Vise ih Petrovic drzi. Treba im za kaznu ovog Oreca malog uzeti vec sad na zimu.
Premijer liga BiH - aktuelno
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Čist žuti karton nije dao Radoviću a onda kazna...
Smijesni sarajevski klubovi, definitivno Mostarci su iznad zadnjih godina, a i nastavice se dominacija 

-
- Kontakt:
Tesko,vjeruj bratu. Klauzula, puna godina jos i jos do kraja sezone. Skupo je to u ovom slucajuNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑01 dec 2023, 19:19Vise ih Petrovic drzi. Treba im za kaznu ovog Oreca malog uzeti vec sad na zimu.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ne pitate se vi tu puno, vjeruj ti meni. Ako ga budemo htjeli dovesti dovest cemo ga.Direktorcic je napisao/la: ↑01 dec 2023, 19:24Tesko,vjeruj bratu. Klauzula, puna godina jos i jos do kraja sezone. Skupo je to u ovom slucajuNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑01 dec 2023, 19:19Vise ih Petrovic drzi. Treba im za kaznu ovog Oreca malog uzeti vec sad na zimu.

Borac i Zrinjski su za ovo Sarajevo miljama iznad.
Sarajevo debelo precijenjena ekipa, do zime ce kako stvari stoje imati dvocifren zaostatak za Borcem jbt.
Sarajevo debelo precijenjena ekipa, do zime ce kako stvari stoje imati dvocifren zaostatak za Borcem jbt.
Uzmite nas za k....itu i pop...us...ite ga.Direktorcic je napisao/la: ↑01 dec 2023, 19:24Tesko,vjeruj bratu. Klauzula, puna godina jos i jos do kraja sezone. Skupo je to u ovom slucajuNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑01 dec 2023, 19:19Vise ih Petrovic drzi. Treba im za kaznu ovog Oreca malog uzeti vec sad na zimu.
P...cke smrdlj...ive
-
- Kontakt:
Ja eto, svi smo mi brotnjo za vas. Stvarno ima retarda mrtvih i u vasim redovimaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑01 dec 2023, 19:26Ne pitate se vi tu puno, vjeruj ti meni. Ako ga budemo htjeli dovesti dovest cemo ga.Direktorcic je napisao/la: ↑01 dec 2023, 19:24Tesko,vjeruj bratu. Klauzula, puna godina jos i jos do kraja sezone. Skupo je to u ovom slucajuNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑01 dec 2023, 19:19
Vise ih Petrovic drzi. Treba im za kaznu ovog Oreca malog uzeti vec sad na zimu.![]()
Gazite rođeni privatnu prćiju 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Mirvic i pitari zive u iliziji da su milioni i dovođenje svaki rok po 6-7 igraca garant uspjeha, a daleko je to od toga.
-
- Kontakt:
Nije sarajevo igracki toliko lose.veci je problem nadobudni trener koji do sada ni jednom nije preuzeo odgovornost za los rezultat.
Bogatunska verzija mirze basica,prosipa demagogiju i aroganciju svojim **** slovenackim akcentom
Bogatunska verzija mirze basica,prosipa demagogiju i aroganciju svojim **** slovenackim akcentom
Mirvić ako na zimu dovede golmana, dva beka, dva stopera, zadnji vezni, prednji vezni, špic i dva krila, može se ozbiljno uključiti u borbu za titulu na proljećenastrojeni21 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 19:29Mirvic i pitari zive u iliziji da su milioni i dovođenje svaki rok po 6-7 igraca garant uspjeha, a daleko je to od toga.
Fino to hendla Petrović.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa imali smo samo 2 slabije utakmice u 15 otkako je on tu, za šta da preuzme odgovornost života ti?worchester je napisao/la: ↑01 dec 2023, 19:31Nije sarajevo igracki toliko lose.veci je problem nadobudni trener koji do sada ni jednom nije preuzeo odgovornost za los rezultat.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kako ovaj Rozman uzima Saraljijice
Lik je sprdacina u Sloveniji, slovenski Vlado Jagodic.

Lik je sprdacina u Sloveniji, slovenski Vlado Jagodic.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Teniser Mirza Basic, sta li.worchester je napisao/la: ↑01 dec 2023, 19:31Nije sarajevo igracki toliko lose.veci je problem nadobudni trener koji do sada ni jednom nije preuzeo odgovornost za los rezultat.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Još boli kad je Sabrina poslala Husaru u piičku materinu.

Nek idu i on i ona.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Protiv sloge kaze da je los dan,protiv borca u bl slucajno dali go jer su se dva debila iz borca sudarila, na kosevu do crvenog kartona sanse sarajevo nije napravilo i lik kaze da je bio blize pobjedi.
Nemoj pogresno da me shvatis,ja bih volio da bude kod vas sto duze
Nemoj pogresno da me shvatis,ja bih volio da bude kod vas sto duze

-
- Kontakt:
Nermin,mirza....... U 5 dekaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑01 dec 2023, 19:37Teniser Mirza Basic, sta li.worchester je napisao/la: ↑01 dec 2023, 19:31Nije sarajevo igracki toliko lose.veci je problem nadobudni trener koji do sada ni jednom nije preuzeo odgovornost za los rezultat.