Premijer liga BiH - aktuelno
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Rodjeni bolje vam je da se sami sklonite da ne bi Petrović moro djelovat. Ne trebaju vam kartoni ba
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zna li se jel suspendovan sudija koji proslo kolo nije svirao za posusje cist penal na grbavici kada je mekic igrao rukom?
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Ko i prošle godine u maju što nas je Sivac nagradio na Grbavici ili?Kamaga11 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 15:43To sam zaboravio navesti takodjer, tako da bi se moglo desiti ovo moje predvidjanje.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 01 dec 2023, 16:05, ukupno mijenjano 2 puta.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Ne znam sta ti nije jasno? ocigledno je da sam napisao da smo pogurani tu utakmicu.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 dec 2023, 16:04Ko i prošle godine u maju što nas je Sivac nagradio na Grbavici ili?
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Pa ja bih se onda poklopio i molio Boga da Sivac sudi sljedecu da vas proba iscupat. Mada, ove godine vam ni on ne pomaze. A prije toga protiv Posusja kakvo ste sudjenje imali, jeste li tu pogurani?Kamaga11 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 16:05Ne znam sta ti nije jasno? ocigledno je da sam napisao da smo pogurani tu utakmicu.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 dec 2023, 16:04Ko i prošle godine u maju što nas je Sivac nagradio na Grbavici ili?
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Pa ti se onda poklopi sta da ti kazem.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 dec 2023, 16:06Pa ja bih se onda poklopio i molio Boga da Sivac sudi sljedecu da vas proba iscupat. Mada, ove godine vam ni on ne pomaze. A prije toga protiv Posusja kakvo ste sudjenje imali, jeste li tu pogurani?Kamaga11 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 16:05Ne znam sta ti nije jasno? ocigledno je da sam napisao da smo pogurani tu utakmicu.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 dec 2023, 16:04
Ko i prošle godine u maju što nas je Sivac nagradio na Grbavici ili?![]()
Sloga sutra bez 7 igrac
Vlado im dao slobodno
Dzaba njemu sto je strucnjak za ovu ligu i napravio je od Sloge respektabilnu ekipu al dzaba sve kad ovo radi.....
Ja im zelim da im se seszona okrene pa da se bore za opstanak a vratice im se ovo kad tad.....
On kao glumi sportistu i moralnu osobu...
I njemu i ovima u borcu zelim da svaku marku sto zarade od fudbala potrose na tablete
Vlado dug zivot i tesku bolest
Vlado im dao slobodno
Dzaba njemu sto je strucnjak za ovu ligu i napravio je od Sloge respektabilnu ekipu al dzaba sve kad ovo radi.....
Ja im zelim da im se seszona okrene pa da se bore za opstanak a vratice im se ovo kad tad.....
On kao glumi sportistu i moralnu osobu...
I njemu i ovima u borcu zelim da svaku marku sto zarade od fudbala potrose na tablete
Vlado dug zivot i tesku bolest
-
killafrommanilla
- Kontakt:
A i čudio bih se da ces odgovoriti na ovo pitanje za posušje. Da rezimiramo: ti kao navijac kluba koji je 1. maja bio 6. a onda poguran direktno u Evropu sudijskim odlukama se bojiš da taj isti klub kojeg si ostavio bez Evrope na takav način biti "nagrađen" na Grbavici od istog tog lika u žutom koji mu je oteo Evropu?Kamaga11 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 16:12Pa ti se onda poklopi sta da ti kazem.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 dec 2023, 16:06Pa ja bih se onda poklopio i molio Boga da Sivac sudi sljedecu da vas proba iscupat. Mada, ove godine vam ni on ne pomaze. A prije toga protiv Posusja kakvo ste sudjenje imali, jeste li tu pogurani?![]()
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Tvoj problem = Moj problem !! Poginut cu Alme mi za tebeee. Sutra sjedimo brate aBd u SCC-u malo pojest sta u KFC pa hajmo akcijat gore po Istocnom Sarajevu nije frka ima dande ne moze krava posmrkat.NoDi80 je napisao/la: ↑30 nov 2023, 22:48Brat mojnofearhz je napisao/la: ↑30 nov 2023, 22:43Na Palama je danas označen značajan trenutak u zajednici navijača, jer su NoDi i NoFearHZ potpisali ugovor o razumijevanju. Ovaj dokument postavlja temelje za prijateljske odnose između ova dva važna lica, sve s ciljem unapređenja navijačke scene u Bosni i Hercegovini. Njihova suradnja obećava pozitivan doprinos atmosferi i zajedništvu među navijačima diljem zemlje.#newerra
![]()
Investitor
Moji projekti :
- BH Ultras Alijansa
- Tema navijacki izvjestaji
Moji projekti :
- BH Ultras Alijansa
- Tema navijacki izvjestaji
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Neka se javi ko zeli tacan vecerasnji rezultat. 
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ipak da remiziramo: Imali ste kup niste osvojili. Desavalo se ove sezone da kada Sarajevo zakine nekog da im se sljedecu utakmicu protiv Zelje vrati kradja. Tako da kmecite za europu, a mozete opet slaviti titulu Zrinje sa pjesmom Bit ce Zeljo ***** sampion, a mozete i da spinujete opet da se skandira o Praljku.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 dec 2023, 16:21A i čudio bih se da ces odgovoriti na ovo pitanje za posušje. Da rezimiramo: ti kao navijac kluba koji je 1. maja bio 6. a onda poguran direktno u Evropu sudijskim odlukama se bojiš da taj isti klub kojeg si ostavio bez Evrope na takav način biti "nagrađen" na Grbavici od istog tog lika u žutom koji mu je oteo Evropu?Kamaga11 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 16:12Pa ti se onda poklopi sta da ti kazem.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 dec 2023, 16:06
Pa ja bih se onda poklopio i molio Boga da Sivac sudi sljedecu da vas proba iscupat. Mada, ove godine vam ni on ne pomaze. A prije toga protiv Posusja kakvo ste sudjenje imali, jeste li tu pogurani?![]()
![]()
Ipak da remiziramo: Imali ste kup niste osvojili. Desavalo se ove sezone da kada Sarajevo zakine nekog da im se sljedecu utakmicu protiv Zelje vrati kradja. Tako da kmecite za europu, a mozete opet slaviti titulu Zrinje sa pjesmom Bit ce Zeljo ***** sampion, a mozete i da spinujete opet da se skandira o Praljku.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 dec 2023, 16:21A i čudio bih se da ces odgovoriti na ovo pitanje za posušje. Da rezimiramo: ti kao navijac kluba koji je 1. maja bio 6. a onda poguran direktno u Evropu sudijskim odlukama se bojiš da taj isti klub kojeg si ostavio bez Evrope na takav način biti "nagrađen" na Grbavici od istog tog lika u žutom koji mu je oteo Evropu?Kamaga11 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 16:12Pa ti se onda poklopi sta da ti kazem.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 dec 2023, 16:06
Pa ja bih se onda poklopio i molio Boga da Sivac sudi sljedecu da vas proba iscupat. Mada, ove godine vam ni on ne pomaze. A prije toga protiv Posusja kakvo ste sudjenje imali, jeste li tu pogurani?![]()
![]()
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Neka derbi izmedju dva najveca bh. kluba protekne u lijepoj atmosferi i neka pobijedi bolji
Sretno svima
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Pozdrav svima

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Ako igras kladionicu, opali 1 slobodno i mozda 2:1 konacan rezultat
2:3
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- svrakino1921
- Kontakt:

Iz Poljske kreće isporuka prvog novog tramvaja za Kanton Sarajevo
Imaju tri vagona s kapacitetom od 180 putnika od čega je 79 sjedećih mjesta. Maksimalna brzina mu je 70 kilometara na sat, klimatizovan je, ima uređaj za brojanje putnika,elektronski sistem naplate, bežični internet, USB priključke, unutrašnji i vanjski videonadzor kako bi ulazak i izlazak putnika bio sigurniji te je potpuno prilagođen osobama s invaliditetom. Uz 15 koji stizu razmatra o kupovini još 10 novih tramvaja.“
Stizu trolejbusi, stizu tramvaji ali i novi busevi o kojima cemo biti uskoro obavjesteni
I pored otetog pondera 2 KS od strane jednog boxera jednog tigra i jednog zutog malog KS se nastavlja razvijati
GOLEM SI KANTONU SARAJEVO
Yebemu ženski dio porodice a njegove kosti treba izvadit iz groba i bacit kerovima pored puta da glođu da od njeg ima neke koristi
Svim škutorima želim da slijede generala i nagnu jednu praljkovacu
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Rekao sam ja Velez - Sarajevo 1-1
Sloga - Borac 1-2
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues, Marokanci58, rishovski i 19 gostiju.