FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sve mi znamo.
Izvesti istu ekipu kuci protiv Tuzle i Veleza na strani, malo zbunjujuce al haj, podrška Rozmanu u svakom slučaju . Julardzija se nije pošteno oznojio u ovoj utakmici
Pristup dno dna! Ovo je strasno pa da je prijateljska na pripremama gdje su teske noge. Da mi je samo vidjeti koje cifre prime ovi nasi manekeni sto na 4 gostovanja stvore dva suta...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ova ekipa u gostima je 0. Dva svijeta razlicita kuci i u gostima,nismo ni jedno gostovanje dobro odradili,cak nam je najbolje bilo u Širokom gdje smo izgubili.
Nemamo nikakav plan kad nam ekipa stane u blok,ništa,treniramo samo tranziciju ocigledno ali kurko nije svako TC i Zeljo da ti se otvori pa da ti imaš autoput.
Sve u svemu katastrofa,bukvalno sam izgubio volju pratiti ovaj tim kad vidim da nije utakmica na Koševu jel smo grozni jel maknemo iz grada.
Eto samo bi volio da mi objasni to šef cemu tolika razlika kuci i vani.
Nemamo nikakav plan kad nam ekipa stane u blok,ništa,treniramo samo tranziciju ocigledno ali kurko nije svako TC i Zeljo da ti se otvori pa da ti imaš autoput.
Sve u svemu katastrofa,bukvalno sam izgubio volju pratiti ovaj tim kad vidim da nije utakmica na Koševu jel smo grozni jel maknemo iz grada.
Eto samo bi volio da mi objasni to šef cemu tolika razlika kuci i vani.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jok, eto drkat cemo qrac na cinjenicu da je ne znamo koje boje izgleda dres u golmana Veleza.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
I ovaj poraz je Rozmanov. Kad je nesto dobro,pohvali se,ali kad nije onda to treba reci.
Totalno sterilni veceras.
Zasto?
Zato sto si brate izveo isti sastav od onakve tekme sa Tuzlom koju odradis kao trening do ovakve kontra Veleza. Naravno da ti isti sastav nece odgovoriti isto,odnosno upravo hoce,a Tuzla i Velez gdje ces to porediti.
Pa ne mozes sad do kraja sezone isti sablon furati,zamijeni 3-4 igraca cisto da ritam bude drugaciji i na iznenadjenje.
Treba tu jos novih igraca,uigranosti,priprema,i treba Rozmanu da i on malo vise obrati paznju na neke stvari,pa i da ligu jos bolje upozna.
Totalno sterilni veceras.
Zasto?
Zato sto si brate izveo isti sastav od onakve tekme sa Tuzlom koju odradis kao trening do ovakve kontra Veleza. Naravno da ti isti sastav nece odgovoriti isto,odnosno upravo hoce,a Tuzla i Velez gdje ces to porediti.
Pa ne mozes sad do kraja sezone isti sablon furati,zamijeni 3-4 igraca cisto da ritam bude drugaciji i na iznenadjenje.
Treba tu jos novih igraca,uigranosti,priprema,i treba Rozmanu da i on malo vise obrati paznju na neke stvari,pa i da ligu jos bolje upozna.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Mi imamo 4 boda vise nego sto smo zasluzili, a pri tome sam pikao kradju u BL, i nezasluzen poraz u Listici. Velez nas je nadigrao i na Kosevu, Igman naguzove, Posusje naguzove, Zrinjski penal u 90, Gabela, Borac na Kosevu bod u nadoknadi. Jos je i dobro ovih 30 boba
-
- Kontakt:
Penaranda najbolji bio,dzaba ga izbaci 

- kupus army
- Kontakt:
Treba biti realan ovo je sramotan poraz, jos sramotnije da u 3 utakmice na strani uputis jedan hebeni sut u okvir gola. Ako se vratimo u nazad od svih utakmica na strani utakmica u Banja Luci je na nekom nivou, nas su redom nadigrali Tuzla City, Igman, Sloga, Gosk, Posusje, Velez, zabrinjavajuće itekako.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Sta smo se samo ovakvih tekmi nagledali, pa ovo je zlocin protiv svojih navijaca. Sta im veceras nije bilo po volji pa su odlucili da bace lagani dzoging po terenu?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Osim par likova Druže ovdje niko nije pljuvač, ali ova utakmica i protiv Sloge utakmica jel moguće da za 90 minuta nemaš šuta na gol? Treba biti realan i treba podrška ali sve ima granicu. Porazi su sastavni dio igre i takmičenja, ali porazi bez ispaljenog metka bole. Pogledaj nam roster, pa naša klupa bi igrala u prvoj postavi u bilo kojoj ekipi u BiH, a šta imaš, nikakva igra, bez šuta?
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
I sam sam vise puta iste stvari pisao, znaci slazem se u jednu ruku. Ali jarane kad se to Velez uigrao? Kad je njima Klafuric dosao? Kakvu ekipu imaju? Govorimo o klubu kojem mi posudjujemo igrace i uzimamo koga hocemo, koji se finansira iz budzeta i preko politike, u kojem tri igraca zajedno imaju u prosjeku manju platu nego nas jedan, i ti sut na go ne uputis? Neprihvatljivo.cookiech je napisao/la: ↑01 dec 2023, 19:53100%
Nase zelje i mogucnosti nisu bas u skladu i to sto mi zelimo titulu ne znaci da ce i biti. Sto se mene tice neka bude evropa izborena, trener neka ostane isti i igrace glavne da zadrzimo, ja cu biti zadovoljan. ABd sljedece sezone napad na titulu.
Nas problem je sto zelimo instant rezultat a ekipa se jos uigrava.
Ovu tekmu je odlucila energija i pristup Veleza, a Klafuric je takticki pojeo Rozmana, koji evo nece ni izjavu da da. Sudija jeste siljio, ali zasluzeno nas dobise. Da je samo sad pa hajde, ali ovo nam se u gostima ponavlja iz utakmice u utakmicu. Ne tjeram nikoga, ne pada mi na pamet, ali ovo je daleko ispod mogucnosti ove ekipe.
-
- Kontakt:
Nama treba u sredini ko Balta , razbijač jel nema nam druge , stamina u sredini 7 

U iscekivanju pjesme jedno drugom smo bili sve.
Jednostavno, mi smo predodredjeni za yebavanje majki

Jednostavno, mi smo predodredjeni za yebavanje majki

Ajde sad ispade nista ne valja poslijee tuzle sigurno tako nisi pricaoDadox je napisao/la: ↑01 dec 2023, 20:02Mi imamo 4 boda vise nego sto smo zasluzili, a pri tome sam pikao kradju u BL, i nezasluzen poraz u Listici. Velez nas je nadigrao i na Kosevu, Igman naguzove, Posusje naguzove, Zrinjski penal u 90, Gabela, Borac na Kosevu bod u nadoknadi. Jos je i dobro ovih 30 boba
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- skullcrusher
- Kontakt:
Sve ja razumijem ali TREBA IM BITI JASNO DA JE SVAKI PORAZ UZASAN i da je sramota mene kao navijaca iskreno da mi sa ovakvim igracima cemo se za 3. Mjesto boriti. Svaka cast Velezu top igraju al mene je sramota da cemo samo MOZDA 3. bit. Nemojte mi pricat pa dobro adaptacija i to alo previse je ulozeno da bi 3. Mjesto bilo okej a mi vise od toga ove sezone dobacit necemo ako i to dobacimo.
Bgm eto puknuo bih od neke ljutnje koliko smo losi **** te i tuzla i sve ljudima se i ne igra cekaju kraj sezone da napuste klub svi raspada im se sve. PLUS OVO ne izlazenje pred kamere arene nam ne treba opet stani i reci fino sta je belaj **** ga ti. Podrska Rozmanu da shvati da nismo Domzale i da se puno teze prihvata poraz ovdje i da mora puno bolje u gostima tacnije 200% bolje nego ovo.
Bgm eto puknuo bih od neke ljutnje koliko smo losi **** te i tuzla i sve ljudima se i ne igra cekaju kraj sezone da napuste klub svi raspada im se sve. PLUS OVO ne izlazenje pred kamere arene nam ne treba opet stani i reci fino sta je belaj **** ga ti. Podrska Rozmanu da shvati da nismo Domzale i da se puno teze prihvata poraz ovdje i da mora puno bolje u gostima tacnije 200% bolje nego ovo.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
I da kažem da sam na mjestu Vrancica da bi sutra otišao u klub i tražio papire,da imam takav renome i da nemogu dobiti minutu u ovoj ligi u ovakvom Sarajevu koje nemože u gostima Unisa nadigrat mene bi iskreno uvrijedilo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Evander, HariTz, JavierBosnia, johntravolta123, pierce, Rodman, VolimBiH96 i 79 gostiju.