FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koliko kredita ima Rozman u FK Domza, pardon FK Sarajevo?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Stani pred kameru i reci moj je poraz, yebo te Tito! Imas podrsku 99% navijaca jos uvijek, cemu kurvanjsko ponasanje?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Poraz me nije iznenadio, ali nasa igra jeste, jer sam ocekivao da cemo stvoriti bar neke prilike. Igramo brzo, trci se dosta, ali to ne daje rezultata uvijek, pogotovo na strani.
Nasi rezultati u gostima su takvi da nije realno ocekivati nista vise od Europe, za koju cemo se takodjer morati dobro potruditi.
Ceka nas jos puno posla, a toliko para se ulozilo, da ne bi to tako trebalo biti. Rozman ima jasnu viziju sta zeli, eh sad ili mu igraci nisu adekvatni ili mu vizija ne valja, to ne znam. Talentovan je trener, vjerujem da ce da napreduje kod nas i da nam donese rezultate.
Nasi rezultati u gostima su takvi da nije realno ocekivati nista vise od Europe, za koju cemo se takodjer morati dobro potruditi.
Ceka nas jos puno posla, a toliko para se ulozilo, da ne bi to tako trebalo biti. Rozman ima jasnu viziju sta zeli, eh sad ili mu igraci nisu adekvatni ili mu vizija ne valja, to ne znam. Talentovan je trener, vjerujem da ce da napreduje kod nas i da nam donese rezultate.
-
- Kontakt:
Šupački od Rožmana. Ipak treba biti ‘ mangup ‘ i u porazu.
Zaluzeno smo izgubili. Dobro sve analizirati i idemo dalje. Ne treba odmah po majkama oplesti.
Mosa Rajvosa
Zaluzeno smo izgubili. Dobro sve analizirati i idemo dalje. Ne treba odmah po majkama oplesti.
Mosa Rajvosa
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
-
- Kontakt:
Zato jer to nije realnost pored Dodika ti dzaba,da se ne nadate do kraja ove polusezone mi cemo z9janiti od Zrinjskoga Bojac sve dobiti i idu na 12,kad odmaknu Zrunjskom 18 bodova pocece normalno sudjenje. Sa Radovicem,Beganovicem,Durakovicem,Ziljkicem,Sahinovicem je ovo sasvim ocekivanoskullcrusher je napisao/la: ↑01 dec 2023, 20:09Sve ja razumijem ali TREBA IM BITI JASNO DA JE SVAKI PORAZ UZASAN i da je sramota mene kao navijaca iskreno da mi sa ovakvim igracima cemo se za 3. Mjesto boriti. Svaka cast Velezu top igraju al mene je sramota da cemo samo MOZDA 3. bit. Nemojte mi pricat pa dobro adaptacija i to alo previse je ulozeno da bi 3. Mjesto bilo okej a mi vise od toga ove sezone dobacit necemo ako i to dobacimo.
Bgm eto puknuo bih od neke ljutnje koliko smo losi **** te i tuzla i sve ljudima se i ne igra cekaju kraj sezone da napuste klub svi raspada im se sve. PLUS OVO ne izlazenje pred kamere arene nam ne treba opet stani i reci fino sta je belaj **** ga ti. Podrska Rozmanu da shvati da nismo Domzale i da se puno teze prihvata poraz ovdje i da mora puno bolje u gostima tacnije 200% bolje nego ovo.
Treba nam golman podhitno, jbg saha je najgora vrsta golmana, brani nemoguce, ali ne izlazi iz peterca da mu zivot zavisi od toga.
Rozman je mlad, moze jos da nauci iz ovog poraza i da popravi stvari. Danas je bilo bas lose, idemo dalje, ima jos posla
Rozman je mlad, moze jos da nauci iz ovog poraza i da popravi stvari. Danas je bilo bas lose, idemo dalje, ima jos posla
- muhamedhulk
- Kontakt:
opet goldzija prima gol kroz usi...smijesan je vise. kakav crni transfer i kakvi crni milioni. ako hoce da momak bude priblizno kovi onda ce ga na zimu u federalku poslati do ljeta pa nazad da bude prvi golman. nakon sezone mozda i ode.
trener opet sebe i igrace precijenio a ligu podcijenio. borba za 3. mjesto realnost ali nadam se da ce podici ljestvicu jer slabo se ciljevi ispunjavaju u zadnje vrijeme..da ne bi ne daj Boze i ta 3. pozicija postala nedostizna.
trener opet sebe i igrace precijenio a ligu podcijenio. borba za 3. mjesto realnost ali nadam se da ce podici ljestvicu jer slabo se ciljevi ispunjavaju u zadnje vrijeme..da ne bi ne daj Boze i ta 3. pozicija postala nedostizna.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Jel ovo i našeg Kloppa uhvatila glavobolja 

Beskonacno za tvoj info jel sad i on ne valja treba li opet nakon 6mj otici pa tako stalno mjenjat drug to niceme ne vodi.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
- Kontakt:
Titula alajhmanet
Imao sam neku potajnu nadu do veceras koja je sad definitivno ugasena.
Idemo dalje❤
Igracima zadnja opomena.Tamburanje protiv Sloge,ovo danas i bod protiv Goska na jedvite jade individualnim kvalitetom jednog igraca nije prihvatljivo.SUTEVI U OKVIR GOLA:0(nula)
Toliko se mucimo na gostovanjima za nepovjerovati
Imao sam neku potajnu nadu do veceras koja je sad definitivno ugasena.
Idemo dalje❤
Igracima zadnja opomena.Tamburanje protiv Sloge,ovo danas i bod protiv Goska na jedvite jade individualnim kvalitetom jednog igraca nije prihvatljivo.SUTEVI U OKVIR GOLA:0(nula)
Toliko se mucimo na gostovanjima za nepovjerovati
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 01 dec 2023, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- TurkishAirlines
Jos jedna pichka u nizu koja ne smije pred kamere. Golemo
Zadnja izmjena: TurkishAirlines, dana/u 01 dec 2023, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Ne, naravno da valja, treba mu pruziti sansu, bar sam ja takvog misljenja. Mjerilo ce biti druga polusezona, ali realno je takodjer i to da ne vidimo neke narocito promjene na bolje, za sto se imalo vremena.
Mora se prestati sa praksom dovodjenja svega i svacega iz Domzalea. Ma koliko mi dizali njih, realnost je da oni ne odskacu narocito od nas.
Edit. Sahinovic ce mu doci glave, a odluku da brani ne donosi Rozman, nego ide po direktivi. Momak nas je kostao barem tri utakmice.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Samo sto ono nije sahinovicev gol, nego su stoperi zaboravila igraca
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
99% navijaca ne tjera nikoga. Ne znaci da odmah tjeras ako nesto kriticno napises. Neka Rozmana jos 5 godina sto se mene prvog tice.
Ali ne mozemo ljudi o uigranosti protiv filijale koja je promijenila autobus igraca, a trenera dovela mozda 2 sedmice nakon nas. Niti su jaci, niti su uigraniji. O razlici u kvalitetu je suvisno pricati.
Cinjenica je da je ovo daleko ispod realnih mogucnosti ove ekipe, da se ekipa iz nekog razloga ne snalazi najbolje u gostima, da je suparnicki trener odlicno odradio posao, a nas podbacio. Nije jedna utakmica, nego nesto sto se ponavlja. Zasto?
Meni su neke stvari jednostavno nejasne. Ne znam sta moze objasniti ove oscilacije.
Sta moze objasniti da Vrancic ne moze dobiti minute, sta moze objasniti da Hamza jednu odigra vrhunski drugu izgleda smijesno? Koliko nas bodova golman treba kostati? Kako je moguce da dodje igrac, Penaranda na primjer danas, napravi visak, probije, ostali samo gledaju? Covjek uzme 10 metara prostora i onda izgubi loptu ili je vrati nazad jer se niko ne otkriva i ne prati. Stoperi ne prate igrace, Julardzija ni ne skace na centarsutu kod gola, kako i zasto? Nekakve pokusaje sa guranjem Djurickovica u spic ne zelim uopste da komentarisem.
Ja ne ocekujem titulu ove godine, vise puta sam napisao da nije moguce iz raznih razloga da mi trenutno uzmemo pored Borca i Zrinjskog. Ono sto ocekujem je bolje od ovoga danas. Ustvari bolje od ovoga sto gledamo u gostujucim utakmicama citavu sezonu. Valjda imamo pravo na takva ocekivanja.
Ali ne mozemo ljudi o uigranosti protiv filijale koja je promijenila autobus igraca, a trenera dovela mozda 2 sedmice nakon nas. Niti su jaci, niti su uigraniji. O razlici u kvalitetu je suvisno pricati.
Cinjenica je da je ovo daleko ispod realnih mogucnosti ove ekipe, da se ekipa iz nekog razloga ne snalazi najbolje u gostima, da je suparnicki trener odlicno odradio posao, a nas podbacio. Nije jedna utakmica, nego nesto sto se ponavlja. Zasto?
Meni su neke stvari jednostavno nejasne. Ne znam sta moze objasniti ove oscilacije.
Sta moze objasniti da Vrancic ne moze dobiti minute, sta moze objasniti da Hamza jednu odigra vrhunski drugu izgleda smijesno? Koliko nas bodova golman treba kostati? Kako je moguce da dodje igrac, Penaranda na primjer danas, napravi visak, probije, ostali samo gledaju? Covjek uzme 10 metara prostora i onda izgubi loptu ili je vrati nazad jer se niko ne otkriva i ne prati. Stoperi ne prate igrace, Julardzija ni ne skace na centarsutu kod gola, kako i zasto? Nekakve pokusaje sa guranjem Djurickovica u spic ne zelim uopste da komentarisem.
Ja ne ocekujem titulu ove godine, vise puta sam napisao da nije moguce iz raznih razloga da mi trenutno uzmemo pored Borca i Zrinjskog. Ono sto ocekujem je bolje od ovoga danas. Ustvari bolje od ovoga sto gledamo u gostujucim utakmicama citavu sezonu. Valjda imamo pravo na takva ocekivanja.
Dobar Hadzikic golman,strasan pod hitno ga dovesti,veceras je izdominirao.
Samo Sarajevo
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ma ja samo idemo dalje
hajde izgubili al da ne osustas na gol jbt sramota
uzecemo GOSK tri razlike
i opet po usima u Mostaru kolo poslije
klasika
hajde izgubili al da ne osustas na gol jbt sramota
uzecemo GOSK tri razlike
i opet po usima u Mostaru kolo poslije
klasika
-
- Kontakt:
Sarajevo nema bekove,golmana,kapitena tj lidera na terenu i imamo jednog ipo stopera
Trener ovim forsiranjem ovog amatera od golmana iz kola u kolo, direktno radi protiv ekipe.
U ovom cirkusu od lige da Vrančić ne može igrati nikako? Hahahahha šta ima stručnjak nisam te prepozn’o.
Njihovi bekovi su pojeli ove naše.
Borba za 3 mjesto kao i kad nismo imali investitora.
U ovom cirkusu od lige da Vrančić ne može igrati nikako? Hahahahha šta ima stručnjak nisam te prepozn’o.
Njihovi bekovi su pojeli ove naše.
Borba za 3 mjesto kao i kad nismo imali investitora.
Trenutno korisnika/ca: adoado, Aduka87, Amidzaa, amypitar, iliyaa8, Kockoglavi, nedimmmm1337, PeppermintSA i 86 gostiju.