LOL. Baš bih volio da algoritam izbaci tko je šta kad pisao, baš sam i zapratio bio ove godine i pred prošlu sezonu i to je frapantno kako su se mnogi izblamirali, odnosno to nitko ne pamti nit prati ni obratno. Analiza igre topic zamro jako brzo itd. Nema smisla zaista ulaziti u ovo s tobom poglavito. Ajd, evo pokrenulo se, sa mnom nitko ne želi diskutirati nažalost pa onda super, ja ću se povlačiti, evo živnulo odmah kad si se vrnuo.alemsa je napisao/la: ↑29 nov 2023, 00:14Pa i kad se ulazilo u te rasprave/diskusije koristili su se neki argumenti/pokrica. PER, TS, %assisted koseva, type of plays/akcije itd. Random citaoc je mogao makar nauciti to od nas veterena, to od vas nisam procitao 5 sezona, igraci X 30 poena, 10 asistencija, i cao.Felixians4 je napisao/la: ↑29 nov 2023, 00:08premalo, u tome je problem. a da je točno da na forumu radije i taj sadržaj koji je bio loš nego tweeter botovanje ili puko prenošenje vijesti, statistike i sl... to da.
npr. ova rookie generacija, posebno chet i wemby po svemu su kudikamo napredniji i intrigantniji no zadnjih godina rookieji pa nitko ništa ne ostavlja na rookie topic, dakle riječ je o nečemu drugome.
bilo je vrhunskih RS, no aj, neću ni ja više sam nametati nešto s čime se nitko ne slaže, odustajem od tih unaprijed besmislenih bitaka.
Longest winning streaks :
Orlando Magic : 7 Wins (next game vs WIZARDS)
Phoenix Suns : 7 Wins (next game @ RAPTORS)
Longest losing streaks :
Detroit Pistons : 14 Loses (next game vs LAKERS)
San Antonio Spurs : 12 Loses (next game @ HAWKS)
ovaj in season kup će sada biti pod punim fokusom na KO sistem, a bilo bi im za ubuduće logičnije da jednostavno u kompletu odrade čitav turnir kroz mjesec dana, ovako mizeran postotak fanova zna kad se igra taj kup "po grupama" niti se prate kalkulacije za isti, nema hypea.
p.s. zanimljivo s obzirom koliko si tu forsirao hardena i to ti je bilo 80% narativa, a sada je narativ RS je sranje, trening, a playoffs se važi. a znamo koji je konsenzus oko hardena..