BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
sta je ovo na FTV bilo, svi objavljuju a nigdje video
Mislim da bi Koševo bilo idealno uz pomoc drzave kantona j saveza bi se moglo dovesti u red za utakmice baraža 30 hiljada ljudi mislim da bi bilo idealno. Čak mislim da Koševu ne treba puno da bude u toj kategoriji koja se zahvtjeva. Ima se vremena dovoljno smatram da bi se za 4 mjeseca moglo sve završiti. Da su pametni vec bi sutra svi sjeli za jedan sto i završili to čak šta mislim Kanton i Federacija bi to.mogli sami završiti uz minimalnu administrativnu pomoć opštine i saveza.
Kod njih je rat, pa Šahtar dobi Barcelonu sa većinom iz svoje akademijeRedBlue je napisao/la: ↑27 nov 2023, 13:34Na stranu sve, ovako objektivno gledano sa strane ne vidim zasto bi se BiH plasila Ukrajine. To je jedna utakmica i jos igrate na domacem terenu. Nema tu neke dobitne taktike, neke ljepote fudbala i sl, ide se na sve ili nista, maksimalno svaki igrac. Bez obzira na sve peripetije oko trenera, sastava ekipe, BiH dajem blagu prednost. Kod njih je rat u drzavi i sve gore stanje, nakon ovog u Gazi su pali u drugi plan, do proljeca ce sigurno biti jos gore, moral nikakav, vidim da imaju dosta igraca iz domace lige. Isto tako ako prodjete ovu prvu prepreku, Island i posebno Izrael su laksi protivnici od Ukrajine.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
I Ukrajina je taraba u barazima veca od nas, sigurno da su 5,6 puta ispadali
Ne ispunjava uslove jer je 2. kategorije, samo bilino polje i grbavica koji su 3. kategorije.Sindikat12 je napisao/la: ↑27 nov 2023, 21:09Kad bi u nekum ludilo dobili Ukrainu, da li bi Koševo bilo opcija za finale? Ispunjavali uslove Uefe?
Bilo bi lagano 35 hiljada na stadionu.
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
-
- Kontakt:
Kakva samo bahatost ovog Isanovica, hladno je popljuvao Hamulu javno na televiziji i rekao kako ne zasluzuje poziv...
Navukao si bez razloga gnjev svih forumasa na sebe sa ovim nesmotrenim izjavama
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ja nisam imao pojma ni ko je taj Isanovic ali evo nek je pokazao koliki je njasero.19vendetta87 je napisao/la: ↑28 nov 2023, 00:22Kakva samo bahatost ovog Isanovica, hladno je popljuvao Hamulu javno na televiziji i rekao kako ne zasluzuje poziv...
sreca mu je sto hamula ne govoro bosanski
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
bespotrebno spominjanje pojedinaca, pa i Hamulica.. kad smo kod toga, decko je imao par nesreca s varom. Ponisteno mu je par golova. Znaci blizu je da procepi.
Ziljkica takodjer spominjali, Ziljkic je dobio vise poziv na osnovu tog prvog poziva a tad je bio u formi. Sofascore moze potvrditi.
Savo, takodjer smisleno odgovorio, samo je jos trebao reci da nismo imali rezultatski imperativ u ova dva meca proed izostanaka i kartona. Probao je sve ono sto je bilo oko repke, tj najbolje nase.
Nadam se da imalo znanja posjeduje da ovo poslozi koliko toliko i da odradimo ove dvije tekme ko da su pred sudnji dan.
Od igraca, navijaca, medija svih nas. Po stranu staviti sve probleme i sranja, a poslije baraza bio uspjesan ili ne, odmah poceti rjesavati goruca pitanja.
Dzemidzic mnogo namazan igrac... Ono sto je rekao, kantonalne organizacije su problem i ljudi koji se delegiraju preko toga. I savez je jedna razgranata mreza, ala politicki sistem BiH. Ima tu svega..
Ok, Uradilo se posla oko terena, stadiona, i pored malverzacija.. za prolaznu ocjenu.
MEDJUTIM SUDJENJE JE U RANGU AFRICKOG KONTINENTA, sramota za nas u srcu evrope.
Ziljkica takodjer spominjali, Ziljkic je dobio vise poziv na osnovu tog prvog poziva a tad je bio u formi. Sofascore moze potvrditi.
Savo, takodjer smisleno odgovorio, samo je jos trebao reci da nismo imali rezultatski imperativ u ova dva meca proed izostanaka i kartona. Probao je sve ono sto je bilo oko repke, tj najbolje nase.
Nadam se da imalo znanja posjeduje da ovo poslozi koliko toliko i da odradimo ove dvije tekme ko da su pred sudnji dan.
Od igraca, navijaca, medija svih nas. Po stranu staviti sve probleme i sranja, a poslije baraza bio uspjesan ili ne, odmah poceti rjesavati goruca pitanja.
Dzemidzic mnogo namazan igrac... Ono sto je rekao, kantonalne organizacije su problem i ljudi koji se delegiraju preko toga. I savez je jedna razgranata mreza, ala politicki sistem BiH. Ima tu svega..
Ok, Uradilo se posla oko terena, stadiona, i pored malverzacija.. za prolaznu ocjenu.
MEDJUTIM SUDJENJE JE U RANGU AFRICKOG KONTINENTA, sramota za nas u srcu evrope.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Hvala prijatelju.Mow je napisao/la: ↑28 nov 2023, 00:04Ne ispunjava uslove jer je 2. kategorije, samo bilino polje i grbavica koji su 3. kategorije.Sindikat12 je napisao/la: ↑27 nov 2023, 21:09Kad bi u nekum ludilo dobili Ukrainu, da li bi Koševo bilo opcija za finale? Ispunjavali uslove Uefe?
Bilo bi lagano 35 hiljada na stadionu.
Šteta, kakvo bi ludilo bilo finale protiv zidova na koševu.
Protiv Ukrajine
Šehić
Dedić Ahmedhodzic Hadzikadunic Barišić Kolasinac
Pjanić Tahirovic Krunić
Dzeko Demirović
A u finalu
Šehić
Dedić Ahmedhodzic Hadzikadunic Kolasinac Gazibegovic
Pjanić Rahmanović Krunić
Dzeko Demirović
A mozemo probati i
Šehić
Dedić Ahmedhodzic Hadzikadunic Kolasinac
Pjanić Tahirovic Krunić
Rahmanović
Dzeko Demirović
Šehić
Pjanić Tahirovic Krunić
Dzeko Demirović
A u finalu
Šehić
Pjanić Rahmanović Krunić
Dzeko Demirović
A mozemo probati i
Šehić
Pjanić Tahirovic Krunić
Rahmanović
Dzeko Demirović
Ta prva postava je naša trenutno najjača postava.Gunther je napisao/la: ↑28 nov 2023, 11:29Protiv Ukrajine
Šehić
Pjanić Tahirovic Krunić
Dzeko Demirović
A u finalu
Šehić
Pjanić Rahmanović Krunić
Dzeko Demirović
A mozemo probati i
Šehić
Pjanić Tahirovic Krunić
Rahmanović
Dzeko Demirović
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Protiv jačih reprezentacija smo igrali dobro u ovoj formaciji a protiv ekipa naseg ranga ili slabijih nam je uvijek nedostajao ofanzivni vezni. Sto je najsmješnije Kodro je bio na dobrom putu tj imao je dobru ideju jer je izveo takvu formaciju ali mu je ofanzivni vezni bio Nalić a ne Hajradinović, Rahmanović ili Bašić
- Davidoffgold
- Kontakt:
Vi stvarno ljudi mislite da će se stvari u našoj i oko naše reprezentacije u narednih par mečeva (baražu) riješiti "idealnom formacijom" ili "idealnim sastavom jedanaest igrača". Možeš izvesti prvu ekipu Real Madrida da igra ali sa ovakvim savezom i atmosferom oko saveza mi nemamo šta tražiti i to je činjenica. Ne postoji taj magični sastav kojim ćemo doći do pobjede. Nije do sastava/formacije/taktike nego do činjenice da jedan profesionalni fudbaler koji igra u ino.ligama dođe iz kluba gdje je sve bolesno organizirano od ishrane do treninga i recovery-a u jednu reprezentaciju gdje ništa, ali baš ništa nažalost nije profesionalno. I tu se taj igrač razočara nažalost, pogotovo ako još nije odrastao u BiH. Mislio sam da ovo nikada neću reći ali treba se ugledati na Bugare dok još nije kasno i nemojte me pogrešno shvatiti volim našu repku ali ovo je deep shit trenutno
.

Une vie honorable est une vie éternelle
Davidoffgold je napisao/la: ↑28 nov 2023, 12:17Vi stvarno ljudi mislite da će se stvari u našoj i oko naše reprezentacije u narednih par mečeva (baražu) riješiti "idealnom formacijom" ili "idealnim sastavom jedanaest igrača". Možeš izvesti prvu ekipu Real Madrida da igra ali sa ovakvim savezom i atmosferom oko saveza mi nemamo šta tražiti i to je činjenica. Ne postoji taj magični sastav kojim ćemo doći do pobjede. Nije do sastava/formacije/taktike nego do činjenice da jedan profesionalni fudbaler koji igra u ino.ligama dođe iz kluba gdje je sve bolesno organizirano od ishrane do treninga i recovery-a u jednu reprezentaciju gdje ništa, ali baš ništa nažalost nije profesionalno. I tu se taj igrač razočara nažalost, pogotovo ako još nije odrastao u BiH. Mislio sam da ovo nikada neću reći ali treba se ugledati na Bugare dok još nije kasno i nemojte me pogrešno shvatiti volim našu repku ali ovo je deep shit trenutno.
Samo plasman na Euro moze nesto promjeniti. Finansijski za reputaciju reprezentacija i da plasmanom privucemo nove mlade igrače koji mogu igrati za nas. Moramo stvoriti najbolju moguću atmosferu oko reprezentacije iako je sve crno.
- Davidoffgold
- Kontakt:
Slažem se sa tobom u jednom da je sve crno i da se mora promjeniti. Plasmanom na Euro to nećemo uraditi, a znaš li i zašto ? Zato što će ljudi koji sjede u savezu a nema pojma ni kako izgleda fudbalska lopta i dalje ostati tu uz opravdanje da je "cilj" postignut. Ja se iskreno divim Finskoj fudbalskoj reprezentaciji. To je zemlja koja nema veze sa fudbalom. Iskreno njihova prva liga kvalitetom je ispod naše ja makar ne znam ni za jedan njihov klub. Njihov sport je hokej/skijanje. U fudbalu pored Pukkia imaju golmana bayera onog polumađara i glena kamaru. Dakle i jedan i drugi su polu/finci ili imigranti nebitno. Ono što oni imaju je organizacija saveza,disciplina u timu i moderan stil fudbala gdje svaki igrač mora da može da trči 190 a ne 90 minuta. Svaka čast ljudima...Gunther je napisao/la: ↑28 nov 2023, 12:22Davidoffgold je napisao/la: ↑28 nov 2023, 12:17Vi stvarno ljudi mislite da će se stvari u našoj i oko naše reprezentacije u narednih par mečeva (baražu) riješiti "idealnom formacijom" ili "idealnim sastavom jedanaest igrača". Možeš izvesti prvu ekipu Real Madrida da igra ali sa ovakvim savezom i atmosferom oko saveza mi nemamo šta tražiti i to je činjenica. Ne postoji taj magični sastav kojim ćemo doći do pobjede. Nije do sastava/formacije/taktike nego do činjenice da jedan profesionalni fudbaler koji igra u ino.ligama dođe iz kluba gdje je sve bolesno organizirano od ishrane do treninga i recovery-a u jednu reprezentaciju gdje ništa, ali baš ništa nažalost nije profesionalno. I tu se taj igrač razočara nažalost, pogotovo ako još nije odrastao u BiH. Mislio sam da ovo nikada neću reći ali treba se ugledati na Bugare dok još nije kasno i nemojte me pogrešno shvatiti volim našu repku ali ovo je deep shit trenutno.
Samo plasman na Euro moze nesto promjeniti. Finansijski za reputaciju reprezentacija i da plasmanom privucemo nove mlade igrače koji mogu igrati za nas. Moramo stvoriti najbolju moguću atmosferu oko reprezentacije iako je sve crno.
Une vie honorable est une vie éternelle
U 10 puta boljem okruzenju i atmosferi oko reprezentacije smo odigrali do sada jedan baraz lige nacija jos dok su igraci poput Dzeke i Pjanica itd bili znatno mladji i na vecem nivou i izbacise nas amateri iz Sjeverne Irske odmah u polufinalu kuci na Grbavici. Opet mislim i nadam se da mozemo proci Ukrajinu ali kad se sve postavi na papir objektivno nemamo sanse zbog sveopsteg stanja, ponovo se trenira 7 dana po Ilidzi, porodice ovo ono zna se kako ide itd..Neprofesionalizam u savezu a i u samoj reprezentaciji.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ne moze plasman nazalost nista promijeniti. Jedino sto cemo tad gurnuti pod tepih tjeranje saveza i sto ce ova bagra rastaliti pare od eventualnog odlaska na EP. Apsolutno nista nece sa tim parama uraditi za boljitak fudbala u BiH. Ja bi vise volio da postupimo kao Bugari, taman ni ne otisli na EP, a svakako necemo.Gunther je napisao/la: ↑28 nov 2023, 12:22Davidoffgold je napisao/la: ↑28 nov 2023, 12:17Vi stvarno ljudi mislite da će se stvari u našoj i oko naše reprezentacije u narednih par mečeva (baražu) riješiti "idealnom formacijom" ili "idealnim sastavom jedanaest igrača". Možeš izvesti prvu ekipu Real Madrida da igra ali sa ovakvim savezom i atmosferom oko saveza mi nemamo šta tražiti i to je činjenica. Ne postoji taj magični sastav kojim ćemo doći do pobjede. Nije do sastava/formacije/taktike nego do činjenice da jedan profesionalni fudbaler koji igra u ino.ligama dođe iz kluba gdje je sve bolesno organizirano od ishrane do treninga i recovery-a u jednu reprezentaciju gdje ništa, ali baš ništa nažalost nije profesionalno. I tu se taj igrač razočara nažalost, pogotovo ako još nije odrastao u BiH. Mislio sam da ovo nikada neću reći ali treba se ugledati na Bugare dok još nije kasno i nemojte me pogrešno shvatiti volim našu repku ali ovo je deep shit trenutno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.