RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Hadžikić, Oreč, Halilović, Hrkač, Suljić, Peco, Šikalo, Haskić, Šturm, Vehabović i De Oliveira
Na klupi kod Veleža ostali su:
Ribić, Zvonić, Bajrić, Pršeš, Mlinarić, Domić, Halilović, Puce, Đuliman, Kuko i Halilagić
Za FK Sarajevo od prve minute igraju:
Šahinović, Čataković, Penaranda, Hasić, Julardžija, Beganović, Radović, Aničić, Đuričković, Buljubašić i Mustafić
Na klupi kod Veleža ostali su:
Ribić, Zvonić, Bajrić, Pršeš, Mlinarić, Domić, Halilović, Puce, Đuliman, Kuko i Halilagić
Za FK Sarajevo od prve minute igraju:
Šahinović, Čataković, Penaranda, Hasić, Julardžija, Beganović, Radović, Aničić, Đuričković, Buljubašić i Mustafić
Ne sviđa mi se ovo suđenje. Suljic je trebao dobiti karton, kao i Halilovic u 42.min.. što se tiče igre, imamo posjed, stvaramo šanse, samo se nadam da nam neće zabiti iz neke tranzicije. Orec
Suljic večeras dosta nabrijan protiv bivšeg kluba

Kolika je senzacija kad se nama malo šilji čitav forum bruji a ako pobjedimo očekujem i od medija natpise krađe fantomskih razmjera
Realno je da je Suljić zaslužio karton. Osim toga ništa se posebno na terenu skandalozno nije desilo. Ako i sudi, ne sudi nama u korist već Borcu. Tako da nije do nas, ne znam ko broji koliko smo mi puta tako zakinuti. Uključujući i na Koševu u ovoj sezoni
Mi smo Rođeni prkosni i ponosni!
vidi Ede, ko Dusko nekad...
-
- Kontakt:
Renan zaspao u ofsajdu i diže ruke kao kakav ofsajd
Čisto sve ko suza
Čisto sve ko suza
Mostar u srcu, Velež do groba
Realno zasluzeno mi odron sretno
Bravo momci! Forza Veleeeeež
-
- Kontakt:
Hoćemo li izgubit? Zna li se šta 
Bravo momci, milo za drago za Koševo

Bravo momci, milo za drago za Koševo

Mostar u srcu, Velež do groba
-
- Kontakt:
Hoce li nam neko iz top3 uputit sut u okvir na domacem terenuRASanticeva je napisao/la: ↑01 dec 2023, 19:53Hoćemo li izgubit? Zna li se šta
Bravo momci, milo za drago za Koševo![]()

Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 19:54Hoce li nam neko iz top3 uputit sut u okvir na domacem terenuRASanticeva je napisao/la: ↑01 dec 2023, 19:53Hoćemo li izgubit? Zna li se šta
Bravo momci, milo za drago za Koševo![]()
![]()
8 utakmica kući i gol razlika (17:4)

- Bazinga12345
- Kontakt:
Ljudi moji nerealno koliko smo dobro odigrali i to svih 90 minuta. Svaka čast svima.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Kakva je igracina Orec. Odma mu dat ugovor na 4 godine nek sam odredi cifru. Kako je on zalutao u BiH?
Doktorski

-
- Kontakt:
Ali ljudi moji, ANTE OREC !!! 

-
- Kontakt:
Ma bravo za sve,svi su ginuli.
Koji si ti gospodin i trenerski mag Klafuriću majstore
Koji si ti gospodin i trenerski mag Klafuriću majstore

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Velika pobjeda i potpuno zaslužena!
Odbrana beton.
Oreć standardno
Edo Vehabović
Navijači bez pitotehnike
Gosp Klaf
Odbrana beton.
Oreć standardno

Edo Vehabović

Navijači bez pitotehnike

Gosp Klaf

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Tako je i nemoj da bi više iko ikad od Rođenih kritikovao Vehabovića jer čovjek je danas dao 300% i to treba cjeniti, a ne mahalati kako je ovo ili ono...Oreču treba dati ugovor na 10 godina, jer momak je brži od struje, a Ante Hrkać je naš Franz Bekenbauer, znači "nema prolaza" da si Mesi, a ne Oliviera...U petak abd " dolina cupova" i da zakucamo Želju pod noge....Forzaaaa.Bazinga12345 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 19:58Ljudi moji nerealno koliko smo dobro odigrali i to svih 90 minuta. Svaka čast svima.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Taktički i trkački bez premca, Klaf uništio Rožmana a naravno igračima čestitke jer su uradili zacrtano.
Dosta igrača je bilo na nivou, neki su već spomenuti a ja ću reći Halilović mlađi je PODERAO u sredini terena.
Jedino na šta bih se osvrnuo kritički su prekidi, konkretno korneri. Ne pamtim kad smo napravili neku ozbiljniju priliku iz kornera a nije da nemamo visokih igrača. Postaje baš iritantno, kad god je korner više se i ne osvrćem jer unaprijed znam da od njega nema ništa.
Nadam se da ćemo proraditi malo na tom segmentu
Dosta igrača je bilo na nivou, neki su već spomenuti a ja ću reći Halilović mlađi je PODERAO u sredini terena.
Jedino na šta bih se osvrnuo kritički su prekidi, konkretno korneri. Ne pamtim kad smo napravili neku ozbiljniju priliku iz kornera a nije da nemamo visokih igrača. Postaje baš iritantno, kad god je korner više se i ne osvrćem jer unaprijed znam da od njega nema ništa.
Nadam se da ćemo proraditi malo na tom segmentu
-
- Kontakt:
Kakvu utakmicu Dino Halilovic odigra, fenomenalna.
Orec, ne mogu se vise ponavljati ko papagaj, sta pretrci, sta uradi, kskvu razliku napravi, nije Velez imao u novijoj historiji
Orec, ne mogu se vise ponavljati ko papagaj, sta pretrci, sta uradi, kskvu razliku napravi, nije Velez imao u novijoj historiji