Znaš kako, ja sam vezan za ovaj klub mnogo prije nego se Husić pojavio pa onda ponekad uzmem sebi za pravo i da uputim malo kritike. Ponavljam naši najveći uspjesi jesu njegova zasluga ali isto tako možemo reći i dam je oteo klub. Otuđio ga od naroda. Toliko da ti danas nemaš priliku kupiti dres svoga kluba jer on smatra da to ne treba obicnom narodu navijačima. O ostalim rekvizitima da ne govorim. Sin direktor koji trpa igrače svoje agencije i bliske rođake u tim. Amidzić Almir neka funkcija a znamo čime se lik bavio prije dolaska Azmira. Mi smo tu nebitni. I ljudi su to skontali zato i jeste brojka na tribinama tolika kolika jeste. Nece to narod da trpi. Porazno je da radni dan u 15 casova vise ljudi iz Mostara dođe na Tušanj nego nas. Ne treba da se bas ponosimo time sto ce biti više publike radi Želje a posebno ne time da će njih biti više. Publika treba da dolazi radi nas. Za početak to ne moraju biti velike cifre ali barem da nas je više od gosti. Jos me sramota utakmice protiv Borca, jeste da je bio kijamet od kiše ali nas došlo 30 a borčevih 100tinjak. Znaci iz BL došli, nemaju oni baš navijača na kantonu. Ja cu ovaj klub pratiti jednog dana i ako on napusti, ali ako ovako nastavi da smatra privatnom igračkom zarad svojih interesa u sportu, savezu, biznisu i politici a nas bude zanemario onda i ja mogu podići ruke kao mnogi koji su prije sa mnom dolazili na utakmice.Beledija je napisao/la: ↑26 nov 2023, 21:47Ne, nisam mislio ni na koga pojedinačno.Svi mi hoćemo najbolje za klub.Husić da može i ako hoće uradiće. Iskreno ja platim ulaznicu i navijam. To je moj učinak koji je nemjerljiv s njegovim. Kad bude rezultata biće nešto više gledalaca. Sjećaš se kad smo igrali ko singrica bilo nas je malo.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 nov 2023, 20:19Ako mislis na mene ja se ne bavim g. Husićem već desavanjima i stanjem u i oko kluba. Skoro da nikad nisam komentarisao njegov privatni život već samo odnos i funkciju prema klubu.
Svakako da je najzaslužniji za život naseg kluba i njegove uspjehe, ali ne može zbog toga imati bezrezervnu podršku. Cuj on ima svoje planove i mi to ne moramo ništa znati nego samo kao ovce ići na utakmice i biti broj, hraniti njegov ego i podržavati njegovu igračku. Ako većina misli tako onda nije ni čudo sto je na pojedinim utakmicama naše ekipe bilo pedesetak gledalaca.
Loši rezultati i njegovo ašikovanje sa Slobodom dodatno je rastjeralo navijače.
Eto sad će biti više, doći će i Željini navijaći kojih ima dosta na kantonu.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Slazem se u potpunosti sa tobom i cijenim ovo sve sto si napisao. Mnogi ovdje su navijaci azmira husica, a ne kluba koji se zvao prije njega Sloga Simin Han, a sad tuzla city. Mozda je vise ljudi u Simin Hanu pratilo Slogu u prvoj kantonalnoj nego sada njegov privatni klub u premijer ligi. Ne hejtam uopste nego kazem da je vecina vas cast izuzetcima navijaci azmira husica, a ne kluba. Ponosni svaka cast i skidam ti kapu!Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 nov 2023, 22:15Znaš kako, ja sam vezan za ovaj klub mnogo prije nego se Husić pojavio pa onda ponekad uzmem sebi za pravo i da uputim malo kritike. Ponavljam naši najveći uspjesi jesu njegova zasluga ali isto tako možemo reći i dam je oteo klub. Otuđio ga od naroda. Toliko da ti danas nemaš priliku kupiti dres svoga kluba jer on smatra da to ne treba obicnom narodu navijačima. O ostalim rekvizitima da ne govorim. Sin direktor koji trpa igrače svoje agencije i bliske rođake u tim. Amidzić Almir neka funkcija a znamo čime se lik bavio prije dolaska Azmira. Mi smo tu nebitni. I ljudi su to skontali zato i jeste brojka na tribinama tolika kolika jeste. Nece to narod da trpi. Porazno je da radni dan u 15 casova vise ljudi iz Mostara dođe na Tušanj nego nas. Ne treba da se bas ponosimo time sto ce biti više publike radi Želje a posebno ne time da će njih biti više. Publika treba da dolazi radi nas. Za početak to ne moraju biti velike cifre ali barem da nas je više od gosti. Jos me sramota utakmice protiv Borca, jeste da je bio kijamet od kiše ali nas došlo 30 a borčevih 100tinjak. Znaci iz BL došli, nemaju oni baš navijača na kantonu. Ja cu ovaj klub pratiti jednog dana i ako on napusti, ali ako ovako nastavi da smatra privatnom igračkom zarad svojih interesa u sportu, savezu, biznisu i politici a nas bude zanemario onda i ja mogu podići ruke kao mnogi koji su prije sa mnom dolazili na utakmice.Beledija je napisao/la: ↑26 nov 2023, 21:47Ne, nisam mislio ni na koga pojedinačno.Svi mi hoćemo najbolje za klub.Husić da može i ako hoće uradiće. Iskreno ja platim ulaznicu i navijam. To je moj učinak koji je nemjerljiv s njegovim. Kad bude rezultata biće nešto više gledalaca. Sjećaš se kad smo igrali ko singrica bilo nas je malo.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 nov 2023, 20:19
Ako mislis na mene ja se ne bavim g. Husićem već desavanjima i stanjem u i oko kluba. Skoro da nikad nisam komentarisao njegov privatni život već samo odnos i funkciju prema klubu.
Svakako da je najzaslužniji za život naseg kluba i njegove uspjehe, ali ne može zbog toga imati bezrezervnu podršku. Cuj on ima svoje planove i mi to ne moramo ništa znati nego samo kao ovce ići na utakmice i biti broj, hraniti njegov ego i podržavati njegovu igračku. Ako većina misli tako onda nije ni čudo sto je na pojedinim utakmicama naše ekipe bilo pedesetak gledalaca.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Možda nisam u pravu, ali govorim iz svog ugla. Politika me ne zanima, moj biznis nije naslonjen na njegov a nisam mu ni neka konkurencija, igre po savezima me ne zanimaju stoga bez oraha u džepu mogu da iznesem svoje viđenje. Ja samo želim klub koji će na neki način da cijeni moju podršku, da cijeni moje vrijeme i da na utakmice idem sa rajom koja voli fudbal. Obzirom da nemamo nikakav odnos kluba prema nama dobijamo ovakve brojke kakve imamo. Iako su mozda imali neki vid nagrade ali mi smo u federalnoj imali navijačku grupu, cak sta više i podgrupe. Danas ako Eniz ne dođe nema ko ni onaj plavi transparent Tuzla City da razvije. Ovim trendom i ovakvim tretmanom će nas biti sve manje i manje. Ostaćemo samo mi (tvrdoglavi) dok i nama ne prelije čašu.mirsonetz je napisao/la: ↑26 nov 2023, 22:29Slazem se u potpunosti sa tobom i cijenim ovo sve sto si napisao. Mnogi ovdje su navijaci azmira husica, a ne kluba koji se zvao prije njega Sloga Simin Han, a sad tuzla city. Mozda je vise ljudi u Simin Hanu pratilo Slogu u prvoj kantonalnoj nego sada njegov privatni klub u premijer ligi. Ne hejtam uopste nego kazem da je vecina vas cast izuzetcima navijaci azmira husica, a ne kluba. Ponosni svaka cast i skidam ti kapu!Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 nov 2023, 22:15Znaš kako, ja sam vezan za ovaj klub mnogo prije nego se Husić pojavio pa onda ponekad uzmem sebi za pravo i da uputim malo kritike. Ponavljam naši najveći uspjesi jesu njegova zasluga ali isto tako možemo reći i dam je oteo klub. Otuđio ga od naroda. Toliko da ti danas nemaš priliku kupiti dres svoga kluba jer on smatra da to ne treba obicnom narodu navijačima. O ostalim rekvizitima da ne govorim. Sin direktor koji trpa igrače svoje agencije i bliske rođake u tim. Amidzić Almir neka funkcija a znamo čime se lik bavio prije dolaska Azmira. Mi smo tu nebitni. I ljudi su to skontali zato i jeste brojka na tribinama tolika kolika jeste. Nece to narod da trpi. Porazno je da radni dan u 15 casova vise ljudi iz Mostara dođe na Tušanj nego nas. Ne treba da se bas ponosimo time sto ce biti više publike radi Želje a posebno ne time da će njih biti više. Publika treba da dolazi radi nas. Za početak to ne moraju biti velike cifre ali barem da nas je više od gosti. Jos me sramota utakmice protiv Borca, jeste da je bio kijamet od kiše ali nas došlo 30 a borčevih 100tinjak. Znaci iz BL došli, nemaju oni baš navijača na kantonu. Ja cu ovaj klub pratiti jednog dana i ako on napusti, ali ako ovako nastavi da smatra privatnom igračkom zarad svojih interesa u sportu, savezu, biznisu i politici a nas bude zanemario onda i ja mogu podići ruke kao mnogi koji su prije sa mnom dolazili na utakmice.Beledija je napisao/la: ↑26 nov 2023, 21:47
Ne, nisam mislio ni na koga pojedinačno.Svi mi hoćemo najbolje za klub.Husić da može i ako hoće uradiće. Iskreno ja platim ulaznicu i navijam. To je moj učinak koji je nemjerljiv s njegovim. Kad bude rezultata biće nešto više gledalaca. Sjećaš se kad smo igrali ko singrica bilo nas je malo.
Politika se uvalila u naš fudbal odavno.Trenutno Zrinjski,Borac,Sarajevo i Velež imaju debela leđa i Europa im je zagarantovana u narednim godinama.Mi ili bili 5 ili 10 isto je.Mi ne možemo prikučiti Europi.Kad je tako ,zašto bi Husić bacao pare.Niko nije toliko bogat da ih baca.A zaista je bacanje para ako unaprijed znaš da je prvenstvo potpuno neregularno.Husić uz Stanišića jedini u 100 % iznosu finansira svoj klub.On je pametan čovjek i zna koliko je 2+2.Ja bih u ovoj poziciji gdje imamo stanje ukovano , radio isto što i Azmir Husić.Ne želim da kontriram nikom od nas forumaša,Bože sakloni.Realnost je takva.Kad Reprezentacija otpadne iz baraža možda će se malo zakovitlati pa da se ponovo iscenira raspuštanje Saveza i uvođenje "visokog prestavnika" UEFE,kao što je bio slučaj sa Osimom.Jedina šansa za PL je potpuni krah saveza a to se opet može desiti samo zbog Državne Reprezentacije Bih.Naprijed Ukrajina.Naprijed Fanatikosi.Ostaćemo mi u ovoj popišanoj ligi,nije to problem, ali osim same činjenice da si u PL, POŠTENO GOVOREĆI NEMAMO NIŠTA OD TOGA.POGLEDAJTE GDJE SE NALAZI ŽELJO SA ONAKVOM VOJSKOM NAVIJAČA.Ali, gledam na tv protiv Posušja ,prazni se Grbavica,pada entuzijazam.Sloboda hara drugom ligom rasipajući narodne pare(MILIONE) ,a kad se eventualno vrati prva će biti u borbi za opstanak???.Zašto ?Zbog izborne godine.TREBA POGLEDATI ISTINI UOČI.u U BIH REALNO ,TREBA DA POSTOJE TRI NIVOA TAKMIČENJA,JEDINSTVENA PL,JEDINSTVENA 2.LIGA I TREĆA LIGA PODIJELJENA U 4-5 REGIJA.Mladi ljudi masovno odlaze ,ko će igrati fudbal u Bosni?iFUDBALERI ODLAZE GLAVOM BEZ OBZIRA.HARUN KARIĆ SE SAD NE BI VRATIO U PL BIH TAMAN KAD BI OTIŠAO U ZANZIBAR.
Koliko god se ne slagao sa @tuzlacom moram priznati da je donekle u pravu.Savez je rak rana našeg fudbala i za to nisu krivi samo Hrvati i Srbi. Svi mi koji hoćemo da znamo za ovakav sistem je kriv prethodni presjednik koji je omogućio zarad svog ličnog interesa( počasni presjednik sa pravom glasa) ovoj garnituri neljudi da rade šta i kako hoće.Jedino što su ispravno uradili je to što su Begića šutnuli skoro pa odmah po ustoličenju.
Za bacanje novca tuzlac je potpuno u krivu . Nikom nije jasno zašto se toliki novac baca a ako je opstanak zagarantovan pa je svejedno bio 5. ili 10 logičnije je bilo da umjesto Ordagića, Mašovića, Sušića, Mihajlovića, Pantelića itd doveli igrače sa kantona. Prvenstvo je ove g. donekle podnošljivo jer Zrinjski, Borac, Sarajevo Velež su organizovani klubovi u kojima se zna ko pije a ko plaća. Borac se i ove g. gura ali daleko manje negi ranije
Mi jesmo oštećeni protiv Zrinjskog, Sarajeva iŽelje. To su tri boda.Velež,Sloga, Posušje, Gošk Zvijezda su se bar tri morale dobiti
Ja nikada neću navijati za Ukrajinu niti bilo koju drugu reprezentaciju samo za Bosnu ma ko je vodio. Durmića i Čolpu se mora diskreditirati što prije. Zašto. Zato dadrugi ne krenu njihovim stopama. Husić je vjerovatno prezauzet da bi nešto gore napravio a jedino ostvareni ljudi mogu nešto napraviti mada ni to nije garancija. Misimović je ostvaren čovjek međutim korijeni su čudo.
Za bacanje novca tuzlac je potpuno u krivu . Nikom nije jasno zašto se toliki novac baca a ako je opstanak zagarantovan pa je svejedno bio 5. ili 10 logičnije je bilo da umjesto Ordagića, Mašovića, Sušića, Mihajlovića, Pantelića itd doveli igrače sa kantona. Prvenstvo je ove g. donekle podnošljivo jer Zrinjski, Borac, Sarajevo Velež su organizovani klubovi u kojima se zna ko pije a ko plaća. Borac se i ove g. gura ali daleko manje negi ranije
Mi jesmo oštećeni protiv Zrinjskog, Sarajeva iŽelje. To su tri boda.Velež,Sloga, Posušje, Gošk Zvijezda su se bar tri morale dobiti
Ja nikada neću navijati za Ukrajinu niti bilo koju drugu reprezentaciju samo za Bosnu ma ko je vodio. Durmića i Čolpu se mora diskreditirati što prije. Zašto. Zato dadrugi ne krenu njihovim stopama. Husić je vjerovatno prezauzet da bi nešto gore napravio a jedino ostvareni ljudi mogu nešto napraviti mada ni to nije garancija. Misimović je ostvaren čovjek međutim korijeni su čudo.
Subota, 2. decembar:
13:30 Stadion Tušanj ,Tuzla City – Željezničar (Arena Sport 1 Premium)
13:30 Stadion Tušanj ,Tuzla City – Željezničar (Arena Sport 1 Premium)
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Tesko je biti navijac naseg kluba ove godine. Nije lahko ali ni prijatno gledati lose predstave nasih igraca, kao ni slusati kuloarske price o stanju u klubu. Nekako bi bilo najbolje da je sve ovo samo san, ujutru kad se probudimo da se nalazimo u vrhu tabele (nazalost nece da moze) ostaje nam grcevita borba za opstanak . Naredne cetiri utakmice ( ova godina) sve ispod 7 bodova bilo bi ravno katastrofi, iskreno vjerujem da ce biti vise od 7 ali eto nek to bude neka minimalna granica ispod koje nema dalje. Nekima sam pisao privatno, nema trener autoritet nad ovom ekipom,apsolutno ne znam sta ceka Azmir ( mislim sta je cekao) jer vec je nagovjestio smjenu. Mimo trenera u ekipi nema harmonije, tako da nije ni cudi zasto su ovakvi rezultati. Kako god iz ove koze ne mozemo i valja nam gaziti dalje.
Elvir Baljic
Balja svugdje na svijetu navijači funkcionišu na isti ili vrlo sličan način. Dok se pobjeđuje pjesma se ori a u suprotnom je ovako kao što je kod nas. Mi koji nemamo nikakvog dodira sa strukturama kluba komentarišemo onako kako bi volili da klub egzistira a da ne znamo dali je to moguće. Mi smo ostali bez TRENERA krajem septembra i još ga nema.Sad je malo pokasno al bolje ikad nego nikad pogotovu ako je tačno da Buco nema autoritet.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑27 nov 2023, 23:36Tesko je biti navijac naseg kluba ove godine. Nije lahko ali ni prijatno gledati lose predstave nasih igraca, kao ni slusati kuloarske price o stanju u klubu. Nekako bi bilo najbolje da je sve ovo samo san, ujutru kad se probudimo da se nalazimo u vrhu tabele (nazalost nece da moze) ostaje nam grcevita borba za opstanak . Naredne cetiri utakmice ( ova godina) sve ispod 7 bodova bilo bi ravno katastrofi, iskreno vjerujem da ce biti vise od 7 ali eto nek to bude neka minimalna granica ispod koje nema dalje. Nekima sam pisao privatno, nema trener autoritet nad ovom ekipom,apsolutno ne znam sta ceka Azmir ( mislim sta je cekao) jer vec je nagovjestio smjenu. Mimo trenera u ekipi nema harmonije, tako da nije ni cudi zasto su ovakvi rezultati. Kako god iz ove koze ne mozemo i valja nam gaziti dalje.
Buco zna sta je fudbal ali nema autoritet iz više razloga. Prvo, nema adekvatnu licencu i klub sigurno plaća kazne. Drugo, Buco spada u grupu tzv. tuzlanskih trenera sa potpuno neurednim sportskim životom gdje su kahvenisanje i drugi teži poroci u prvom planu. Takav dugogodišnji život je od tih ljudi napravio socijalne slučajeve. A kada je neko ovisnik a bilo čemu onda rezultata nema. I to je to. Ali, nije on kriv zašto je još tu gdje jeste.Beledija je napisao/la: ↑28 nov 2023, 23:11Balja svugdje na svijetu navijači funkcionišu na isti ili vrlo sličan način. Dok se pobjeđuje pjesma se ori a u suprotnom je ovako kao što je kod nas. Mi koji nemamo nikakvog dodira sa strukturama kluba komentarišemo onako kako bi volili da klub egzistira a da ne znamo dali je to moguće. Mi smo ostali bez TRENERA krajem septembra i još ga nema.Sad je malo pokasno al bolje ikad nego nikad pogotovu ako je tačno da Buco nema autoritet.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑27 nov 2023, 23:36Tesko je biti navijac naseg kluba ove godine. Nije lahko ali ni prijatno gledati lose predstave nasih igraca, kao ni slusati kuloarske price o stanju u klubu. Nekako bi bilo najbolje da je sve ovo samo san, ujutru kad se probudimo da se nalazimo u vrhu tabele (nazalost nece da moze) ostaje nam grcevita borba za opstanak . Naredne cetiri utakmice ( ova godina) sve ispod 7 bodova bilo bi ravno katastrofi, iskreno vjerujem da ce biti vise od 7 ali eto nek to bude neka minimalna granica ispod koje nema dalje. Nekima sam pisao privatno, nema trener autoritet nad ovom ekipom,apsolutno ne znam sta ceka Azmir ( mislim sta je cekao) jer vec je nagovjestio smjenu. Mimo trenera u ekipi nema harmonije, tako da nije ni cudi zasto su ovakvi rezultati. Kako god iz ove koze ne mozemo i valja nam gaziti dalje.
FK TUZLA CITY - FK ŽELJEZNIČAR,,,,,02.12.2023.Stadion Tušanj. 13:30,,TV prenos-ARENA
Sudija-Džemidžić Ernis – Goražde
A 1-Ibrišimbegović Senad – Travnik
A 2-Demir Mirza – Kakanj
-4- Perić Danijel - Bijeljina
Sudija-Džemidžić Ernis – Goražde
A 1-Ibrišimbegović Senad – Travnik
A 2-Demir Mirza – Kakanj
-4- Perić Danijel - Bijeljina
Sudija nepoznat.Sarajevsko,do duše pitarsko, prezime iz Goražda.Goraždani su željovci.Da li će nam savez prirediti revanš za onih 90 sekundi na Koševu.
Teško će biti u subotu i sa poštenim suđenjem. Ja se nadam da konačno ne primimo na jednoj utakmici gol, isto tako priželjkujem da Željo nastavi sa neosvajanjem bodova u gostima.
Nastavlja se blokada informativna. Na zvaničnij fb samo se čestitaju rođendani
Dok čekamo utakmicu i novog stratega da se prisjetimo igrača koji su ostavili nekog traga u klubu. Evo mog sastava od igrača koji su u ovih pet - šest godina prodefilovali kroz naš klub. 1) Golman je Fejzić, Efe,Kojić.Kostić, Čelik ispred njih Doffo Sesar i Migi(Rustem)I U NAPADU Džafa(Crnka)Vojo (Krpa)MIŠIĆ (Nukić).
Bilo je još zvučnih imena pa i onih koji su proigrali u drugim klubovima(Ziljkić i Duraković). Stojčev i Arežina su pravi promašaji A DALI SU TO I Ordagić i Kobiljar ostaje da se vidi. Sven Sušić zasad je jedini koji je jesenas došao pokazao bar volju.Za naše prilike prilično zanimljiva imena, šteta je samo što se svake sezone mijenja kompletan roster pa se ne postižu zadovoljavajući rezultati.
Bilo je još zvučnih imena pa i onih koji su proigrali u drugim klubovima(Ziljkić i Duraković). Stojčev i Arežina su pravi promašaji A DALI SU TO I Ordagić i Kobiljar ostaje da se vidi. Sven Sušić zasad je jedini koji je jesenas došao pokazao bar volju.Za naše prilike prilično zanimljiva imena, šteta je samo što se svake sezone mijenja kompletan roster pa se ne postižu zadovoljavajući rezultati.
Ljetos se išlo svjesno na dovođenje jeftinijih igrača.Ja taj potez pozdravljam.Dovoljno je na zimskoj pauzi pojačati ekipu sa 3 skuplja igrača.Beledija je napisao/la: ↑30 nov 2023, 23:29Dok čekamo utakmicu i novog stratega da se prisjetimo igrača koji su ostavili nekog traga u klubu. Evo mog sastava od igrača koji su u ovih pet - šest godina prodefilovali kroz naš klub. 1) Golman je Fejzić, Efe,Kojić.Kostić, Čelik ispred njih Doffo Sesar i Migi(Rustem)I U NAPADU Džafa(Crnka)Vojo (Krpa)MIŠIĆ (Nukić).
Teško gostovanje za Plave
Al-Tuwaijri pred Tuzla City: Imamo upitnike oko rostera
01.12.23. - 09:52,
E. Škorić
2
Teme:
FK Željezničar
Željezničar će u okviru 16. kola Premijer lige BiH gostovati Tuzli City, a utakmicu je najavio šef struke, Abdulhakeem Al-Tuwaijri.
Al-Tuwaijri pred Tuzla City: Imamo upitnike oko rostera
01.12.23. - 09:52,
E. Škorić
2
Teme:
FK Željezničar
Željezničar će u okviru 16. kola Premijer lige BiH gostovati Tuzli City, a utakmicu je najavio šef struke, Abdulhakeem Al-Tuwaijri.
Običaj a mislim i obaveza prije domaće utakmice odraditi PRESS ali ni toga kod nas nema. Šta očekivati sutra možda bi i bod bio dobar ali krajnje je vrijeme da uzmemo tri boda.
Bod sutra nije dobar a svakako je bolji od poraza.U narednih 8 dana igraju se tri utakmice koje život znače.Dvije domaće se moraju dobiti jer oba protivnika po kvaliteti su egal s nama. Mora se naučiti pobjeđivati ili adio.
Široki smo već štrihirali.Upiši 3 boda.Željo je u krizi to je očigledno i tu se pojavile stare frakcije.Neki možda priželjkuju poraz protiv nas.Ja se nadam da će Azmir održati ders igračima i da će oni zaigrati pravu utakmicu sutra akoBogda.Imamo osnova da očekujemo 2. domaću pobjedu.U Konjicu je već druga situacija.Ako na Tušnju nije bilo 3 za 3 onda će to biti za nas velika šansa da pobjedom ili remijem prestignemo Nikšićeve pulene.Poslije nam dolazi Sloga koja je također štrihirana.Mi imamo već 16 bodova.Nadam se makar još jednom a priželjkujem još 3.Čini mi se da ćemo poBergeru u zadnjem kolu prvenstva biti domaćini šampionu ,Borcu.
Pošto zagovornik dogovora 3 za 3 uporno piše o toj već davno potrošenoj temi neću ni pokušati da demantujem.Široki odgodio s nama tekmu da bude " uvjerljivije" da ko ne posumnja. To što je forum javni medij nema veze, po nekim analitičarima lopovluk je javna tajna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.