joj ufatio se neke kustosije i sad na osnovu tog transfera treba svima povecavat cijenekillafrommanilla je napisao/la: ↑29 nov 2023, 13:27Kulasin je bio povrijedjen. Transferi su stvar menadzera odavno vec, Andy Bara dovodi lika od 17god u Kustoaiju za 500k eura, a Kustosija treceligas. Koga ste vi doveli za tu sumu?donDondon je napisao/la: ↑29 nov 2023, 13:17igrac koji ima 400 utakmici u premier ligi znaci da nije kadar otici nigdje drugo takvi ne bi trebali preko 20k vrijediti.killafrommanilla je napisao/la: ↑29 nov 2023, 12:49
A sta je los posao? Evo: kako je Buljubasic sa 11 utakmica u PL 300k a Kulasin sa 52 400? Isto tako Kulasin ima vise utakmica za repku nego ovaj u seniorskom fudbalu. Zar ne bi ta razlika trebala biti veca? Ili mora igrati u Sa
Po tvojoj logici, Bellingham je trebao biti prodan Borusiji za 200k, jer ipak igra u Birminghamu, los posao rade zadnjih 25 godina prije njega, je li tako?![]()
uostalom ove sezone buljubasic 11 a kulasin 5 utakmica
joj kome sve mora insan odgovarati kakvi likovi ovdje pisu pa to je nevjerovatno
uostalom ko ce ozbiljan pratiti igraca u ekipi koja 70% utakmica namjesti sebi,nema tu ozbiljnog rada,Koliko je ta ekipa zaradila na transferima zadnjih 20 godinaTrebaju li sada svi igraci Kustosije biti skuplji od Gorice?
Ne lupaj ziv bio. Stvarno kome insan treba odgovarati, to je cudo.
ma ne znam ni sto pisem
podigni zuka kulasinu na 5 miliona,dao ce otici za 50 miliona srce bi mi bilo ko munara,joj ne vjerujem svega mi