FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
46%
Prolazak u Play off
46
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 192

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 01 dec 2023, 21:46

Lavcina je napisao/la:
01 dec 2023, 21:41
NazorUso je napisao/la:
01 dec 2023, 21:36
Napapijri je napisao/la:
01 dec 2023, 20:18
Koliko kredita ima Rozman u FK Domza, pardon FK Sarajevo?
Toliko da pusiqrci zvani LEGENDE mogu slobodno odyebati. Samo se husrini puleni jave i ove kvazi legende tipa Toso, Torlak, Zeka...
Onaj zutalj Torlak konta nekoga ismijati a rijec stranac oise velikim slovima !!!

Samo tjeraj Rozmane, nije to naviklo na sistem i disciplinu !

PUNA PODRSKA SEFE ❤️❤️❤️
Rozman lijepo priča i fura neki sistem ali Bgm na terenu ga cesto pojedu treneri Mtel Premijer lige.
Cini mi se, da je samo Zrinjski pobjedio i Veleza od ovih iz top 5.
2x remi sa Borcem, poraz od Širokog i Sloge i evo od Veleza sad.
U Gabeli jedva 2:2 izvukao isto.

Igra je jos uvijek blijeda i nekako bezidejna uz poneki blijesak utakmice kao protiv Tuzle ili protiv kona. Ostalo je bilo sve onako bezveze.
Rožman apsolutno nikakve veze nema sa remijem u Banjaluci jer su morali iz očiju ukrasti da bi to postigli, isto važi i za Široki Brijeg gdje je Šahinović poklonio njima bodove sa onim ispucavanjem.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 01 dec 2023, 21:46

GalileoGalilei je napisao/la:
01 dec 2023, 20:13
Dešava se. Izgube i puno veće ekipe i odigraju isto ovako, pa se ne tjera niko. Idemo dalje, ništa strašno.
Pa jeste, to si u pravu i fkt ne treba zbog jednog poraza dizati frku, ali bojim se da je to kod nas vec postalo simptomaticno, danas velez,neki dan sloga,zatim jos par utakmica koje doduse nismo izgubili ali su nas vile pronosale igman,gosk,…, treba strpljenja i vremena naravno, treba dati podrsku do kraja, samo se nekako bojim obzirom na videno da ne bude opet ni na proljece opipljivog pomaka i onda opet zna se kako to kod nas ide. Jer ako udemo u proljetnio dio sa 4. pozicije i budemo ‘ganjali’ to 3. mjesto kakav je to onda napredak u odnosu na npr proslu sezonu.

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 01 dec 2023, 21:48

Lavcina je napisao/la:
NazorUso je napisao/la:
Napapijri je napisao/la:
Toliko da pusiqrci zvani LEGENDE mogu slobodno odyebati. Samo se husrini puleni jave i ove kvazi legende tipa Toso, Torlak, Zeka...
Onaj zutalj Torlak konta nekoga ismijati a rijec stranac oise velikim slovima !!!

PUNA PODRSKA SEFE ❤️❤️❤️
Rozman lijepo priča i fura neki sistem ali Bgm na terenu ga cesto pojedu treneri Mtel Premijer lige.

Igra je jos uvijek blijeda i nekako bezidejna uz poneki blijesak utakmice kao protiv Tuzle ili protiv kona. Ostalo je bilo sve onako bezveze.
Šta predlažeš?
🇵🇸

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 01 dec 2023, 21:49

Igra toplo-hladno ko i uvijek. Nikakve konstante, vazda isto :yawn:
1946-1987

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 01 dec 2023, 21:51

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
01 dec 2023, 20:48
99% navijaca ne tjera nikoga. Ne znaci da odmah tjeras ako nesto kriticno napises. Neka Rozmana jos 5 godina sto se mene prvog tice.

Ali ne mozemo ljudi o uigranosti protiv filijale koja je promijenila autobus igraca, a trenera dovela mozda 2 sedmice nakon nas. Niti su jaci, niti su uigraniji. O razlici u kvalitetu je suvisno pricati.

Cinjenica je da je ovo daleko ispod realnih mogucnosti ove ekipe, da se ekipa iz nekog razloga ne snalazi najbolje u gostima, da je suparnicki trener odlicno odradio posao, a nas podbacio. Nije jedna utakmica, nego nesto sto se ponavlja. Zasto?

Meni su neke stvari jednostavno nejasne. Ne znam sta moze objasniti ove oscilacije.

Sta moze objasniti da Vrancic ne moze dobiti minute, sta moze objasniti da Hamza jednu odigra vrhunski drugu izgleda smijesno? Koliko nas bodova golman treba kostati? Kako je moguce da dodje igrac, Penaranda na primjer danas, napravi visak, probije, ostali samo gledaju? Covjek uzme 10 metara prostora i onda izgubi loptu ili je vrati nazad jer se niko ne otkriva i ne prati. Stoperi ne prate igrace, Julardzija ni ne skace na centarsutu kod gola, kako i zasto? Nekakve pokusaje sa guranjem Djurickovica u spic ne zelim uopste da komentarisem.

Ja ne ocekujem titulu ove godine, vise puta sam napisao da nije moguce iz raznih razloga da mi trenutno uzmemo pored Borca i Zrinjskog. Ono sto ocekujem je bolje od ovoga danas. Ustvari bolje od ovoga sto gledamo u gostujucim utakmicama citavu sezonu. Valjda imamo pravo na takva ocekivanja.
Tako je. Zar imamo mi navijači i jedan jedini razlog da ne očekujemo više i da ne očekujemo puno? Zar nemamo sve preduslove da očekujemo maksimum. I pohvala i kritika mora biti prihvaćena, a ovo večeras je ispod kritike, toliko da ti zgade vikend.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 01 dec 2023, 21:53

Velež prošlo kolo katastrofa, večeras odlično odigrao. To je pl BiH, ima do kraja još dosta da se igra.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 01 dec 2023, 21:54

leo1946 je napisao/la:
01 dec 2023, 21:49
Izgleda da smo osudjeni na to

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 01 dec 2023, 21:55

Gledam sad pres rozman bas sjeban nakon ocajne igre. Treba mu dar podrsku sad i njemu i ekipi i da natabanamo gosk
Zadnja izmjena: ubipara, dana/u 01 dec 2023, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 01 dec 2023, 21:55

Amcho1 je napisao/la:
01 dec 2023, 20:04
Torino je napisao/la:
01 dec 2023, 19:57
Dežurni pljuvači došli na svoje.
Osim par likova Druže ovdje niko nije pljuvač, ali ova utakmica i protiv Sloge utakmica jel moguće da za 90 minuta nemaš šuta na gol? Treba biti realan i treba podrška ali sve ima granicu. Porazi su sastavni dio igre i takmičenja, ali porazi bez ispaljenog metka bole. Pogledaj nam roster, pa naša klupa bi igrala u prvoj postavi u bilo kojoj ekipi u BiH, a šta imaš, nikakva igra, bez šuta?
Pljuvači pljuvači, kritiku niko ne zna dati. Rožman se pljuje od strane Rundinih pušiqraca, dionice u klubu niko nema. Mirvić se spominje ulože čovjek više nego iko od nastanka kluba pa do danas. Rezultati kaskaju, ali strpljenja mora biti. Promjenili smo 40 trenera nekakvih zarbih 10ak godina. Pusti ljude nek rade. Kleli ste se u Jakira on osto bez Europe prvi put. Danas se još beru plodovi njegova rada.
Ubacio je Rožman sve u napad i ništa. Šta sad. Čestitke Veležu i idemo dalje bar 4 bobe probat uzeti.
Za sve što sad prolazimo zahvaljujemo se masnom.
🇵🇸

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 01 dec 2023, 21:56

Primijeti li jos neko slicnosti izmedju Rozmana i Kodre? Po PPMu skoro identicni u skoro jednakom broju utakmica (Rozman 15 utakmica, 2.20, Kodro 17 utakmica, 2.18). Obojica dobili derbi, pretrpjeli jedan tezak poraz (Kodro od Veleza, Rozman od Sloge), Kodro remizirao sa Zrinjskim u gostima i Borcem kuci, Rozman s Borcem obje. Rozman izgubio od Sirokog, Kodro od Borca (doduse u kupu). Kodro kiksao sa Celikom i Drinom, Rozman sa GOSKom. Kodro imao za nijansu bolju ekipu, al Rozman ima vecu slobodu na transfer marketu.

Eh sad, kako mislim da smo onda morali istrpit Kodru i pustit covjeka da izgradi sistem, tako i sad tvrdim da MORAMO istrpit Rozmana. Da ima gresaka, ima itekako. Al mozemo mu sudit tek nakon druge sezone, ili et u najgoru ruku na zimskoj pauzi naredne sezone.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 01 dec 2023, 21:56

Lavcina je napisao/la:
NazorUso je napisao/la:
Napapijri je napisao/la:

PUNA PODRSKA SEFE ❤️❤️❤️

"Fura neki sistem" ??? Pa da niste zaslijepljeni laznim legendama, znali bi sta znaci sistem i koliko je to dugotrajan proces.
Covjek naslijedio ekipu od najvece qrine, masnokosog Varesanovica. Kapiten mu bio emotivni Hazre koji ne podnosi nikakav sistem. 6-7 igraca odbilo na prvu njegove treninge jer su navikli na javasluk.
Trenirao ih Eso Kobac, pa bolan treba godina dana da se vratis na 0 posle tog vrlog strucnjaka koji je otjeran iz jedne Koline !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 01 dec 2023, 21:58

visokohz je napisao/la:
01 dec 2023, 21:54
leo1946 je napisao/la:
01 dec 2023, 21:49
Izgleda da smo osudjeni na to
Mi smo majstori u odabiru igraca koji nesumnjivo imaju kvalitet ali isto tako kad im se prahne odigraju ko da ih nekom maljem tjera. Zato ce mi uvijek medju drazim igracima biti Leon Benko, covjek koji je dosao na velika vrata sa takvim igrackim iskustvom i sto je grizao svaku utakmicu ko da se rodio na sjevernoj tribini AFH. Ne boli poraz koliko to neko “nista”
1946-1987

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 01 dec 2023, 21:58

Shvatite da su ovakvi mečevi normalni i uvijek će ih biti. Normalno je da se desi utakmica gdje te protivnik nadigra i bude bolji, a to je danas bio Velež. Gledate li vi generalno fudbal? U svakom kolu neka ekipa izdominira favorita, pa niko ne diže famu. Utuvite u glavu da je to sve normalno u fudbalu, zato je i najbolja igra na svijetu. Skidati nekome glave radi loše utakmice je standardna seljačka politika u našem ebenom sportu. Zato nam svaki trener traje pola godine i zato smo u qurcu kakvom jesmo. Arsenal se blamirao s Artetom, istrpili čovjeka i sada su tu gdje jesu. Sigurno nisu bez razloga, iza toga je rad, sistem i vrijeme.

Velež nas je fer i korektno pobijedio, odigrali su odličnu utakmicu i treba im čestitati.
Mi idemo dalje, uzeti što je više bodova u ove preostale dvije utakmice i polako se spremati za zimske pripreme.
Podrška momcima i Rožmanu, koji je trebao dati izjavu na kraju utakmice, bez obzira na sve. Vjerovatno je bio izrevoltiran, ali nema opravdanja za to.

@zagorski
Ma druže, sve je to normalno, nisu to nikakve preveliki kiksevi. Barca isto kiksne, kao i sve svjetske ekipe.
Mi kao navijači ako se ne promijenimo, nema blistave budućnosti. Deset godina mijenjamo igrače, trenere, restartujemo se, non stop promjene, znači da nije do toga. Potrebno je sistem koji Rožman uspostavlja, te vrijeme. To nije šuplja već realna priča. Pogledaj podcast s Rožmanom, gdje kaže koliko treba vremena za uspjeh, nije to za par mjeseci. Mi bismo sve nešto, neke titule, Evropu, Akademiju, a sve to za tri mjeseca. To niko nikad neće napraviti za kratak period. Šta je recept uspjeha Zrinjskog? Dugotrajnost igračkog kadra, sistem i kvalitetan rad na svim nivoima, od transfera pa do nutricionista. Kloppu je u Liverpoola trebao fin period da dođe do ovog nivoa gdje je sad, a bili su luzerski klub koji se mučio sezonama. Bezbroj je takvih primjera.
Moramo svi kolektivno mijenjati svijest ili nas nema na mapi. Pokušavamo kao zadrti da samo nešto mijenjamo, a vidimo da to ne vodi rezultat. Rožmana ako potrošimo prebrzo, unesemo negativu i ne damo podršku da ohrabrimo našu ekipu, definitivno je vrijeme da se odmori od Kluba, koliko god to zvuči otrcano. Mislim da će ovaj put Mirvić biti pametan i strpljiv, ali mi smo ti koji diktiraju atmosferu, a svima u Klubu to itekako znači. Najlakše je pljuvati, a najteže je ljudima podržati nekog i bodriti do uspjeha.
Zadnja izmjena: GalileoGalilei, dana/u 01 dec 2023, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 01 dec 2023, 22:00

Nije ovdje uopce rijec samo o Velezu.
Samo 7 bodova od mogućih 15 u posljednjih 5 utakmica nije dobro. Dva poraza u tih 5 utakmica, a da nije bilo crvenog za Borac 100% bi bio i treći poraz jer im nikad gola ne bismo dali 11na11 - takva je utakmica bila.

Sve ok, treba Rozmana pustiti da radi...ali kao sto sam pisao i ranije: nevjerovatno je da Vrancicu ne da ni 20ak minuta po utakmici. Igrac koji mnogo znaci za posjed. Ne prihvatam priču u vezi s trkom jer je to čisto supljiranje za jednog ovakvog igraca. Na terenu je nekad potreban i "mozak".

I ta priča "treba sve da se slozi" više ne pije vode. 15 utakmica na klupi FK Sarajevo nije malo.
Kazat ću nešto što se Hordama zla neće svidjeti a to je da bi Varesanovic osvojio isti broj bodova kao i Rozman...bar.
U to nemam sumnje ni 1%. Pa sa slabijim timom je pobjeđivao.

Naravno da niti jednog trenutka nisam ni pomislio da poredim njih dvojicu jer je Rozman nivo iznad. Ali sam očekivao više od Slovenca.
Neki ne dozvoljavaju ni1 kritiku na račun trenutnog trenera. A zaslužuje je.

Jednostavno mora to bolje. Ne malo bolje, nego poprilično bolje.
Da naglasim još jednom, raspala ekipa Tuzla City je mjerilo ničega.

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 01 dec 2023, 22:02

hurem je napisao/la:
01 dec 2023, 22:00
Samo 7 bodova od mogućih 15 u posljednjih 5 utakmica nije dobro. Dva poraza u tih 5 utakmica, a da nije bilo crvenog za Borac 100% bi bio i treći poraz jer im nikad gola ne bismo dali 11na11 - takva je utakmica bila.

Sve ok, treba Rozmana pustiti da radi...ali kao sto sam pisao i ranije: nevjerovatno je da Vrancicu ne da ni 20ak minuta po utakmici. Igrac koji mnogo znaci za posjed. Ne prihvatam priču u vezi s trkom jer je to čisto supljiranje za jednog ovakvog igraca. Na terenu je nekad potreban i "mozak".

I ta priča "treba sve da se slozi" više ne pije vode. 15 utakmica na klupi FK Sarajevo nije malo.
Kazat ću nešto što se Hordama zla neće svidjeti a to je da bi Varesanovic osvojio isti broj bodova kao i Rozman...bar.

Naravno da niti jednog trenutka nisam ni pomislio da poredim njih dvojicu jer je Rozman nivo iznad. Ali sam očekivao više od Slovenca.

BI K.URAC
1946-1987

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 01 dec 2023, 22:02

Da samo dočekam dan, kada ovaj mali ode sa gola. Ne mogu više da ga gledam na golu, izađi barem u petercu i izboksuj loptu ako ne smiješ hvatati. Prije će mi doći glave nego ova bolest.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 01 dec 2023, 22:07

GalileoGalilei je napisao/la:
01 dec 2023, 21:58
Shvatite da su ovakvi mečevi normalni i uvijek će ih biti. Normalno je da se desi utakmica gdje te protivnik nadigra i bude bolji, a to je danas bio Velež. Gledate li vi generalno fudbal? U svakom kolu neka ekipa izdominira favorita, pa niko ne diže famu. Utuvite u glavu da je to sve normalno u fudbalu, zato je i najbolja igra na svijetu. Skidati nekome glave radi loše utakmice je standardna seljačka politika u našem ebenom sportu. Zato nam svaki trener traje pola godine i zato smo u qurcu kakvom jesmo. Arsenal se blamirao s Artetom, istrpili čovjeka i sada su tu gdje jesu. Sigurno nisu bez razloga, iza toga je rad, sistem i vrijeme.

Velež nas je fer i korektno pobijedio, odigrali su odličnu utakmicu i treba im čestitati.
Mi idemo dalje, uzeti što je više bodova u ove preostale dvije utakmice i polako se spremati za zimske pripreme.
Podrška momcima i Rožmanu, koji je trebao dati izjavu na kraju utakmice, bez obzira na sve. Vjerovatno je bio izrevoltiran, ali nema opravdanja za to.

@zagorski
Ma druže, sve je to normalno, nisu to nikakve preveliki kiksevi. Barca isto kiksne, kao i sve svjetske ekipe.
Mi kao navijači ako se ne promijenimo, nema blistave budućnosti. Deset godina mijenjamo igrače, trenere, restartujemo se, non stop promjene, znači da nije do toga. Potrebno je sistem koji Rožman uspostavlja, te vrijeme. To nije šuplja već realna priča. Pogledaj podcast s Rožmanom, gdje kaže koliko treba vremena za uspjeh, nije to za par mjeseci. Mi bismo sve nešto, neke titule, Evropu, Akademiju, a sve to za tri mjeseca. To niko nikad neće napraviti za kratak period. Šta je recept uspjeha Zrinjskog? Dugotrajnost igračkog kadra, sistem i kvalitetan rad na svim nivoima, od transfera pa do nutricionista. Kloppu je u Liverpoola trebao fin period da dođe do ovog nivoa gdje je sad, a bili su luzerski klub koji se mučio sezonama. Bezbroj je takvih primjera.
Moramo svi kolektivno mijenjati svijest ili nas nema na mapi. Pokušavamo kao zadrti da samo nešto mijenjamo, a vidimo da to ne vodi rezultat. Rožmana ako potrošimo prebrzo, unesemo negativu i ne damo podršku da ohrabrimo našu ekipu, definitivno je vrijeme da se odmori od Kluba, koliko god to zvuči otrcano. Mislim da će ovaj put Mirvić biti pametan i strpljiv, ali mi smo ti koji diktiraju atmosferu, a svima u Klubu to itekako znači. Najlakše je pljuvati, a najteže je ljudima podržati nekog i bodriti do uspjeha.
:thumbup:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 01 dec 2023, 22:09

Mi imamo 3 top igraca ( Renan, Hasic, Buljubasic) koja su daleko bolji od svakog koji ima Velez. Ostali niti su bolji niti gori od onih koji igraju za Velez.
To sto 1-2 utakmice nasi bekovi urade nesto ne znaci da su najbolji u ligi jer ih onda nema narednih 3 tekme.
Kontinuitet cemo imati kada u ekipi budemo imali 13-14 igraca kvalitete Renana ili Hasica.
Onda i kad prodas 1-2 igraca neces pasti ni toliko oslabiti ekipu jer imas jos 10 top igraca, a dovest ces opet 2-3 igraca.
Kontinuitet cemo imati kad budemo mogli u ekipi imati
Menala, Dinu Hotica, Rahmanovica, Gojaka, Darka Todorovica, Adnana Kovacevica, Dumica, Bešića i dva stranca kvalitete Renana.
Do tad cemo imati ovakvo Sarajevo koje gledamo 28godina nakog rata. Bljesne sezonu-dvije, patnja 2-3-4 sezone...pa titula i tako u krug.
Nikad nismo imali u ekipi vise od 3 top igraca...i tu lezi glavni problem.
Sampionska ekipa je imala 3 top igraca Ahmetovic, Rahmanovic i Cigo u kad se to razvalilo nismo se mogli sastaviti 2 sezone.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 01 dec 2023, 22:10

0 suteva u okvir, heeeej baaa 0, al kad je plata u pitanju tad su svi zvijezde, tad su svi talenti

Hahahahha al mali muha na golu je šouu, po ko zna koji put lopta u mreži on fol neku paradu, idi sine vise, neces se ti puno hljeba najesti od svoje profesije. Jer si nesposoban, a ovdje te se gura naustrb rezultata.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 01 dec 2023, 22:17

hurem je napisao/la:
01 dec 2023, 22:00

Spominješ crveni karton za Borac na Koševu i kako im ne bismo dali gola, a ne spominješ kako smo mi pokradeni za tri boda u Banja Luci.

Naravno da treba da se složi, to će ti svaki trener na svijetu reći. Čovjek je došao u živo rasulo - ispadanje u Evropi, poraz od Sloge, navijači ogorčeni, ekipa fizički zapuštena godinu dana, 30 minuta mogli trčati, odbrana u raspadu, svaki prelazak preko centra je bila šansa, nismo znali loptu prenijeti preko centra i mnoge druge stvari. Morao je raditi na psihičkom planu, uigravati taktiku, a u isto vrijeme ekipu dizati na fizičkom planu. Sve to raditi, a da rezultat ne trpi. Također, odstraniti "korov" u ekipi.
Stvarno misliš da je to lako? Misliš da je lako uigravati ekipu i razrađivati taktiku, a u isto vrijeme dizati fizičku spremu na viši nivo, bez da se iko povrijedi.
Odradio je sve što je mogao, jedini kiks mu je Sloga i ova večerašnja tekma.

Dalje.. Nikad nismo igrali pametnije, kako u odbrani, tako i u napadu. Zategao je odbranu momački, pogotovo s dovođenje Đuričkovića. Donio je novu ideju u igri. Prvi put da vidim da ne izbijamo loptu bezveze naprijed, već im ne da da je ispucavaju u prazno, što mu je ogromni plus. U Posušju smo odigrali odličnu odbranu, ne s totalnim povlačenjem, već pametno s držanjem lopte što dalje od gola. Dobili smo Zrinjskog zasluženo, derbi isto, u lištici nas zaebao Šahinović, uz promašen zicer Avrama. Odličan je i pravovremen u izmjenama.
Na kraju krajeva, odlično je kliknuo s igračima, svi ga hvale, a usadio im je onu poznatu "red, rad i disciplina". Sada je krenuo raditi na Akademiji i postavljati svoj sistem i tu.

Sve to za četiri mjeseca je Rožman uradio i ti dođeš i govoriš kako 15 utakmica nije malo. Nije malo za tebe koji si dogurao do Master Leaguea, pa misliš da je to sve riješiti za 10-20 dana. Pogledaj šta je pričao koliko mu je trebalo u Domažalama i Rijeci, da bi dogurao do Evrope i napravio historijski rezultat. Lako je tad hvaliti, a niko ne vidi koliko je rada utrošeno da bi se dotle došlo.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ebi46, laznokrilo, MaroonBjelave, OzmoodPinglewood, Proximic, Velaxsa, Zagor i 44 gosta.