Premijer liga BiH - aktuelno
- TurkishAirlines
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Yebe nas ovaj vjetar... Tkz yebivjetar
Zadnja izmjena: TurkishAirlines, dana/u 01 dec 2023, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Vecina trenera bi ovo mogla sa ovim rosterom, ne znam kako to ljudima nije jasno, okej je trener ali nista specijalno.worchester je napisao/la: ↑01 dec 2023, 19:31Nije sarajevo igracki toliko lose.veci je problem nadobudni trener koji do sada ni jednom nije preuzeo odgovornost za los rezultat.
Bogatunska verzija mirze basica,prosipa demagogiju i aroganciju svojim **** slovenackim akcentom
Fk Željezničar.
Razbio nas Velez
Ublehas teski cim je stigao prijatelj mi iz Domzala dao informaciju, ali nisam odmah povjerovao iz razloga sto su on i Ibricic zamijenili upravo tog mog prijatelja i ekipu u NK Domzale, pa reko zbog tog razloga ga pljuje.worchester je napisao/la: ↑01 dec 2023, 19:40Protiv sloge kaze da je los dan,protiv borca u bl slucajno dali go jer su se dva debila iz borca sudarila, na kosevu do crvenog kartona sanse sarajevo nije napravilo i lik kaze da je bio blize pobjedi.
Nemoj pogresno da me shvatis,ja bih volio da bude kod vas sto duze![]()
Inace kad ide kuci za Celje ide na Breganu sat vremena duze vozi, ne smije na Macelj ljudi ga **** motkom iz Maribora potjerali, obilazi grad Maribor u radijusu 50km.
Čim Mirvić ne kupi sudije, odma raspad.
Tik-tak...
Tik-tak...
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- invincible1921
- Kontakt:
Ne znam, meni ovaj rozman nije los trener bar standarde nase lige. Vidi se da zna sta hoce
Sarajevu su najveci problem oscilacije...neshvatljivo mi je da jednu utakmicu izgledaju bolji od zrinskog a iducu slabije od nas...sto je to tako...valjda oni bolje znaju
Velezu svaka cast na svemu sto rade
Sarajevu su najveci problem oscilacije...neshvatljivo mi je da jednu utakmicu izgledaju bolji od zrinskog a iducu slabije od nas...sto je to tako...valjda oni bolje znaju
Velezu svaka cast na svemu sto rade
=\_1921_/=
- RollingPaper
- Kontakt:
Ko je kome filijala
Ubise ih ljudi

Ubise ih ljudi
-
- Kontakt:
Ja bih samo da kazem :
"Sarajevo, bez ijedne prave, ozbiljnije šanse u ovom meču"
"Sarajevo, bez ijedne prave, ozbiljnije šanse u ovom meču"
- ferroviario
- Kontakt:
Nikad jače Sarajevo.
Čestitke Veležu, bili su bolji.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Čestitke navijačima Veleža. Zasluženo, nema šta. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sta je sa ziljkicem?
Koliko god ja smatrao da je limitiran,on je neophodan ovoj ekipi ali da bi on davao svoj maksimum,citav klub treba da mu titra jajca!!!
Statistika sarajeva uzas veceras,4 udarca 0 u okvir gola
Koliko god ja smatrao da je limitiran,on je neophodan ovoj ekipi ali da bi on davao svoj maksimum,citav klub treba da mu titra jajca!!!
Statistika sarajeva uzas veceras,4 udarca 0 u okvir gola
- skullcrusher
- Kontakt:
Zasluzena pobjeda tjt nista sudija nije kriv hvalacao
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Čestitke rođeni. Više nego zasluženo. Sretno
FK Borac Banja Luka zvanično podržava terorizam.
Do kraja prvog dijela ide Borac na preko 12 bodova prednosti Sarajevu, isti skor, ako ne i bolji je mogao imati i Mirza Varesanovic i njegov SŠ s tim da bi imali ogromnu ustefu sredstava.
Ubleha na klupi i sibicar Ibricic su im dobro uvalili i ovih par poluigraca tipa Djurickovic, Julardzija kakvih ima u federalnoj evo recimo Edo Vehabovic je momak iz gracanickog Bratstva, a kvalitet je u odnosu na ono sto Sarajevo dovodi ili bolje receno sto im uvaljuju i rastaljuju se sibicari poput Ibricica.
Ubleha na klupi i sibicar Ibricic su im dobro uvalili i ovih par poluigraca tipa Djurickovic, Julardzija kakvih ima u federalnoj evo recimo Edo Vehabovic je momak iz gracanickog Bratstva, a kvalitet je u odnosu na ono sto Sarajevo dovodi ili bolje receno sto im uvaljuju i rastaljuju se sibicari poput Ibricica.
- oldschool72
- Kontakt:
Sarajevo se pogubi kao ekipa čim ih malo nagaziš.Jednostavno i lako izgube.Najslabija ekipa ove sezone koja je gostovala Veležu.
Velež do groba
Prvo poluvrijeme Petrović malo zayebavao, a drugo poluvrijeme nas ljudi rutinirali. Čestitam rođeni na, malo je reći, zasluženoj pobjedi.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
**** filijala, ne vadi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.