FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Centre forward
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Lik fakat nije napravio izmjenu. 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Hahah kako se fura na Pepa, zavrsit ce bez izmjene
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zasluzena pobjeda, idemo dalje.
Tuchel se preserava.
Tuchel se preserava.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Kimmich se stvarno treba zapitati kada je Goretzka okretniji od njega. Cupo i Coman odigrali za samara. Mazraoui i Kim doktorske partije.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Centre forward
- Kontakt:
Neuer sa 40 kuka i jednom bronzom iz Veleslaloma je i dalje prva jedinica Svijeta.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Rijesen Keln u 3. brzini
Realno trebalo zavrsiti 0:3 a ne 0:1 al eto. I nek Dr. Tuchel nije napravio izmjenu, nema se sta pravdati pri rezultatu 0:1.

Realno trebalo zavrsiti 0:3 a ne 0:1 al eto. I nek Dr. Tuchel nije napravio izmjenu, nema se sta pravdati pri rezultatu 0:1.
Dobra tekma,,samo jake momcadi mogu danas da pobjede 1:0 
Evo Harry kaze ,super pobjeda I da su svi odigrali super tekmu.
Goretzka izgleda hvata formu,danas bio bolji od Kimicha

Evo Harry kaze ,super pobjeda I da su svi odigrali super tekmu.
Goretzka izgleda hvata formu,danas bio bolji od Kimicha

VOLIM BAYERN
Ovo bez izmjena je običan inat, ali je opet Tucheliban uspio da dokaže nekome nešto, ne znamo još uvijek šta, ali očigledno se inatio s nekim u klubu. Dolazi i njegova igra na svoje, najgluplje bi bilo otjerati i njega na kraju sezone, pa šta god da uradi.
Klasicna poruka glavesinama u upravi.
Znamo svi ko se njima zamjeri, kako na kraju zavrsi.

Znamo svi ko se njima zamjeri, kako na kraju zavrsi.
Thomas Tuchel is the first Bayern coach to make no substitutions in a Bundesliga match since Louis van Gaal on 11 December 2010 against St. Pauli

-
- Kontakt:
Dobijes utakmicu i dominiras i opet se ljudi zakace za trivijalnu stvar kao sto je da nije bilo izmjena
. Mozda je covjek mislio da bi izmjene poremetile balans ekipe na 0:1. Koga briga, eto Lige Prvaka u sred iduce sedmice, bit ce prilike za sve.

Ako se glupira zbog informacija o Xabiju, onda je stvarno budala jer ionako pleše po rubu i daleko je da ima rezultate na kojima nekome može dokazivati nešto.coelho41 je napisao/la: ↑24 nov 2023, 22:45Ovo bez izmjena je običan inat, ali je opet Tucheliban uspio da dokaže nekome nešto, ne znamo još uvijek šta, ali očigledno se inatio s nekim u klubu. Dolazi i njegova igra na svoje, najgluplje bi bilo otjerati i njega na kraju sezone, pa šta god da uradi.
Pogresno gledas na sve to. Bolje bi bilo da je napravio 5 izmjena da bi pojedini navijaci i medijski cirkusanti bili zadovoljni.Bundesliga je napisao/la: ↑24 nov 2023, 22:59Dobijes utakmicu i dominiras i opet se ljudi zakace za trivijalnu stvar kao sto je da nije bilo izmjena. Mozda je covjek mislio da bi izmjene poremetile balans ekipe na 0:1. Koga briga, eto Lige Prvaka u sred iduce sedmice, bit ce prilike za sve.
Nema veze sto bi time poremetio ritam ekipe i mozda primio 1:1, bitna je harmonija.
-
- Kontakt:
U pravu si. Bitno je da se niko ne naljuti

Pogotovo igrači, eno Sane sretan ko malo dijete nakon još jedne mega partije.
Dobra je harmonija ( da se niko ne naljuti) kad se ekipa od 17 igrača ( ili manje) na jednom meču nikako ne rotira.
Hajd....Ovaj put su pobjedili ovi što ovo opravdavaju.
Kritika na Tuchelovu igru bez zamjena je neopravdana. I ovi što upiru prstom na to su samo mrzitelji lika i djela TT.
Haha, nek' nas dijele....na četvrtine
Bitan je stav o nečemu i isto tako ga braniti.
Hajd....Ovaj put su pobjedili ovi što ovo opravdavaju.
Kritika na Tuchelovu igru bez zamjena je neopravdana. I ovi što upiru prstom na to su samo mrzitelji lika i djela TT.
Haha, nek' nas dijele....na četvrtine

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- Omerbavarac
- Kontakt:
U Leverkusenu imamo sve ono sto smo zeljeli imati u Dortmundu a to je konstanta i ekipa koja ce nam cijelo vrijeme drzati oci otvorene.
Tuchel je zaista stvorio harmoniju u ekipi iako mu je trebalo puno vremena te uspostavio autoritet i postovanje.
Vidimo da je Daviesa klupirao i neka je, jer se malac vec poceo glupirati.
Tuchel je zaista stvorio harmoniju u ekipi iako mu je trebalo puno vremena te uspostavio autoritet i postovanje.
Vidimo da je Daviesa klupirao i neka je, jer se malac vec poceo glupirati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pletti![]()
News #Wirtz: Currently, he tends to lean towards a transfer to FC Bayern from Leverkusen, provided Bayern is willing. Going directly abroad from Leverkusen is not his first choice at the moment.
The 20 y/o is on top of Bayern‘s list for 2024 or 2025
Bayern wants to try to sign him if there’s a chance but it also depends on Müller/Musiala.
Asking price from Leverkusen: Around €120-130m. @SkySportDE
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Nek je i mene pljunulo jednom u životu da se stvari poklope, pa da idem na Allianz Arenu pogledat Bayern uživo, u Ligi Prvaka protiv Copenhagena
Očekujem dobru utakmicu, Gnabrya, Mullera, Tela od prve minute i het trik Kejna i ja zadovoljan za svoj prvi meč.

Očekujem dobru utakmicu, Gnabrya, Mullera, Tela od prve minute i het trik Kejna i ja zadovoljan za svoj prvi meč.
- Centre forward
- Kontakt:
Sretno i uživaj. 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Hvala Centro. Da ispunim sebi i tu želju, dok fudbal još nije propo.
Poklopilo se:
Poklopilo se:
Tomorrow's game against Copenhagen will be the 100th European Cup game at Allianz Arena since the stadium was inaugurated in 2005
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.