Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Po ovome vidim samo da Sarajevo moze biti filijala Velezu. Najskuplji, a lose igrate. Izgleda da titula je miljama daleko od Koseva, a i europa bi mogla biti upitna.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Imaš pozdrave sa ugodnih +11, pa ti žali koliko hoćeš.SEFI42 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 20:21Virtual, u pravu si. I ovo je puno bodova za njih. Da im nije srece imali bi manje bar 7 bodova. Zao mi konaVirtu4l je napisao/la: ↑01 dec 2023, 20:18Cirkusant, Bašić je bar imao očajnu ekipu, ovaj ima najplaćenije igrače lige i svega par utakmica su odigrali ono baš dobro.
Igman ih rasuo, Sloga ih uništila, GOŠK promašio zicer u 90+, protiv Veleža ih sudija pogurao, provukli se protiv Tuzle i Posušja, itd...
Morao je ispucati sreću.![]()

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑01 dec 2023, 20:10Jesam ti rek’oMostarskiSin je napisao/la: ↑01 dec 2023, 17:31Ako igras kladionicu, opali 1 slobodno i mozda 2:1 konacan rezultat

Sta cemo sljedece kolo, ima li bujruma? Ko izgubi placa cevape u Zelje ili Zmaja

Btw jesmo li i dalje filijala?

Zadnja izmjena: MostarskiSin, dana/u 01 dec 2023, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
Spucaš 20 miliona i jedina radost ti je +11 u odnosu na Želju 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Sirotinja si i jedina radost ti je kad Sarajevo izgubi. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Odvratna utakmica, Velez nista spektakularno ali dovoljno za katstrofalno Sarajevo danas. Desni bek Veleza odličan, Oreč.
Kod komsija niko raspolozen osim Prevarande.
Kod komsija niko raspolozen osim Prevarande.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Dzaba vama +11 kad cete osvojit k...inuHordasOdMalena je napisao/la: ↑01 dec 2023, 20:25Imaš pozdrave sa ugodnih +11, pa ti žali koliko hoćeš.SEFI42 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 20:21Virtual, u pravu si. I ovo je puno bodova za njih. Da im nije srece imali bi manje bar 7 bodova. Zao mi konaVirtu4l je napisao/la: ↑01 dec 2023, 20:18
Cirkusant, Bašić je bar imao očajnu ekipu, ovaj ima najplaćenije igrače lige i svega par utakmica su odigrali ono baš dobro.
Igman ih rasuo, Sloga ih uništila, GOŠK promašio zicer u 90+, protiv Veleža ih sudija pogurao, provukli se protiv Tuzle i Posušja, itd...
Morao je ispucati sreću.![]()
![]()
-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Reče navijač kluba koji nije vidio titule 11 godinaSEFI42 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 20:33Dzaba vama +11 kad cete osvojit k...inuHordasOdMalena je napisao/la: ↑01 dec 2023, 20:25Imaš pozdrave sa ugodnih +11, pa ti žali koliko hoćeš.![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Neosvojiva tvrdjava Kajta Zaim Aca Mrkva 
Petak stadion stocna pijaca guljenje koze onoj sirotinji i obecanje tetrijebu da cu mu izbaciti iz kombija nekoliko RA stikera da lijepi po skoli
Petak stadion stocna pijaca guljenje koze onoj sirotinji i obecanje tetrijebu da cu mu izbaciti iz kombija nekoliko RA stikera da lijepi po skoli

Zaboravio si dodati i da sam navijac NAJTROFEJNIJEG kluba u drzavi

- BegovicRamiz
- Kontakt:
alejkumuselam jaraEspiritosanto je napisao/la: ↑01 dec 2023, 20:06Pravi derbi,na tribinama očekivano prijateljski kako i treba biti.BegovicRamiz je napisao/la: ↑26 nov 2023, 23:16hvala vamEspiritosanto je napisao/la: ↑26 nov 2023, 23:14
Uvijek mi je drago kad ste bahati i u euforiji.
Dobro došli pa nek bolji pobijedi.
bolje vas snasli
nema euforije hladni smo ko led
Na terenu druga priča,onako jedan tvrd derbi.
Selam Ramize zmaju
cestitke na zasluzenoj pobjedi
konkretniji ste bili mi imamo problem u gostima
ova dvojka vam je paklen igrac
-
- Kontakt:
Pozdrav za Zukanovica, ne staviš li Oreca 2 miliona ti veze nemaš čovjek se hladno ispisa po tim zvijezdama i mikionima. Haskic minimalno 3, čovjek pokazuje kako se igra i bori.
Fin ambijent, dosta gostujućih navijača na veoma nepopularan termin. Pravi derbi. Čestitke akterima
Fin ambijent, dosta gostujućih navijača na veoma nepopularan termin. Pravi derbi. Čestitke akterima
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- HordasOdMalena
- Kontakt:
E to već nisi.
Divna fudbalska noć na uskoro najboljem stadionu u državi, na najboljem travnjaku, uz dva velikana BIH i Yu fudbala. Hvala i navijačkim prijateljima iz Sarajeva što su došli u velikom broju i tako nam pogurali prosjek(oni svakako imaju i viška na svojim domaćim utakmicama).
Sudija je jednako oštetio i jedne i druge, sa po dva nedosuđena žuta kartona i jednima i drugima, ali ništa strašno, jednak kriterij je držao.
Sljedeća je Grbavica, nadam se barikadama na Ivanu da nas još više razbjesne
Sudija je jednako oštetio i jedne i druge, sa po dva nedosuđena žuta kartona i jednima i drugima, ali ništa strašno, jednak kriterij je držao.
Sljedeća je Grbavica, nadam se barikadama na Ivanu da nas još više razbjesne

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Poceo i ovaj o "build up-u" satroNe mogu reći da smo podcijenili Velež. Bili su jako dobri u build-upu.

1921
-
- Kontakt:
Zamisli da ozbiljno misliš da je "arena" rođeni najljepši stadion u državi... 

Eto jarane kad budete imali igrače kao mi u Jablanici javi se.A mi zaporke dajemo psima bola,mi to ne jedemo.

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ja sam jedino vidio da piše "uskoro najbolji stadion".nastrojeni21 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 20:58Zamisli da ozbiljno misliš da je "arena" rođeni najljepši stadion u državi...![]()
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Dobro bi bilo sumirati skretničarske prognoze u zadnjih mjesec-dva Veležovih utakmica u ovom zayebanom nizu 
Da se pošteno nasmijemo. Sa Pitarima se nemamo šta nadyebavati, ljudi realni, kažu kako jeste, završimo priču i idemo dalje. Sa skretničarima vazda neki cirkus.

Da se pošteno nasmijemo. Sa Pitarima se nemamo šta nadyebavati, ljudi realni, kažu kako jeste, završimo priču i idemo dalje. Sa skretničarima vazda neki cirkus.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123 i 28 gostiju.