Vjetar mu najvise problema napravio
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- TurkishAirlines
Re: FK Sarajevo
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Al se guliša uživio, ko da se nece vracati sa posudbe
- napoleon72
- Kontakt:
Jest mi muka od citanja bajki o Rahmanu poslije svakog poraza. Kao da s Rahmanom nije bilo ovakvih poraza.
Simone, da 7 komada primis, stani pred kamere jbt. Sta bjezis odmah, izdominiran si i priznaj to.
Simone, da 7 komada primis, stani pred kamere jbt. Sta bjezis odmah, izdominiran si i priznaj to.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Samo da se ne zaboravi
**** ti Suljiću najmilija.
Kako ide onaj raspored za 3ći krug? Insallah da igramo na Koševu protiv Veleža, treba razglas postavit na istok da mu **** porodicu 90minuta
**** ti Suljiću najmilija.
Kako ide onaj raspored za 3ći krug? Insallah da igramo na Koševu protiv Veleža, treba razglas postavit na istok da mu **** porodicu 90minuta
- TurkishAirlines
Mozda im Mirviceva firma iz amerike nije pustila platu
Nemojte da ih odmah ovako ruzimo.
Treba znati i ne uputiti nijedan sut u drugom poluvremenu.

Nemojte da ih odmah ovako ruzimo.
Treba znati i ne uputiti nijedan sut u drugom poluvremenu.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- napoleon72
- Kontakt:
Po trenutnom stanju nam dolaze na Kosevo.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Tako je burazeru, samo da dodje na kosevo pa ce on mami onako uklizavat i udarat
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dolaze na Koševo ali treba sačekati da vidimo možemo li dobiti onaj mrtvi GOŠK pa će se onda sve znati

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Yebem li te usta Suljicu jel ti drago piqketino jedna ona?Izvizdat ga dobro sljedeci put da usi zuje 5 dana.Ne dolazi vise na Kosevo ni kao navijac,nisi dobrodosao slino jedna.Karinasu i najgori kapiten u historiji kluba
Zasluzena pobjeda Veleza.Poraz nije problem ali bez suta u okvir gola danas i protiv Sloge jeste.Bod(jedva)protiv mrtvog Goska kojeg Borac,Velez i Zrinjski rijese sa 30% sange.
Simonu sudim tek od proljetnog dijela ali vecini igraca je ovo zadnje upozorenje.Titulu smo izgubili,top 3 je pod moranje i moramo ici na kup.
Zasluzena pobjeda Veleza.Poraz nije problem ali bez suta u okvir gola danas i protiv Sloge jeste.Bod(jedva)protiv mrtvog Goska kojeg Borac,Velez i Zrinjski rijese sa 30% sange.
Simonu sudim tek od proljetnog dijela ali vecini igraca je ovo zadnje upozorenje.Titulu smo izgubili,top 3 je pod moranje i moramo ici na kup.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sahinovic izvadi nesto nemoguce pa primi onakav gol.Sta je on konto u glavi?Pa vidis da lopta leti na peterac,izadji skoci zabij mu nogu izbij mu bubreg i uhvati loptu.Tako pravi golmani rade.Sta znaci ovo krene pa se vrati na liniju?Koja logika objasnite mi?Bolje ici na loptu pa sta bude nego da ti lik svakako puca glavom sa 5 metara sto je 99.9% gol.Cegq ga je strah
Na koju smo prevaru mi njega uvalili u Rakow syebat ce se ljudi.Dovedite normalnog golmana vec jednom
Na koju smo prevaru mi njega uvalili u Rakow syebat ce se ljudi.Dovedite normalnog golmana vec jednom
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Tako je, nismo se naigrali. Diktirali su nam neki cudan tempo. Pogotovo prvo poluvrijeme, ubili utakmicu u sredini, nekako smor, mlitavno gdje su se domacini bolje snasli.hz033 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 19:35Neznam cemu gubljenje zivaca, nemoze svaka biti 100% na nivou. Da su nas blokirali na sredini, jesu i to kvalitetno, nismo se naigrali. U ovakvim slucajevima treba ici na promjenu formacije, uigrati je naravno, a ne drzati se jednog te istog kada ne ide. Trebalo je ranije mjenjati to je evidentno a ne cekati da primimo gol. Sta je tu je sad, jbg.
Saha par dobrih intervencija ali i ta boljka, kreni pa stani. To je gotovo uvijek primljen pogodak.
Bravo PITAR6875 STRATESKO SUDJENJE! Prvo posaljes petrovica, podlegne pritisku, “domaci” sudija. Mi nismo smjeli gol dati nikako prvi. Njima grublja igra dozvoljena, gdje se mi opet nismo snasli. Ko biva bjezi ba ovi se tuku, necemo ni igrati s njima.
Idealan scenarij da Velez da gol pa da se mi spasavamo ali i ovo im odgovara vise nego nasa pobjeda.
Bekovi Veleza top.
Ouu vidim emocionalnih slomova masu na pdfu, nije svijet propo raja.
Igrali u gostima protiv ipak pristojnog Veleza. Sta da se radi, idemo dalje.
Tacno nam fali uigranosti, tecnosti, da se igraci upoznaju bolje. Da bi bilo sto manje onih zakasnjelih pasova, lopti u unazad i tako. To dolazi vremenom a mi ako smo svi ludi kolektivno dozvolit cemo da nam zakuhaju corbu i da poludimo u 4 zida. Samo nam jos to treba.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ne treba previše tisra, kod nas pobijedimo prvaci svemira, izgubimo najgori u ligi. Popustite malo, treba vremena da se sve složi. Ne može to biti sve idealno.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Da treba golman naravno, ali jednaku krivicu (ako ne i vecu) za go snose stoperi i Julardzija.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 dec 2023, 21:21Sahinovic izvadi nesto nemoguce pa primi onakav gol.Sta je on konto u glavi?Pa vidis da lopta leti na peterac,izadji skoci zabij mu nogu izbij mu bubreg i uhvati loptu.Tako pravi golmani rade.Sta znaci ovo krene pa se vrati na liniju?Koja logika objasnite mi?Bolje ici na loptu pa sta bude nego da ti lik svakako puca glavom sa 5 metara sto je 99.9% gol.Cegq ga je strah
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa to uvijek radi, znači da ga je strah i da je nesiguran. Nismo mi njega nigdje još uvalili, jesu zainteresovani ali nije im samo on na piku.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 dec 2023, 21:21Sahinovic izvadi nesto nemoguce pa primi onakav gol.Sta je on konto u glavi?Pa vidis da lopta leti na peterac,izadji skoci zabij mu nogu izbij mu bubreg i uhvati loptu.Tako pravi golmani rade.Sta znaci ovo krene pa se vrati na liniju?Koja logika objasnite mi?Bolje ici na loptu pa sta bude nego da ti lik svakako puca glavom sa 5 metara sto je 99.9% gol.Cegq ga je strah
Kontam kakvu god ponudu da pošalju treba prihvatiti, nema potrebe da nešto previše pregovaramo što se tiče njega. Ima on solidan cv, možemo uzeti solidnu cifru.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
100%NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑01 dec 2023, 21:29Da treba golman naravno, ali jednaku krivicu (ako ne i vecu) za go snose stoperi i Julardzija.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 dec 2023, 21:21Sahinovic izvadi nesto nemoguce pa primi onakav gol.Sta je on konto u glavi?Pa vidis da lopta leti na peterac,izadji skoci zabij mu nogu izbij mu bubreg i uhvati loptu.Tako pravi golmani rade.Sta znaci ovo krene pa se vrati na liniju?Koja logika objasnite mi?Bolje ici na loptu pa sta bude nego da ti lik svakako puca glavom sa 5 metara sto je 99.9% gol.Cegq ga je strah
Fali nam jedan ozbiljan stoper takodjer ali ovo se ozbiljnom golmanu nikad ne desava.Nikakva odbica ni guzva ovo nije vec tvoja lopta samo da izletis i skocis.
Jos 2 utakmice istrpit i ne gledamo ga vise nadam se..
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Toliko da pusiqrci zvani LEGENDE mogu slobodno odyebati. Samo se husrini puleni jave i ove kvazi legende tipa Toso, Torlak, Zeka...
Onaj zutalj Torlak konta nekoga ismijati a rijec stranac oise velikim slovima !!!
Samo tjeraj Rozmane, nije to naviklo na sistem i disciplinu !
PUNA PODRSKA SEFE
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Nije baš da su od jučer zajedno. 11 juniora da ubaciš napravili bi bar jednu izglednu priliku. Nadam se poslije zimskih priprema da će biti bolje, ako ostane ovako ili slično i da je lično Pep Guardiola na klupi glavom i bradom sa ful pratećim kadrom neće se provući, nije ni jedna garnitura pa neće ni ova. Čekamo, a odavno nismo više čekali i saburali ali čekamo. Porazi se praštaju, loša igra bez prilike to je strašno. PozzLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑01 dec 2023, 21:23Tako je, nismo se naigrali. Diktirali su nam neki cudan tempo. Pogotovo prvo poluvrijeme, ubili utakmicu u sredini, nekako smor, mlitavno gdje su se domacini bolje snasli.hz033 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 19:35Neznam cemu gubljenje zivaca, nemoze svaka biti 100% na nivou. Da su nas blokirali na sredini, jesu i to kvalitetno, nismo se naigrali. U ovakvim slucajevima treba ici na promjenu formacije, uigrati je naravno, a ne drzati se jednog te istog kada ne ide. Trebalo je ranije mjenjati to je evidentno a ne cekati da primimo gol. Sta je tu je sad, jbg.
Saha par dobrih intervencija ali i ta boljka, kreni pa stani. To je gotovo uvijek primljen pogodak.
Bravo PITAR6875 STRATESKO SUDJENJE! Prvo posaljes petrovica, podlegne pritisku, “domaci” sudija. Mi nismo smjeli gol dati nikako prvi. Njima grublja igra dozvoljena, gdje se mi opet nismo snasli. Ko biva bjezi ba ovi se tuku, necemo ni igrati s njima.
Idealan scenarij da Velez da gol pa da se mi spasavamo ali i ovo im odgovara vise nego nasa pobjeda.
Bekovi Veleza top.
Tacno nam fali uigranosti, tecnosti, da se igraci upoznaju bolje. Da bi bilo sto manje onih zakasnjelih pasova, lopti u unazad i tako. To dolazi vremenom a mi ako smo svi ludi kolektivno dozvolit cemo da nam zakuhaju corbu i da poludimo u 4 zida. Samo nam jos to treba.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- skullcrusher
- Kontakt:
Amcho1 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 21:37Nije baš da su od jučer zajedno. 11 juniora da ubaciš napravili bi bar jednu izglednu priliku. Nadam se poslije zimskih priprema da će biti bolje, ako ostane ovako ili slično i da je lično Pep Guardiola na klupi glavom i bradom sa ful pratećim kadrom neće se provući, nije ni jedna garnitura pa neće ni ova. Čekamo, a odavno nismo više čekali i saburali ali čekamo. Porazi se praštaju, loša igra bez prilike to je strašno. PozzLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑01 dec 2023, 21:23Tako je, nismo se naigrali. Diktirali su nam neki cudan tempo. Pogotovo prvo poluvrijeme, ubili utakmicu u sredini, nekako smor, mlitavno gdje su se domacini bolje snasli.hz033 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 19:35Neznam cemu gubljenje zivaca, nemoze svaka biti 100% na nivou. Da su nas blokirali na sredini, jesu i to kvalitetno, nismo se naigrali. U ovakvim slucajevima treba ici na promjenu formacije, uigrati je naravno, a ne drzati se jednog te istog kada ne ide. Trebalo je ranije mjenjati to je evidentno a ne cekati da primimo gol. Sta je tu je sad, jbg.
Bekovi Veleza top.

1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Rozman lijepo priča i fura neki sistem ali Bgm na terenu ga cesto pojedu treneri Mtel Premijer lige.NazorUso je napisao/la: ↑01 dec 2023, 21:36Toliko da pusiqrci zvani LEGENDE mogu slobodno odyebati. Samo se husrini puleni jave i ove kvazi legende tipa Toso, Torlak, Zeka...
Onaj zutalj Torlak konta nekoga ismijati a rijec stranac oise velikim slovima !!!
Samo tjeraj Rozmane, nije to naviklo na sistem i disciplinu !
PUNA PODRSKA SEFE![]()
Cini mi se, da je samo Zrinjski pobjedio i Veleza od ovih iz top 5.
2x remi sa Borcem, poraz od Širokog i Sloge i evo od Veleza sad.
U Gabeli jedva 2:2 izvukao isto.
Igra je jos uvijek blijeda i nekako bezidejna uz poneki blijesak utakmice kao protiv Tuzle ili protiv kona. Ostalo je bilo sve onako bezveze.
Trenutno korisnika/ca: benko21, ebi46, Haksss, mosarajvosa83, nedimmmm1337 i 34 gosta.