Fakat ne kontam ovo "guranje" Hadzikica pa pogledas ove golove sto je primio ove sezone... Prosjek lige pravi. Mi ako cemo vec ovog antitalenta skinuti sa gola onda nam treba neka klasa od golmana a ne ebeni Hadzikic.eccehomo je napisao/la: ↑27 nov 2023, 19:54Mora da ti je Hadžikić neki rod pa toliko lobiraš za njega. Truba golman, ništa bolji od Rogića, a Šaha je za njega Bufon.holyman je napisao/la: ↑27 nov 2023, 16:58Porediti najboljeg golmana lige sa sahinovicem je bezobrazno. Volim sahu i probali smo ga istrpiti maksimalno ali jednostavno nekad treba imati granicu.
Naravno da ce ga Ismir probati izgurati i utusiti nekim turcima za milion, ali siguran sam da ce idalje patiti rezultati, a nama neki cilj grupna faza. Ako se misli napasti titula hadzikic je pod moranje u januaru.
Sreća pa se ti ne pitaš, nama treba puno bolji golman, kakav Hadžikić, ba
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Šahinović je na golu zbog U21 pravila i to je najbezbolnija opcija ne bi me čudilo i kad preraste godine da opet neki golman iz akademije brani ako nešto još sumnjate poslušajte podkast sa Rožmanom gdje čovjek govori da mu ta opcina daje više mogučnosti i širinu na terenu.
Vi bi dovodili novog golmana a vjerovatno ti Buljubašić ide preko zime inda ti u rotaciji ostaje Trako/Mulalić a klupiraš Aničić/Beganović, malo razmislite jbg.
Vi bi dovodili novog golmana a vjerovatno ti Buljubašić ide preko zime inda ti u rotaciji ostaje Trako/Mulalić a klupiraš Aničić/Beganović, malo razmislite jbg.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ja sam siguran da ce Seha bit dobar golman al ako ode u klub kao velez sb koji su dobri al neznacajni i koji se bori za srecu zvanu da neko od 3 jke osvoi kup, da bi igrali evropu..
Jesnostavno da bi bio prvak moras imat golmana koji ti nece prosipat bodeve..
Pogledajte golove protiv tc. To su 50/50 neki bolji golman bi odbranio jesan vrhunski golman oba, al nije problem primiti onakve golove, jer se osjetilo na igracima primili smo go a krivica je svih nas 11. Al burazere ono protiv borca uskog nije samo steta od 4 boda (to je sport) al problem je sto pocnu igraci psihicki pucat u vidu crkli smo zalozili se on ovako dava sam sebi golove, onda tipovi koji su ljuti pocnu da se bune i prema treneru, to pocne da **** atmosver itd.
Ono sto Rozman prica je vise da nebi Sehu mentalno jos vise sjebo (jer rogic nije ni za famosa)
Jesnostavno da bi bio prvak moras imat golmana koji ti nece prosipat bodeve..
Pogledajte golove protiv tc. To su 50/50 neki bolji golman bi odbranio jesan vrhunski golman oba, al nije problem primiti onakve golove, jer se osjetilo na igracima primili smo go a krivica je svih nas 11. Al burazere ono protiv borca uskog nije samo steta od 4 boda (to je sport) al problem je sto pocnu igraci psihicki pucat u vidu crkli smo zalozili se on ovako dava sam sebi golove, onda tipovi koji su ljuti pocnu da se bune i prema treneru, to pocne da **** atmosver itd.
Ono sto Rozman prica je vise da nebi Sehu mentalno jos vise sjebo (jer rogic nije ni za famosa)
Volio bih kad bi naši imali u vidu Čavara iz Širokog, bilo za januar, bilo za ljeto.
Pojedinci na ovom forumu su ono baš tipični pljuvači, i to u jednom jasnom lancu Dal-Mirza-Pena-Ziljkić-?, vidjet' ćemo ko će na kraju nastaviti ovaj niz, realno hejt jeste zaslužio Mirza, ali naši igrači - zbog čega? Ah, Penaranda nije predriblao tri igrača i zabio četiri gola. SofaScore poznavateljima fudbala je sigurno on čista fula. I meni je zaista jasno kada se vrijeđaju naši igrači u toku utakmice, naboj i želja kod svih nas je ogromna, ali nakon utakmice imati kontinuirano loše mišljenje o SVOM igraču je nenormalno.
Stvari koje se pišu o Ziljkiću su dno dna, jer eto ne ispunjava forumske kvalitete, nije baš ni da se piše o njegovom fudbalskom učinku već je on prosto Sandžaklija, kepec, došljo, četnik, plavi i tako, mene zanima šta je to toliko loše momak uradio? Neko je ovdje napisao u fazonu ma kakvi psihički problemi, halo ba? Mislite lahko je igračima? Ovakav tretman Ziljkić definitivno nije zaslužio. Momak je omiljen u svlačionici, prava ljudina i prije svega jako kvalitetan igrač. Zna se za njega i da se družio sa nekim ne baš tako dragim osobama i u ovakvim situacijama je potrebno pružiti podršku, ali pitarluk je bolest, mora se nešto pljuvati - od čistačice do klubskog doktora, nije bitno samo nek se pljuje
Stvari koje se pišu o Ziljkiću su dno dna, jer eto ne ispunjava forumske kvalitete, nije baš ni da se piše o njegovom fudbalskom učinku već je on prosto Sandžaklija, kepec, došljo, četnik, plavi i tako, mene zanima šta je to toliko loše momak uradio? Neko je ovdje napisao u fazonu ma kakvi psihički problemi, halo ba? Mislite lahko je igračima? Ovakav tretman Ziljkić definitivno nije zaslužio. Momak je omiljen u svlačionici, prava ljudina i prije svega jako kvalitetan igrač. Zna se za njega i da se družio sa nekim ne baš tako dragim osobama i u ovakvim situacijama je potrebno pružiti podršku, ali pitarluk je bolest, mora se nešto pljuvati - od čistačice do klubskog doktora, nije bitno samo nek se pljuje

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Hadzikic u Sarajevu???????

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Pa pisao sam i za sahinovica da se popravio i pohvalio ga svaki put kad je sacuvao mrezu, medjutim rijetko kad je cuvao, pogotovo prije dolaska djurickovica.eccehomo je napisao/la: ↑27 nov 2023, 19:54Mora da ti je Hadžikić neki rod pa toliko lobiraš za njega. Truba golman, ništa bolji od Rogića, a Šaha je za njega Bufon.holyman je napisao/la: ↑27 nov 2023, 16:58Porediti najboljeg golmana lige sa sahinovicem je bezobrazno. Volim sahu i probali smo ga istrpiti maksimalno ali jednostavno nekad treba imati granicu.
Naravno da ce ga Ismir probati izgurati i utusiti nekim turcima za milion, ali siguran sam da ce idalje patiti rezultati, a nama neki cilj grupna faza. Ako se misli napasti titula hadzikic je pod moranje u januaru.
Jesnostavno ne smijemo dozvoliti da rezultati pate zbog golmana a milioni se ulazu svaki prelazni rok. To se mora popraviti.
Otkrio si me, hadzikic mi je decko i zato ga prizeljkujem u nasem klubu.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Opet petak utakmica

je li moguce???
Koje su ovo ublehe raspali se da BOG da
Koje su ovo ublehe raspali se da BOG da
-
- Kontakt:
Slovenac sa ekipom trenera koji su bas profi za akademiju?
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
- luckystrike
- Kontakt:
Petak lagano kahva, malo po kancelariji se provrtit', džuma, kahva i lagano niz Bradinu po 3 bobe inshaAllah...
Bravo. Upravo to, kakva ti je odbrana (pogotovo štoperski par) ispred golmana, izutetno utiče na to kako će golman izgledati, koliko samopouzdanje imati i da li će imati clean sheet. Šaha je kritičan na centaršutevima, prekidima i ima grešaka, al toliko priželjkivanje Hadžikića je smiješno jer svi znamo da kad bi Hadžikić kod nas primio, protiv lupam Goska, Sloge, Posušja, dva gola kao prvu utakmicu protiv Zrinjskog da bi bio razapet gore nego Šaha. Da ne pričamo kako bi prošao da onako pogriješi protiv gradskog rivala. Hadžikić je jako sličan Šahi, odbranit će mrtav zicer i prelomit ti utakmicu, a onda će primit gol u svoj ugao kroz oči. Najveća razlika između njih (i razlog tolikog priželjkivanja Hadžikića) je što Šaha brani za FKS dok je Hadžikić u Veležu, a trava je uvijek zelenija u komšijinom dvorištu.holyman je napisao/la: ↑27 nov 2023, 21:02Pa pisao sam i za sahinovica da se popravio i pohvalio ga svaki put kad je sacuvao mrezu, medjutim rijetko kad je cuvao, pogotovo prije dolaska djurickovica.eccehomo je napisao/la: ↑27 nov 2023, 19:54Mora da ti je Hadžikić neki rod pa toliko lobiraš za njega. Truba golman, ništa bolji od Rogića, a Šaha je za njega Bufon.holyman je napisao/la: ↑27 nov 2023, 16:58Porediti najboljeg golmana lige sa sahinovicem je bezobrazno. Volim sahu i probali smo ga istrpiti maksimalno ali jednostavno nekad treba imati granicu.
Jesnostavno ne smijemo dozvoliti da rezultati pate zbog golmana a milioni se ulazu svaki prelazni rok. To se mora popraviti.
Otkrio si me, hadzikic mi je decko i zato ga prizeljkujem u nasem klubu.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
bolje po nas da je u petak tekma,ovi će imati 4 dana da odmore a mi 6,ove iz veleža je i korona navodno pokosila,čuo sam da smo zaganjali nevistića iz dinama na posudbu,mali je već pristao,jakir ganja nekog rumuna i ako ga završi mogli bi ga posuditi
VVVBK
VVVBK
- TurkishAirlines
Razlika nas, Zrinjskog i Borca je u golmanu.
Imamo najlosijeg golmana.
Imamo najlosijeg golmana.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Oba golmana Borca su bolja od naša oba, Hadžikića i svih ostalih u ligi. Golman koji nije kralj svog peterca nije golman u modernom fudbalu. Da ne idemo sad predaleko pa da pričamo o igri nogom i učestvovanju u igri...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Meni prvom Ziljkic nije odgovarao jos dok je u Borcu igrao, tek kad je dosao kod nas. Vidi se da on ima šlifa i Dal, ali ni jedan ni drugi, po mom najskromnijem misljenju nemaju ni tu žar, ni sposobnost da j.eb.eno dignu glavu kad imaju loptu i dodaju svom saigraču. Kad je izgube, nemaju često volje da je zaganjaju i vrate nazad posjed. Slično vrlo kao i Suljić u drugom mandatu. Hebo ga i Ziljkic i Dal.Surreal je napisao/la: ↑27 nov 2023, 20:51Pojedinci na ovom forumu su ono baš tipični pljuvači, i to u jednom jasnom lancu Dal-Mirza-Pena-Ziljkić-?, vidjet' ćemo ko će na kraju nastaviti ovaj niz, realno hejt jeste zaslužio Mirza, ali naši igrači - zbog čega? Ah, Penaranda nije predriblao tri igrača i zabio četiri gola. SofaScore poznavateljima fudbala je sigurno on čista fula. I meni je zaista jasno kada se vrijeđaju naši igrači u toku utakmice, naboj i želja kod svih nas je ogromna, ali nakon utakmice imati kontinuirano loše mišljenje o SVOM igraču je nenormalno.
Stvari koje se pišu o Ziljkiću su dno dna, jer eto ne ispunjava forumske kvalitete, nije baš ni da se piše o njegovom fudbalskom učinku već je on prosto Sandžaklija, kepec, došljo, četnik, plavi i tako, mene zanima šta je to toliko loše momak uradio? Neko je ovdje napisao u fazonu ma kakvi psihički problemi, halo ba? Mislite lahko je igračima? Ovakav tretman Ziljkić definitivno nije zaslužio. Momak je omiljen u svlačionici, prava ljudina i prije svega jako kvalitetan igrač. Zna se za njega i da se družio sa nekim ne baš tako dragim osobama i u ovakvim situacijama je potrebno pružiti podršku, ali pitarluk je bolest, mora se nešto pljuvati - od čistačice do klubskog doktora, nije bitno samo nek se pljuje![]()
Za Penu ne sumnjam da ce pokazat sta zna na* proljece.
*edit
Zadnja izmjena: Mourinhokilledbarca, dana/u 28 nov 2023, 04:43, ukupno mijenjano 1 put.
1946
-
- Kontakt:
Eto Suljica u Velezu kao kod nas,zijani loptu i isprati igraca pogledom i ljudi prime go,slicno i Ziljkic radi. Sva sreca rijesismo se Suljica,onakvi igraci vise ne postoje u modernom fudbalu.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑27 nov 2023, 23:51Meni prvom Ziljkic nije odgovarao jos dok je u Borcu igrao, tek kad je dosao kod nas. Vidi se da on ima šlifa i Dal, ali ni jedan ni drugi, po mom najskromnijem misljenju nemaju ni tu žar, ni sposobnost da j.eb.eno dignu glavu kad imaju loptu i dodaju svom saigraču. Kad je izgube, nemaju često volje da je zaganjaju i vrate nazad posjed. Slično vrlo kao i Suljić u drugom mandatu. Hebo ga i Ziljkic i Dal.Surreal je napisao/la: ↑27 nov 2023, 20:51Pojedinci na ovom forumu su ono baš tipični pljuvači, i to u jednom jasnom lancu Dal-Mirza-Pena-Ziljkić-?, vidjet' ćemo ko će na kraju nastaviti ovaj niz, realno hejt jeste zaslužio Mirza, ali naši igrači - zbog čega? Ah, Penaranda nije predriblao tri igrača i zabio četiri gola. SofaScore poznavateljima fudbala je sigurno on čista fula. I meni je zaista jasno kada se vrijeđaju naši igrači u toku utakmice, naboj i želja kod svih nas je ogromna, ali nakon utakmice imati kontinuirano loše mišljenje o SVOM igraču je nenormalno.
Stvari koje se pišu o Ziljkiću su dno dna, jer eto ne ispunjava forumske kvalitete, nije baš ni da se piše o njegovom fudbalskom učinku već je on prosto Sandžaklija, kepec, došljo, četnik, plavi i tako, mene zanima šta je to toliko loše momak uradio? Neko je ovdje napisao u fazonu ma kakvi psihički problemi, halo ba? Mislite lahko je igračima? Ovakav tretman Ziljkić definitivno nije zaslužio. Momak je omiljen u svlačionici, prava ljudina i prije svega jako kvalitetan igrač. Zna se za njega i da se družio sa nekim ne baš tako dragim osobama i u ovakvim situacijama je potrebno pružiti podršku, ali pitarluk je bolest, mora se nešto pljuvati - od čistačice do klubskog doktora, nije bitno samo nek se pljuje![]()
Za Penu ne sumnjam da ce pokazat sta zna proljece.
-
- Kontakt:
Koji ce nam na posudbi? Dat ovom Rozicu sansu i kontinuitet nista losiji nije od ostalih. Stave lika jednu tekmu i kao los,dok nebude konstantan lika nemojte suditi.nukleusmember je napisao/la: ↑27 nov 2023, 22:18bolje po nas da je u petak tekma,ovi će imati 4 dana da odmore a mi 6,ove iz veleža je i korona navodno pokosila,čuo sam da smo zaganjali nevistića iz dinama na posudbu,mali je već pristao,jakir ganja nekog rumuna i ako ga završi mogli bi ga posuditi
VVVBK
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ziljkić je sve to zaslužio. Malo se zaebao jer je mislio da će njegova patetika trajati zauvijek, te da će vječito ostati gotivan navijačima, bez obzira na trud i partije koje pruža. To može proći negdje drugo, ovdje ne.Surreal je napisao/la: ↑27 nov 2023, 20:51Pojedinci na ovom forumu su ono baš tipični pljuvači, i to u jednom jasnom lancu Dal-Mirza-Pena-Ziljkić-?, vidjet' ćemo ko će na kraju nastaviti ovaj niz, realno hejt jeste zaslužio Mirza, ali naši igrači - zbog čega? Ah, Penaranda nije predriblao tri igrača i zabio četiri gola. SofaScore poznavateljima fudbala je sigurno on čista fula. I meni je zaista jasno kada se vrijeđaju naši igrači u toku utakmice, naboj i želja kod svih nas je ogromna, ali nakon utakmice imati kontinuirano loše mišljenje o SVOM igraču je nenormalno.
Ja ne znam koliko vam se puta mora ponoviti da niko Ziljkića nije uzeo na zub zbog statistike nego zbog NEZALAGANJA i UFURANOSTI. Kap koja je prelila času je tekma s Borcem, gdje smo primili gol zbog njega. Poslije primljenog gola, imao je još dvije situacije gdje nije ispratio igrača do kraja, pa je Radović zagalamio s razlogom. Uvijek ostavljen na vjetrometini dok ovaj ovamo gladi jaja i glumi Neymara. Kad uzmeš i njegove igre, on ne postoji ni u jednom segmentu već odavno. Peljanje i carinjenje lopte, vječito kašnjenje, decision making mu je užasan itd.
Uostalom, nije ga Rožman sklonio bez razloga, kod njega nema mjesta za onog ko se ne bori i ne trudi. Što niko ne psuje Mustafiću, Julardžiji, Renanu, Đuričkoviću, Beganoviću i ostalim? Zato što izgaraju na terenu. Beganović sad protiv Tuzle u 80-toj minuti trči kao da je početak utakmice.
Ziljkić je meni ljigav svakako s ljudske strane. Čim se lizao s onima iz Borca, pa s sudijom na nedavnoj utakmici. Kad bi potpisao za lišticu, isti bi bio.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Haksss, rimljanin90, TETRAPAK i 88 gostiju.