[youtube][/youtube]eurofighter typhoon je napisao/la:***** ******* *********** **************************** ****************************************** ********************************* ********************************************* ********************** **************************** * *****************************
*********************** ********* ************** ******************** *************** ********************* *******************
cesttitam na "zasluzenoj" pobjedi najglupljoj ekipi na svijetu,,,,hebote pa cestitam sto smo bili bolji,cestitam sto smo mi zasluzili prolaz,cestitam sto ste najsugaviija ekipa koja je ikad postojala,cestitam sto imamo glupog van Gaala koji izbacuje robbena,cestitam vam posljedni put na najglupljem i najsugavijim prolazom u historiji nogometa![]()
![]()
![]()
![]()
UBICE NOGOMETA![]()
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
I, još nešto. Zbog Ibrahima debelog Muratovića(komentator na FTV-u)mi je drago što je Bayern fasov'o. Pa više se proder'o kada je Ribery na sredini terena uštop'o loptu, nego kada je Eto'o u 4. minuti zabio za 0:1.
Nego, Coutinho ništa nije ubrz'o, moj @Sarajlija. Pa taj momak je disaster. Gubio lopte, duele, petlj'o, a nije potrč'o kako treba iako je bio svjež. Sva sreća što je Inter i sa igračem manje i polugolmanom proš'o dalje, a to mogu zahvaliti najboljem napadaču na svijetu - Eto'ou.
Nego, Coutinho ništa nije ubrz'o, moj @Sarajlija. Pa taj momak je disaster. Gubio lopte, duele, petlj'o, a nije potrč'o kako treba iako je bio svjež. Sva sreća što je Inter i sa igračem manje i polugolmanom proš'o dalje, a to mogu zahvaliti najboljem napadaču na svijetu - Eto'ou.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
Bundesliga
- Kontakt:
Pozdrav interovci cestitam na pobjedi zahvalite se sudiji pomocnom za prvi go zato sto bi sada bayern bio u nastavku CL...Nije zasluzeno 1000% Bayern je dosta jaca ekipa vidi se u prvom djelu samo sto je trener KLOC zivi zzz nemojte sta zamjerit 
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 15 mar 2011, 23:24, ukupno mijenjano 2 puta.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
igracima svaka cast na prolazu i pobjedi trebalo mi je malo duze da dodjem sebi nakon gola pandeva
jos jednom svaka cast pokazali smo bavarcima kako se vezu kerovi 
- majestic24
- Kontakt:
Tooooooooo braco moja....tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Allah,Isus il koji vam je vec Bog ,Vas nagradio. Pa radujem se prolazu Intera ko kad je Bosna odigrala 1:1 sa Turcima i osigurala baraz. Pa volim sta sam vidio onu us.ranu facu LVG vise od icega. Kakve sam sve komentare citao ove i prosle sedmice od navijaca Bayerna,da ce vas naguziti,razbiti il sta vec. Znao sam,znao sam majke mi da ce ispasti. Nemoze onaj Kraft ciniti cuda dvije utakmice zaredom,nemoze. Imali su srece u prvoj utakmici i slavili,al Vi ste u drugoj pokazali snagu i naguzili ih u vlastitom dvoristu.
Grande Inter,il kako god se pisee
Allah,Isus il koji vam je vec Bog ,Vas nagradio. Pa radujem se prolazu Intera ko kad je Bosna odigrala 1:1 sa Turcima i osigurala baraz. Pa volim sta sam vidio onu us.ranu facu LVG vise od icega. Kakve sam sve komentare citao ove i prosle sedmice od navijaca Bayerna,da ce vas naguziti,razbiti il sta vec. Znao sam,znao sam majke mi da ce ispasti. Nemoze onaj Kraft ciniti cuda dvije utakmice zaredom,nemoze. Imali su srece u prvoj utakmici i slavili,al Vi ste u drugoj pokazali snagu i naguzili ih u vlastitom dvoristu.
Grande Inter,il kako god se pisee
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- eurofighter typhoon
- Kontakt:
mi jesmo imali srece u prvoj,ali je inter imao kvazisrecu u ovoj drugoj....Kakva snaga zivota timajestic24 je napisao/la:Imali su srece u prvoj utakmici i slavili,al Vi ste u drugoj pokazali snagu i naguzili ih u vlastitom dvoristu.
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"
tamam sam odlučio da prestanem da pratim fudbal, ali mi je čiga makedonče vratio nadu u bolje sutra
hebeš fudbal ako Italijani ne haraju, tako je oduvijek bilo jeste i biće...
stvarno zasluženo, večeras sam svim srcem bio uz plavo-crne momke
hebeš fudbal ako Italijani ne haraju, tako je oduvijek bilo jeste i biće...
stvarno zasluženo, večeras sam svim srcem bio uz plavo-crne momke
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- sarajlija89
- Kontakt:
@monolog
a nemoj mi toj Moj govoriti...u kontextu to lose zvuci,ispadoh neznalica jbt
Nisam ja reko da je Coutinho nesto posebno odigro,ko sto i nije...al igra je bila bolja vala nego sa stankovicem...brze su igrali sa njim i fino se otvaro...
za etoa se slazem...fakticki sam ih je odveo da prolaza...
Gazela je to moj monolog
a nemoj mi toj Moj govoriti...u kontextu to lose zvuci,ispadoh neznalica jbt
Nisam ja reko da je Coutinho nesto posebno odigro,ko sto i nije...al igra je bila bolja vala nego sa stankovicem...brze su igrali sa njim i fino se otvaro...
za etoa se slazem...fakticki sam ih je odveo da prolaza...
Gazela je to moj monolog
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Interista di cuore
- Kontakt:
Coutinho je okreno utakmica,iako nije bio najbolji na terenu,ocigledna je bila razlika u igri sa njm na terenu...
al Leonardo,zbog njega mi je najdraze

al Leonardo,zbog njega mi je najdraze
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
eto ti, i mene nazivaju @strucnjakomsarajlija89 je napisao/la:Dva poklonjena gola![]()
![]()
Nema ovdje povratka vise...
Tanka klupa i nedostatak ofanzivnih rjesenja...jbg.Da inter ima nekog boljeg napadaca uz etooa...druga bi prica bila...Pandev los..stankovic spor...ne moze eto sam jbg...
na kraju je i dobar rezultat u prvom pol. za inter...
haj ako neko sazna za download utakmice, nek baci ovde, ubi me ovo nestrpljenje
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
znaš kako je to i kad je Italijanski fudbal pao na najniže grane, opet je njihov klub prvak Evrope i Svijeta, veliki će uvijek biti veliki, a najveći će uvijek biti najveći, kad to skontaš dođi da pričamo o nogometueurofighter typhoon je napisao/la:bolje da si prestao nego ovu interovu presretnu pobjedu odgledaomuXmania je napisao/la:tamam sam odlučio da prestanem da pratim fudbal![]()
![]()
![]()
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Oprosti, ovo je od sreće. Nisam mislio ništa loše, jbg ti. A (nosač) Samuel samo pokazuje ono što 99% ljudi govori(tiho, al' ipak govori) - najbolji je i najubojitiji.sarajlija89 je napisao/la:@monolog
a nemoj mi toj Moj govoriti...u kontextu to lose zvuci,ispadoh neznalica jbt![]()
![]()
![]()
za etoa se slazem...fakticki sam ih je odveo da prolaza...![]()
Gazela je to moj monolog
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- sarajlija89
- Kontakt:
ma ko je vjerovao nakon prvog poluvremena..realno
Al dobro ispade...
bayern se prerano povukao...to je bilo kljucno veceras jbg...nije ni inter nista posebno odigrao da se ne lazemo
Bayern je u prvom pol. mogao sve rijesiti...al eto..sami sebe su izbacili veceras...
@monolog
ma zezam te,nisam nista ni pomislio lose
znas da se ja stalno zaebavam

Al dobro ispade...
bayern se prerano povukao...to je bilo kljucno veceras jbg...nije ni inter nista posebno odigrao da se ne lazemo
@monolog
ma zezam te,nisam nista ni pomislio lose
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Čestitam ! Koliko zasluženo , toliko nezasluženo 
Cestitaj ljudima korektno ako nista drugo a ono na zelji za prolazu koju vi niste imalli u drugom poluvremenu. Sve mozes zahvaliti onom bolesniku i psihopati VGalu koji nema pojma pojma ni sta u gacama nosa a kamoli da vodi veliki klub kakav je Bayern. Zasluzena pobjeda Intera koji vam je u Minhenu zavuko 3 kom. Mi smo prosle godine ispali od Intera ali i tad a i sad Inter i njegovi navijaci su to 100% zasluzili.eurofighter typhoon je napisao/la:***** ******* *********** **************************** ****************************************** ********************************* ********************************************* ********************** **************************** * *****************************
*********************** ********* ************** ******************** *************** ********************* *******************
cesttitam na "zasluzenoj" pobjedi najglupljoj ekipi na svijetu,,,,hebote pa cestitam sto smo bili bolji,cestitam sto smo mi zasluzili prolaz,cestitam sto ste najsugaviija ekipa koja je ikad postojala,cestitam sto imamo glupog van Gaala koji izbacuje robbena,cestitam vam posljedni put na najglupljem i najsugavijim prolazom u historiji nogometa![]()
![]()
![]()
![]()
UBICE NOGOMETA![]()
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Interista di cuore
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Bravo Inter svaka cast zasluzeno ! I svaka cast svim navijacima koji ste ovdje pisali nakon prve tekme da ste uvjereni u prolaz svaka cast !
BvB Echte Liebe !!!
- Interista di cuore
- Kontakt:
hvala sineDamir_BvB je napisao/la:Bravo Inter svaka cast zasluzeno ! I svaka cast svim navijacima koji ste ovdje pisali nakon prve tekme da ste uvjereni u prolaz svaka cast !
i tnx na trzi,nemam kredita da odgovorim
Kazu nikad ne otpisujte Njemce, ja bih rekao nikad ne otpisujte Talijane i kad su najmrljaviji i najslabiji znaju da se dignu iz ponora. Ne razumijem zaista sta su to njemacki klubovi osvajali u Evropi pa su sada uzeli Talijanima jedno mjesto u LP
.
Sjecate se 2006.godine i skandala u Italiji kad je Juve izbacen u drugu ligu, a Milanu oduzeta bruka bodova, e te godine Italia je osvojila SVJETSKO PRVENSTVO i to u Njemackoj gdje su cak i porazili domacine u 1/2 finalu.
Italia je uvjeka bila i bice pojam fudbala za Njemce.
Sjecate se 2006.godine i skandala u Italiji kad je Juve izbacen u drugu ligu, a Milanu oduzeta bruka bodova, e te godine Italia je osvojila SVJETSKO PRVENSTVO i to u Njemackoj gdje su cak i porazili domacine u 1/2 finalu.
Italia je uvjeka bila i bice pojam fudbala za Njemce.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
a pa ljudi šta ću napisat neznam gdje sam još :=)
ovako se nisam radovao ni kad smo Ligu prvaka osvojili
utakmica počela maestralno pogotkom Eto'a uz asist Pandeva.... dalje u prvom pol. NIŠTA
jako loše !!! Sneijder negdje lijevo čuva Robbena
, Pandev katastrofalan desno, CESAR
jako loše sve nakon 5.minute...
a onda negdje oko 60.minute budi se Pazza Inter stroj....
Sneijder ga uvalja u malo mrežicu, šansa Pandeva preko gola, Ranocchia također ima strašnu šansu, te šansa Sneijdera Pandev brani...
u tim trenucima sam opsovao svaku žensku osobu iz obitelji Pandev te se ovim putem izvinjavam Goranu kralju jedinom
kako ga legenda uvali pod prećku svaka mu čast....
ali Eto'ooooo... pa ljudi moji trenutno u svijetu najbolji ŠPIC.... izdvojio bih još FENOMENALNOG Cambiassa te RANOCCHIU... ova dvojica uz Eto'a su zaslužili čistu desetku.... također Sneijder i Pandev
LEONARDU svaka čast... pozitivno me je iznenadio u drugom poluvremenu, ali ono poslije trećeg gola kad sam vidio učinilo je da ga VOLIM... hahahaha kako su on i Materazzi uletili u teren kad je gol pao.... hahahaha
IDOLI
FORZA INTER idemo dalje.... priželjkujem u daljnem ždrijebu Schalke da poizbacujemo preostale Švabe...
ovako se nisam radovao ni kad smo Ligu prvaka osvojili
utakmica počela maestralno pogotkom Eto'a uz asist Pandeva.... dalje u prvom pol. NIŠTA
jako loše !!! Sneijder negdje lijevo čuva Robbena
jako loše sve nakon 5.minute...
a onda negdje oko 60.minute budi se Pazza Inter stroj....
Sneijder ga uvalja u malo mrežicu, šansa Pandeva preko gola, Ranocchia također ima strašnu šansu, te šansa Sneijdera Pandev brani...
u tim trenucima sam opsovao svaku žensku osobu iz obitelji Pandev te se ovim putem izvinjavam Goranu kralju jedinom
ali Eto'ooooo... pa ljudi moji trenutno u svijetu najbolji ŠPIC.... izdvojio bih još FENOMENALNOG Cambiassa te RANOCCHIU... ova dvojica uz Eto'a su zaslužili čistu desetku.... također Sneijder i Pandev
LEONARDU svaka čast... pozitivno me je iznenadio u drugom poluvremenu, ali ono poslije trećeg gola kad sam vidio učinilo je da ga VOLIM... hahahaha kako su on i Materazzi uletili u teren kad je gol pao.... hahahaha
IDOLI
FORZA INTER idemo dalje.... priželjkujem u daljnem ždrijebu Schalke da poizbacujemo preostale Švabe...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.