Pa po ovome sto je Savo probao sa Slovackom krilni napadaci Demirovic i Hamulic ce pokrivati krila pa bolje i tako makar mogu povuci loptu nego Stevanovic i jos jedan veznjak u sredini da glumi kriloInatSilniBosanski je napisao/la: ↑21 nov 2023, 17:40Moliti Boga da nesto bude od ovog Kikanovica, eventualno pokusati sa Spikicem, na drugoj strani cemo morati trpiti Demirovica nevjerovatno je da on u Ausburgu izgleda bas polivalentno i nerijetko i rotira pozicije tokom utakmice.Arvid je napisao/la: ↑21 nov 2023, 17:06Nismo mi tanki na krilima, već ih nemamo uopšte.zgembo89 je napisao/la: ↑16 nov 2023, 13:35Mi smo tanki na golmanskoj poziciji na krilima i ofanzivni vezni ovo ostalo sve mozemo poklapati al definitivno ove 4 pozicije vidjet cemo ove dvije utakmice sta Savo razmislja i da li uopste igra lici na nesto niie fazon ni pozvati 25 igraca ako ih ne mozes koristiti
ne znam kakve su sanse ali da je imalo pameti Dzenan Pejcinovic bi se trebao ozbiljno razmatrati poslije povlacenja Dzeke.
Moje misljenje da je imao stabilnu odbranu sa Kolasincem Dedicem Ahmedhodzicem da bi to puno bolje izgledalo jer Mujakic Gojkovic i Gazibegovic su uzasni bili