je smesan trener. Mnogo srece, malo taktike.
Kad bi Mou cekao 85. minut za izmene u situaciji kad mu fali 1 gol ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.