To je glupane bilo poređenje i htio sam da kažem da ne želim da se od našeg grada pravi Beograd i da udara brat na brata ili komšiju a moj jedan brat koji je bio veliki navijač Sarajeva nažalost je izgubio život u odbrani grada,svakom svačije ako ti misliš da bi se neko s tim stvarima šprdao,meni i mojoj porodici je to rana vječna a ti se šprdaj19vendetta87 je napisao/la: ↑29 nov 2023, 00:18Anex je napisao/la: ↑28 nov 2023, 23:59Glupane odvratni moj brat je život izgubio u ratu i bar malo poštovanja nebi škodilo,fuj19vendetta87 je napisao/la: ↑28 nov 2023, 23:57
Ma pusti momka, buraz mu par puta fasovo degenek od Manijaka, pa sad liječi komplekse po forumu
Ko ovdje laže na kraju?Anex
Post 11 okt 2023, 15:31
Kako da mi ne padne teško rođeni brat mi pošao na utakmicu a od tetke sin ih napao palicom,ako je nekome to ok neka je,moj mozak to ne može svariti,obična šaka jada i narkomana i pitanje dana kada će nekoga od njih sahraniti pa onda dižite parole
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Tvom bratu rahmet duši, ali ovo ti je nikakvo poređenje. Bukvalno si u narednih par postova pisao kako si rijesavao sa rođakom i tetkom taj "porodicni problem", a sad odjednom demantujes samog sebe.Anex je napisao/la: ↑29 nov 2023, 00:35To je glupane bilo poređenje i htio sam da kažem da ne želim da se od našeg grada pravi Beograd i da udara brat na brata ili komšiju a moj jedan brat koji je bio veliki navijač Sarajeva nažalost je izgubio život u odbrani grada,svakom svačije ako ti misliš da bi se neko s tim stvarima šprdao,meni i mojoj porodici je to rana vječna a ti se šprdaj19vendetta87 je napisao/la: ↑29 nov 2023, 00:18Ko ovdje laže na kraju?Anex
Post 11 okt 2023, 15:31
Kako da mi ne padne teško rođeni brat mi pošao na utakmicu a od tetke sin ih napao palicom,ako je nekome to ok neka je,moj mozak to ne može svariti,obična šaka jada i narkomana i pitanje dana kada će nekoga od njih sahraniti pa onda dižite parole
Poređenje ti je nigdje veze i ni po cemu se ne moze naslutiti da si ukazivao na neki problem kroz salu. A ja sam se sprdao u vezi posta kojeg sam ti citirao, drugu stranu price prvi put cujem
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Imao sam tu situaciju u mahali pa sam uporedio kao da mi je brat a u stvari mi je komšija ali mi nije normalno da umalo strada na takav način od nekog bliskog,možda je najbolje da nisam ni pisao ni ja ni niko već da se poubijamo između sebe i dovršimo što su drugi bili počeli,očito da za bolje i nismo,lijep pozdrav19vendetta87 je napisao/la: ↑29 nov 2023, 00:45Tvom bratu rahmet duši, ali ovo ti je nikakvo poređenje. Bukvalno si u narednih par postova pisao kako si rijesavao sa rođakom i tetkom taj "porodicni problem", a sad odjednom demantujes samog sebe.Anex je napisao/la: ↑29 nov 2023, 00:35To je glupane bilo poređenje i htio sam da kažem da ne želim da se od našeg grada pravi Beograd i da udara brat na brata ili komšiju a moj jedan brat koji je bio veliki navijač Sarajeva nažalost je izgubio život u odbrani grada,svakom svačije ako ti misliš da bi se neko s tim stvarima šprdao,meni i mojoj porodici je to rana vječna a ti se šprdaj
Poređenje ti je nigdje veze i ni po cemu se ne moze naslutiti da si ukazivao na neki problem kroz salu. A ja sam se sprdao u vezi posta kojeg sam ti citirao, drugu stranu price prvi put cujem
Aneks se malo zapetljao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nisam se ja zapetljao,tada sam pokušao to tako opisati ali su se pojedini počeli zajebavati te kakva ti je familija te ovako te onako pa je to otišlo u nedogled i izgubilo poentu,a ja sam imao namjeru da nakon par belaja i razbijenih glava u gradu kažem da to nije normalno jer to kod nas u Sarajevu nikad tako nije bilo i da ne želim da se pravi ovdje Beograd ali par nadrogiranih balavaca misli da je to ok i da je to taj neki ultra fazon,odustao sam i treba da se poubijamo i nismo za bolje od genocida i poniženja kad sebi ne želimo dobro i smatramo da je normalno da nam se djeca ili "braća"ganjaju oklagijama i noževima prije svake utakmice,malo nam je mrtvih izgleda ...
Bolje bi vam bilo da ga angažujete. Za Bašu i ovog šeika je Felix Magat
Mi nikada odustati necemo...
Nije da ga ne prizivaju pojedinci. Ako ništa bolji je od profesora sporta i tjelesnog odgoja samo nije imao bogate roditelje iza sebe da mu plate licencu.
Vas svakako to ne treba da brine, nema Euro tekmi za vas ove godine. Naredna pametna investicija vam je Dženo, zna kako se titule osvajaju.
- TurkishAirlines
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Sta covjek postaviTurkishAirlines je napisao/la: ↑29 nov 2023, 07:25Ovo kad ste proslavili ulazak u PLBiH ili?

NEMA NAZAD
Crni Cerak 🐦⬛
U petak se igra derbi Bosne i Hercegovine.
Iskreno se nadam da ce sportski i istinski prijatelji iz Mostara igrati pod rucnom kako bismo nastavili utrku za prvaka BiH koja nam i pripada.
Kako god bilo, sretno i neka Sarajevo pobjedi!
Iskreno se nadam da ce sportski i istinski prijatelji iz Mostara igrati pod rucnom kako bismo nastavili utrku za prvaka BiH koja nam i pripada.
Kako god bilo, sretno i neka Sarajevo pobjedi!
NEMA NAZAD
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:

S obzirom kako smo vas filovali zadnje tri godine tesko. Imate onu pobjedu 5:3 kada smo igrali sa Karamarkom Gostom i Cukovicem u zadnjoj liniji i ovu zadnju kada nas pokraste na kosevu

Vise vam je gradski rival protiv vas pod rucnom igrao

to sto je kosoric okretan ko motokultivator ne znaci da su igrali pod rucnomCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑29 nov 2023, 08:49
S obzirom kako smo vas filovali zadnje tri godine tesko. Imate onu pobjedu 5:3 kada smo igrali sa Karamarkom Gostom i Cukovicem u zadnjoj liniji i ovu zadnju kada nas pokraste na kosevu![]()
Vise vam je gradski rival protiv vas pod rucnom igrao![]()

Utakmice u Mostaru su uvijek bile teske, a vi cete svakako igrati Evropu. Nadam se pobjedi ali cemo svakako uzivati u utakmici 2 najgledanija bosanskohercegovacka kluba na prekrasnom terenu na areni Rodjeni.
NEMA NAZAD
Allahu dragi
Sarajevo prosjek ove sezone oko 6k a Zeljo oko 4k jel i niko nije pricao o tome do ovog zadnjeg kola kada su na Grbavici skupili 500 vise navijaca
i 50 stranica o tome se pise
a hajduk 100k clanova upise prije sezone
vala ste dosadni s tim
Sarajevo prosjek ove sezone oko 6k a Zeljo oko 4k jel i niko nije pricao o tome do ovog zadnjeg kola kada su na Grbavici skupili 500 vise navijaca
i 50 stranica o tome se pise
a hajduk 100k clanova upise prije sezone
vala ste dosadni s tim
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
holyman je napisao/la: ↑29 nov 2023, 08:58
to sto je kosoric okretan ko motokultivator ne znaci da su igrali pod rucnom![]()
Utakmice u Mostaru su uvijek bile teske, a vi cete svakako igrati Evropu. Nadam se pobjedi ali cemo svakako uzivati u utakmici 2 najgledanija bosanskohercegovacka kluba na prekrasnom terenu na areni Rodjeni.

Ma normala stari utakmice gdje se ide 120 posto sa obadvije strane jer ipak je najstariji rivalitet u drzavi u pitanju. Razumijem ove plave bolesnike kojima je zadnja slamka radosti ako izgubi Sarajevo ili u slucaju da to bude Velez kako mogu pricati o nekim filijalama

Na sta spade plava kuca Petrovica dok ove dvije institucije grabe prema evropi

Navijače Slobode i Čelika sam uvijek cijenio jer se nikome nisu uvlačili, nikad nisu imali taj podanički mentalitet kao ovi iz prigradskog naselja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.