Sta kaze prolaznik jeli ovo opet Velez igra

Sta kaze prolaznik jeli ovo opet Velez igra
Ma razumijem ga, koliko smo puta u hiljadama isli u Sarajevo zadnjih 100 godina. Imaju negdje novine iz 1934. godine i pise "na stadionu u Sarajevu je bilo nekoliko hiljada navijaca Veleza"
Joj ako pobjedimo Sarajevo ide nas 1000 u SarajevoCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑28 nov 2023, 19:54Meni je najdraze ono prosle godine nakon korone kada su ukinuli restrikcije za gostujuce. Manijaci bili na istoku jer je jug bio suspendovan. U dlaku izbacise nas na poluvremenu![]()
Mogao bi i Ribic uskoro medju prvih 11OnlyLeft22 je napisao/la: ↑28 nov 2023, 20:49Haskic
Suljic - Puce - Dzafic/Vehabovic
Prses - D. Halilovic
Sturm - Oliveira - Hrkac - Orec
Hadzikic
Ko zna, mozda i veliki Demir Peco bude u prvih 11
Ali ocekujem da ce Edo igrati kao krilo
Po meni nije to loša opcija. Obojica su kvalitetna. Hadžikić mi je odličan i dalje mislim da je reprezentativni kalibar. Igra nogom mu je kao u veznog igrača i odgovara nam apsolutno. Što se tiče golmana, Vasilj iz GOŠK-a se pokazao kao dobar, a jako je mlad. Jedina prepreka bi mogla biti ta ako je bio kod međugoraca, ali ne znam gdje je počeo...Dariovfc je napisao/la: ↑29 nov 2023, 00:54Sta mislite o zamjeni sa pitarima Hadzikic/Guliashvilli? Pitari su izgleda uspjeli uvalit onog kloca Sahinovica u poljsku i trazit ce golmana a Guliashvilli se dobro snaso kod nas a visak bi bio tamo. Sigurno Klaf poznaje golmana kojeg bi mogao dovest ako Hadzikic ode.
Slažem se. Ako bude imao ozbiljan pristup, za našu ligu baš dobar stoper. 25 mu je godina, čak bi mogao biti i dobar izlazni transfer...
Strasna trampa bi to bila. Ja bi im i para jos dao samo da Guli bude nas. Ne treba njima imaju oni igraca a golman im ko hljeb treba za tituluDariovfc je napisao/la: ↑29 nov 2023, 00:54Sta mislite o zamjeni sa pitarima Hadzikic/Guliashvilli? Pitari su izgleda uspjeli uvalit onog kloca Sahinovica u poljsku i trazit ce golmana a Guliashvilli se dobro snaso kod nas a visak bi bio tamo. Sigurno Klaf poznaje golmana kojeg bi mogao dovest ako Hadzikic ode.
Ja mislim da bi mogli poceti s Kukom na krilu s obzirom na to da Guli ne moze igrat.Espiritosanto je napisao/la: ↑28 nov 2023, 20:37Bit će zanimljivo kako riješiti desno krilo.
Možda probati sa Pucom a vezni red Halilović -Pršeš-Vehabović.
Mislim da bi Halilović i Vehabović mogli dobro trkom i zalaganjem odgovoriti zadatku.
Ideja je dobra i ima smisla. Jako je bitno spremiti ga za odbrambene zadatke i pomoć Oreču. Još je bitno ne trošiti ga pretjerano. Momak tek počinje i šteta bi bila da zbog umora izgubi koncentraciju i počne praviti greške koje mogu imati uticaj na samopouzdanje. Ako može, neka iznese poluvrijeme na max, a onda ga zamijeniti Pucom, koji to isto treba uraditi u drugom poluvremenu...killafrommanilla je napisao/la: ↑29 nov 2023, 09:49Ja mislim da bi mogli poceti s Kukom na krilu s obzirom na to da Guli ne moze igrat.Espiritosanto je napisao/la: ↑28 nov 2023, 20:37Bit će zanimljivo kako riješiti desno krilo.
Možda probati sa Pucom a vezni red Halilović -Pršeš-Vehabović.
Mislim da bi Halilović i Vehabović mogli dobro trkom i zalaganjem odgovoriti zadatku.
Vehabovic D.Halilovic Prses
Kuko Haskic Suljic
Imas vezni red koji bi trkacki trebao odgovoriti zadatku.
Ono sto Kuku razlikuje od svih ovih ostalih u21 je nevjerovatan fudbalski IQ i dobar je u donosenju odluka u trenutku, sto je za mladog igraca bez iskustva nesto vrlo vrlo rijetko.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑29 nov 2023, 10:11@killa![]()
Dobra ideja. Solidan je bio protiv Listice i to mu je prirodna pozicija. Puce igra iza napadaca i desno krilo nije njegova pozicija, to bi bio veliki rizik.
Haskic
Suljic - Vehabovic - Kuko
Prses - D. Halilovic
Sturm - Oliveira - Hrkac - Orec
Hadzikic
Sad je pitanje, Vehabovic ili Puce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.