RŠD Velež Mostar

Balorda
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la Balorda » 27 nov 2023, 22:56

Šta, stvarno se forumaše ne pita ništa u klubu? Golemo stvarno, čudo neviđeno.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 27 nov 2023, 22:59

OnlyLeft22 je napisao/la:
27 nov 2023, 22:39
Mislim da trener grijesi sa suljicem gdijeces Suljic igrati pozadi a drugo jednog medu naj brzim igracima premijer lige je peci drzi na klupi imamo tri brza igraca tosu Sturm i Peco i ovaj stoje posude iz Sarajeva vili akoce oniduce godine nazat u Sarajevo onda moramo formirati Peci ima brzinu dali ga moze Peco naslijediti mislim da moze ida bude jos bolji Peco moramo se rijesiti neki igracaajebi ovako Halilovic Dino Halilovic 2 mislim i Suljic nista nije pokazao se jednog gola staje sa Dumicem Bajricem isa momkom stoje stigo iz Konjica Dvoicasu Viska ionako napadac stoje stigo iz Sarajeva po mojoj ravnici imaju 7da idu adovesti Napadaca Sredinu Terena Odbrana mozda 2 na sredini ijos jedan krilni Ma Bitnasu ova Dvojica na sredini da Diktiraju igrom tima
:rol:
Jao komentara na objavi kada je Peco dao gol. Kao da je Peco prime Arshavin. Najbolji igrač u ekipi, produkt naše škole… :facepalm:
Oslljepi zivota mi :rol:

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 27 nov 2023, 23:03

Mislim da trener grijesi sa suljicem gdijeces Suljic igrati pozadi a drugo jednog medu naj brzim igracima premijer lige je peci drzi na klupi imamo tri brza igraca tosu Sturm i Peco i ovaj stoje posude iz Sarajeva vili akoce oniduce godine nazat u Sarajevo onda moramo formirati Peci ima brzinu dali ga moze Peco naslijediti mislim da moze ida bude jos bolji Peco moramo se rijesiti neki igracaajebi ovako Halilovic Dino Halilovic 2 mislim i Suljic nista nije pokazao se jednog gola staje sa Dumicem Bajricem isa momkom stoje stigo iz Konjica Dvoicasu Viska ionako napadac stoje stigo iz Sarajeva po mojoj ravnici imaju 7da idu adovesti Napadaca Sredinu Terena Odbrana mozda 2 na sredini ijos jedan krilni Ma Bitnasu ova Dvojica na sredini da Diktiraju igrom tima
Jao komentara na objavi kada je Peco dao gol. Kao da je Peco prime Arshavin. Najbolji igrač u ekipi, produkt naše škole… :facepalm:
Odmah more statusa tipa eto ne valjaju vam ni sad Velezova djeca. Umalo zbog Velezove djece prije par godina da u Neumu na Meterizu gostujemo. Samo Puce, Djuliman i izlazni juniori koji pokazuju zadovoljavajuci kvalitet pa kud puklo. Najbolje da vratimo iz Fortune onih par momaka pa da se zadovolji objektivna mostarska publika predvodjena roditeljima danas futsalera i nizeligaskih rekreativaca.
19V22

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 28 nov 2023, 00:02

Možda se previše tovarimo na pojedince, ali onako moje mišljenje je da usporedimo li plate Šikala i Suljića, doprinos na terenu, učešće u igri itd..

Manje bih kritikovao Šiketa, dobro je to dijete iskreno i meni puno draže od nekoga sa strane. Njegov fudbalski/životni put je bio jako težak, a njemu kao mladom igraču je potreban kontinuitet igara. Uzmite samo za primjer golmana Sarajeva, koštao ih je malac baš puno bodova. KONTINUITET igara.

Azur me jako brine jer je spor, Halilović i Džafić su zreli za odlaska, Bajrić igra bez glave dva puta sebi kida ligamente, Hasanovic isto drugi put ligamente. Ima puno drugih stvari na koje trebaju prioritentije biti.

Vrijeme je da pocnemo iskoristavati plejadu mladih igrač, to je nešto što dugo čekamo, raduje me budućnost kluba.
Ti si naša ljubav jedina!

aimar21
Kontakt:

Post Postao/la aimar21 » 28 nov 2023, 08:13

Ako Sarajevo dovede Menala, pokrivaju desno krilo još jednim igračem i mislim da se otvara šansa da Guliashvili ostane kod nas. Mlad i dobar igrač koji je već uklopljen u sistem, može biti samo bolji... Po meni nije loša opcija nikako.
City of sunshine... MUSVDG

Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar

Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan

F1 driver: Juan Pablo Montoya

Sambiliong
Kontakt:

Post Postao/la Sambiliong » 28 nov 2023, 09:24

aimar21 je napisao/la:
28 nov 2023, 08:13
Ako Sarajevo dovede Menala, pokrivaju desno krilo još jednim igračem i mislim da se otvara šansa da Guliashvili ostane kod nas. Mlad i dobar igrač koji je već uklopljen u sistem, može biti samo bolji... Po meni nije loša opcija nikako.
Slažem se, Guliju treba samo dobar pas dati, to nam fali odavno već i nadati se da će Klaf to na pauzi popuniti

RASanticeva
Kontakt:

Post Postao/la RASanticeva » 28 nov 2023, 09:33

Bez Mahmića do kraja polusezone.

Upravo SS.ba objavio
Mostar u srcu, Velež do groba

aimar21
Kontakt:

Post Postao/la aimar21 » 28 nov 2023, 09:39

RASanticeva je napisao/la:
28 nov 2023, 09:33
Bez Mahmića do kraja polusezone.

Upravo SS.ba objavio
Žao mi je momka zbog povrede, ali realno je da nam stoperski par funkcioniše savršeno. Iako je možda Mahmić najkvalitetnije rješenje na poziciji U21 igrača, smatram da se ne isplati kvariti stoperski kvar zbog toga. Nekako je lakše istrpiti drugog U21 u ofanzivnijem dijelu terena... U svakom slučaju, brz oporavak želim!
City of sunshine... MUSVDG

Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar

Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan

F1 driver: Juan Pablo Montoya

mobih
Kontakt:

Post Postao/la mobih » 28 nov 2023, 11:42

wth... ko zna prevesti ovo?

mobih
Kontakt:

Post Postao/la mobih » 28 nov 2023, 11:44

zao mi je Mahmica, ali mislim da smo dobili jos jednog kvalitetnog u-21 igraca. trebace ga vjerovatno istrpiti ponekad, ali sto neko napisa, treba mu sad kontinuitet igara... a bice jos golova, to sam siguran...

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 28 nov 2023, 13:02

Mislim da je ovaj komentar jako koristan djeci koja imaju mlijecne zube. Izgovorom ovog teksta zubi sami ispadaju.

Btw Mahmica su pogurali mediji kao najboljeg u21 igraca . S tim da ekipe iz vrha godinama kubure sa stoperima, pogotovo Velez njemu je motiv opao. Tu je on, treba nam,nema boljih na trzistu (nije bilo mislim,a trebao nam je i stoper i godiste) tako da okeeej, nek se oporavi, prodje pripreme, pa cemo vidjeti. Sve u svemu dtoperski par Bruno-Hrksc ne dirati zasad.

Zanima me kakav stav Klaf ima prema tome sto je Suljic u qrcu s formom a ide utakmica protiv njegovog Sarajeva. Za sta ce sam Suljic imati motiv,mac s dvije ostrice. Mozda da im se osveti sto su ga nogirali?
Zadnja izmjena: Direktorcic, dana/u 28 nov 2023, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 28 nov 2023, 13:03

Direktorcic je napisao/la:
28 nov 2023, 13:02
Mislim da je ovaj komentar jako koristan djeci koja imaju mlijecne zube. Izgovorom ovog teksta zubi sami ispadaju
:rol: jesi lud hahahahaha

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 28 nov 2023, 13:38

CampobelloDiMazara je napisao/la:
28 nov 2023, 13:03
Direktorcic je napisao/la:
28 nov 2023, 13:02

Mislim da je ovaj komentar jako koristan djeci koja imaju mlijecne zube. Izgovorom ovog teksta zubi sami ispadaju
:rol: jesi lud hahahahaha
:rol: :rol:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

user1986
Kontakt:

Post Postao/la user1986 » 28 nov 2023, 16:31

Balorda je napisao/la:
27 nov 2023, 22:56
Šta, stvarno se forumaše ne pita ništa u klubu? Golemo stvarno, čudo neviđeno.
Znam da ti je tesko pomiriti se s tim. Da ti jadan ne krojis ekipu. LOL

user1986
Kontakt:

Post Postao/la user1986 » 28 nov 2023, 16:39

fudbalfudbal je napisao/la:
28 nov 2023, 00:02
Možda se previše tovarimo na pojedince, ali onako moje mišljenje je da usporedimo li plate Šikala i Suljića, doprinos na terenu, učešće u igri itd..

Manje bih kritikovao Šiketa, dobro je to dijete iskreno i meni puno draže od nekoga sa strane. Njegov fudbalski/životni put je bio jako težak, a njemu kao mladom igraču je potreban kontinuitet igara. Uzmite samo za primjer golmana Sarajeva, koštao ih je malac baš puno bodova. KONTINUITET igara.

Azur me jako brine jer je spor, Halilović i Džafić su zreli za odlaska, Bajrić igra bez glave dva puta sebi kida ligamente, Hasanovic isto drugi put ligamente. Ima puno drugih stvari na koje trebaju prioritentije biti.

Vrijeme je da pocnemo iskoristavati plejadu mladih igrač, to je nešto što dugo čekamo, raduje me budućnost kluba.
Druze, na tvoj komentar koji je normalan i objektivan niko se nece javiti. Zato sto im taj isti komentar ne ide u prilog, jer oni su zaduzeni samo da svakodnevno pljuju nekog od igraca kome se naklate na kosti, a Sikalo je uvijek prvi. Pa onda tu s vremena na vrijeme dodju na red i Zvona, Vehabovic, Prses, Peco i tako. Ne prestaju da sire mrznju iz njima poznatih razloga, i smatraju da na taj nacin daju podrsku svom klubu.
Degutantno i idiotski, u najmanju ruku.
Ludi su ljudi koji misle da su to navijaci.

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 28 nov 2023, 17:31

user1986 je napisao/la:
28 nov 2023, 16:39
fudbalfudbal je napisao/la:
28 nov 2023, 00:02

Druze, na tvoj komentar koji je normalan i objektivan niko se nece javiti. Zato sto im taj isti komentar ne ide u prilog, jer oni su zaduzeni samo da svakodnevno pljuju nekog od igraca kome se naklate na kosti, a Sikalo je uvijek prvi. Pa onda tu s vremena na vrijeme dodju na red i Zvona, Vehabovic, Prses, Peco i tako. Ne prestaju da sire mrznju iz njima poznatih razloga, i smatraju da na taj nacin daju podrsku svom klubu.
Degutantno i idiotski, u najmanju ruku.
Ludi su ljudi koji misle da su to navijaci.
Ovo napise lik koji pljuje i ne vadi Kadrica iz usta. Hajde bola ne smaraj vise dan ga **** skontali smo da si dobar sa Sikalom, ogadit ces ga raji bola sa tvojim pisanjem a ok je momak. Meni su svi isti, potrosna roba i nikad u zivotu ni sa jednim igracem Veleza nisam niti cu popit kafu.

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 28 nov 2023, 17:39

mozak je napisao/la:
27 nov 2023, 20:00
Vremenska prognoza za petak nije dobra.
Predviđa se obilnija kiša što će uveliko pokvariti posjetu i derbi kola.
Pametno bi bilo, pokupovati sve karte za Vip tribinu u što ne sumnjam, da se skrati prostor na Vip tribini za goste koji namjeravaju doć na utakmicu.
Možda bi najpametnije bilo da se za ovakve utakmice prodaju Vip karte navijačima koji posjeduju samo članske karte, a članovi neka razgrabe po pravilu "ko prije do ulaznice".
Naravno, ako ostane određen broj karti za Vip tribinu ne prodan, onda ih na sami dan utakmice pustiti u slobodnu prodaju bez ikakvih ograničenja.
Ma kakva kisa, nema kise i Bog ce uz nas bit :opaopa: moraju nam se vratit one dvije precke Mlinarica :D

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 28 nov 2023, 17:46

Ubicemo Pitare ko sto smo ubili i medugorce, optimista sam pred ovaj mec :bih:
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 28 nov 2023, 17:49

Ne kontam sto bi se njima uskratilo pravo kupovanja ulaznica za utakmicu. Ko je ikad bio na Kosevu u svojoj organizaciji nikad nije imao problem s njima niti s kupovinom karata. Rijetki ljudi koji kad dodju nikad ne provociraju ni ne prave probleme i sad da im se uskrscuje nesto. Pa protiv Sloge je isto ljudi bilo na dedari i na vipu skoro po onom kijametu. Bit ce mjesta za sve na svakoj tribini, a mi jedino moramo nadigrati sportske prijatelje na terenu i uzeti sva 3 boda bez ikakvog respekta. Ostalo je nepotrebno.
19V22

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 28 nov 2023, 19:02

INFO I Prodaja ulaznica

Od sutra u 10 sati u prodaji će biti dostupne ulaznice za utakmicu 16. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u kojoj će naši Rođeni, dočekati ekipu FK Sarajevo.

Ulaznice možete kupiti u službenim prostorijama Kluba, na adresi Adema Buća 6 u Mostaru, i to u sljedećim terminima:

SRIJEDA
🕒 Od 10 do 15.30 sati

ČETVRTAK
🕒 Od 09 do 15.30 sati

Osim u službenim prostorijama Kluba, svoju ulaznicu možete kupiti i u Caffeu na stadionu Rođeni od srijede od 16 sati.

Na dan utakmice, u petak, ulaznice će biti dostupne u prodaji i na prodajnom mjestu ispred stadiona Rođeni, a o terminu prodaje ćemo vas naknadno obavijestiti.

🔴 Cijene ulaznica:
Tribina ISTOK - 5,00 KM
Tribina SJEVER - 10,00 KM
Tribina ZAPAD - 15,00 KM
ℹ️ Za sve naše najmlađe Rođene do 12 godina, ulaz na stadion je BESPLATAN.

Kupi kartu - Podrži Rođene 🚩🚩🚩
Vidimo se na stadionu‼️
#musvdg
#tickets
VELEŽ IGRA VELEŽ IGRA SVI NA STADION !

I nakon ove utakmice idemo na Grbavicu
Grbavica away u Decembru

Nešto mi je poznato ovo gostovanje

slika
Sta je ovo od Trebinja do Mostara nema kombija za rentat svi izdati morat cu po škutoriji sada traziti ....invanzija na sadaka arenu
Imamo 3 traktora i 2 romobila. Jurisssss
Imamo 32 kombija i 2 minibusa. Citavu Hercegovinu smo obisli i uzeli sve kombije koji su bili na raspolaganju. Danas i sutra moramo jos viditi za bus sto je 90% zavrseno i potrazicemo jos kombija.
Edit: Bus zavrsen, od 18:00 do 20:00 prijave samo danas. Planuce i tu 60-70 mjesta za 15min. Kombiji se i dalje potrazuju.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.