Premijer liga BiH - aktuelno

killafrommanilla
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la killafrommanilla » 29 nov 2023, 13:27

donDondon je napisao/la:
29 nov 2023, 13:17
killafrommanilla je napisao/la:
29 nov 2023, 12:49
Zukanovic je napisao/la:
29 nov 2023, 12:43
Nikada necu shvatiti zasto sam ja kriv ako vasi klubovi rade los posao.
A sta je los posao? Evo: kako je Buljubasic sa 11 utakmica u PL 300k a Kulasin sa 52 400? Isto tako Kulasin ima vise utakmica za repku nego ovaj u seniorskom fudbalu. Zar ne bi ta razlika trebala biti veca? Ili mora igrati u Sa :D

Po tvojoj logici, Bellingham je trebao biti prodan Borusiji za 200k, jer ipak igra u Birminghamu, los posao rade zadnjih 25 godina prije njega, je li tako? :mrgreen:
igrac koji ima 400 utakmici u premier ligi znaci da nije kadar otici nigdje drugo takvi ne bi trebali preko 20k vrijediti.
uostalom ove sezone buljubasic 11 a kulasin 5 utakmica
joj kome sve mora insan odgovarati kakvi likovi ovdje pisu pa to je nevjerovatno

uostalom ko ce ozbiljan pratiti igraca u ekipi koja 70% utakmica namjesti sebi,nema tu ozbiljnog rada,Koliko je ta ekipa zaradila na transferima zadnjih 20 godina
Kulasin je bio povrijedjen. Transferi su stvar menadzera odavno vec, Andy Bara dovodi lika od 17god u Kustoaiju za 500k eura, a Kustosija treceligas. Koga ste vi doveli za tu sumu? :mrgreen: Trebaju li sada svi igraci Kustosije biti skuplji od Gorice?

Ne lupaj ziv bio. Stvarno kome insan treba odgovarati, to je cudo.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 29 nov 2023, 13:30

Zukanovic je napisao/la:
29 nov 2023, 12:55
Kada je to Velez prodao igraca za 200.000 € ? i onda se trazi da se stavi igracima 500.000 +. Vec sad mozes dobiti vise od ti 300.000 za Bulbujasica. ili mislis da se ne moze? hoce sada Sarajevo vise dobiti ili Borac za svog igraca?
Ok, onda Kustosija treba da ima igrace od po 1mil jer su nedavno prodali igraca za 5mil e u Barcelonu, a doveli isto igraca za 500k eura.

Ako je to jedino mjerilo. Moj nepismeni brate. Ispada nije bitno ko je kakav igrac nego gdje igra. Ok, shvatam da ima utjecaja ali u tebe je to izgleda jedino bitno.

Trazi se samo da su isti arsini za svakog igraca i da ovise od njega samog a ne iskljucivo od tima u kojem igra.

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 nov 2023, 13:34

Oikamid je napisao/la:
29 nov 2023, 12:46
Obrisali fotku sa Amarom sa zvanične stranice, nenadjebiv klub :urnebes:
:mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 29 nov 2023, 13:35

29 nov 2023, 13:30
Zukanovic je napisao/la:
29 nov 2023, 12:55
Kada je to Velez prodao igraca za 200.000 € ? i onda se trazi da se stavi igracima 500.000 +. Vec sad mozes dobiti vise od ti 300.000 za Bulbujasica. ili mislis da se ne moze? hoce sada Sarajevo vise dobiti ili Borac za svog igraca?
Ok, onda Kustosija treba da ima igrace od po 1mil jer su nedavno prodali igraca za 5mil e u Barcelonu, a doveli isto igraca za 500k eura.

Ako je to jedino mjerilo. Moj nepismeni brate. Ispada nije bitno ko je kakav igrac nego gdje igra. Ok, shvatam da ima utjecaja ali u tebe je to izgleda jedino bitno.

Trazi se samo da su isti arsini za svakog igraca i da ovise od njega samog a ne iskljucivo od tima u kojem igra.
:rol: :rol: :mrgreen:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 29 nov 2023, 13:38

Evo i drugoligas protiv Bojca se buni na sudjenje :bow:

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 29 nov 2023, 13:40

mosarajvosa83 je napisao/la:
29 nov 2023, 13:38
Evo i drugoligas protiv Bojca se buni na sudjenje :bow:
sta ti je bolan prosle godine ih Stupcanica razvalila, da im ne bi ljudi u crnom ispali bi..

jel to nema PRENOSS lakrdije?
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 29 nov 2023, 13:42

Zukanovic je napisao/la:
A sta je los posao? Evo: kako je Buljubasic sa 11 utakmica u PL 300k a Kulasin sa 52 400? Isto tako Kulasin ima vise utakmica za repku nego ovaj u seniorskom fudbalu. Zar ne bi ta razlika trebala biti veca? Ili mora igrati u Sa :D

Po tvojoj logici, Bellingham je trebao biti prodan Borusiji za 200k, jer ipak igra u Birminghamu, los posao rade zadnjih 25 godina prije njega, je li tako? :mrgreen:
Zato jer igrac iz Zvezde ode za par miliona a iz Javora za 10k. Velez nikad nije igraca prodao,mozes staviti milion kad uvijek odu dzaba.Pogledas transfere Sarajeva i bude ti jasnije. Sve je to sa nekim razlogom,opet taj Buljubasic ima vise ponuda,Mulalic takodje al smo odbili,Sahinovic i jos mnogi drugi. Nikad se igrac iz Veleza nece prodati kao iz Sarajeva,to znaju i igraci,uvijek su jedva cekali da odu u Sarajevo ili Zelju to su cinjenice nikakav hejt. Vidjeces za koliko ce se ti igraci prodati a za koliko Kulasin ili neko iz Veleza.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 29 nov 2023, 13:47

Zukanovic je napisao/la:

Za Dala ste isto pricali pa ode za ogromne pare,otisao je za novac koji sanjat vecina mogu. To su cinjenice.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 29 nov 2023, 13:59

Znaci brko se vraca kod kona. Sad kad su ga isplatili moze opet ispocetka da ih zatrpa. Kakva sizofrenija i cirkus :rol:

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 29 nov 2023, 14:02

Znaci Zip, Kustosija bi trebala biti skuplja od vas jer je samo to mjerilo je li tako :D Kad ste prodali igraca za 5 mil eura? :D

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 29 nov 2023, 14:03

boki86 je napisao/la:
29 nov 2023, 13:59
Znaci brko se vraca kod kona. Sad kad su ga isplatili moze opet ispocetka da ih zatrpa. Kakva sizofrenija i cirkus :rol:
Kao sto sam rekao za Ceru aferu dok su ga zivotom branili,za Diglisica takodje od prvog dana,kao i za ove arape isto sve sama suplja,lijepo je vidjeti ovdje kone kad skacu od srece kao mladi majmuni i najavljuju pucanje nekakvih cireva nakon 12 godina. Njima je zivotni san trenutno nekog naseg bivseg igraca dovest,nemaju vise svojih bivsih igraca,napunice roster nasim bivsim igracima to im je zivotni san,svakako nemaju obraza medjutim cak i oni ih izbjegavaju. Ne tako davno prizivali Radovca,Halilovica,Serbecica itd a doveli Rustema hahah

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 29 nov 2023, 14:06

29 nov 2023, 14:02
Znaci Zip, Kustosija bi trebala biti skuplja od vas jer je samo to mjerilo je li tako :D Kad ste prodali igraca za 5 mil eura? :D
HNL i ti igraci su u prednosti i prave bolje transfere od Sarajeva sto je logicno,nisam ja ZIp cisto informativno. Hr igraci su u prednosti zbog pasosa,jacine lige,historije transfera,klupskih rezultata i rezultata repke,na zalost njihov neki osrednji tim ce napraviti bolji transfer nego Sarajevo. Sto se tice ove lige Sarajevo pravi solidne transfere dok npr Velez nije nikad prodao igraca osim Mulica i onog u Francusku sto je malo,tako da treba realan biti. Volio bi ja da prodate igrace za dobre pare,kad se to desi dize se rejting itd

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 29 nov 2023, 14:19

29 nov 2023, 14:06
HNL i ti igraci su u prednosti i prave bolje transfere od Sarajeva sto je logicno,nisam ja ZIp cisto informativno. Hr igraci su u prednosti zbog pasosa,jacine lige,historije transfera,klupskih rezultata i rezultata repke,na zalost njihov neki osrednji tim ce napraviti bolji transfer nego Sarajevo. Sto se tice ove lige Sarajevo pravi solidne transfere dok npr Velez nije nikad prodao igraca osim Mulica i onog u Francusku sto je malo,tako da treba realan biti. Volio bi ja da prodate igrace za dobre pare,kad se to desi dize se rejting itd
3 HNL prodaje igrace? :mrgreen: Hajd otidji i pogledaj cijene igraca kustosije i vidjeces da neki i nemaju cijenu jer nije najbitniji pasos, repka, majka ni stari, ni sto je prije 5god iz te ekipe neko otisao za 10mil, nego zapravo kako igras i kakav si igrac.

Pricamo o tome zasto bi Enedin Mulalic bio skuplji od Oreca.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 29 nov 2023, 14:22, ukupno mijenjano 1 put.

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 29 nov 2023, 14:20

29 nov 2023, 13:42
Zukanovic je napisao/la:

Zato jer igrac iz Zvezde ode za par miliona a iz Javora za 10k. Velez nikad nije igraca prodao,mozes staviti milion kad uvijek odu dzaba.Pogledas transfere Sarajeva i bude ti jasnije. Sve je to sa nekim razlogom,opet taj Buljubasic ima vise ponuda,Mulalic takodje al smo odbili,Sahinovic i jos mnogi drugi. Nikad se igrac iz Veleza nece prodati kao iz Sarajeva,to znaju i igraci,uvijek su jedva cekali da odu u Sarajevo ili Zelju to su cinjenice nikakav hejt. Vidjeces za koliko ce se ti igraci prodati a za koliko Kulasin ili neko iz Veleza.
Bez da branim Zukanovica, ovo je 100% tacno. Ne mozes ocekivati neke cijene kad nikad nisi prodao igraca.
1921

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 29 nov 2023, 14:26

Skacete sami sebi u usta, evo Orec je Hrvat, EU igrac, u21, bivsi mladi reprezentativac, jedan od najboljih bekova lige i igra u ekipi koja igra vrlo dobro i opet je jeftiniji od Mulalica iako je 3x bolji igrac. I to jer je Cimirot otisao u PAOK, je li :D

I Orec ne moze iznad 400k jer je Gojko igracina i jer Hadis moze malog uvalit u Rize :D Svaka cast

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 29 nov 2023, 14:28

29 nov 2023, 14:19
29 nov 2023, 14:06
3 HNL prodaje igrace? :mrgreen: Hajd otidji i pogledaj cijene igraca kustosije i vidjeces da neki i nemaju cijenu jer nije najbitniji pasos, repka, majka ni stari, ni sto je prije 5god iz te ekipe neko otisao za 10mil, nego zapravo kako igras i kakav si igrac.

Pricamo o tome zasto bi Enedin Mulalic bio skuplji od Oreca.
Odbijena je ponuda za Mulalica iz Austrije,Orec je odlican igrac ali ga opet necete unovciti,zasto je to tako vise je faktora. Ne pricam konkretno o cijenama na TM,kao da neko to gleda kad hoce da kupi igraca.

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 29 nov 2023, 14:31

29 nov 2023, 14:26
Skacete sami sebi u usta, evo Orec je Hrvat, EU igrac, u21, bivsi mladi reprezentativac, jedan od najboljih bekova lige i igra u ekipi koja igra vrlo dobro i opet je jeftiniji od Mulalica iako je 3x bolji igrac. I to jer je Cimirot otisao u PAOK, je li :D

I Orec ne moze iznad 400k jer je Gojko igracina i jer Hadis moze malog uvalit u Rize :D Svaka cast
Jednostavno morate nekad prodati igraca. Na stranu Zukanova glupiranja na TM-u, ali ne mozes nista specijalno ocekivati dok ne pocnes praviti izlazne transfere. To za pocetak, a hiljadu je drugih faktora.
1921

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 29 nov 2023, 14:31

Pa ja pricam konkretno o cijenama. Ti si nabacio prodaju kao glavni i osnovni faktor za tm cijene. Nadovezao sam se jer je on rekao ma kakav igrac da je, ne moze preko 400k u Velezu. Nidje veze. Znsci Belingem je trebao biti 2mil jer je u Birmingemu, to sam govorio.

Ja znam da to treba da utice na cijenu, i da ce igrac Salzburga recimo biti vrijedniji od igraca nekog drugog austrijskog kluba ali ne u 100% situacija kako to Zukanovic vodi

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 29 nov 2023, 14:32

29 nov 2023, 14:26

Nije moguce da pored toliko vasih legendi,nikad ni jedna nije uspjela da uvali nekog vaseg igraca za 1.4 mil? Jesil se mozda zapitao da je opet kakva takva reklama Mujakic,Cimirot,Kovacevic,Pidro,Duljevic,Mihojevic,Sabanovic,Mustafic itd da ti je opet cv da si bio u Liverpoolu,Dinamu

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 29 nov 2023, 14:35

29 nov 2023, 14:31
Pa ja pricam konkretno o cijenama. Ti si nabacio prodaju kao glavni i osnovni faktor za tm cijene. Nadovezao sam se jer je on rekao ma kakav igrac da je, ne moze preko 400k u Velezu. Nidje veze. Znsci Belingem je trebao biti 2mil jer je u Birmingemu, to sam govorio.

Ja znam da to treba da utice na cijenu, i da ce igrac Salzburga recimo biti vrijedniji od igraca nekog drugog austrijskog kluba ali ne u 100% situacija kako to Zukanovic vodi
Te cijene nisu bitne,sta se zamarate sa tim. Ja pricam o konkretnim stvarima i cinjenicama,te cijene nikad nisam ni gledao. Sa Dinamom kad neko zeli igraca odma zna da ga mora masno platiti i prije nego sjednu za pregovaracki sto.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Jugovina, Pact1921 i 9 gostiju.