Ma levati, NoDi bolan...
Sad ce Weihnacht, pa ce Manijakalnost doći malo da preslusa ove mangupe po forumu
Ma levati, NoDi bolan...
Klub inace poznat kao izrazito sportska, humana i otvorena sredina.TurkishAirlines je napisao/la: ↑30 nov 2023, 19:52Evo oglasio se NK Saoptenje o napadu na njihove navijace.
Kazu da to nije "bit športa i športskog nadmetanja i ujedno onemogućavaju sve druge navijače i ljubitelje nogometa, osobito obitelji s djecom koji u pristojnom i civiliziranom ozračju žele pratiti nastupe svojih klubova."
Nemojte se zaebavat sa nk saopstenje, nodi im je telEhranitelj.
Auuu imamo i popaja ovdje na forumu.Madrilenho je napisao/la: ↑30 nov 2023, 18:57Šta će vatale, pa Allaha mi dragog što hoće da Novo Sarajevo obrišem sa njim.
Istu info imam.nofearhz je napisao/la: ↑30 nov 2023, 20:25Imam jake informacije da uopste danas NoDi nije bio u SCC-u, a sada cu da podijelim tvoju danasnju rutu kretanja
9:49 - izlazak iz kuce i hodanje do Centralnog dijela Dobrinje, 10:12 - odlazak u Premijer Kladionicu, 13:48 - izlazak iz Kladionice, 14:02 - ulazak u javni wc udruzenja pomozi.ba( tu si nesto vadio iz torbe neke majice vjerovatno prao ), 14:23 - odlazak u WWin, 17:37 - izlazak iz Wwina… Ostalo necu govorit da ti ne bi otkrio lokaciju stanovanja.
Pogrijesio sam, NK Priopćenja je, ne NK saopstenje.Hajdeee je napisao/la: ↑30 nov 2023, 19:56Klub inace poznat kao izrazito sportska, humana i otvorena sredina.TurkishAirlines je napisao/la: ↑30 nov 2023, 19:52Evo oglasio se NK Saoptenje o napadu na njihove navijace.
Kazu da to nije "bit športa i športskog nadmetanja i ujedno onemogućavaju sve druge navijače i ljubitelje nogometa, osobito obitelji s djecom koji u pristojnom i civiliziranom ozračju žele pratiti nastupe svojih klubova."
Nemojte se zaebavat sa nk saopstenje, nodi im je telEhranitelj.
Crkli!!!
Ma znamo mu svaki korak !!Hajdeee je napisao/la: ↑30 nov 2023, 20:43Istu info imam.nofearhz je napisao/la: ↑30 nov 2023, 20:25Imam jake informacije da uopste danas NoDi nije bio u SCC-u, a sada cu da podijelim tvoju danasnju rutu kretanja
9:49 - izlazak iz kuce i hodanje do Centralnog dijela Dobrinje, 10:12 - odlazak u Premijer Kladionicu, 13:48 - izlazak iz Kladionice, 14:02 - ulazak u javni wc udruzenja pomozi.ba( tu si nesto vadio iz torbe neke majice vjerovatno prao ), 14:23 - odlazak u WWin, 17:37 - izlazak iz Wwina… Ostalo necu govorit da ti ne bi otkrio lokaciju stanovanja.
Imas pravo da se nadas, ali daj malo realnosti. Dvica, dvica. Nema se tu sta pricat. Vi uzimate svakako. Jedino ce biti interesantno vidjeti hoce li Vlado opet sa 8-9 juniora na teren, koliko je vec bilo prosli put.
Kakav je zdravstveni bilten u momčadi Vlade Jagodića?
Ko li je vas slagao da vam ide humor i zajebancija...nofearhz je napisao/la: ↑30 nov 2023, 20:57Ma znamo mu svaki korak !!Hajdeee je napisao/la: ↑30 nov 2023, 20:43Istu info imam.nofearhz je napisao/la: ↑30 nov 2023, 20:25Imam jake informacije da uopste danas NoDi nije bio u SCC-u, a sada cu da podijelim tvoju danasnju rutu kretanja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.