Pa sto pisete. Cemu spinovanje o broju, nije da niste i ranije pokusavali.
Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ti si zadnji koji treba o brojevima da piše, vjeruj mi. Ako se neko ovdje isprebrukavao na tu temu to si ti.KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 nov 2023, 13:59Pa sto pisete. Cemu spinovanje o broju, nije da niste i ranije pokusavali.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- KONTRASVIH
- Kontakt:
DemantujMiljacka je napisao/la: ↑28 nov 2023, 14:06Ti si zadnji koji treba o brojevima da piše, vjeruj mi. Ako se neko ovdje isprebrukavao na tu temu to si ti.KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 nov 2023, 13:59Pa sto pisete. Cemu spinovanje o broju, nije da niste i ranije pokusavali.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Kakvo brukanje.Miljacka je napisao/la: ↑28 nov 2023, 13:51Cuspajz je napisao/la: ↑28 nov 2023, 13:29Ako nista postujem ih sto su karakterni evo i ovdje preskoce 10 tak redova pa prave kop nije samo na kosevuKONTRASVIH je napisao/la: ↑28 nov 2023, 13:11![]()
![]()
Jos uvijek porede kop manijaka od 1300 sa njihovim kopom od 800![]()
![]()
Evo i u Posusju ih je bilo bar 300 vise od manijaka.
![]()
A šta treba genije? Da raja na sjeveru stoji u prvih 5 redova i 90 minuta navija i gleda u transparent? Je li Manijaci na Koševu stoje u prvih 5 redova i gledaju u transparente čitavu utakmicu? Kakav klaun![]()
Taj je pisao da se domaći navijači boje doći na utakmicu kad oni gostuju.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Sto je najjace ,stoje druze..Miljacka je napisao/la: ↑28 nov 2023, 13:51Cuspajz je napisao/la: ↑28 nov 2023, 13:29Ako nista postujem ih sto su karakterni evo i ovdje preskoce 10 tak redova pa prave kop nije samo na kosevuKONTRASVIH je napisao/la: ↑28 nov 2023, 13:11![]()
![]()
![]()
![]()
A šta treba genije? Da raja na sjeveru stoji u prvih 5 redova i 90 minuta navija i gleda u transparent? Je li Manijaci na Koševu stoje u prvih 5 redova i gledaju u transparente čitavu utakmicu? Kakav klaun![]()
Fk Željezničar.
Jašta radiPablo11 je napisao/la: ↑28 nov 2023, 14:35Sto je najjace ,stoje druze..
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Haloo....da li je Luka ovde Samir Bekrić
L. Da izvolite
S. Pa vidi mi bi željeli da dodješ kod nas jednom si izjavio da voliš zeljA
L. Da nisam baš zadovoljan statusom obde u Dinamu....kakve uslove nidite.
S. Ti samo reci cifru nije problem i onako ti nečemo ništa platiti ali ti nas možeš tužiti imamo mi humanitarni broj pa čemo isprositi od navijača i onda ti sve isplatimo.
L. Ali zvao me je i Ibričić....
S. Ma ništa to, Rozman je ubleha Mirviću istice vrijeme, mi smo ti radnički klub stvar filozofije....
L. Ali mi nude 10k€ i granje u Europi
S. Pusti to imamo nastavnika na praksi 700 milijardi...
Tu...tu...tu...tu
L. Da izvolite
S. Pa vidi mi bi željeli da dodješ kod nas jednom si izjavio da voliš zeljA
L. Da nisam baš zadovoljan statusom obde u Dinamu....kakve uslove nidite.
S. Ti samo reci cifru nije problem i onako ti nečemo ništa platiti ali ti nas možeš tužiti imamo mi humanitarni broj pa čemo isprositi od navijača i onda ti sve isplatimo.
L. Ali zvao me je i Ibričić....
S. Ma ništa to, Rozman je ubleha Mirviću istice vrijeme, mi smo ti radnički klub stvar filozofije....
L. Ali mi nude 10k€ i granje u Europi
S. Pusti to imamo nastavnika na praksi 700 milijardi...
Tu...tu...tu...tu
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Zna li neko šta je razlog onako slabe brojke Manijaka protiv Posušja?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Respect za Čelik za ovo, baš dobar potez. Ujedno je i dobar pokazatelj kakve gluposti o posjeti novinari pišu, tipa Kurbegović.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑28 nov 2023, 13:45Zasto vasi klubovi ne objavljuju koliko karti prodaju? Tako cete rijesiti dileme oko broja. Procjena delegata je samo procjena. Ovako fino objavis i gotova prica.
https://nkcelik.ba/ulaznice/
I dobre i lose utakmice, sve vidis.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Napisano ti 10ak redova a ti ko maksim
Dzeni Uscuplicu nije produzen ugovor u Akademiji, izgleda i on pricao protiv saveza na TV-u pa dobio otkaz.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Mogu i ja napisati da sam Ferguson. Tastatura trpi sve, ti si živi dokaz tome.KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 nov 2023, 15:07Napisano ti 10ak redova a ti ko maksim![]()
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Nije ni kod nas tacno koliko gledalaca ima. Djeca besplatan ulaz imaju, sto je pozitivno i djece bas bude na stadionu. Onda imas sponzorske karte i goste skoro na svakoj utakmici, gdje pozovemo skoro citavu neku omladinsku skolu na utakmicu. Ali moze se uzeti kao neko mjerilo, iako nije bas tacan podatak ljudi na stadionu, nego samo prodanih ulaznica.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑28 nov 2023, 13:45Zasto vasi klubovi ne objavljuju koliko karti prodaju? Tako cete rijesiti dileme oko broja. Procjena delegata je samo procjena. Ovako fino objavis i gotova prica.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
2024 godina na vratina, kod plavih prostitutki sve isto 

Boli boli
Jehovini svjedoci, pa plave hladetine... prestigli su ravnozemljase i scijentologe

Boli boli
Jehovini svjedoci, pa plave hladetine... prestigli su ravnozemljase i scijentologe
Zadnja izmjena: JVVVST, dana/u 28 nov 2023, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da ali procjena delegata je zvanična i tako se upisuje.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑28 nov 2023, 13:45Zasto vasi klubovi ne objavljuju koliko karti prodaju? Tako cete rijesiti dileme oko broja. Procjena delegata je samo procjena. Ovako fino objavis i gotova prica.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Kad si počeo navijati za Željezničar? Prije tri mjeseca?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- TurkishAirlines
Pa nece valjda o rezultatima pisati?Miljacka je napisao/la: ↑28 nov 2023, 13:45Grob te yebo kakvi paćenici i kompleksaši...
Nakon nekoliko utakmica napokon dočekali da su kopovi na sjeveru i jugu tu negdje po brojnosti, iako smo mi igrali u petak po kiši, a oni u nedjelju i bez padavina. Ispisali paćenici 20 stranica o tome i ne možeš živjeti od budala.![]()
Ali meni je to sasvim okej, na tome i vidim koliko ih zapravo boli ova prosječna posjeta, a i kop na sjeveru ove sezone.
Siluješ ih na derbiju, bježiš im 11 bodova nakon 15. kola, ti se boriš za titulu, oni sedmi, ti prošao u kupu, oni ispali od drugoligaša, (naj)veća ti prosječna posjeta na utakmicama, ti plaćaš pojačanja po 100 i više hiljada, oni na škrge dišu i prose na humanitarni broj... Sve same traume.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Svaka vama cast na brojci u Posusju ali treba sagledati sve pa onda ismijavati druge...KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 nov 2023, 13:11![]()
![]()
![]()
To vam je mislim bilo prvo gostovanje ove sezone odmah nakon pobjede nad Borcem i evrope i nakon za vas uspjesne prosle sezone. Vjerovatno bi ta brojka sad bila manja. Kako god nema mjesta za ismijavanjem tih brojki i kod jednih i kod drugih jer puno je tu faktora